- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.201
Sadece ağrı canım geçmiyor karnımın sertleşmesi belli aralıklarla oldu mesela duşa girdim çıtım geçmişti sonra yine başladı.
hadi gözünaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallahNihayeeet cevap aldım. Kizlaar yarin 4 gibi bebisim gelcek insallah .
Dua edin .
Hadi gözün aydın canim sag saglimen al inşallah kucagina :)Nihayeeet cevap aldım. Kizlaar yarin 4 gibi bebisim gelcek insallah .
Dua edin .
Merak ediyordum seni...Hadi hayırlısı ile saglikla gelsin bebisNihayeeet cevap aldım. Kizlaar yarin 4 gibi bebisim gelcek insallah .
Dua edin .
ne bicim bir hayat yasiyoruz dimi. Hayattaki en sancili anlarini yaşa, aci icinde dogur bir de rahat rahat tuzu kuru olan insanlarin stresine katlan. Bedenen yiprandigin yetmesin, ruhunu da onlar yipratsin. Kendini savununca da küssünler, küsünce yine hakli ciksinlar.Amin canim milet nasıl doğurucam diye düşünür ben başkalarıyla lohusalıkda nasıl baş edicem diye.
Hamilelik fobim bile bir tuhaf artık.
Bu sefer tecrübelisin canım evel Allah kalkarsın üstünden yaptığın yanlışlara tekrar düşme milleti düşünmr kendini ve bebeğini düşün çekinmeden söyle laflarıAmin canim milet nasıl doğurucam diye düşünür ben başkalarıyla lohusalıkda nasıl baş edicem diye.
Hamilelik fobim bile bir tuhaf artık.
Evet canım 23 temmuz benimde. Bende de sancı falan yok dediğin gibi sertleşme ama gerinme sertleşmesi gibide değil can yakıcı bir sertleşme karnım yırtılcak gibi sanki. Birde benim alttan baskım oldu hep senin oldumu . Benimde yarın hem randvum hem nstm var sancı çıkcak mı çok merak ediyorumSanirim seninde 23 24 temmuz . Dunden beri karnimin sertlesmesi neredeyse 5 dakikada bir. Sanci olmuyor ama bu sertlesme digerlerinden farkli. Hissediyorum hemen. Bi anda bebek ayagini dayadi zannediyorum. Bi dokunuyorum ki resmen taş kesilmis. Yarin nst günüm aslinda ama boyle devam ederse aksam da acik buldugum bi ozel hastanede yaptıracağım
Bizde resmen kura cektik canimE yani zaten zar zor karar verdin zor anlaştınız değştrme hiç. Bende bu konuda netleşirim inşallahhh
hadi gözünaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz inşallah
Hadi gözün aydın canim sag saglimen al inşallah kucagina :)
Merak ediyordum seni...Hadi hayırlısı ile saglikla gelsin bebis
Emzirme işi küçükken zormuş anladık hepimiz sanırım. Ama ucunu kendi tutmayı öğrenecek yakında keyfini de süreriz inş sabret annesi vazgeçme. Benimde sağ göğsümü zor kavrıyor 5 dak savaşıyoruz ikimiz de garibim yoruluyor ama sonunda turuyor. Hangi pozisyonda tutuyorsa bırakmasın diye put gibi durmaktan kasıldı kollarım ellerim ağrıyor. Ama çare yok sabır başaracağız. O ucu bi yakalasalar zaten bırakmıyorlar ama ahh bi yakalayıverseler. Onlar acemi biz daha acemi...
Ben de ben deKizlar catlayacagim heyecandan....
SAFAK 2....
Canım kendine bu kadar stres yapma sütun azalır sonra
Göğüs üçün çıkacak hiç üzülme sen silikon ucu kullanmaya devam et o çok yardımcı oluyor
Göğüs ucun çıkınca onu çöpe atar bebeğe memeyi verirsin direk şimdi uc yok diye bebek memeyi almıyor
Benim de ilkinde hiç yoktu 20 gün hatta daha fazla olabilir uc kullandım sonra çıktı çok şükür
Göğüs ucu cıkarıcı da alabilirsin mutlaka etkisi olur
Bu günler geçecek emin ol cnm ilk zamanlar zor
Bu sefer tecrübelisin canım evel Allah kalkarsın üstünden yaptığın yanlışlara tekrar düşme milleti düşünmr kendini ve bebeğini düşün çekinmeden söyle lafları
Evet canım 23 temmuz benimde. Bende de sancı falan yok dediğin gibi sertleşme ama gerinme sertleşmesi gibide değil can yakıcı bir sertleşme karnım yırtılcak gibi sanki. Birde benim alttan baskım oldu hep senin oldumu . Benimde yarın hem randvum hem nstm var sancı çıkcak mı çok merak ediyorum
Tabiki cikio canim merak etme sen bebisin basaricak bu isi :) uzulme
Canım benimde tek göğsüm öyle hiç ucu yok önce enjektörle ucunu çıkarıyorum sonra silikon uçla emziriyorum biraz zor oluyor ama emebiliyor . Birde göğüs pompan varsa o da güzel uç çıkarıyor
E bebekte sut sagma mak.indirim var .Bende yarın alıcam canım pompa ve uc cıkarıcı haftasonunu olmasıda benim şanssızlığım heryer kapalı.sen enjektörle nasıl cıkarıyosun.internette varmı anlatımı bakayım hemen.
Gozun aydın canım , sağlıkla mutlulukla gelsin inşallahNihayeeet cevap aldım. Kizlaar yarin 4 gibi bebisim gelcek insallah .
Dua edin .
İyi bari canım en azından o doktor bir şey söyler eğer sancı çıkarsa kendi doktoruna gidersin. Evet kesinlikle kasılma çek çek sancı yok. Benimde gazım varmış gibi oldu. Benim akıntım var birde sürekli wcye gidiyorum suyum mu geldi diye geçen haftada akıntım vardı fitil verdi doktor ama beceremedim mi naptım geçmedi hiç :/Benim yarin nst ve farkli doktorda randevum var kendi doktorum perşembe bakacakmis. Ama nst sonrası somuca bakiyor mutlaka . Eger sanci cikarsa ne olacak bilmiyorum. Bu kadr kasilmaya sancimiz cikmazsa bizde tozutanlar arasına katiliriz herhalde. Benim dunden beri kasilma sirasinda buyuk tuvaletim var gibi oluyor. Sanki cok sıkıştım gibi
Yerimm yaa :) bizde ben çekecemBizde resmen kura cektik canimve netlesti şükür evde 3 kisiyiz ve 3 ayri isim vardi gundemde en son kizima kura çektirdik vekizimin istediği isim cikti galip olan ablamız oldu hakkimizda hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?