2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Bugun vakit hic gecmiyor .Iyice stres oldum .
stres olma canım bebeği de strese sokma zaten sezeryan günün yarın değil miydi az kaldı

Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
stres olma canım bebeği de strese sokma zaten sezeryan günün yarın değil miydi az kaldı
Sali carsamba da olabilir. Ama dayanamıyorum. Oğleden sonra ariycam .Seytan diyor git bugun pazar pazar gelsin benim icin

Canim doğum sancısı gibi beli araliklarlamı geliyor yoksa sadıce ağrıyormu?

Fatma da olabilir. Hem y yok hemde dinen Meryem kadar kiymetli. Hatice de olur peygamberimizin en sevdiği isimlerden. Amine olur emine olur.
Önerin için sagol canim sadıce dinde gecdiği için değil kulağımıza hoş geldiğni düşündüğmüz içinde meryem isdedik, aslinda boyle yaşadığı yerede uyum sağlayan bir isim oluyor soylenişi deyişsede ayni isimin anlamida değişmiyormuş sanırım.

Doğum yapan anneler d vitamini olarak sadece devit mi kullanıyorsunuz. Ben paraben içerdiği için kullanmak istemiyorum açıkçası. Bide diğerlerinde kullanmadım d vitamini eksikliği vs yaşamadık, ama bilemedim kafam karıştı. Alternatif var mı önerebileceğiniz?

Bilmiyorum kaç çıktığını canim ama iyiye gidiyo dediler. Yazdiklarinin cogunu yedim ictim ama hâlâ süt yok. 3 saatte bi yanına gidiyorum emzirmeye ama boş boş emiyo kuzum

Sütünü sağıp baktın mı hiç canım? Şu an hastanede mi bebiş? Emzirmediğin zamanlarda da sağ istersen sütünü. Beyine daha fazla süt üretmelisin mesajı gitmeli. Sağdığını da götürürsün içirirsin bebişine.

Sadece ağrı canım geçmiyor karnımın sertleşmesi belli aralıklarla oldu mesela duşa girdim çıtım geçmişti sonra yine başladı.
Belki yarına şidetlenicek ve doğum olucak, benim günüm daha var ama bende cok sıkıldım doğsun isdiyorum bir yandanda lohusalıkdan korkuyorum kim bilir neler yaşıycam yine.

Belki yarına şidetlenicek ve doğum olucak, benim günüm daha var ama bende cok sıkıldım doğsun isdiyorum bir yandanda lohusalıkdan korkuyorum kim bilir neler yaşıycam yine.
İnşallah canım olur ya doktor randevumda var yarın hazır hastaneye gitmişken gelsin :) lohusalığı hiç düşünmüyorum canım ben senin şimdi yaşanmışlığında olduğu için aklın birde orasını düşünüyor tabi Allah yardımcın olsun umarım bunu çok kolay atlatırsın

Amin canim milet nasıl doğurucam diye düşünür ben başkalarıyla lohusalıkda nasıl baş edicem diye.
Hamilelik fobim bile bir tuhaf artık.

Canım benimde tek göğsüm öyle hiç ucu yok önce enjektörle ucunu çıkarıyorum sonra silikon uçla emziriyorum biraz zor oluyor ama emebiliyor . Birde göğüs pompan varsa o da güzel uç çıkarıyor

Kızlar giremedim uzun zamandır.10 gün önce Allaha şükürler olsun oğlumu dünyaya getirdim.yalnız enfeksiyon tespit edildi ve 8 gün yoğun bakımda kaldı.2 gündür de hastanede anne uyum odasındayız.yoğun bakımda geçen sürede bebek tamamen kendi alışkanlıklarını edinmiş ve ben değiştiremiyorum.biberona alıştığı İçin memeden emmiyor.sağıp biberonla vermek zorunda kalıyorum.zaten üzüntü Ve stresten sütüm de çoğalmadı Ve artık oğluma yetmiyor,mecbur mamaya da başlıcaz.15sağ 15 sol meme sağımda ancak 20/30 cc arası çıkıyor.
Sizlerde durum nedir? Bu sorunu yaşayan varsa neler yaptınız? Bu arada günde en az 3 litre su,humana,malt,kayısı kompostosu,damla,dereotu gibi takviyeler kullanıyorum

Canım tebrik ederim, inşallah en kısa zamanda uyum sağlarsınız birbirinize, şimdi en çok lazım olan şey sabır istikrar, Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…