- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.541
Evet siliyorum sütümle siliyorum ama sabun kullansam yine tahriş olacak bi anlamı kalmayacak kremin inş doğru yapıyorumdurO krem çok guzel cidden. Ama emzirirken silmek lazım dimi siliyomusun
Benimki krem ama fark etmez ya ikiside olurhametan krem mi pomad mı? ben pomad olanından aldım içinde lanolin de var diye.
Simdiye kadar kullandin canim elimde 40 ml lik tüp var yeterli mi ?Canım ben 32. Haftadan beri haftada 2 kez kullandım. Son haftalarda hergün sürdüm. Emzirmeyle ilgili sıkıntı yaşamadım. İlk tutarken biraz acıyor geçiyor bu da normalmiş ilk 1 ay alışana kadar. Şimdi de emzirince silip kurutup lansinoh sürüyorum. Memnunum.
Iste yazdiginiz aciklama yanlis .Insanlari yanlışa itiyorlar.Bunu anlatmaya calisiyorum. En dandik ismin onune cennetteki su ,cennetteki agac ,yok ilk damla vs vs yazarak yaniltiyorlar .Uyanik olun diyorum.Afilim92 isim icin niye bu kadar tepki verdin anlamadim
Ismin aciklamasini yazdim cunku lina yabanci isim algisi yaratmisti bende ve sasirmistim. Ozellikle cennette kuranda gecen yada dini isim aramiyorum. Yurtdisinda yasayacagi icin sorunsuzca telafuz edilebilecek iki dilede uygun isim ariyorum hepsi bu.
Jokerde 20 dk sonra sonlanacakİndirim nerde ki ?
Ne guzel :) stres yapma çok detaycı olmakta iyi değil bol bol emzir darısı başımaEvet siliyorum sütümle siliyorum ama sabun kullansam yine tahriş olacak bi anlamı kalmayacak kremin inş doğru yapıyorumdur
Ay senelerdir yapiyorum kuafor arkadasim soylemisti, ikidebirde banyoya gidemiyorum bu gobekle yatmak kalkmak sorun ztn yattigim yerden fis fis ohh serinletiyor cok tavsiye ederimAyy güldürdün beni spreyle su mu sıkıyorsun. Ben de kuş sicaklayinca ona yapiyorum ama hic kendime denemedim .Artik deneyecegim
Ahh canm geceleri uyku nedir unuttum uyumuyor sürekli ağlıyor hep meme istiyor sanırım dün itibariyle gaz dönemi başladı çığlık çığlığa kalıyorKüçükken alıştırmak lazım sanırım yani bu dönemlerde. Ama susan çok ağlamayan ve memede uyumayan bir çocuksa verme hiç. Sürekli ağlayan gazı olan veya memede uyumak isteyen bir bebekse emziksiz olmuyor. Ben iki tane ortodontik 0+ ay emzik aldım ucuzundan. tutacak gibi. Nadiren oguruyor ama öylesine sakız gibi bir iki çiğneyip atıyor. Sanırım meme ucuna benzeyen ya da biberonla besleniyorsa beslendiği biberonun ucuna benzeyen bir emzik olursa o zaman oyalayabilir çocuğu. Senin bebiş nasıl oldu alisabildiniz mi
Ben kullanıyorum. Hem emziriyorum hem makina kullanıyorum ama yara olmadı. Bazen acıyor biraz ama geçiyor. Kremden dolayı mı bilmiyorum ama.Dogum yapan anneler lansinoh lanolin kullandiniz mi ise yaradi mi ? Ben de 40 ml var iki haftadir suruyorum.Bir tane daha alsam mi indirimliyken ?
B Bugunneselibirgun @Kizilcik123 @Forse @cisse0932 @nevesta81hadess
Faydasi vardir canim .Insallah bana da faydasi olur. En korktugum sey göğüs yarasi .Ben kullanıyorum. Hem emziriyorum hem makina kullanıyorum ama yara olmadı. Bazen acıyor biraz ama geçiyor. Kremden dolayı mı bilmiyorum ama.
Geçti canım bir şey kalmadıYaa nasıl oldun ?
Kac gun oldu canim? Bi de agri kesici aliyo musun?Sezeryan olan arkadaşlar ne zaman geçecek bu acıbebeğimle ilgilenemiyorum her oturup kalkmada ağlayacak gibi oluyorum neredeyse
Sezeryan olan arkadaşlar ne zaman geçecek bu acıbebeğimle ilgilenemiyorum her oturup kalkmada ağlayacak gibi oluyorum neredeyse
hadess @nevesta81 kızlar yanlış mı hatırlıyorum siz emzik veriyo muydunuz bebeklere? Avent marka mi? Biberonlariniz ne marka? Bende avent biberon var çocuk başka biberon kabul etmiyor diğerleri su gibi akıtıyor sütü boğuluyor çocuk. Aventin soothie emzigibden mi alsam diyorum. Biberonun ucuna benziyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?