- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.261
bebeğin kaç günlük canım? 30 cc yeterli bebek biraz daha da çok çekebilir zaten hiç de az değil. muhtemelen yoruluyordur küçük olduğu için ya da keyif yapa yapa içiyordur yani. mama verme mümkünse. sütün gerçekten az değil.Kızlar günler nasıl geçiyor anlamıyrm emzir gaz çıkar uyut başa sar... benm oğlum göğsümde çok uzun kalıyor 30-45 dk arası bi ğöğsümü emiyor sanırım sütüm az doymuyor diğerine alıyorum onuda bekleye bekleye okadar emiyor tam yatryrm gözlerini açıp aranıyor bende mama veriyrm.. sarılığımz sınırdsa korkuyrm. Sütümü denemek için sağıyorum yarım saatte 30 cc anca çıkıyor bebek bu kadar bile ememiyordur sanırm.. ama sürekli memed olması beni çok yoruyor ne yapablrm
Çok saol cnm hayırlısıyla atlatalım ınsallah ınsan tecrubesız olunca herseyı dusunuor böle Allahtan sızler varsınızÇok hafif idrar yanması gibi oluyor bol su içip bikaç kez wc ye çıkınca geçiyor canım. Hiç sıkıntı yapılacak birşey değil.
Allah bir avazda kurtarsin canimKızlar az önce sabah uyanır uyanmaz benim suyum geldi birazdan duş alıcam kahvaltı yapcaz hastaneye gitcezDua edin olur mu şimdilik sancılarım yok.
Kızlar çok sinirliyim
Görümcem size gelcem dedi dikişlerin şey olmasın iş yapmak için.
Kv de de gelmiş peşinden.
Saat birden beri bebeği uyutmaya çalışıyorum.
Ama uyumuyor.
Gecede uyumadı.
Çocugu pispisliyorum.
Geldi hemen babam sen napiyosun diye uyandırmaya çalışıyor. Uyumasın yeter diyor
Bende anne bırak gece uyumadı
Kaç saattir uyutmaya çalışıyorum dedim.
Öyle bıraktı.
Evime gelmesinden bile haz etmiyorum
Dün ilk onlara gittik.
Amcası geldi uyandırmaya çalışıyor
Dedesi geldi uyandırmaya çalışıyor
Sinir oldum.
Dışardan geldiler ellerini bile yıkamadılar.
Güzel dille nasıl uyarabilirim.[/QUOTE
Aynı benim düşüncelerim bebekten çok evdekilerde uğraşmak beni yordu size tavsiyem yatak odanızı kitleyim emzirirken yanınıza kimseyi almayın en iyisi bu
Aynı şeyi bende yaşadım kv değil ama eşimin halası kadın full sigara içiyor bende o gün çocuğu uyutmaya calisiyorum elini yıkadı geldi uyuyan çocuğu kucağımdan aldı resim çektirdi kendisiyle sonra Beşiğin e koydu çocuk 5 dk sonra kalktı bir daha uyumadı o gece insan halinden anlamıyorlar maalesef.Kızlar çok sinirliyim
Görümcem size gelcem dedi dikişlerin şey olmasın iş yapmak için.
Kv de de gelmiş peşinden.
Saat birden beri bebeği uyutmaya çalışıyorum.
Ama uyumuyor.
Gecede uyumadı.
Çocugu pispisliyorum.
Geldi hemen babam sen napiyosun diye uyandırmaya çalışıyor. Uyumasın yeter diyor
Bende anne bırak gece uyumadı
Kaç saattir uyutmaya çalışıyorum dedim.
Öyle bıraktı.
Evime gelmesinden bile haz etmiyorum
Dün ilk onlara gittik.
Amcası geldi uyandırmaya çalışıyor
Dedesi geldi uyandırmaya çalışıyor
Sinir oldum.
Dışardan geldiler ellerini bile yıkamadılar.
Güzel dille nasıl uyarabilirim.
Saol cnm valla acayip derecede alıştı gürültüden bile uyuyor sastik bizdeSeni atlamisim kuzum .Nasılsın ,bebis nasil alisti mi abilere .
