2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benm bi kaç gündür adet sancısı gibi ağrılarım var kasıldığı zamanda sanki alt taraf açılıyo aşağılarda basınç hissediyorum salı günü nst ye gireceğim bakalım ne çıkacak.. yarın çatı muayenesi olacak mısın

Canım ikimiz de hastanedeyiz. Benim doğumum da kanamam çok oldu dünden beri kan veriyolar. Iki saatte bir emzirme ye gidiyorum. Bugün damla damla gelmeye başladı sütüm

Bende yarın alıcam canım pompa ve uc cıkarıcı haftasonunu olmasıda benim şanssızlığım heryer kapalı.sen enjektörle nasıl cıkarıyosun.internette varmı anlatımı bakayım hemen.
Uç çıkarıcıya para verme hiç enjektörle daha güzel çıkıyor . Bana sağlık ocağındaki ebe hazırladı nette var mı bilmiyorum İlacın çekildiği bölümü üstten kesti öyle hazırladı .

Gozun aydın canım , sağlıkla mutlulukla gelsin inşallah
Amin insallah kuzum.Araniza katılıyorum nihayet :))
Afilim92 gözün aydın cnm, iyi haberlerini bekliyoruz..

Spinalde 6 saat oruç gerekiyor
Uf o genelde degil miydi ya amaan .Cok susarım ben:)) gunde 5 litre su icen bir insanim.
Ayy amin ne guzel duaettin canim .Allah razi olsun .Sen de bir avazda kurtul insallah.
ben gündüz 11de yemiştim akşam 5te alındım
4 veya 5 te alirim dedi sanirim o yuzden 10 diye sınır koydu .Hayırlısı oglusuma kavusayim da .Benim de aksama denk gelcek .Sevindim ziyaretçi saati 10 ya .Oglusumla bas basa kalabilcem ilk saatlerde .

Duygularma tercuman oldun canim. insanlar cok anlayışsız lohusa bir kadını görmeye gidenler önce nasıl davanacağni öğreneceği kursa falan gitse sınav verse sınavdan gecdikden sonra gelse ah ne güzel olur.
Bide kurar ihlali kapıdığında şikayet falan etsek.
Boyle bir kanun olsa ne güzel olur.
Ben kesin delirdim
Yada sonunda başardılar beni delirtmeyi.

bizi ancak biz anlariz canim.
Tek istedigimiz huzur. Onu da cok gorenleri Allah'a havale ediyorum

Yarin cati muayenesi yapar mi bu doktor bilmiyorum. Nst cekilecek kendi doktorum sonuca bakacak sadece randevu perşembe. Sabahki doktor kendi doktorum degil sirf bizimkinin agzindan kesin birsey cikmiyor diye bilgi almaya gidecegiz. Kasilma sirasinda hafif agri veya kaçıracakmış hissi oluyor banada

Nst yi benim doktorun oldugu hastanede çekileceğim. Öbürü randevusu sabah 10 da. Kendi doktoruma 3 gibi giderim herhalde cehennem gibi disarisi ne giysem yaniyorum tovbe estagfurullah cokkotu. Fitilin en etkili sekli bacaklarini duvara dayayacaksin elini iyice kurulayacaksin ve koyacaksin. Hafifce de ittirince oluyor. 10 dk hic kipirdamak yok. Bak suan kasilma var sanki cisimi tutuyorum biraksam ortalik batacak gibi. Ama gidiyorum wc de birsey yok. Akinti rengim iyice koyu sari olmus sabah gordum. Kaşıntı icin krem vermisti doktor kullanmadim basta kategorisi c diye. Ama dayanamadim dun surdum allaha sukur kasinti kuruluk bi sürüşte azaldi. Catir catir kuruyor alt taraf niyeyse.son 9 gun yaziyor uygulamada ama yarin sanci cikarsa doguma alir gibi geliyor kendi doktorum . Ayy bugunde blkonlarim boyanıyor tum balkondaki esyalari iceri tasidik. Eve kedi girse kaybolur.

İnşallah tecrubemin bir faydası olur.

Sezeryan olan arkadaslara bu sorum uyumadan sonda takmıolar dedı doktorum amelıyattan cıktıkdan 6saat snra cıkarılıor sondan dedı cıkarken acıtıyor mu?

Cok saol canım bende internette gordum dediğini yapcam onu.tesekkur ederim.

Kızlar korse kullanıyor musunuz ben internetten baktım ama bir sürü korse çeşidi var kafam karıştı kullananlar nasıl korse kullanıyorsunuz foto ata bilir misiniz ?

Ben internetten bu korseyi aldım normal doğum yaptım ikinci günden beri takıyorum çok memnunum bütün gün üstümde sadece yatarken çıkartıyorum hiç rahatsız etmiyor

Eklentiler

• 54B350B3-6ED7-4CEE-8E2E-493941EE335A.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 41
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…