2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğin kaç günlük canım? 30 cc yeterli bebek biraz daha da çok çekebilir zaten hiç de az değil. muhtemelen yoruluyordur küçük olduğu için ya da keyif yapa yapa içiyordur yani. mama verme mümkünse. sütün gerçekten az değil.

Aynı şeyi bende yaşadım kv değil ama eşimin halası kadın full sigara içiyor bende o gün çocuğu uyutmaya calisiyorum elini yıkadı geldi uyuyan çocuğu kucağımdan aldı resim çektirdi kendisiyle sonra Beşiğin e koydu çocuk 5 dk sonra kalktı bir daha uyumadı o gece insan halinden anlamıyorlar maalesef.

Doguma gircem stres topu yaptilar doğurmadan. Esimin sulalesi arayip duruyo. En son kizdim acmadm .Kv aradi b.anne aramis acmamissin diye ay evet her gun birilerine durum bildirimi yapmak zorunda değilim yeter biktim dedim (kendi de dahil ) Diyo ki dogar dogmaz b.anne gelcek ama onlarla ilgilenemem ben torunumla kalcam sizce yatcam.Ya bu ne düşüncesizlik. Annem bakıyor zaten bana .Evine git sana kim hizmet edecek .Gelceksen yine gel.Sanki Yemen'de evi.

Kızlar selam. Bir sorum olacak.
Bebişlerde reflü yatağı tam olarak ne işe yarıyor. Kusmasını engelliyor mu ?

Cnm mümkünse kimseyi kabule etme annen dışında, Benim doğumdan sonra kv geldi çalıştığı için 1 gün kaldı 20 gün eşimin babaannesi yanımda kaldı, kadın psikolojimi bozdu gitti birde eşime demiş ki iyilik anlayana yapılır. Bende dedim ki ne iyilik yaptı tek yaptığı şey yemek yapmak onun dışında psikolojimi bozup gitti. Birde kedimin tüylerine kafayı takti salak kadın, kedimde onun yüzünden kıyıda köşede saklandı.

Canım umut oldun bana çok teşekkür ederim.

Canım ben aldım kızımda reflu varmıs..
Kusmasini engellemiyor kusunca boğazına kaçmasını engelliyor
Kızım da gaz çıkarmıyor ağızdan çok nadir cikarmaayinca illa ki kusuyor boğazına kaçmasını engelliyor cok rahatlatti beni o yatak yoksa tüm gece uyuyamazdım korkudan

Afilim92 canım sen de Doguranlar kervanına katiliyormussun şimdi okudum sağ salim kavuşursun inşallah güzel haberlerini bekliyor olacağım:)
Saatin belli mi

Arkadasim gaz sorununa iyi geldigini soylemisti .Kusunca bogulmayi engelliyormjus .
Saol cnm valla acayip derecede alıştı gürültüden bile uyuyor sastik bizde
Hastanede kapı sesine uyanıyordu. Evde onun uyuduğu odada abiler bagirisiyor kipirdamiyor bile.
En guzeli oylesi cit ciksa uyansa zor olur ama benimki sese duyarli olcak .Mutfakta tabak canak sesinden bile korkuyor ürkek pasam.
Iste nasil en kisa yoldan kurtulurum onu düşünüyorum. 3 gunden fazlasi boğar .Ya hepsini gectim annem diken üstünde olur .Bir de tek degil ha 2 çocuğu var .
Afilim92 canım sen de Doguranlar kervanına katiliyormussun şimdi okudum sağ salim kavuşursun inşallah güzel haberlerini bekliyor olacağım:)
Saatin belli mi
Ayy insallah yarin bu saatlerde aranizdayim :)) 4 5 civari dedi 2 de yatisim yapilcak .

Canım öncelikle doğumun belli olmus hayırlı olsun.malesef cok bilenler kervanı heryerde.yardım sıfır ama akıl vermek sürekli.benimde kp eşim bebeğimizin altını değiştirirken ona akıl veriyo ama ömründe hiç bir çocugunun altını değiştirmemiştirbanada su verin dio bebeğe biz daha emmeye alıstormaya calısıyoruz su vererek bu sureci bozamam diyorum bu sefer telde eşime baskı yapıo.ama dinleyen kim.yok sekerli su verin vs vs.sağolsun eşimde hiç dinlemiyo biz hep kafa kafaya verip doktorunun ve hastanedeki hemşirelerin anlattıklarına gore mantığımızada yatanı yapmaya calısıyoruz.nacizane tavsiyem evinde annen harici kimse kalmasın arada gidip gelsinler ozaman cok umursamıyosun denilenleri zaten odağın bebeğin oluyor.ama sizde kalmasın kimse mumkunse cunku sezeryan sonası bi sure hersey zor zaten agrılardan bide surekli bıdı bıdı çekilmez.Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.

Allahım ya sanki sinir etmek için yaratılmışlar. Allah kolaylık versin, ne diyeyim

Canım Rabbim yardimcin olsun. Sağ sağlık kavusun inşallah. Kendini ve bebeğini düşün gerisini düşünme cnm.

Çalışıyorlar canım valla inşallah seninki de alışır cnm.

Kadinin algi yonetimi harika .Beni kandiramaz da esimi...Insallah kalmaz bikar gider .Zaten odamdan cikmayi düşünmüyorum kucuk askimla.
Allahım ya sanki sinir etmek için yaratılmışlar. Allah kolaylık versin, ne diyeyim
Aminn amin
Canım Rabbim yardimcin olsun. Sağ sağlık kavusun inşallah. Kendini ve bebeğini düşün gerisini düşünme cnm.
Tepemde olmasalar hic tinlamam da iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…