- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.281
Vay seninki de geliyor haKızlar az önce sabah uyanır uyanmaz benim suyum geldi birazdan duş alıcam kahvaltı yapcaz hastaneye gitcezDua edin olur mu şimdilik sancılarım yok.
Hadi bakalım hamileliğin son günü bugün tadını çıkar yarın da güzel haberler bekliyoruz:)Arkadasim gaz sorununa iyi geldigini soylemisti .Kusunca bogulmayi engelliyormjus .
En guzeli oylesi cit ciksa uyansa zor olur ama benimki sese duyarli olcak .Mutfakta tabak canak sesinden bile korkuyor ürkek pasam.
Iste nasil en kisa yoldan kurtulurum onu düşünüyorum. 3 gunden fazlasi boğar .Ya hepsini gectim annem diken üstünde olur .Bir de tek degil ha 2 çocuğu var .
Ayy insallah yarin bu saatlerde aranizdayim :)) 4 5 civari dedi 2 de yatisim yapilcak .
Çok şükür canım iyi olmana sevindim..Saol cnm Allah razi olsun. Çok şükür iyiyim cnm. Bende çok giremiyorum kaciriyorum ilk zmnlar hareketli geçiyor. Sonrası sakinliyecegiz inşallah.
Tadini cikaramiyorum ki .Oldugum yerde hareketsiz durmaktan yoruldum. Annem de evi temizliyor. Esim desen evde sıkıldım dedi dışarı çıktı. Ben de ney nasil olcak acaba düşünüp duruyorum merak ediyorum.Hadi bakalım hamileliğin son günü bugün tadını çıkar yarın da güzel haberler bekliyoruz:)
Çok şükür canım iyi olmana sevindim..
Evet ya gece gündüz burdaydk şimdi kaçamak giriyoruz.
İlk zamanlar zor cnm sonra da gaz başlıyor o da zor oluyor.
Inşallah biz de sakinleriz artık uyku nedir unuttum
evet onlara kalsa gece orda kslcaktik.Amin kuzum insallah .
Nee hastaneden cikar cikmaz onlara mi gittiniz .Cok sacma bi rahat birakmadilar seni de yaa .Uyar ellerini yikasinlar .Uyurken odayi kitle o neymis oyle .Iyice görgüsüz oldular çıktılar.
Allah Allah ne ilginçler yaevet onlara kalsa gece orda kslcaktik.
Asla istemedim
Sağlıkla al kucağına inşallah♡♡♡Kızlar az önce sabah uyanır uyanmaz benim suyum geldi birazdan duş alıcam kahvaltı yapcaz hastaneye gitcezDua edin olur mu şimdilik sancılarım yok.
Günümüz ayni canim ama srn sezaryan olduğun için 2 gün kaldı bana daha 13-20 gün arası bir şey var en fazla 20 bir bilinmezlik içindeyim.Kizlar catlayacagim heyecandan....
SAFAK 2....
Canim bana dr sabah 10dan sonra bisey yeme dedi ve icme :) ogleden sonra 14.30da yatisimi yapacak ... ayni gun sabah 10 a kadar serbestsin dediSağolun kizlar.Icim kipir kıpır .Tum heyecanım bebise gecti :)) Bu arada spinalde açlık gerekiyor mu yaa sorduguma pisman oldum 10 dan sonra yiyip icme dedi .
Aynen valla evde sadece bir elbiseyle dolanıyorum ama sanki üstümde battaniyeler var gibi hissediyorum. Benim akıntım beyaz su gibi beyaz kaşıntı falan yok Allahtan. Banada öyle geliyor açılma falan varsa yatış yaptırır diye düşünüyorum. Ay kolay gelsin tamda son günlerine denk gelmiş kötü olmuş canım sen çok dolanmaNst yi benim doktorun oldugu hastanede çekileceğim. Öbürü randevusu sabah 10 da. Kendi doktoruma 3 gibi giderim herhalde cehennem gibi disarisi ne giysem yaniyorum tovbe estagfurullah cokkotu. Fitilin en etkili sekli bacaklarini duvara dayayacaksin elini iyice kurulayacaksin ve koyacaksin. Hafifce de ittirince oluyor. 10 dk hic kipirdamak yok. Bak suan kasilma var sanki cisimi tutuyorum biraksam ortalik batacak gibi. Ama gidiyorum wc de birsey yok. Akinti rengim iyice koyu sari olmus sabah gordum. Kaşıntı icin krem vermisti doktor kullanmadim basta kategorisi c diye. Ama dayanamadim dun surdum allaha sukur kasinti kuruluk bi sürüşte azaldi. Catir catir kuruyor alt taraf niyeyse.son 9 gun yaziyor uygulamada ama yarin sanci cikarsa doguma alir gibi geliyor kendi doktorum . Ayy bugunde blkonlarim boyanıyor tum balkondaki esyalari iceri tasidik. Eve kedi girse kaybolur.
