2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece ağrı canım geçmiyor karnımın sertleşmesi belli aralıklarla oldu mesela duşa girdim çıtım geçmişti sonra yine başladı.

Sanirim seninde 23 24 temmuz . Dunden beri karnimin sertlesmesi neredeyse 5 dakikada bir. Sanci olmuyor ama bu sertlesme digerlerinden farkli. Hissediyorum hemen. Bi anda bebek ayagini dayadi zannediyorum. Bi dokunuyorum ki resmen taş kesilmis. Yarin nst günüm aslinda ama boyle devam ederse aksam da acik buldugum bi ozel hastanede yaptıracağım

Amin canim milet nasıl doğurucam diye düşünür ben başkalarıyla lohusalıkda nasıl baş edicem diye.
Hamilelik fobim bile bir tuhaf artık.
ne bicim bir hayat yasiyoruz dimi. Hayattaki en sancili anlarini yaşa, aci icinde dogur bir de rahat rahat tuzu kuru olan insanlarin stresine katlan. Bedenen yiprandigin yetmesin, ruhunu da onlar yipratsin. Kendini savununca da küssünler, küsünce yine hakli ciksinlar.

Valla gidip magarada dogurasim var...

Amin canim milet nasıl doğurucam diye düşünür ben başkalarıyla lohusalıkda nasıl baş edicem diye.
Hamilelik fobim bile bir tuhaf artık.
Bu sefer tecrübelisin canım evel Allah kalkarsın üstünden yaptığın yanlışlara tekrar düşme milleti düşünmr kendini ve bebeğini düşün çekinmeden söyle lafları
Evet canım 23 temmuz benimde. Bende de sancı falan yok dediğin gibi sertleşme ama gerinme sertleşmesi gibide değil can yakıcı bir sertleşme karnım yırtılcak gibi sanki. Birde benim alttan baskım oldu hep senin oldumu . Benimde yarın hem randvum hem nstm var sancı çıkcak mı çok merak ediyorum

E yani zaten zar zor karar verdin zor anlaştınız değştrme hiç. Bende bu konuda netleşirim inşallahhh
Bizde resmen kura cektik canim ve netlesti şükür evde 3 kisiyiz ve 3 ayri isim vardi gundemde en son kizima kura çektirdik vekizimin istediği isim cikti galip olan ablamız oldu hakkimizda hayirlisi

Öle doğruki biz daha acemiyiz o üstüne düşeni daha iyi yapıyo.okadar okuyosun ediyosun ama o agzıyla tutmaya calısamayıp aglayınca hersey gidio aklımdan sadece ac olduğu dusuncesi kalıyo mahvoluyorum.

Canım umut oldun bana çok teşekkür ederim.

Benim yarin nst ve farkli doktorda randevum var kendi doktorum perşembe bakacakmis. Ama nst sonrası somuca bakiyor mutlaka . Eger sanci cikarsa ne olacak bilmiyorum. Bu kadr kasilmaya sancimiz cikmazsa bizde tozutanlar arasına katiliriz herhalde. Benim dunden beri kasilma sirasinda buyuk tuvaletim var gibi oluyor. Sanki cok sıkıştım gibi

Canım benimde tek göğsüm öyle hiç ucu yok önce enjektörle ucunu çıkarıyorum sonra silikon uçla emziriyorum biraz zor oluyor ama emebiliyor . Birde göğüs pompan varsa o da güzel uç çıkarıyor

Bende yarın alıcam canım pompa ve uc cıkarıcı haftasonunu olmasıda benim şanssızlığım heryer kapalı.sen enjektörle nasıl cıkarıyosun.internette varmı anlatımı bakayım hemen.

İyi bari canım en azından o doktor bir şey söyler eğer sancı çıkarsa kendi doktoruna gidersin. Evet kesinlikle kasılma çek çek sancı yok. Benimde gazım varmış gibi oldu. Benim akıntım var birde sürekli wcye gidiyorum suyum mu geldi diye geçen haftada akıntım vardı fitil verdi doktor ama beceremedim mi naptım geçmedi hiç :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…