2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

İlk gebeliğinde sütün ne zaman gelmişti napmamı önerirsin

Allah korusun evladını kendni korkutma canım kuzun Allaha emanet sabırlı olmak zorundayız işimiz çok zor ama demekki kaldırabilecek güçteyiz. Güçtesin..

Kızlar bu sene havalar ne kadar berbat yaa valla bezdim. Kocaelideyiz nem %70 nefes alınmıyor. Hergün yağmur yağıyor kısa sürelerle. Bizim bebişlermizin şansına çok kötünsıcak nemli bir yaza doğdular. Benim de bu havalarda sürekli baş ağrım tutuyor isilik oldu kollarım boynum falan emzirirken kolumda tutuyorum ya. Biran önce eylül ekim gelsin diye dua ediyorum artık. Siz ne yapıyorsunuz nasıl baş ediyorsunuz sıcaklarla

Kızlar birde ben 10 gün sonra oğluş 20 günlük olunca memlekete köy evimize geçeceğim. Annemlerde oraya park yatak alalım dediler nasıl olsa bundan sonra torunları gelecek sırayla diye orda dursun hep hazır bir yatak dediler. Sizlerden park yatak alanlar çok pahalı olmayan kendinden yatağı olan hangi markaları önerirsiniz?

Kızlar bebeklerinizi bu sıcak havalarda nasl giydiriyorsnz ben üşüyecek korkusuna fazla mı giydiriyorm acaba annelik ne zormuş tecrübesiz olunca .
Sadece çıtçıtlı body giydiriyorum canım çorap ve eldivende giydiriyorum elleri ayakları hep soğuk niyeyse.
Bende mi böyle bişey yapsam ki nerden buldun canım duaları. Bizimkide hep sıçrıyor uykusunda ağlıyor devaö ediyor uyumaya. Korkuyor sanki.

Canım çok normal iki çocuğa yetmemesi. Benim tekken herşeyi denememe rağmen yetmiyor. Sen yine verebildiğin kadar ver o bağışıklık sistemlerini güçlendirir zaten.

Kızımın tahlilleri normal çıktı. Mamayı artırma konusu kafama çok takılıyor. Artırmak değil kesmek istiyorum. 9 günde 170 gram kadar alması çok mu az sizin ne kadar kilo alıyor bebekler kızlar?

Kızımın tahlilleri normal çıktı. Mamayı artırma konusu kafama çok takılıyor. Artırmak değil kesmek istiyorum. 9 günde 170 gram kadar alması çok mu az sizin ne kadar kilo alıyor bebekler kızlar?
Canım ayda 600 g ile 1 kilo arası alması bekleniyor genelde. Aya bakınca zaten 600 g normal aralıkta kilo alıyor bence. Zamanla da sütün artar emzirdikçe. Doktorunu değiştir bence. Bir doktor kilo kaybetmediği halde kilo iyi almamış diye mamaya yönlendiriyorsa kolaycı demektir. Yarın hasta olunca da antibiyotiği basar o zaman. Bizim doğumda bakan doktordan sonra başka doktora gittim o da bana bir çocuk doktoru için fazla soğuk geldi 15. Gün kontrolü için başka doktordan randevu aldım. Deneyip seçeceğim

Bana da öyle geliyor canım kilo almış zaten niye mamayı artırmalıyım anlamadım. Aile hekimim bile daha ilgili daha anlayışlı. Açıklama yapıyor en azından.
Canım zaten 10 gün önce değiştirip buna gitmiştim. İlk doktor çok ilgisizdi buda mamacı. Mama firmasıyla anlaşması olduğunu düşünüyorum bazen. Kadına süt artırıcı bişey öneremez misiniz damlalar yada malt içecekler işe yaramaz mı diyorum bence mama ver diyor. Bi daha buna da gitmem zaten. Direk hastane değiştiricem bu doktorlar aynı hastanede farklı bi hastanede iyi bi doktor araştırmam lazım.

Sağlıcakla kavuşursun inşallah canım. Bende de malesef ağrı falan yok açılmada yok çarşamba günü sezaryen olucam kısmetse suyum çok az kalmış bekleyemiyoruz daha fazla

Hayirlisi olsun kuzum, saglicakla kavusalim yeter.
Ben ABD deyim doktorum 42 ye kadar beklicez dedi. Bakalim ne olcak ne bitcek

Bende iki gündür citcitli badi giydiriyorum gece bazen giydiriyorum bazen tek citcitli badiyle ayagina çorap giydiriyorum bide usutmesin gazlanmasin diye ..
Havalar çok sıcak isilik olmaya başlayınca bu şekilde giydirmeye basladim

Hayirlisi olsun kuzum, saglicakla kavusalim yeter.
Ben ABD deyim doktorum 42 ye kadar beklicez dedi. Bakalim ne olcak ne bitcek
Aynen öyle canım hayırlısıyla kavuşalımda nasıl olcağına onlar karar veriyor. Normal olmasını çok istedim ama kısmet değilmiş hayırlısı buymuş. bende bekleme niyetindeydim bugün tam 40 oldum suyun çok az kalmış daha fazla bekletemem dedi doktorum. Hayırlısı nasılsa o şekilde kavuşursun inşallah canım bebeğine

Allah korusun evladını kendni korkutma canım kuzun Allaha emanet sabırlı olmak zorundayız işimiz çok zor ama demekki kaldırabilecek güçteyiz. Güçtesin..
Canım ilkinde de bende hemen gelmişti bünye ile alakalı sanırım
Ama kuzum bol bol rezene iç hurma ye
Kahvaltıda helva tüket
Bulgur un her türlüsünü ye
En önemlisi su 2.5 lt su iç en az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…