Kızlar ıyı akşamlar herkese
Dun akşam hafif hafif sancım var demiştim öyle dayanılmaz sancı değildi birde duzensızdı yattım uyumuşum sabah 8 de kalktım lavaboya gittim baktım cok az kan var sonra Bı daha gidince biraz sümüksü kanlı nişan sanırım eşimi kaldırdım esyaları hazırladık kapının önüne kızımı giydirdik son vucut temizliği yaptım duş aldım çıktık hastane 15 dk zaten
Geldık doktorum alttan bakalım dedı ne kadar istemesem de 4/5 cm acıklık varmış hemen ameliyata aldılar doktor keşke ultrason da rahim kalınlığı belli olsaydı hiç incelme olmamış çok rahat normal doğum yapardın dedı
nasıp değilmiş dedik
Spınal sezeryan oldum yarım saat sonra hersey bitmişti sohbet ede ede guzel gectı odaya çıkınca bebeğim yarım saat sonra geldi oksijen veriyorlar dedı eşim Allahım sorun mu var ne oldu dıye öldüm öldüm dirildim sezeryan olanlara rutin dediler şükür bi sıkıntı yok elhamdülillah uyuşukluk gecınce hemen kalkıp yürüdüm şimdi dikişler sızlıyor falan ama şükür oğlum uyuyo 3400 doğdu saçları falan çok kıllı sıpa Rabbim hayırlısıyla hepinizi kurtarsın