Senin de yarindi demi kuzum ? Ben de yemiycem artik yapcak bisey yok .Bir kez genel anestezi almıştım. Dayanamayip su icmistim 3 saat kala o 3 saat bana 2 saat beklemeye mal oldu :))Canim bana dr sabah 10dan sonra bisey yeme dedi ve icme :) ogleden sonra 14.30da yatisimi yapacak ... ayni gun sabah 10 a kadar serbestsin dedi
Amiiiiiin cumlemizle insallah... yavrularimizin hepsi sag saglim dogsun :) gun belli olunca da insan catliyor heyecandan yerimde durasim yok ha bire aglama krizlerine giriyorum... öleceğim neredeyse veeee co sabirsizim.... hayirlisi olsun canim senin daha var gunumuz ayni olmasina ragmen... ama saglicakla gelsinlerde beklemeye de razıyız .... :)Günümüz ayni canim ama srn sezaryan olduğun için 2 gün kaldı bana daha 13-20 gün arası bir şey var en fazla 20 bir bilinmezlik içindeyim.
Senin yerinde olsam heycandan yerimde duramazdım.Sag sağlikla kucağna alırsın inşallah.
Amin canim bu 38 hafta gecdi bu son günler gecmiyor, şimdi sen saniyeleride sayıyorsundur allah bilsin günde bir 30 defa falan saate bakıyorsundur. 2 günü 2 asılr gibi gecdiğni düşünüyorsundur diyilmi.Amiiiiiin cumlemizle insallah... yavrularimizin hepsi sag saglim dogsun :) gun belli olunca da insan catliyor heyecandan yerimde durasim yok ha bire aglama krizlerine giriyorum... öleceğim neredeyse veeee co sabirsizim.... hayirlisi olsun canim senin daha var gunumuz ayni olmasina ragmen... ama saglicakla gelsinlerde beklemeye de razıyız .... :)
Maleseff çok direndm kaşıkla verdm ama gece gündüz yorgunluktan artk verdm biberonu ama şu sarılık muhabbeti bitsin mamayı bırakmak istyrm
çok güzel bir isim canım değiştirme. anlam kayması falan da olmaz düşüme öyle şeyler.Sagol canim bir ismin başka dildeki haline cevrilmesi anlaminin kayıp olmasna neden olmaz diye düşündüm bende. ama yine aklima takıldı.
Sonucda ayni isimin başka dilde söylenişi.
Kızlar selam. Bir sorum olacak.
Bebişlerde reflü yatağı tam olarak ne işe yarıyor. Kusmasını engelliyor mu ?
Kızlar günler nasıl geçiyor anlamıyrm emzir gaz çıkar uyut başa sar... benm oğlum göğsümde çok uzun kalıyor 30-45 dk arası bi ğöğsümü emiyor sanırım sütüm az doymuyor diğerine alıyorum onuda bekleye bekleye okadar emiyor tam yatryrm gözlerini açıp aranıyor bende mama veriyrm.. sarılığımz sınırdsa korkuyrm. Sütümü denemek için sağıyorum yarım saatte 30 cc anca çıkıyor bebek bu kadar bile ememiyordur sanırm.. ama sürekli memed olması beni çok yoruyor ne yapablrm
Sagol canim etrafımda güzel yorumlar almak isim konusunda beni cok mutlu ediyor.çok güzel bir isim canım değiştirme. anlam kayması falan da olmaz düşüme öyle şeyler.
Isim konusunda en cok zorlanan sensin bu topikte insallah icine sinen bir isim koyarsin canim.Sagol canim etrafımda güzel yorumlar almak isim konusunda beni cok mutlu ediyor.
Tabi beğenenden cok ıyyyy oda neymiş oyle diyende cok olunca insan güzel düşünceye hasret kalıyor.
battaniyede sallamayı denedin mi hiç. ben çokkk çaresiz kalınca denedimbir kez baktım hemen uyudu. sonra bir kez de kayın pederim çingene salıncağı yaptı onda da uyuduç ben de pasha hamaktan maşallah diye bir hamak aldım. öyle aşırı uyutmasa da mızıldandığında sallayınca geri dönüyor bazen. civilden aldım şimdilik memnu numAynı benim durumumdasın canım. Memeyi emiyor uzun süre uykuya dalıyor yatağa koyuyorum 15dk geçmeden geri açıyor gözleri. Gece 10dan 2ye kadar bu döngü devam etti delirdim artık. Pış pış yaparken ben uyuyordum nerdeyse. Pusete koyup salladın mı hiç canım? Yada beşiği salladın mı işe yaradı mı? Ben olmazsa bu gece onu deniycem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?