Cnm mümkünse kimseyi kabule etme annen dışında, Benim doğumdan sonra kv geldi çalıştığı için 1 gün kaldı 20 gün eşimin babaannesi yanımda kaldı, kadın psikolojimi bozdu gitti birde eşime demiş ki iyilik anlayana yapılır. Bende dedim ki ne iyilik yaptı tek yaptığı şey yemek yapmak onun dışında psikolojimi bozup gitti. Birde kedimin tüylerine kafayı takti salak kadın, kedimde onun yüzünden kıyıda köşede saklandı.Doguma gircem stres topu yaptilar doğurmadan. Esimin sulalesi arayip duruyo. En son kizdim acmadm .Kv aradi b.anne aramis acmamissin diye ay evet her gun birilerine durum bildirimi yapmak zorunda değilim yeter biktim dedim (kendi de dahil ) Diyo ki dogar dogmaz b.anne gelcek ama onlarla ilgilenemem ben torunumla kalcam sizce yatcam.Ya bu ne düşüncesizlik. Annem bakıyor zaten bana .Evine git sana kim hizmet edecek .Gelceksen yine gel.Sanki Yemen'de evi.
Canım umut oldun bana çok teşekkür ederim.
Canım ben aldım kızımda reflu varmıs..Kızlar selam. Bir sorum olacak.
Bebişlerde reflü yatağı tam olarak ne işe yarıyor. Kusmasını engelliyor mu ?
Evet biraz acıyor ama ben sonrasında daha çok acı hissettim tuvalette. Bol su içmek iyi geldiSezeryan olan arkadaslara bu sorum uyumadan sonda takmıolar dedı doktorum amelıyattan cıktıkdan 6saat snra cıkarılıor sondan dedı cıkarken acıtıyor mu?
Arkadasim gaz sorununa iyi geldigini soylemisti .Kusunca bogulmayi engelliyormjus .Kızlar selam. Bir sorum olacak.
Bebişlerde reflü yatağı tam olarak ne işe yarıyor. Kusmasını engelliyor mu ?
En guzeli oylesi cit ciksa uyansa zor olur ama benimki sese duyarli olcak .Mutfakta tabak canak sesinden bile korkuyor ürkek pasam.Saol cnm valla acayip derecede alıştı gürültüden bile uyuyor sastik bizde
Hastanede kapı sesine uyanıyordu. Evde onun uyuduğu odada abiler bagirisiyor kipirdamiyor bile.
Iste nasil en kisa yoldan kurtulurum onu düşünüyorum. 3 gunden fazlasi boğar .Ya hepsini gectim annem diken üstünde olur .Bir de tek degil ha 2 çocuğu var .Cnm mümkünse kimseyi kabule etme annen dışında, Benim doğumdan sonra kv geldi çalıştığı için 1 gün kaldı 20 gün eşimin babaannesi yanımda kaldı, kadın psikolojimi bozdu gitti birde eşime demiş ki iyilik anlayana yapılır. Bende dedim ki ne iyilik yaptı tek yaptığı şey yemek yapmak onun dışında psikolojimi bozup gitti. Birde kedimin tüylerine kafayı takti salak kadın, kedimde onun yüzünden kıyıda köşede saklandı.
Ayy insallah yarin bu saatlerde aranizdayim :)) 4 5 civari dedi 2 de yatisim yapilcak .Afilim92 canım sen de Doguranlar kervanına katiliyormussun şimdi okudum sağ salim kavuşursun inşallah güzel haberlerini bekliyor olacağım:)
Saatin belli mi
Doguma gircem stres topu yaptilar doğurmadan. Esimin sulalesi arayip duruyo. En son kizdim acmadm .Kv aradi b.anne aramis acmamissin diye ay evet her gun birilerine durum bildirimi yapmak zorunda değilim yeter biktim dedim (kendi de dahil ) Diyo ki dogar dogmaz b.anne gelcek ama onlarla ilgilenemem ben torunumla kalcam sizce yatcam.Ya bu ne düşüncesizlik. Annem bakıyor zaten bana .Evine git sana kim hizmet edecek .Gelceksen yine gel.Sanki Yemen'de evi.
