- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.641
3 saatte bir sağabiliyorsan bravo valla ben iş güç koşturma derken günde 3 kere sağabiliyorum ancak.Ben artık emzirmiyorum gibi gibi. Günde 1-2 kere alıyorlar mememi belki oda bende zorlamıyorum artık. Gündüzleri sağdığım sütü veriyorum ama yetmemeye başladı. O zaman da mama veriyorum yani sadece mama aldıkları öğünleri var. Ama 3 saatte bir sağıyorum aksatmıyorum hiç. Sadece Tek memeden süt geliyor gibi artık o yüzden yetmesinin imkanı yok. Üzme kendini ben kabullendim artık, üzüntünün faydası yok.
Inşallah iyi gelir azda olsa anne sütü almamış olmasınlar diye uğraşıyorum.Canım çok normal iki çocuğa yetmemesi. Benim tekken herşeyi denememe rağmen yetmiyor. Sen yine verebildiğin kadar ver o bağışıklık sistemlerini güçlendirir zaten.
Ben uzun kollu giydirdim pişik oldu. Şimdi hargün yıkayıp kısa kollu giydiriyorm keyfi yerinde gibi :)Yaz bebeği çok zormuş ne giydirceğimi bende bilmiyorum. Klima açık diye uzum kollu giydiriyorum. Bakıyorum terlemiş mi diye sürekli. Dışarı çıkarken jakarlı üstler var uzun onları giydiriyorum çünkü hastanelerde klima açık oluyor çarpar diye korkuyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.
Canım internetten buldum ayetel kürsi felak nas fatiha ihlas nazar ayeti koydum küçültüp kağıdı muska gibi yaptım koli bantı sardım 7 kere beyaz beze diktim dışını şimdi maşallah uyuyo sıçraması da geçti inşy böyle devam ederSadece çıtçıtlı body giydiriyorum canım çorap ve eldivende giydiriyorum elleri ayakları hep soğuk niyeyse.
Bende mi böyle bişey yapsam ki nerden buldun canım duaları. Bizimkide hep sıçrıyor uykusunda ağlıyor devaö ediyor uyumaya. Korkuyor sanki.
Ay ne kadarda az kalmış ya. Hayırlısıyla kavuşalım inşallah kızlarVeee bebisine kavusmayi sabirsizlikla bekleyen, doguramayan Temmuz annelerimiz
1.(@serenity16 ). Normal
2.@almilacm. Normal
3.Milana firuze . Normal
4.chatlax . Sezeryan 25 Temmuz
5. @justlook. Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.@Miss Ness. Normal
8. @Urmicca. Normal ....??????
9.kayramberamveram Normal
Bende çıtçıtlı badi giydiriyorm üstüne kısa kollu giydiriyorm şimdi daha iyi eller ayaklar kapalı yine üşütmesin oralarını, annem diyo yaz bebeği zormuş ya gerçekten zorBende iki gündür citcitli badi giydiriyorum gece bazen giydiriyorum bazen tek citcitli badiyle ayagina çorap giydiriyorum bide usutmesin gazlanmasin diye ..
Havalar çok sıcak isilik olmaya başlayınca bu şekilde giydirmeye basladim
Aaa ne kadar az kişi kalmış yaa hamilelik aklıma geldi duygulandım sankiiiVeee bebisine kavusmayi sabirsizlikla bekleyen, doguramayan Temmuz annelerimiz
1.(@serenity16 ). Normal
2.@almilacm. Normal
3.Milana firuze . Normal
5. @justlook. Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.@Miss Ness. Normal
Yine harika olmuş eline sağlıkVeee bebisine kavusmayi sabirsizlikla bekleyen, doguramayan Temmuz annelerimiz
1.(@serenity16 ). Normal
2.@almilacm. Normal
3.Milana firuze . Normal
5. @justlook. Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.@Miss Ness. Normal
Kac hafta kac günlüksün canim. Suni sancıyı demeycekmi? Umarım carşanbaya kadar kendi gelir misal bu gece.Kızlar merhabalar ben doktordan çıktım şimdi çarşamba günü sezaryene gün verdi doktorum malesef bebişim normal gelmeyi tercih etmedi. Tam rahim ağzında ama hala açılma yok
En azindan tepende bir cogumuzda oldugu gibi bir kv yok .Gercekten bu bile veli nimet .Tam sutum azcik da olsa geldi diyorum .Strese sokuyorlar agla agla olan da gidiyor .Gecenin 2 sinde 3 unde evde tartismalar oluyor .Elimde değil
Son 9 kişi temmuz annesi olmak isdeyen elini cabuk tutsun son 8 gün içinde doğurmamiz lazım temmuz annesi olmak için.Veee bebisine kavusmayi sabirsizlikla bekleyen, doguramayan Temmuz annelerimiz
1.(@serenity16 ). Normal
2.@almilacm. Normal
3.Milana firuze . Normal
5. @justlook. Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.@Miss Ness. Normal
Canım çok sağol bende yapayım sürekli okuyoruz ama böylesi belki daha faydalı olur.Canım internetten buldum ayetel kürsi felak nas fatiha ihlas nazar ayeti koydum küçültüp kağıdı muska gibi yaptım koli bantı sardım 7 kere beyaz beze diktim dışını şimdi maşallah uyuyo sıçraması da geçti inşy böyle devam eder
3 saatte bir sağabiliyorsan bravo valla ben iş güç koşturma derken günde 3 kere sağabiliyorum ancak.sağarken de uçlarım acıyor emzirmek ne zahmetli bir işmiş valla beni çok yordu ve yıprattı.
