- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.621
ZK_ASK canım ilk doğumun diye bu kadar ağrı yaşaman inan ki çok normal günden güne hepsi hafiflicek hiç geçmeyecekmiş gibi sanıyorsun ama bir bakıyorsun ki geçmiş ve bu ağrıların unutuyorsun öyle bir unutuyorsun ki ikinci çocuk düşünmeye başlıyorsun...
Benim de Ayaklarımda ödem oldu inanılmaz biseydi
Doğumdan çıktım eve geldim bir kilometre bakayım dedim inanamadım doğuma girdüğüm kilo ile aynıydı ödemden dolayı
1 hafta 10 güne tamamen geçti cnm bol bol su her fırsatta da yürüyüş yap
Allah korusun evladını kendni korkutma canım kuzun Allaha emanet sabırlı olmak zorundayız işimiz çok zor ama demekki kaldırabilecek güçteyiz. Güçtesin..Çok teşekkür ederim canım sorun değil inan ki çok zor oluyor girmek buraya geçmişin hepsini okuyabilmek kaçak göcek giriyoruz ben de anca bildirimlere bakabiliyorum bir de son sayfayı okuyabiliyorum
Şu an daha iyi cnm biraz rahatladim çünkü biliyorm normalde doktor eve yollamaz bu durumda o da söyledi yenidogan yoğun bakma almam lazım dedi gözümdeki korkuyu endişeyi görünce evde tedavi verdi
Tedavisini tam uyguluyorum inşallah çabucak toparlar çünkü düzelme olmazsa getiriyorsun dedi
4 saat oldu suni sanci aliyorum hala sancim yok. Kafayi yiyecem
Canım sende normali bekliyordun dimi?Canim nasilsin, merak da bekliyorum haberini?
Canım sende normali bekliyordun dimi?
Sağlıcakla kavuşursun inşallah canım. Bende de malesef ağrı falan yok açılmada yok çarşamba günü sezaryen olucam kısmetse suyum çok az kalmış bekleyemiyoruz daha fazlaEvet canim beklemedeyim hala
Bende sanci tarzi agrilar yok, sende durumlar nasil?
Sadece çıtçıtlı body giydiriyorum canım çorap ve eldivende giydiriyorum elleri ayakları hep soğuk niyeyse.Kızlar bebeklerinizi bu sıcak havalarda nasl giydiriyorsnz ben üşüyecek korkusuna fazla mı giydiriyorm acaba annelik ne zormuş tecrübesiz olunca .
Bende mi böyle bişey yapsam ki nerden buldun canım duaları. Bizimkide hep sıçrıyor uykusunda ağlıyor devaö ediyor uyumaya. Korkuyor sanki.Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Ben artık kısa kollu sıfır kollu giydiriyorum çünkü çok sıcak ve boğazı pişik olmaya başladı.
Geceleri uyumuyordu kızım ve korkarak irkildiğini farkettim, ben kendime muska yapmıştım internetten çıktı aldm sardım sarmaladım hamilelik boyunca taşıdım, allaha şükür hiç depresyona falanda girmedim. Kızıma da yaptım battaniyesine taktım iki gecedir maşallahı var üç gibi uyuyo sabah 7 de zor kaldırıyorm emziriyorum tekrar uyuyo. Akşam saati uyanık biraz o da normaldir. Bakalım in böyle devam eder. Yoksa sabah namazı sonrasıda uyumuyordu
Canım çok normal iki çocuğa yetmemesi. Benim tekken herşeyi denememe rağmen yetmiyor. Sen yine verebildiğin kadar ver o bağışıklık sistemlerini güçlendirir zaten.Kızlar benim minikler 1.5 aylık oldu ve iyice doymamaya başladılar ben halen göğüs ucu yaralarıyla uğraşıyorum ve uç ile emziriyorum uç olmazsa canım çok yanıyor. Zaten en fazla 15 dakika emiyorlar ve 30 dakika geçince açlıktan tekrar saldırıyorlar bende mama veriyorum. Bazende sağdığım sütü. Çok mama vermemeye çalışsam bile elimde değil doymuyorlar. Sütümün yetmemesi normal midir? Iki bebek sonuçta ama sanki tek olsa da yetmezmis gibi geliyor. Mama veren arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz yani her sefer emzirme sonrası mı yoksa emziremediginiz öğünler oluyor mu?
