- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
- #54.681
Canım dr dediki bi saatten az sürede meme verme bide 15-30 dk arası emzir yoksa seni amzik gibi kllanır dedi. Bande öyle yapmaya çalışıyorum. Göğüsümü hiç sağladım çünkü göğüs kalkanına süt baya birikiyor anlıyorum bebeğe yettiğini . Tam olarak kaç cc çıkıyor bilmiyorl ama. Bide karpuz su yoğurt çorbası bulğur bunlar iyi süt yapıyor herğün duş da alıyorum. Sizin bebeğiniz belki memeyi emzik yapmış olasilir one alıştırmamak gerekiyormş ben arada azına yapay emzik veriyorm çünkü susmuyo bazen geceleri hep emmek istiyor. Düzen kurmak lazım gerçekten bi şekilde. Memem çok gergin oluyo o zaman anlıyorm süt var. Bide ağzında süt damlaları kalıyor süt olduğunu anlıyorm. Bi göğüsü 2,3 sefer emziriyorm o zaman biter diye daşünüyorm. Amzirriken diğeride baya doluyo sızlıyor zaten süt inmesiymeş. İnşş sütümüz çoğğalır cnm sende bol bol emzir ama emzik gibi görmesin seniCanım sütünü sağıp baktın mı hiç ne kadar çıkıyor? Ben sağdığımda en fazla 30cc çıktı ikisinden toplam. Oğlum 11 günlük. Sence az değil mi? Beni emiyor ardından mama da içiyor. 30cc ya da 60cc. Demek doymuyor benim sütümle diyorum. Hurma yiyorum her gün duş alıyorum rezene çayı içiyorum bol su içiyorum.
Sen neler yaptın da arttı sütün? Bide tek meme verince sonuna kadar bitişini nerden anlarız?ben tek meme veriyorum ama yarım saat emse de hala aranıyor ağzıyla. Sonra mecbur diğerini de veriyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba?