2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah benm annem sardıkça sarıyo ben çatlıyorum o çocuğu öyle gördükçe.
Ben Açıyorum o kapatıyo öfff

Canım benim hepsi geçecek. Tüm acına rağmen gece kalk bebeğini kendin besle. Ben mesela eve geldiğimiz günden beri gece kendim ilgileniyorum. Annem sağolsun zorlanırsan gece gel diyor ama ben kendim hallederim dedim. Hatta çoğu zaman eşimi bile uyandırmıyorum. Benim de ememiyor uçlarım küçük diye. Sağıp biberonla veriyorum. Gece zaten hep mama veriyorum yetmiyor sütüm. Ama mama da olsa sütte olsa minnoşum hep bende. Annem de asla beni üzecek harekette bulunmuyor. Gündüz ben arada uyursam altını değiştiriyor sadece. Alış kızım diyor. Kırkımız çıkınca annem dönecek mecburen. Geçen banyo yaptırdık annem güzelce gösterdi bana. Yıkadık ettik derken baktım köpüklü kaymaya başladı dayadım göğsüme yıkadım. Varsın üstüm ıslansın ama yıkadım. Az sabır ağrılarını düşünme minnoşun için ayaklan

Canım allahaşkına sen neden yapıyorsun bunu bebeğine? O yavrunun şu an tek ihtiyacı olan senin kokun, senin de onun kokusu. Bak yanına yattığın gibi sütütnğn gelmesi tesadüf mi sence?

Çok mu nazlısın anlamadım ki bende sezaryen oldum ama kasıklarımdan üstü sağlamdı yani. Mama hazırlatıp alsaydın kucağına sen verseydin mamasını. Annen ilk hurma vs yedirdiğinde sert bir dille uyarsaydın.. gerçekten tek yaptığın ağlamak olmuş. Üzüldüm senin adına ve bebeğin adına. Lütfen artık silkelen ve kendine gel ağlamayı bırak, al bebeğini koynuna, zorla tutturmaya çalış memeni, inatlaş onla.

Ne demek babasına vermeyip abiye vermek, sürme çekmek, şeker vermek.. Vallahi billahi kovardım evimden annem dahi olsa..

Canım anneni tersle korkma, hiç bişey bugünlerden değerli değil. Bak ne güzel sütünde gelmiş. Bebeğinle inatlaş ağlamasındam korkma. Uykuya daldığı sırada daya gögsüne. Bırakma kabul edecektir zaten boş memeyi emmiş şimdi mi emmesin.
Ağlama sakın ikiniz için senin güçlü olman lazım. Dikişlerinden dolayı tutamıyorsan koltuk altı pozisyonunda dene. Benim normal doğum olduğu halde en rahat öyle emzirdim. Pes etme ve ağlama, bebeğine sütüne sarıl.

Anlayamadım bu kadar sert konusman neden ? Benm söylemediğimi yapma etme demediğimi kızmadığımı yeri geldiğnde bağırıp çağırmadığmı nerden biliyosun da saf salak gibi sadece susup ağlamışım gibi konusuyorsun. Hayır hiç nazlı değilim saat 4te ameliyattan çıktım 11de beni ayağa kaldırdılar o andan beri hep ayaktayım . Bebeğin yanına uzanamıyorum evet çünkü yan yattığımda kalan göbeğim yana doğru akıyo kitlenip kalıyorum bukadarı da olsun istersen. Yoksa yatmamda kalkmamda hiç bi sorun yok çok şükür. Öksürük belası seni buldu mu bilmiyorum inşallah bulmaz ama katlanılır gibi değil hergün daha iyiym derken öksürememek ama deli gibi gelen öksürük isteği ve karnının içinin deli gibi yanması. 2 gündür ben neler yiyorum içiyorum sütüm gelsin diye neler yapıyorum sıcak duşlar sıcak torbalar masajlar otlar haberin yok bebeğin yanına uzandm diye sütüm gelmiş tesadüfmüymüş. Tesadüf mü değilmi bilmiyorum hangisi iyi geldi bilmiyorum ama gerizekalı gibide çocuğa uzaktan bakmıyorum çıplak değdiriyorum kendime ! Kokumu alsın diye hep dibindeyim. Benim anlattıklarım başka senin anlattığın bambaşka yahu.

