- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.161
Hem heyecan hem agri sizi uyutmuyor .Gece kac kez baktım yazmamis .Bugun de bekliycem yazmazsa aksama dogru arayacagim .Cunku cevrimici gordum kac kez .Baska bisey sorsam kesin donus yapardı. Bunu niye umursamadi anlamadim .
Benim durumum farkli oldugu icin dayanamadigin noktada soyle alalim demisti.Ona dayanarak msj atmistim .Ariycam bugun .Stres oldum yarin cagircaksa hazirligimi tamamlarim en azindan.Ameliyat listesind bakıp yarınmı cevap vermek istiyor acaba ?
Ayy hadi insallah. Valla dört gozle bekliyorz artk benm de ilk oldugu icin dedim ilk agrilar boyle mi basliyo acaba diyeAkşam aynı belirtileri yaşadım bende canım belim ve karnım ağrıdı karnım semsertti resmen ve bir kaç kere girdi çıktı ağrılar birde alttan hep baskı hissettim annem yerini hazırlıyor gelir yakında dedi
Bende ilk agrilar boyle mi basliyo diye merak ettim ama. Net bi cevap yokAkşamdan gece boyu bende yaşadım ayni durumu bebek bugun gelir dedim hata ama şuan gecmiş durumda.
A Aysse34663
Anlamı nıye kaybolsun canım vazgeçme iyi benceKızlar aranızda bilen varsa soylermisiniz? Biz kızmızın ismini "meryem" koyucaz inşallah eşimle en son ortak kararımız ama bu dile cevirip yazıldığinda "mariam" oluyor ve kimliğindede boyle yazıcak anlami kayıp olurmu harfler yüzünden bir cok beğendiğim isimden vaz gecdim bundanda vaz gecmek isdemiyorum.
Tamam canim sagol.Anlam kaybolması konusunda birşey söyleyemem ama etrafımda gördüğüm tüm meryem ‘ler zor zamanlardan geçmiş, Meryem anamız misali adına mı çekiyor acaba demekden alıkoyamadım kendimi ? Hani bu yönden bi değerlendirebilirsin.
Canım kendine bu kadar stres yapma sütun azalır sonraGece nöbeti başladı gene.emzirmek cok zormusgogsumu alamıyo benimde gogus ucum cok duzmus doğum öncesi hep cıkıktı ve hassasdı şimdi dumduz oldu gibi.silikon uc kullanıyorum onla emiyo ama gaz oluyo cok bu seferde.birde onunşa emince gogsumu tek hiç alamıyo.dun aksamda oturdum agladım ememiyo die sona gece basardık bugun gunduz de emdi cok mutluydum ama bu aksam gene ememedi.gene silikon uc kullandım.gogus ucu problemi ilerde geciyomu bilen var mı kızlar? Gogus ucu cıkarıcı alcam pztsi.kendi kendime nazarım değdi sanırım gunduz cok mutluydum aksam hungur hungur agladım emziremiyorum die.bebeğim ole cabalıyoki ama ben bişey yapamıyorum.caresizlik okadar zor ki.şimdi uyuyo meleğim ama ben uyanınca nasıl emzircem die korkmaktan uyuyamıyorum.
Sagol canim bir ismin başka dildeki haline cevrilmesi anlaminin kayıp olmasna neden olmaz diye düşündüm bende. ama yine aklima takıldı.Anlamı nıye kaybolsun canım vazgeçme iyi bence
E yani zaten zar zor karar verdin zor anlaştınız değştrme hiç. Bende bu konuda netleşirim inşallahhhSagol canim bir ismin başka dildeki haline cevrilmesi anlaminin kayıp olmasna neden olmaz diye düşündüm bende. ama yine aklima takıldı.
Sonucda ayni isimin başka dilde söylenişi.
Canim benimde 2 doğumum ama bebde yaniliyorum ayni insanin doğumuda olsa her doğum farklidir.Bende ilk agrilar boyle mi basliyo diye merak ettim ama. Net bi cevap yok
Cnm ayarlama yapıyordur belki net bişey söylemek için bekliyordurHem heyecan hem agri sizi uyutmuyor .Gece kac kez baktım yazmamis .Bugun de bekliycem yazmazsa aksama dogru arayacagim .Cunku cevrimici gordum kac kez .Baska bisey sorsam kesin donus yapardı. Bunu niye umursamadi anlamadim .
Senindemi net değil daha.E yani zaten zar zor karar verdin zor anlaştınız değştrme hiç. Bende bu konuda netleşirim inşallahhh
Direk Meryem yazdır canım bence, orijinali Meryem yani kuranda Meryem olarak geçiyor .Kızlar aranızda bilen varsa soylermisiniz? Biz kızmızın ismini "meryem" koyucaz inşallah eşimle en son ortak kararımız ama bu dile cevirip yazıldığinda "mariam" oluyor ve kimliğindede boyle yazıcak anlami kayıp olurmu harfler yüzünden bir cok beğendiğim isimden vaz gecdim bundanda vaz gecmek isdemiyorum.
Değillll bugun kağıtlara yazıp kura çekeceğimSenindemi net değil daha.
Alfabede y harfi yok canim o yüzdem isdesemde yazdıramam, meriem yada mariem yazdiricam mecbur. Yoksa bende meryem yazdırmak isderdim.Direk Meryem yazdır canım bence, orijinali Meryem yani kuranda Meryem olarak geçiyor .
Benim bel ve sırt ağrılarım hala devam ediyorAkşamdan gece boyu bende yaşadım ayni durumu bebek bugun gelir dedim hata ama şuan gecmiş durumda.
A Aysse34663
Benimde ilk canım hiç bilmiyorum anneme soruyorum hep. Annem belinde ağrıyorsa yakındır dedi. Akşamdan beride sırt ve bel ağrılarım hiç geçmedi hala ağrıyorAyy hadi insallah. Valla dört gozle bekliyorz artk benm de ilk oldugu icin dedim ilk agrilar boyle mi basliyo acaba diye
Alfabede y harfi yok canim o yüzdem isdesemde yazdıramam, meriem yada mariem yazdiricam mecbur. Yoksa bende meryem yazdırmak isderdim.
Zaten "y" harfi yüzünden bir sürü isimden vaz gecdim.
Hayırlısı olsun canm kolay dogumlar nasip olsun hepimize insallah. Skldm artk bu durumdan. Doguranlarda hamileliğimi ozledim diyorlar ben hic ozleyecegimi dusunmuyorum sahsen.Benim bel ve sırt ağrılarım hala devam ediyor
Benimde ilk canım hiç bilmiyorum anneme soruyorum hep. Annem belinde ağrıyorsa yakındır dedi. Akşamdan beride sırt ve bel ağrılarım hiç geçmedi hala ağrıyoryarın doktor randvum var ne dicek çok merak ediyorum
Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Bana da öyle geliyor canım şu son hftalar sıcaklardan o kadar çok çektim ki çok zorlanıyorum artıkHayırlısı olsun canm kolay dogumlar nasip olsun hepimize insallah. Skldm artk bu durumdan. Doguranlarda hamileliğimi ozledim diyorlar ben hic ozleyecegimi dusunmuyorum sahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?