2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar az önce sabah uyanır uyanmaz benim suyum geldi birazdan duş alıcam kahvaltı yapcaz hastaneye gitcez Dua edin olur mu şimdilik sancılarım yok.
Vay seninki de geliyor ha hayirlisiyla sağlıkla gelsin inşallah Allah'ım güç kuvvet versin tek avazda kurtulasın inşallah canım

Hadi bakalım hamileliğin son günü bugün tadını çıkar yarın da güzel haberler bekliyoruz:)
Saol cnm Allah razi olsun. Çok şükür iyiyim cnm. Bende çok giremiyorum kaciriyorum ilk zmnlar hareketli geçiyor. Sonrası sakinliyecegiz inşallah.
Çok şükür canım iyi olmana sevindim..
Evet ya gece gündüz burdaydk şimdi kaçamak giriyoruz.
İlk zamanlar zor cnm sonra da gaz başlıyor o da zor oluyor.
Inşallah biz de sakinleriz artık uyku nedir unuttum

Tadini cikaramiyorum ki .Oldugum yerde hareketsiz durmaktan yoruldum. Annem de evi temizliyor. Esim desen evde sıkıldım dedi dışarı çıktı. Ben de ney nasil olcak acaba düşünüp duruyorum merak ediyorum.

Kizlar catlayacagim heyecandan....
SAFAK 2....
Günümüz ayni canim ama srn sezaryan olduğun için 2 gün kaldı bana daha 13-20 gün arası bir şey var en fazla 20 bir bilinmezlik içindeyim.
Senin yerinde olsam heycandan yerimde duramazdım. Sag sağlikla kucağna alırsın inşallah.

Sağolun kizlar.Icim kipir kıpır .Tum heyecanım bebise gecti :)) Bu arada spinalde açlık gerekiyor mu yaa sorduguma pisman oldum 10 dan sonra yiyip icme dedi .
Canim bana dr sabah 10dan sonra bisey yeme dedi ve icme :) ogleden sonra 14.30da yatisimi yapacak ... ayni gun sabah 10 a kadar serbestsin dedi

Aynen valla evde sadece bir elbiseyle dolanıyorum ama sanki üstümde battaniyeler var gibi hissediyorum. Benim akıntım beyaz su gibi beyaz kaşıntı falan yok Allahtan. Banada öyle geliyor açılma falan varsa yatış yaptırır diye düşünüyorum. Ay kolay gelsin tamda son günlerine denk gelmiş kötü olmuş canım sen çok dolanma

Canim bana dr sabah 10dan sonra bisey yeme dedi ve icme :) ogleden sonra 14.30da yatisimi yapacak ... ayni gun sabah 10 a kadar serbestsin dedi
Senin de yarindi demi kuzum ? Ben de yemiycem artik yapcak bisey yok .Bir kez genel anestezi almıştım. Dayanamayip su icmistim 3 saat kala o 3 saat bana 2 saat beklemeye mal oldu :))

Amiiiiiin cumlemizle insallah... yavrularimizin hepsi sag saglim dogsun :) gun belli olunca da insan catliyor heyecandan yerimde durasim yok ha bire aglama krizlerine giriyorum... öleceğim neredeyse veeee co sabirsizim.... hayirlisi olsun canim senin daha var gunumuz ayni olmasina ragmen... ama saglicakla gelsinlerde beklemeye de razıyız .... :)

Amin canim bu 38 hafta gecdi bu son günler gecmiyor, şimdi sen saniyeleride sayıyorsundur allah bilsin günde bir 30 defa falan saate bakıyorsundur. 2 günü 2 asılr gibi gecdiğni düşünüyorsundur diyilmi.
bende cok bilmiş gibi oldum boyle.

Maleseff çok direndm kaşıkla verdm ama gece gündüz yorgunluktan artk verdm biberonu ama şu sarılık muhabbeti bitsin mamayı bırakmak istyrm

Bizim de sarılık 12,8e çıktı canım. Sizin kaçtı? O yüzden mamaya başladık biz de. Ama 60 cc veriyorum içiyor mesela. Çok sa vermeye korkuyorum ama hem emiyor hem mama da içiyor. Sen ne kadar veriyorsun canım mamayı?

Sagol canim bir ismin başka dildeki haline cevrilmesi anlaminin kayıp olmasna neden olmaz diye düşündüm bende. ama yine aklima takıldı.
Sonucda ayni isimin başka dilde söylenişi.
çok güzel bir isim canım değiştirme. anlam kayması falan da olmaz düşüme öyle şeyler.

Kızlar selam. Bir sorum olacak.
Bebişlerde reflü yatağı tam olarak ne işe yarıyor. Kusmasını engelliyor mu ?

Ben kullanıyorum canım. Hep onda yatıyor zaten. Beşiğine de onunla koyuyorum. Bebeğin baş kısmının yüksek olması iyi bişey. Dümdüz yatırmak iyi değil yastık da kullanmak olmaz. Bu yatak çok iyi. Yanlarda yastıkların olması da avantaj doğrusu. Dönerse filan diye. Bir de içinden kiraz çekirdekleri torbası çıkıyor. Gaz sancısı için iyi oluyor. Başının olduğu yerdeki sünger delikli. Allah korusun kusma vs olursa sorun olmasın diye.

Aynı benim durumumdasın canım. Memeyi emiyor uzun süre uykuya dalıyor yatağa koyuyorum 15dk geçmeden geri açıyor gözleri. Gece 10dan 2ye kadar bu döngü devam etti delirdim artık. Pış pış yaparken ben uyuyordum nerdeyse. Pusete koyup salladın mı hiç canım? Yada beşiği salladın mı işe yaradı mı? Ben olmazsa bu gece onu deniycem.

çok güzel bir isim canım değiştirme. anlam kayması falan da olmaz düşüme öyle şeyler.
Sagol canim etrafımda güzel yorumlar almak isim konusunda beni cok mutlu ediyor.
Tabi beğenenden cok ıyyyy oda neymiş oyle diyende cok olunca insan güzel düşünceye hasret kalıyor.

Sagol canim etrafımda güzel yorumlar almak isim konusunda beni cok mutlu ediyor.
Tabi beğenenden cok ıyyyy oda neymiş oyle diyende cok olunca insan güzel düşünceye hasret kalıyor.
Isim konusunda en cok zorlanan sensin bu topikte insallah icine sinen bir isim koyarsin canim.

battaniyede sallamayı denedin mi hiç. ben çokkk çaresiz kalınca denedimbir kez baktım hemen uyudu. sonra bir kez de kayın pederim çingene salıncağı yaptı onda da uyuduç ben de pasha hamaktan maşallah diye bir hamak aldım. öyle aşırı uyutmasa da mızıldandığında sallayınca geri dönüyor bazen. civilden aldım şimdilik memnu num

kızlar sizin bebeler de kaka yapınca ağlayıp çıldırıyor mu? bi de kakayı gazla birlikte yapıyor bazen duyuyorum yani kaka yaptığını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…