2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Simdiye kadar kullandin canim elimde 40 ml lik tüp var yeterli mi ?
Iste yazdiginiz aciklama yanlis .Insanlari yanlışa itiyorlar.Bunu anlatmaya calisiyorum. En dandik ismin onune cennetteki su ,cennetteki agac ,yok ilk damla vs vs yazarak yaniltiyorlar .Uyanik olun diyorum.
İndirim nerde ki ?
Jokerde 20 dk sonra sonlanacak

O Oceancan yani tepkim size degil .Sadece konusu açılmışken düşüncelerimi soyledim .Kur'anda gecen lina degil 'line' dir .Tek harf degisince anlam da tamamen değişir. Siz lina ismini koyunca cennetteki hurma fidesi ismini koymus olmayacaksiniz .
Ha guncel mi guncel popüler mi popüler bir isim .
Hayirli dogumlar

Ayy güldürdün beni spreyle su mu sıkıyorsun. Ben de kuş sicaklayinca ona yapiyorum ama hic kendime denemedim .Artik deneyecegim
Ay senelerdir yapiyorum kuafor arkadasim soylemisti, ikidebirde banyoya gidemiyorum bu gobekle yatmak kalkmak sorun ztn yattigim yerden fis fis ohh serinletiyor cok tavsiye ederim ama cok yapincada usutturuyor

Ahh canm geceleri uyku nedir unuttum uyumuyor sürekli ağlıyor hep meme istiyor sanırım dün itibariyle gaz dönemi başladı çığlık çığlığa kalıyor
Emzik verdim dün gece ögürdü dediğin gibi sonra tekrar denedim aldı emdi bu sefer ben uyuyamadim emzik ağzında boğulur mu kusar mi diye bekledim biraz attı emzigi ağlamaya başladı memeye koydum yine susması için..
Bebedor almisim ben başka marka da alıyım bir araştırayım anne göğsüne en yakın emzigi..
İyi canım alıştık gibi hepimiz yeni hayata ama gece uykusuzluk beni mahvediyor çok yorgun kalıyorum
Gelen giden olmaya da başlıyor yavaş yavaş daha çok yorulucam.
Siz nasılsınız kaç günlük oldunuz

Ben kullanıyorum. Hem emziriyorum hem makina kullanıyorum ama yara olmadı. Bazen acıyor biraz ama geçiyor. Kremden dolayı mı bilmiyorum ama.
Faydasi vardir canim .Insallah bana da faydasi olur. En korktugum sey göğüs yarasi .

Tecrubeli annelerim yardim lutfen. Benim bir gogusum asiri yara olmustu ben de toparlasin diye onunla emzirmiyodum. Sagip veriyodum. Bugun sagarken gogusumdeki yaralardan kan fiskirdi. Yani artik gecici olarak servis disi. Tek gogusle emzirsem mi sagsam mi bilemedim. Emer onu da yara yapar mamaya muhtac kalir diye korkuyorum ama sagsam da emmeyi unutacak diye korkuyorum. Ne dersiniz tavsiyesi olan var mi??

Sezeryan olan arkadaşlar ne zaman geçecek bu acı bebeğimle ilgilenemiyorum her oturup kalkmada ağlayacak gibi oluyorum neredeyse

Canım ben dr browns biberon veriyorum. Yadırgama yapmadı. Hava yutmasını engelleyen aparatı da var içinde. Ama sanki onun ağzı göğsümden daha uzun ince olunca daha iyi emdi onu. Göğsümün ucu kısa olduğundan sinir olmaya başladı. Dün de aventin biberonunu aldık onun ucu daha kısa gibi geldi. Sen memnun musun canım aventten? Ben avent soothie emzik kullanıyorum aldı oğlum emziği. Ama arka kısmı büyükmüş baya nerdeyse burnunu kapatacak çocuğun. Gereksiz kaba yapmışlar meme güzel ama bu kısmını sevmedim. Çocuğun suratında kocaman duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…