Doğuramayanlar listesini güncellesek miEvet canim beklemedeyim hala
Bende sanci tarzi agrilar yok, sende durumlar nasil?
Canım ayda 600 g ile 1 kilo arası alması bekleniyor genelde. Aya bakınca zaten 600 g normal aralıkta kilo alıyor bence. Zamanla da sütün artar emzirdikçe. Doktorunu değiştir bence. Bir doktor kilo kaybetmediği halde kilo iyi almamış diye mamaya yönlendiriyorsa kolaycı demektir. Yarın hasta olunca da antibiyotiği basar o zaman. Bizim doğumda bakan doktordan sonra başka doktora gittim o da bana bir çocuk doktoru için fazla soğuk geldi 15. Gün kontrolü için başka doktordan randevu aldım. Deneyip seçeceğimKızımın tahlilleri normal çıktı. Mamayı artırma konusu kafama çok takılıyor. Artırmak değil kesmek istiyorum. 9 günde 170 gram kadar alması çok mu az sizin ne kadar kilo alıyor bebekler kızlar?
Bana da öyle geliyor canım kilo almış zaten niye mamayı artırmalıyım anlamadım. Aile hekimim bile daha ilgili daha anlayışlı. Açıklama yapıyor en azından.Canım ayda 600 g ile 1 kilo arası alması bekleniyor genelde. Aya bakınca zaten 600 g normal aralıkta kilo alıyor bence. Zamanla da sütün artar emzirdikçe. Doktorunu değiştir bence. Bir doktor kilo kaybetmediği halde kilo iyi almamış diye mamaya yönlendiriyorsa kolaycı demektir. Yarın hasta olunca da antibiyotiği basar o zaman. Bizim doğumda bakan doktordan sonra başka doktora gittim o da bana bir çocuk doktoru için fazla soğuk geldi 15. Gün kontrolü için başka doktordan randevu aldım. Deneyip seçeceğim
Sağlıcakla kavuşursun inşallah canım. Bende de malesef ağrı falan yok açılmada yok çarşamba günü sezaryen olucam kısmetse suyum çok az kalmış bekleyemiyoruz daha fazla
Bende iki gündür citcitli badi giydiriyorum gece bazen giydiriyorum bazen tek citcitli badiyle ayagina çorap giydiriyorum bide usutmesin gazlanmasin diye ..Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Ben artık kısa kollu sıfır kollu giydiriyorum çünkü çok sıcak ve boğazı pişik olmaya başladı.
Geceleri uyumuyordu kızım ve korkarak irkildiğini farkettim, ben kendime muska yapmıştım internetten çıktı aldm sardım sarmaladım hamilelik boyunca taşıdım, allaha şükür hiç depresyona falanda girmedim. Kızıma da yaptım battaniyesine taktım iki gecedir maşallahı var üç gibi uyuyo sabah 7 de zor kaldırıyorm emziriyorum tekrar uyuyo. Akşam saati uyanık biraz o da normaldir. Bakalım in böyle devam eder. Yoksa sabah namazı sonrasıda uyumuyordu
Aynen öyle canım hayırlısıyla kavuşalımda nasıl olcağına onlar karar veriyor. Normal olmasını çok istedim ama kısmet değilmiş hayırlısı buymuş. bende bekleme niyetindeydim bugün tam 40 oldum suyun çok az kalmış daha fazla bekletemem dedi doktorum. Hayırlısı nasılsa o şekilde kavuşursun inşallah canım bebeğineHayirlisi olsun kuzum, saglicakla kavusalim yeter.
Ben ABD deyim doktorum 42 ye kadar beklicez dedi. Bakalim ne olcak ne bitcek
Canım ilkinde de bende hemen gelmişti bünye ile alakalı sanırımAllah korusun evladını kendni korkutma canım kuzun Allaha emanet sabırlı olmak zorundayız işimiz çok zor ama demekki kaldırabilecek güçteyiz. Güçtesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?