2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hem heyecan hem agri sizi uyutmuyor .Gece kac kez baktım yazmamis .Bugun de bekliycem yazmazsa aksama dogru arayacagim .Cunku cevrimici gordum kac kez .Baska bisey sorsam kesin donus yapardı. Bunu niye umursamadi anlamadim .

Ameliyat listesind bakıp yarınmı cevap vermek istiyor acaba ?

Ayy hadi insallah. Valla dört gozle bekliyorz artk benm de ilk oldugu icin dedim ilk agrilar boyle mi basliyo acaba diye

Anlamı nıye kaybolsun canım vazgeçme iyi bence

Tamam canim sagol.

Canım kendine bu kadar stres yapma sütun azalır sonra
Göğüs üçün çıkacak hiç üzülme sen silikon ucu kullanmaya devam et o çok yardımcı oluyor
Göğüs ucun çıkınca onu çöpe atar bebeğe memeyi verirsin direk şimdi uc yok diye bebek memeyi almıyor
Benim de ilkinde hiç yoktu 20 gün hatta daha fazla olabilir uc kullandım sonra çıktı çok şükür
Göğüs ucu cıkarıcı da alabilirsin mutlaka etkisi olur
Bu günler geçecek emin ol cnm ilk zamanlar zor

Sagol canim bir ismin başka dildeki haline cevrilmesi anlaminin kayıp olmasna neden olmaz diye düşündüm bende. ama yine aklima takıldı.
Sonucda ayni isimin başka dilde söylenişi.
E yani zaten zar zor karar verdin zor anlaştınız değştrme hiç. Bende bu konuda netleşirim inşallahhh

Bende ilk agrilar boyle mi basliyo diye merak ettim ama. Net bi cevap yok
Canim benimde 2 doğumum ama bebde yaniliyorum ayni insanin doğumuda olsa her doğum farklidir.
Ama gercek sancilar geldiğinde anlamaman imkansiz bunun rahatliği var bende ne kadar gec anlasam o kadar iyi benim acımdan.

Hem heyecan hem agri sizi uyutmuyor .Gece kac kez baktım yazmamis .Bugun de bekliycem yazmazsa aksama dogru arayacagim .Cunku cevrimici gordum kac kez .Baska bisey sorsam kesin donus yapardı. Bunu niye umursamadi anlamadim .
Cnm ayarlama yapıyordur belki net bişey söylemek için bekliyordur

Direk Meryem yazdır canım bence, orijinali Meryem yani kuranda Meryem olarak geçiyor .

Direk Meryem yazdır canım bence, orijinali Meryem yani kuranda Meryem olarak geçiyor .
Alfabede y harfi yok canim o yüzdem isdesemde yazdıramam, meriem yada mariem yazdiricam mecbur. Yoksa bende meryem yazdırmak isderdim.
Zaten "y" harfi yüzünden bir sürü isimden vaz gecdim.

Akşamdan gece boyu bende yaşadım ayni durumu bebek bugun gelir dedim hata ama şuan gecmiş durumda.
A Aysse34663
Benim bel ve sırt ağrılarım hala devam ediyor
Ayy hadi insallah. Valla dört gozle bekliyorz artk benm de ilk oldugu icin dedim ilk agrilar boyle mi basliyo acaba diye
Benimde ilk canım hiç bilmiyorum anneme soruyorum hep. Annem belinde ağrıyorsa yakındır dedi. Akşamdan beride sırt ve bel ağrılarım hiç geçmedi hala ağrıyor yarın doktor randvum var ne dicek çok merak ediyorum

Alfabede y harfi yok canim o yüzdem isdesemde yazdıramam, meriem yada mariem yazdiricam mecbur. Yoksa bende meryem yazdırmak isderdim.
Zaten "y" harfi yüzünden bir sürü isimden vaz gecdim.

Fatma da olabilir. Hem y yok hemde dinen Meryem kadar kiymetli. Hatice de olur peygamberimizin en sevdiği isimlerden. Amine olur emine olur.

Hayırlısı olsun canm kolay dogumlar nasip olsun hepimize insallah. Skldm artk bu durumdan. Doguranlarda hamileliğimi ozledim diyorlar ben hic ozleyecegimi dusunmuyorum sahsen.

Hayırlısı olsun canm kolay dogumlar nasip olsun hepimize insallah. Skldm artk bu durumdan. Doguranlarda hamileliğimi ozledim diyorlar ben hic ozleyecegimi dusunmuyorum sahsen.
Amin canım inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah. Bana da öyle geliyor canım şu son hftalar sıcaklardan o kadar çok çektim ki çok zorlanıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…