2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gece nöbeti başladı gene.emzirmek cok zormus gogsumu alamıyo benimde gogus ucum cok duzmus doğum öncesi hep cıkıktı ve hassasdı şimdi dumduz oldu gibi.silikon uc kullanıyorum onla emiyo ama gaz oluyo cok bu seferde.birde onunşa emince gogsumu tek hiç alamıyo.dun aksamda oturdum agladım ememiyo die sona gece basardık bugun gunduz de emdi cok mutluydum ama bu aksam gene ememedi.gene silikon uc kullandım.gogus ucu problemi ilerde geciyomu bilen var mı kızlar? Gogus ucu cıkarıcı alcam pztsi.kendi kendime nazarım değdi sanırım gunduz cok mutluydum aksam hungur hungur agladım emziremiyorum die.bebeğim ole cabalıyoki ama ben bişey yapamıyorum.caresizlik okadar zor ki.şimdi uyuyo meleğim ama ben uyanınca nasıl emzircem die korkmaktan uyuyamıyorum.

En son dun uyuduğum uykuyla duruyorum buna şükür ama çok yoruldum ıkı saatte bir emzirmek için uyandırmaya çalışıyorum bıde burnu tıkalı demin tıkandı resmen aklım çıktı
Bi arkadaş sormuştu dikişler acıtıyor mu diye sanırım o kişiden kişiye değişir ben hemen kalktım dolaştım hiç oturmadım desem yeridir öyle olunca çabuk toparlıyor insan kendim işimi yapıyorum masallah diyeyim de :) :) Rabbim saglık sıhhat versin tum kuzulara

Göbeği düştü sonraki bir iki gün banyo yaptırmadım tam kurudu bantsız hergün duş aldırıyorum.Allah korusun bebişlerimizi
Amin canim insan her şeyden korkuyor işte bir teredüt ediyor onları o kadar seviyoruz ki.
Sende tam kurumadan yapdıramamişsin banyosnu allah hepimizin evladını korusun.

Kızlar aranızda bilen varsa soylermisiniz? Biz kızmızın ismini "meryem" koyucaz inşallah eşimle en son ortak kararımız ama bu dile cevirip yazıldığinda "mariam" oluyor ve kimliğindede boyle yazıcak anlami kayıp olurmu harfler yüzünden bir cok beğendiğim isimden vaz gecdim bundanda vaz gecmek isdemiyorum.

Emzirme işi küçükken zormuş anladık hepimiz sanırım. Ama ucunu kendi tutmayı öğrenecek yakında keyfini de süreriz inş sabret annesi vazgeçme. Benimde sağ göğsümü zor kavrıyor 5 dak savaşıyoruz ikimiz de garibim yoruluyor ama sonunda turuyor. Hangi pozisyonda tutuyorsa bırakmasın diye put gibi durmaktan kasıldı kollarım ellerim ağrıyor. Ama çare yok sabır başaracağız. O ucu bi yakalasalar zaten bırakmıyorlar ama ahh bi yakalayıverseler. Onlar acemi biz daha acemi...

Guncelllll

1.( serenity16 ). Normal
2. Afilim92 . Sezeryan
3. demlicaykeyfi . Normal
4. @courageux. Normal
5. Minaako . Sezeryan
6. A Alevce7 . Normal
7. almilacm . Normal
8. A alcala .
9. Milana firuze . Normal
10. chatlax . Normal
11. Realmomy . Sezeryan - 21 Temmuz
12. O Oceancan . Sezeryan - 18 Temmuz
13. 5816bursa . Sezeryan - 16 Temmuz [/B]dogum gerceklesti
14. ZK_ASK . Sezeryan -20 Temmuz
15. A Aysse34663 . Normal
16. justlook . Normal
17. Olivia01 . Normal
18.@symmm. Sezeryan - 17 Temmuz
19.@cndyyyy. Normal
20. Miss Ness . Normal
21. Urmicca . Normal
22. Parislim . Sezeryan- 17 Temmuz
23.@domates. Normal
24. KumraL_KrakeR . Sezeryan- 18 Temmuz
25. kayramberamveram Normal[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

Normal dogum yapan arkadaslar size bisey sormak istyorum. İlk dogum agrilariniz nasıl basladi. Benm bu güne kadar ne nisan ne kanama ne su hiç bi belirtim olmadi ama bu gece öyle şiddetli değil ama agrilarm oldu ara ara hala da oluyo arada karnma ve belime ağrılar giriyo. Ama hichbi doğum belirtim yok ve ağrılarin aman aman bi siddeti yok. İlk dogum agrilari boylebmi başlıyor acaba yardımcı olursaniz sevinirim.

Akşam aynı belirtileri yaşadım bende canım belim ve karnım ağrıdı karnım semsertti resmen ve bir kaç kere girdi çıktı ağrılar birde alttan hep baskı hissettim annem yerini hazırlıyor gelir yakında dedi

Günaydın cnm heyecandan uyuyamyrsn artk :) doktorun dönüş yaptı mı?
Hem heyecan hem agri sizi uyutmuyor .Gece kac kez baktım yazmamis .Bugun de bekliycem yazmazsa aksama dogru arayacagim .Cunku cevrimici gordum kac kez .Baska bisey sorsam kesin donus yapardı. Bunu niye umursamadi anlamadim .

Akşamdan gece boyu bende yaşadım ayni durumu bebek bugun gelir dedim hata ama şuan gecmiş durumda.
A Aysse34663

Ayni durumdayz canm hemen araniyo uyurken meme agzinda olsun istiyo ole hemen uyudu diyip yerinede koyamiyorum uyanip agliyo biz basa donuyoruz
Birçoğumuz aynı problemi yaşıyoruz heralde. Tecrübeli annelere danışmak lazım onlar ne yaptılar acaba. Şimdi annemler var çok sıkıntı olmuyor. Ama onlar gidince işler karışır

Tabiki cikio canim merak etme sen bebisin basaricak bu isi :) uzulme

Anlam kaybolması konusunda birşey söyleyemem ama etrafımda gördüğüm tüm meryem ‘ler zor zamanlardan geçmiş, Meryem anamız misali adına mı çekiyor acaba demekden alıkoyamadım kendimi ? Hani bu yönden bi değerlendirebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…