2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence baksın ya. Doğumuna çok az kaldı canım

Kızlar çok sinirliyim
Görümcem size gelcem dedi dikişlerin şey olmasın iş yapmak için.
Kv de de gelmiş peşinden.
Saat birden beri bebeği uyutmaya çalışıyorum.
Ama uyumuyor.
Gecede uyumadı.
Çocugu pispisliyorum.
Geldi hemen babam sen napiyosun diye uyandırmaya çalışıyor. Uyumasın yeter diyor
Bende anne bırak gece uyumadı
Kaç saattir uyutmaya çalışıyorum dedim.
Öyle bıraktı.
Evime gelmesinden bile haz etmiyorum

Dün ilk onlara gittik.
Amcası geldi uyandırmaya çalışıyor
Dedesi geldi uyandırmaya çalışıyor
Sinir oldum.
Dışardan geldiler ellerini bile yıkamadılar.
Güzel dille nasıl uyarabilirim.

Doguranlar dogurmayanlar size bi sorum var. Kalcamda birsey basladi ve one dogru ilerliyor. Catlak gibi degil. Sanki birisi sungeri kirmizi bir boyaya batirmis hafif hafif izler yapmış gibi. Agri sizi kasinti yok. Onceleri uzerine yattim iz cikti sandim ama son 3 gundur ilerledigini fark ettim. Boyle benek benek. Damar catlamis da dagilmis gibi

Allah yardımcın olsun, bebeği uyandırmak isteyenler kadar sinir bozucu bir şey var mı acaba. Bebeği al odanın kapısını kilitle, sendeki huzursuzluk yavruya geciyor o da huzursuz oluyor. Kendinizi ve bebeği ortamdan soyutlamaya çalışın olmuyorsa da açık açık söyleyin aklıma başka bir şey gelmiyor

Varis gibi birşey olabilir mi, dağılıyor deyince aklıma başka bir şey gelmedi bide hamilelikte oluyor varis damar çatlaması vs

Odaya kapatsam odaya gelecekler.
Kv az pislik değil.
Hemen tartışma çıkarmaya meraklı.

Hadi hayırlısı canım her şey gönlünce olsun sağlıkla gelsin minik adam
Amin kuzum insallah .
Nee hastaneden cikar cikmaz onlara mi gittiniz .Cok sacma bi rahat birakmadilar seni de yaa .Uyar ellerini yikasinlar .Uyurken odayi kitle o neymis oyle .Iyice görgüsüz oldular çıktılar.

Cuma benim doktor 1 parmak açılma var dedi yolladi. Aslinda yarin birde bu doktor baksa iyi olur ama dogumu tetiklemis olur muyuz korkum var canım
Şimdi oda var tetikleyebilir sancılarına bakılsa yeterkidir zaten bu hafta doğum başlasa bile beklenen bişey persembe kendi doktoruna gidersin hazırlıklı git ama çantan vs :)

Şimdi oda var tetikleyebilir sancılarına bakılsa yeterkidir zaten bu hafta doğum başlasa bile beklenen bişey persembe kendi doktoruna gidersin hazırlıklı git ama çantan vs :)

Cantamiz evde kapi önünde hazir :) evim cok feci durumda balkonlar boyansin iyi bi temizleriz oda tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…