- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.221
Benm bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrılarım var kasıldığı zamanda sanki alt taraf açılıyo aşağılarda basınç hissediyorum salı günü nst ye gireceğim bakalım ne çıkacak.. yarın çatı muayenesi olacak mısınBenim yarin nst ve farkli doktorda randevum var kendi doktorum perşembe bakacakmis. Ama nst sonrası somuca bakiyor mutlaka . Eger sanci cikarsa ne olacak bilmiyorum. Bu kadr kasilmaya sancimiz cikmazsa bizde tozutanlar arasına katiliriz herhalde. Benim dunden beri kasilma sirasinda buyuk tuvaletim var gibi oluyor. Sanki cok sıkıştım gibi
ben gündüz 11de yemiştim akşam 5te alındımSağolun kizlar.Icim kipir kıpır .Tum heyecanım bebise gecti :)) Bu arada spinalde açlık gerekiyor mu yaa sorduguma pisman oldum 10 dan sonra yiyip icme dedi .
Sagol canim umarım son kararımız olur değişmez. Kimseye soylemek gelmiyor içimden, cünki kalbimi mütlak biri kıracak.Adıyla yaşasın inşallah canım
Canım ikimiz de hastanedeyiz. Benim doğumum da kanamam çok oldu dünden beri kan veriyolar. Iki saatte bir emzirme ye gidiyorum. Bugün damla damla gelmeye başladı sütümSütünü sağıp baktın mı hiç canım? Şu an hastanede mi bebiş? Emzirmediğin zamanlarda da sağ istersen sütünü. Beyine daha fazla süt üretmelisin mesajı gitmeli. Sağdığını da götürürsün içirirsin bebişine.
Uç çıkarıcıya para verme hiç enjektörle daha güzel çıkıyor . Bana sağlık ocağındaki ebe hazırladı nette var mı bilmiyorum İlacın çekildiği bölümü üstten kesti öyle hazırladı .Bende yarın alıcam canım pompa ve uc cıkarıcı haftasonunu olmasıda benim şanssızlığım heryer kapalı.sen enjektörle nasıl cıkarıyosun.internette varmı anlatımı bakayım hemen.
Amin insallah kuzum.Araniza katılıyorum nihayet :))Gozun aydın canım , sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah
Uf o genelde degil miydi ya amaan .Cok susarım ben:)) gunde 5 litre su icen bir insanim.
Ayy amin ne guzel duaettin canim .Allah razi olsun .Sen de bir avazda kurtul insallah.Afilim92 hadi bakalım Allah yardımcın olsun yarın için dualarımızdasın sağ salim kavuş sonrasında hiç ağrın sancın olmasın inşallah şimdiki çektiklerin kefaret olsun güzel haberler getir hep♡
4 veya 5 te alirim dedi sanirim o yuzden 10 diye sınır koydu .Hayırlısı oglusuma kavusayim da .Benim de aksama denk gelcek .Sevindim ziyaretçi saati 10 ya .Oglusumla bas basa kalabilcem ilk saatlerde .ben gündüz 11de yemiştim akşam 5te alındım
Masallah canim .Darisi basima insallah ben de yarin bu cumleleri kurabilirim.Selamlar kızlar nasılsınız? Dün sabah 9:15 de oğlumu kucağıma aldım :) çok güzel bir sezeryan yaşadım. Bugün öğlen taburcu oldum. Evimde oğlumla beraberim.
Duygularma tercuman oldun canim. insanlar cok anlayışsız lohusa bir kadını görmeye gidenler önce nasıl davanacağni öğreneceği kursa falan gitse sınav verse sınavdan gecdikden sonra gelse ah ne güzel olur.ne bicim bir hayat yasiyoruz dimi. Hayattaki en sancili anlarini yaşa, aci icinde dogur bir de rahat rahat tuzu kuru olan insanlarin stresine katlan. Bedenen yiprandigin yetmesin, ruhunu da onlar yipratsin. Kendini savununca da küssünler, küsünce yine hakli ciksinlar.
Valla gidip magarada dogurasim var...
bizi ancak biz anlariz canim.Duygularma tercuman oldun canim. insanlar cok anlayışsız lohusa bir kadını görmeye gidenler önce nasıl davanacağni öğreneceği kursa falan gitse sınav verse sınavdan gecdikden sonra gelse ah ne güzel olur.
Bide kurar ihlali kapıdığında şikayet falan etsek.
Boyle bir kanun olsa ne güzel olur.
Ben kesin delirdim
Yada sonunda başardılar beni delirtmeyi.
Benm bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrılarım var kasıldığı zamanda sanki alt taraf açılıyo aşağılarda basınç hissediyorum salı günü nst ye gireceğim bakalım ne çıkacak.. yarın çatı muayenesi olacak mısın
Listede bnm gbı normal dgum gozukuordun sende sonra guncelledı duzeldı canımSezaryen canım niye karıştı ki 20 temmuzda
İyi bari canım en azından o doktor bir şey söyler eğer sancı çıkarsa kendi doktoruna gidersin. Evet kesinlikle kasılma çek çek sancı yok. Benimde gazım varmış gibi oldu. Benim akıntım var birde sürekli wcye gidiyorum suyum mu geldi diye geçen haftada akıntım vardı fitil verdi doktor ama beceremedim mi naptım geçmedi hiç :/
İnşallah tecrubemin bir faydası olur.Bu sefer tecrübelisin canım evel Allah kalkarsın üstünden yaptığın yanlışlara tekrar düşme milleti düşünmr kendini ve bebeğini düşün çekinmeden söyle lafları
Evet canım 23 temmuz benimde. Bende de sancı falan yok dediğin gibi sertleşme ama gerinme sertleşmesi gibide değil can yakıcı bir sertleşme karnım yırtılcak gibi sanki. Birde benim alttan baskım oldu hep senin oldumu . Benimde yarın hem randvum hem nstm var sancı çıkcak mı çok merak ediyorum
Allah bizede en kolayından nasıp etsın ınsallah maşallah sizede cok sukuur kavusturana canm.Selamlar kızlar nasılsınız? Dün sabah 9:15 de oğlumu kucağıma aldım :) çok güzel bir sezeryan yaşadım. Bugün öğlen taburcu oldum. Evimde oğlumla beraberim.
Haketen ya sanki cok şey isdiyormuş gibi davranıyorlar ama tek isdediğmiz huzur.bizi ancak biz anlariz canim.
Tek istedigimiz huzur. Onu da cok gorenleri Allah'a havale ediyorum
Uç çıkarıcıya para verme hiç enjektörle daha güzel çıkıyor . Bana sağlık ocağındaki ebe hazırladı nette var mı bilmiyorum İlacın çekildiği bölümü üstten kesti öyle hazırladı .
Kızlar korse kullanıyor musunuz ben internetten baktım ama bir sürü korse çeşidi var kafam karıştı kullananlar nasıl korse kullanıyorsunuz foto ata bilir misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?