Bugün tam 40 hafta oldum canım. Suni sancı verelim istersen dedi doktor ama ben istemedim canım akşam sancım oldu çünkü bugün baktı 1 cm bile açılma yoktu bende o kadar sancıyı çekip sezaryene dönmekten korktum ondan direkt sezaryen olsun dedim. İnşallah ya gelir belki tam rahim ağzında ama kanala giremedi bir türlü artık hayırlısı neyse o olacak iki durumada alıştırdım kendimiKac hafta kac günlüksün canim. Suni sancıyı demeycekmi? Umarım carşanbaya kadar kendi gelir misal bu gece.
Daha geçen hafta 30 kisi vardi yahu ne de cok azalmissiniz :)) Su an cok duygusalım. Gecen hafta 19.07 de oglum dogdu .Bu saatlerde odaya gelmis onu izliyordum saskinca .Su an koynumda uyuyor .Rabbim sizi de hemencik kavustursun.Veee bebisine kavusmayi sabirsizlikla bekleyen, doguramayan Temmuz annelerimiz
1.(@serenity16 ). Normal
2.@almilacm. Normal
3.Milana firuze . Normal
5. @justlook. Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.@Miss Ness. Normal
Gobegimiz dusse ben de yikayacagim iple cekiyorum.Ilk banyo deneyimimiz nasil olcak aglayacak mi diye meraktayim.Ben uzun kollu giydirdim pişik oldu. Şimdi hargün yıkayıp kısa kollu giydiriyorm keyfi yerinde gibi :)
Oylelerin gozunu ancak toprak doyurur .Allah yardimciniz olsun .Insallah kuzundan ayrilmak zorunda kalmazsin.Allah bebegin rizkini verir de kopmazsiniz insallah.Kızlar biz maddi olarak batiyoruz galiba. Eşimin babası bize borç vereceğini soylemisti. Üç dört kere konuşmuştuk tabii demişti miktarını da konuşmuştuk. Şimdi o söylediği miktarın üçte birini lütfedip alın diyo. durumları var hiçbir giderleri yok. Şok olduk eşimle. Bebek duzelmezse ben nasıl çalışacam bir buçuk ay sonra.
Canim mama veriyor musun ?Nasil besliyorsun sadece emiyorsa gaz olmayabilir.Ayni sey bebek 3 günlükken basimiza geldi .Bebek kendini kasiyordu aglamaktan sesi gitti 2 gun agladi .Dr a gittik .Meger verdigimiz mama da yetersiz gelmis.Cocugum açlıktan agliyormus ve yarim kilo vermiş o kadar uzuldum ki .Sarilik oldu hatta.Kızlar merhaba, ben normalde topiği takip ediyordum ama yeni üye oldum, ben de temmuz annesiyim Kordon kısalığından dolayı sezeryan oldum 3 gün önce, şimdi de sizin gibi bebişle uğraşıyorum bolcana gazı var sürekli ağlıyor bi yerde okudum kimyon iyi geliyormuş de ne kadar içeceğime karar veremedim aramızda kimyon çayı içen var mı ya da içip sonuç alan? Buarada tüm Doğum yapanlarımıza hayırlı olsun bekleyenlerimizi de Rabbim bir avazda kurtarsın
Ben içiyorum canım ama demlemeden. Yarım çay bardağı suya 1 tepeleme çay kaşığı kimyon koyuyorm karıştırıp içiyorum sonra emziriyorum bence faydası var çünkü yarım saat sonra falan ağlama krizleri sancı azalmış oluyor günde 1-2 kere yapıyorumKızlar merhaba, ben normalde topiği takip ediyordum ama yeni üye oldum, ben de temmuz annesiyim Kordon kısalığından dolayı sezeryan oldum 3 gün önce, şimdi de sizin gibi bebişle uğraşıyorum bolcana gazı var sürekli ağlıyor bi yerde okudum kimyon iyi geliyormuş de ne kadar içeceğime karar veremedim aramızda kimyon çayı içen var mı ya da içip sonuç alan? Buarada tüm Doğum yapanlarımıza hayırlı olsun bekleyenlerimizi de Rabbim bir avazda kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?