Allahım ya sanki sinir etmek için yaratılmışlar. Allah kolaylık versin, ne diyeyimDoguma gircem stres topu yaptilar doğurmadan. Esimin sulalesi arayip duruyo. En son kizdim acmadm .Kv aradi b.anne aramis acmamissin diye ay evet her gun birilerine durum bildirimi yapmak zorunda değilim yeter biktim dedim (kendi de dahil ) Diyo ki dogar dogmaz b.anne gelcek ama onlarla ilgilenemem ben torunumla kalcam sizce yatcam.Ya bu ne düşüncesizlik. Annem bakıyor zaten bana .Evine git sana kim hizmet edecek .Gelceksen yine gel.Sanki Yemen'de evi.
Canım Rabbim yardimcin olsun. Sağ sağlık kavusun inşallah. Kendini ve bebeğini düşün gerisini düşünme cnm.Doguma gircem stres topu yaptilar doğurmadan. Esimin sulalesi arayip duruyo. En son kizdim acmadm .Kv aradi b.anne aramis acmamissin diye ay evet her gun birilerine durum bildirimi yapmak zorunda değilim yeter biktim dedim (kendi de dahil ) Diyo ki dogar dogmaz b.anne gelcek ama onlarla ilgilenemem ben torunumla kalcam sizce yatcam.Ya bu ne düşüncesizlik. Annem bakıyor zaten bana .Evine git sana kim hizmet edecek .Gelceksen yine gel.Sanki Yemen'de evi.
Çalışıyorlar canım valla inşallah seninki de alışır cnm.Arkadasim gaz sorununa iyi geldigini soylemisti .Kusunca bogulmayi engelliyormjus .
En guzeli oylesi cit ciksa uyansa zor olur ama benimki sese duyarli olcak .Mutfakta tabak canak sesinden bile korkuyor ürkek pasam.
Iste nasil en kisa yoldan kurtulurum onu düşünüyorum. 3 gunden fazlasi boğar .Ya hepsini gectim annem diken üstünde olur .Bir de tek degil ha 2 çocuğu var .
Ayy insallah yarin bu saatlerde aranizdayim :)) 4 5 civari dedi 2 de yatisim yapilcak .
Kadinin algi yonetimi harika .Beni kandiramaz da esimi...Insallah kalmaz bikar gider .Zaten odamdan cikmayi düşünmüyorum kucuk askimla.Canım öncelikle doğumun belli olmus hayırlı olsun.malesef cok bilenler kervanı heryerde.yardım sıfır ama akıl vermek sürekli.benimde kp eşim bebeğimizin altını değiştirirken ona akıl veriyo ama ömründe hiç bir çocugunun altını değiştirmemiştirbanada su verin dio bebeğe biz daha emmeye alıstormaya calısıyoruz su vererek bu sureci bozamam diyorum bu sefer telde eşime baskı yapıo.ama dinleyen kim.yok sekerli su verin vs vs.sağolsun eşimde hiç dinlemiyo biz hep kafa kafaya verip doktorunun ve hastanedeki hemşirelerin anlattıklarına gore mantığımızada yatanı yapmaya calısıyoruz.nacizane tavsiyem evinde annen harici kimse kalmasın arada gidip gelsinler ozaman cok umursamıyosun denilenleri zaten odağın bebeğin oluyor.ama sizde kalmasın kimse mumkunse cunku sezeryan sonası bi sure hersey zor zaten agrılardan bide surekli bıdı bıdı çekilmez.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
Aminn aminAllahım ya sanki sinir etmek için yaratılmışlar. Allah kolaylık versin, ne diyeyim
Tepemde olmasalar hic tinlamam da iste.Canım Rabbim yardimcin olsun. Sağ sağlık kavusun inşallah. Kendini ve bebeğini düşün gerisini düşünme cnm.
Olsun cnm sorun değil.Whiteandblue canım direk profiline girip doğum yaptığında tarihe baktım alıntıdır da Ağustos annelerinde yapmışım farkında değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?