2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bence sakin olup bu durumu ötelemek en iyisi olur , hiç yaşanmamış gibi hayatına devam et daha çok yeni annesin ve duyguların çok yoğun kime ne dersen de en çok sen etkilenirsin , en güzeli senin bu hassas dönemin bitenede kadar olaylardan uzak kalman , arabuluculukla da uğraşma bence merak etme herşey kendiliğinden olacağına varır ..

Kızlar benim minikler 1.5 aylık oldu ve iyice doymamaya başladılar ben halen göğüs ucu yaralarıyla uğraşıyorum ve uç ile emziriyorum uç olmazsa canım çok yanıyor. Zaten en fazla 15 dakika emiyorlar ve 30 dakika geçince açlıktan tekrar saldırıyorlar bende mama veriyorum. Bazende sağdığım sütü. Çok mama vermemeye çalışsam bile elimde değil doymuyorlar. Sütümün yetmemesi normal midir? Iki bebek sonuçta ama sanki tek olsa da yetmezmis gibi geliyor. Mama veren arkadaşlar nasıl yapıyorsunuz yani her sefer emzirme sonrası mı yoksa emziremediginiz öğünler oluyor mu?

Yetmemesi bence normal canım. Kuzenim de aynı senin gibi ikizlerini 2 ay emzirebilmis. Neden yara oluyor göğüs uçların tam kavrayamiyolar mi acaba

Evet ilk başlarda biraz zor oluyo bulamıyorlar tutamıyorlar ucunu. Benim kızımda yavaş yavaş alışıyo zorlada olsa :) alışcaklar el mahkum inşş

Canım endişe etme iki bebek olunca sütun yetmemesi gayet normal benim bebeğime anca yetiyor ikiz olsaydı yetmezdi benimde

Kızlar bebeklerinizi bu sıcak havalarda nasl giydiriyorsnz ben üşüyecek korkusuna fazla mı giydiriyorm acaba annelik ne zormuş tecrübesiz olunca .

Kızlar bebeklerinizi nasıl giydiriyorsunuz. Ben artık kısa kollu sıfır kollu giydiriyorum çünkü çok sıcak ve boğazı pişik olmaya başladı.

Geceleri uyumuyordu kızım ve korkarak irkildiğini farkettim, ben kendime muska yapmıştım internetten çıktı aldm sardım sarmaladım hamilelik boyunca taşıdım, allaha şükür hiç depresyona falanda girmedim. Kızıma da yaptım battaniyesine taktım iki gecedir maşallahı var üç gibi uyuyo sabah 7 de zor kaldırıyorm emziriyorum tekrar uyuyo. Akşam saati uyanık biraz o da normaldir. Bakalım in böyle devam eder. Yoksa sabah namazı sonrasıda uyumuyordu

Kızlar bebeklerinizi bu sıcak havalarda nasl giydiriyorsnz ben üşüyecek korkusuna fazla mı giydiriyorm acaba annelik ne zormuş tecrübesiz olunca .
Tek askılı badi ile duruyor bütün gün hatta bebekler yatak odasında duruyor bazen salonda klima açıyorum kapıdan y.odasida serinliyor ama evim çok sıcak normalde o yüzden böyle yapıyorum. Onlar sıcaktan bunalıp beni emmiyorlar bazen.

Yetmemesi bence normal canım. Kuzenim de aynı senin gibi ikizlerini 2 ay emzirebilmis. Neden yara oluyor göğüs uçların tam kavrayamiyolar mi acaba
Neden böyle acıyor bilemiyorum aslında tan kavrıyor gibi duruyor ama ben bir iki çıplak ten ile emzirdikten sonra acıdan hemen uç ile devam ediyorum. Insallah benim bebeklerim en azından 6 ay emerler bende sütümün erken kesilmesinden çok korkuyorum.

Hastane cikislarini giydiriyorum .Alt ust olanlarin altina mutlaka ic zibin giydiriyorum cunku kiyafeti yukari toparlaninca gobegine bisey olur diye korkuyorum .Uzun kollu citcitli giydirince sadece bacaklarini muslinle örtüyorum .

Canim benim de sol göğüs ucum var sag yok .Sagi almak istemiyor .Sola gecince hircin oluyor haliyle ve cekistirmekten yara oldu .Krem surmesem kanama derecesindeydi ..Gunduz uyandiginda sakin olursa once meme veriyorum sonra mama .Gece her sekilde once meme .Esim veya annem mamayi getirene kadar avutmak icin.Ben de mamadan kurtulmak istiyorum. Çocuğu cok ağırlaştırıyor.

Ben artık emzirmiyorum gibi gibi. Günde 1-2 kere alıyorlar mememi belki oda bende zorlamıyorum artık. Gündüzleri sağdığım sütü veriyorum ama yetmemeye başladı. O zaman da mama veriyorum yani sadece mama aldıkları öğünleri var. Ama 3 saatte bir sağıyorum aksatmıyorum hiç. Sadece Tek memeden süt geliyor gibi artık o yüzden yetmesinin imkanı yok. Üzme kendini ben kabullendim artık, üzüntünün faydası yok.

Yaz bebeği çok zormuş ne giydirceğimi bende bilmiyorum. Klima açık diye uzum kollu giydiriyorum. Bakıyorum terlemiş mi diye sürekli. Dışarı çıkarken jakarlı üstler var uzun onları giydiriyorum çünkü hastanelerde klima açık oluyor çarpar diye korkuyorum. Doğru mu yapıyorum bilmiyorum.

Sadece
sadede body giydiyorum kısa kollu yada askılı. Ama ben izmirdeyim çok sıcak burası. Doktor terlememeleri lazım dedi oda sıcaklığını 27-28 olması için klimayıda açıyorum odalarında sadece direk üstlerine gelmeyecek şekilde. Yoksa 32yi geçiyor oda sıcaklığı, uyumaları zorlaşıyor. Birde bebeklikten alışsınlar bende hiç sevmem kendimde de kat kat giyinmeyi :)

Ben sadece çıtçıtlı badi giydiriyorum kısa kollu canım. Akşamları da çorap giydirip ince bi penye battaniyeyle örtüyorum sadece. Çok sıcak gerek yok giydirmeye bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…