2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah canim al benden de o kadar. Ama uzulup kendini hirpalama bunlar da gececek. Gecen bebegi kvye birakip markete kasaba gittim. Kasap beni hamile sandi. Hayirli olsun kiz mi erkek mi fln diyo. İlk bi uzuldum sonra komigime gitti ben de hamile numarasi yaptim etleri guzel guzel hazirlattim.

Ben de istemsiz sizlaniyorum bebek hemen etkileniyor.Elimden krem dusmuyor ama gecmedi .
Sade nescafe olcak sirf kafein ancak etki ediyor .

Sabir canim sabir bebeginle bas bssa kalinca duzene oturur insallah.Mamayi biberonla veriyorsanız ondan tutmaz seni.Benim de sutum hic akmazken annem ya da esim enjektore cekip gogsumun ustunden agzina damlattilar .Bebek cekmeye başlayınca tekrar damlattilar oyle oyle heni alışıyor bugun 8.gun dusun .

Geçmiş olsun canım. Acaba doğumla ilgili mi enfeksiyon falan mı? Bir doktora görün ister

Kizlar kv kisisi depresyona soktu beni esimle beraber.Aksam benimki cok yoruldum az tv izlicem dedi ben bebekle ilgileniyordum. Tamam dedim ama biraz dur gel. Bir kulak verdim annesiyle bangir bangir sohbet. Bisey istiycem teli duymuyo .Neyse aklina gelince geldi sinirden ağladım. Bezini degistirdim dedim ki elimi yikayip gelene kadar avut emzircem uyutcam .2 dk sonra odaya girdim kv kosmus gelmis .Oglu cagirdi tabii.Neyse sabir dedim 10 dk bekledim hala gitmiyo bebek araniyo .Ellerinden opuyor .Hemen mendille silmeye basladim kendi de gordu .Neyse ben dedim oyle cikti odadan.Sonraki ilk fırsatta yine girmis .Ve bebekle bas basa agzi yemek dolu bebegin ellerinden öpüyor. Deliye döndüm.O ellerini agzina sokuyor mikrop kapacak dedim .Ha tamam diyip kafasından öptü .Eşime soyle opmesin dedim opsun ne olcak diyo ee bunlari konusmustuk niye kendi annen olunca taviz veriyorsun dedim .Taviz degil sen abartiyorsun diyor .Iyice sinirlendim kendimi kasmaktan dikislerim agridi .Kabus gibi coktu ustumuze

Günaydın kızlar, ben gelen gidenden, bebeğimle ilgilenmekten pek bakamıyorum buraya. Annem bende kalıyor kayınvalidem de gündüzleri geliyor. Yemeğimi işimi yapıyorlar allah razı olsun. Ama gelen giden işi çok zor daha düzene girmemiş bir bebekle.
Doğum yapalı 11 gün oldu. Yiyip içmediğim şey kalmadı. Sütüm bir çay kaşığı ancak çıkıyor. Mamayla besleniyoruz maalesef.

Canım insanlar çok tuhaf. Eşimin yengesi dün nazar değmesin diye oğlumun yüzüne bildiğin tükürdü. Ben de gözünün önünde sildim. Küçücük çocuğa tükürülür mü diye sitem ettim ama bana mısın demedi. Banyo yaptırdım sonra ben de.

Insan bu kadar cahil olmamali.Ya soyle bebek buyuyene kadar adres değiştirip kimseyle gorusmeyeceksin

Sagmayi denedin mi canim ?

Allah kolaylık ve sabır versin başka diyecek bir şey bulamadım =(

Allah kolaylık ve sabır versin başka diyecek bir şey bulamadım =(
Amin canim aminn .Ben de gecmis mesajlara yeni goz attim .Yazdigin seylerin benzerini yasadim .Allah sifa versin .Usg cekileceginde uzanamadim ,uzandim kalkamadim .Surekli ayakta duruyordum .Bir sure sonra ayakta durunca da batmaya basladi.

Kime ne diyeceğimi bilmiyorum. Resmen içim soğudu aileme karşı. Eşim terslik yapıp kızıp bağırsa ne olacaktı?? Aile huzurumuzu bozacaktı kendi ailem!! Şimdi Bayram’a gidicez nasıl olacak nasıl davranacaz eşim de ben de aklım almıyor?? Hiç bişey olmamış gibi rol yapamayız. Soğuk durunca da neyin var derler ne cevap vericem o zaman?? Olayları bildiğimi söylesem eşime ve kp e kızacaklar,kp de eşime kızacak bana anlattığı için. Üzülen eşim olacak. Yeterince üzüldü zaten boş yere...

O ağrılar bendede var hemde fazlası var bende bu işkencenin bitmesni isdiyorum artık doğsun isdiyorum.

Tamam canım çok sağol bugün son eksikleri tamamlayayım

Kizlar dogumu bekleyen guzel annelerrrrr,
Neler yapiyoruz doguma hazirlik?

-sex?
-hint yagi?
-bitkisel caylar?
-plates topunda ziplama?
-meme uclarina masaj, uyarma?
- kuvette keyif?

Kendi adima tek yaptigim iki gundur plateste zipliyorum :)
Sex olayini dusunuyorum ama esim istemiyor :)
Bir kac gune de hint yagini denicem, daha alamadim.

1.( serenity16 ). Normal
2.@almilacm. Normal
3. Milana firuze . Normal
4. chatlax . Sezeryan 25 Temmuz
5. justlook . Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.@Miss Ness. Normal
8. Urmicca . Normal ....??????
9. kayramberamveram Normal[/QUOTE]

[/QUOTE]
Benim de epiduralsiz normal dogum oldu ilişkiden hemen sonra dogum için hastaneye gittik ve dogum gerçekleşti.39+0 da ve akşamları 2 3 km yürüdüm dogumdan 2 gün öncesine kadar.Saglıkla kucagına al inşallah

Benim de epiduralsiz normal dogum oldu ilişkiden hemen sonra dogum için hastaneye gittik ve dogum gerçekleşti.39+0 da ve akşamları 2 3 km yürüdüm dogumdan 2 gün öncesine kadar.Saglıkla kucagına al inşallah[/QUOTE]

Canim iliskiden once acikligin varmiydi?
Iliski sonrasi ne oldu da hastane ye gittiniz? Su mu geldi kan mi geldi sanci mi basladi?
Kusura bakma cok sordum ama cok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…