Ne sende kendini benmle kıyaslıyosun hayırdır ? Annem hakkında konusurken ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım diyosun sana fikrini soran oldu mu ? Günlerdir buraya gelip tek can sıkıcı bi derdimi yazmadım içime atmak istemediğim için dayanamayıp bugun geldim yazdım SİZLER gibi. Ben senin eşinle sıkıntılı olduğun dönem kalkıp bu kadar ters konuştum mu ? Kendimle kıyasladım mı ben olsam affetmezdim diye . Sen nasıl kabulleniyosun ben olsam boşardım dedim mi ? Ama lafla peynir gemisi yürütemezsin . eşini hayatından çıkaramayan bana anne kovmaktan bahsediyor . öyle dedinya çok anaçsın evladına çok bağlı düşkün bi anne görüntüsü çizdin emin ol
. mümkünse benim yazdıklarıma cevap dahi verme.

20 dakika emzirdim demin iyi miyiz :) ♡♡♡♡♡ nazlanıyomuş ondan ağlamış nazını çektirdi sütümü emdi

Göbeği düşseydi bi yavaş yavaş kendni topluyor korkuyorumda 3günlük bebek :) emiyo emiyo şükür yazdıktan sonra iyi bi emdi bebişim. Arada gelgit olacak onu anladım artık alışacağız varlığına şükürler olsun süt konusunu da hallettik Allahın izniyle♡

Bu atarını bana değil de seni mutsuz edenlere yapsaydın bu durumda olmaZdın. He ayrıca doğum öncesi ve sonrası mesajlarıma bakarsan öksürük ve alerji nedeniyle hapşırmanın alasını yaşadım ama kollarım tutuyordu allahtan..

Aç bi mesajını oku ağladım ağladım ağladım onu yaptılar bunu yaptılar, gak diyemedim guk diyemedim. Bi silkelen diye mesaj atanda kabahat, hiç de öyle zannettiğin gibi bi azarlama yada anneliğini sorgulamak gibi bir niyetim yoktu, sadece bebeğine üzüldüğüm için yazdım ama maşallah eşimle meselemi gündeme getircek kadar içi pis bir kadınmışsın. Allah seni de sınasın o dertlerle de gör bakalım evlat için babayı affetmek ne demekmiş. Git mızmızlanmana devam et, muhattap olma benimle

:) ben sınavın alasını yaşadım iyi geceler

20 dakika emzirdim demin iyi miyiz :) ♡♡♡♡♡ nazlanıyomuş ondan ağlamış nazını çektirdi sütümü emdi
Ee onlarında nazlarını çekecek bi biz varız işte :) çok sevindim canim bol bol sütlerin olur inşallah. Hepimizin olsun tabi benimde :)

Bu arada nacizane düşüncem, sonsuzu biraz yanlış anlamış olabilirsin canım. Amacı seni terslemek değil güçlü olmanı istemek olmuş. Ağladığını yazdığın için hepimiz üzülüp ağlama dedik haliyle. Burda hepimiz eş, kayınvalide aile gibi konularda birbirimize fikirler verip şöyle yap böyle yap gibi önerilerde bulunduk. Kendimizden örnekler verdik. Bana amacı kötü gelmedi belki biraz lohusalıktan duygusallıktan yanlış anlaşılma olmuş olabilir. Tabi bu benim düşüncem.

Hallolacak canım hepsi zamanla. İlk hafta evet zor oluyor ama sonra alışıyorsun. Sen güçlü ol gerisi hallolur.

Hiç kimsenin hiç bişeyini yüzüne vuran bi insan değilim ama ne yazıkki kutuyu açtırdın söylediğin sözler senin için hafif olabilir ama bana göre benim en hassas noktam. Hakettin. Seni enterese etmez ben kime ne diyorum ne demiyorum. Evimin içinde değilsin. Ahkam kesme ordan sende. Sen sınandığın şeyleri iki laf yuzunden baska kadına yaşa diye ah ediyosan senin için benden pis. Ben başıma gelen şeyi düşmanıma dahi ah etmiyorum zorluğundan dolayı . Yazık sana.

Amin canım ağızlarından akıta akıta içsinler inşallah :)

O konu hakkında konusmak pek istemiyorum. Sizin yazdıklarınıza neden öyle tepki vermedim peki. Ne niyetle yazdığınız ortada. Ben kimin ne demek istediğini gayet iyi anlıyorum. Ayda yılda bir gelip şuraya içimizi dökelim dedik sağolsun mahvetti mızmız çocuk ilan etti. Ki benim canım hiç tatlı değildir buyuk zorluklar yasadığm için en ufak bişey suan sarsıyo lohusa donemimdeyim hayatımın ilkini yasıyorum ne diye bulaşıyo o cumlelerle. Neyse ya boşver , değecek bi konu değil.

Buradaki kimse evinin içinde değil. O zaman ne yoruma açıp, derdini yazıyorsun, hobi olsun diyemi???

Annene bile çocuğu alıp gideyime kadar laf söyletiyorsun, sonra gelmiş bana burda atar yapıyorsun. Atarını annene yapta çocuğuna sahip çık. Beni burda eşimle vuracağına kendi eşinin kucağına bebeğini verdirmeye bak terbiyesiz. Muhattapta olma benimle birdaha başlığı kirletme. Engelliyorum seni mızmızlanmanı çekemeyeceğim daha

Geldi ama emmiyor şimdide. Göğsümü boşken deli gibi emen bebek şimdi ağlıyor göğsüme değince
canım sıkma kendini bak ne güzel sütünde gelmiş ağlasada ver ağzına memeyi eninde sonunda alacak memene yakın durması bile rahatlaması için bir neden. Etrafındakileri takma al bebeğini koynuna canın yandığı yerde ver annene eşine. al göğsüne sırt üstü yat saatlerce bende ancak öyle yakın olabilmiştim. Lütfen üzülme geçecek hepsi az sabır.

Bebeği emzırdım baktım yine göbeği bıraz kanamış bakayım bizim kızlara sorayım dıye okudum bıraz ve üzüldüm açıkçası aylardır burda her seyi paylaştık birbirimize dua ettik merak ettik lütfen birbirimizi üzmeyelim
Bazı insanlar söyleyiş tarzı olarak değişik gelebilir ben sonsuzun dediklerinde eleştiri degil de daha çok kendine bıran önce gel diye cümleler gördüm hassas dönemde olunca belkı sana kırıcı geldi lütfen üzmeyin birbirinizi sadece uzaktan bir göz olarak yorum yaptım tabiki karışmak haddim değil sevgiler benden

Olivia01 canım nasılsın nasıl oldun biraz toparlana bildin mi bebiş nasıl ?
toparlanamadim daha canim vajina bolgesinde bir kac tane dikisim var cok zorluyor sag gogsumde sut bezeleri olurmustu onu atlattim simdi de sanirim gogus ucundaki catlaklardan dolayi sitma tutuyor gogsumu sagiyor cok fazla sut geliyor once emzirip geri kalanini samazsam uclari szliyor ama simdi daha iyi sagmaya bi sure ara vericem kantron yagi surmeye basladim uclarina bugun .cok halsiz dustum 13 kilo vermisim.hepsi bir araya gelince sorun oluyor halsiz kaliyorum biraz toparlasam bebekle alakali hersey normal uykusuzluk bile koymaz o uyudukca uyuyorum cok aramiyorum uykuyu ama dedigim gibi diger sorunlar kolumu kanadimi kiriyor

kizlar ben normal dogum yaptim bi kactane sanirim disaridan dikis attilar.tuvaletimi yaparken cok yaniyor .7 gun oldu dogum yapali hala aciyor sizin dikis durumlariniz nasil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…