- 21 Mayıs 2018
- 384
- 367
- 53
- 28
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.721
[/QUOTE] sadece 1 bardak ada çayı içiyorum her gün onun da hiç etkisi yokKizlar dogumu bekleyen guzel annelerrrrr,
Neler yapiyoruz doguma hazirlik?
-sex?
-hint yagi?
-bitkisel caylar?
-plates topunda ziplama?
-meme uclarina masaj, uyarma?
- kuvette keyif?
Kendi adima tek yaptigim iki gundur plateste zipliyorum :)
Sex olayini dusunuyorum ama esim istemiyor :)
Bir kac gune de hint yagini denicem, daha alamadim.
1.(@serenity16 ). Normal
2.almilacm . Normal
3.Milana firuze . Normal
4. @chatlax. Sezeryan 25 Temmuz
5.justlook . Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.Miss Ness . Normal
8. @Urmicca. Normal ....??????
9.kayramberamveram Normal
sadece 1 bardak ada çayı içiyorum her gün onun da hiç etkisi yok[/QUOTE]
Benim de epiduralsiz normal dogum oldu ilişkiden hemen sonra dogum için hastaneye gittik ve dogum gerçekleşti.39+0 da ve akşamları 2 3 km yürüdüm dogumdan 2 gün öncesine kadar.Saglıkla kucagına al inşallah
Kan geldi koyu kırmızı ve hemen duşa girdim gece 4 gibi hastaneye gittik.Açıklık 3 cm olmuş ve sabah 5 cm E ulaştı.Doktorum mikrop kapar Dedi ve suyu patlattı sancılar artınca 10 cm olunca doguma girdim ve kolay bir dogum yaşadım.Yürüyüş de fayda sağladı inanıyorum.Kalçam çok dardı benim hala inanamıyorum normal olduğuna bile[/QUOTE .!.:mukemmel olmus gercekten, cok kiskandim, hemen esimi ikna etmem lazim :))
Bebisinizle size saglikli mutlu huzurlu omurler diliyorum canim.
Amin Can'ım inşallah kolay bir doğumun olur senin ve diğer dogum bekleyen arkadaşlarımın da.İşin kötü yanı sarılık sebebiyle şu 10 günlük lohusalıgın 5 gününü hastanede geçirdik.Şimdi geçmiş şükür.Süt gelmese de zorla emzirin emdikçe 5. 6. Günü artıyor çokça
Kafasından öpsün canım yedi kat yabancı değil ki. Hatta bebeğin mikroplarla tanışması için kişinin temizliğinden eminsen elinden de oplulebilir bence. Yani çok aşırı sakınmaman lazım çöp batarKizlar kv kisisi depresyona soktu beni esimle beraber.Aksam benimki cok yoruldum az tv izlicem dedi ben bebekle ilgileniyordum. Tamam dedim ama biraz dur gel. Bir kulak verdim annesiyle bangir bangir sohbet. Bisey istiycem teli duymuyo .Neyse aklina gelince geldi sinirden ağladım. Bezini degistirdim dedim ki elimi yikayip gelene kadar avut emzircem uyutcam .2 dk sonra odaya girdim kv kosmus gelmis .Oglu cagirdi tabii.Neyse sabir dedim 10 dk bekledim hala gitmiyo bebek araniyo .Ellerinden opuyor .Hemen mendille silmeye basladim kendi de gordu .Neyse ben dedim oyle cikti odadan.Sonraki ilk fırsatta yine girmis .Ve bebekle bas basa agzi yemek dolu bebegin ellerinden öpüyor. Deliye döndüm.O ellerini agzina sokuyor mikrop kapacak dedim .Ha tamam diyip kafasından öptü .Eşime soyle opmesin dedim opsun ne olcak diyo ee bunlari konusmustuk niye kendi annen olunca taviz veriyorsun dedim .Taviz degil sen abartiyorsun diyor .Iyice sinirlendim kendimi kasmaktan dikislerim agridi .Kabus gibi coktu ustumuze
Düzenli sagim yapıyor musun? Benim de artık bir damla bile çıkmıyor en fazla gördüğüm 20 ml idi o da gitti. Bebeğin hiç emmemesi düzensiz sağım ve stres diye düşündüm kendim icinGünaydın kızlar, ben gelen gidenden, bebeğimle ilgilenmekten pek bakamıyorum buraya. Annem bende kalıyor kayınvalidem de gündüzleri geliyor. Yemeğimi işimi yapıyorlar allah razı olsun. Ama gelen giden işi çok zor daha düzene girmemiş bir bebekle.
Doğum yapalı 11 gün oldu. Yiyip içmediğim şey kalmadı. Sütüm bir çay kaşığı ancak çıkıyor. Mamayla besleniyoruz maalesef.
[/QUOTE]Kizlar dogumu bekleyen guzel annelerrrrr,
-sex?
-hint yagi?
-bitkisel caylar?
-plates topunda ziplama?
- kuvette keyif?
1.(@serenity16 ). Normal
2.almilacm . Normal
3.Milana firuze . Normal
5.justlook . Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.Miss Ness . Normal
Agzinda yemek varken ne kadar temiz olabilir kiKafasından öpsün canım yedi kat yabancı değil ki. Hatta bebeğin mikroplarla tanışması için kişinin temizliğinden eminsen elinden de oplulebilir bence. Yani çok aşırı sakınmaman lazım çöp batar
Benim de geçen gün teyzem çocuğun emziğini ağzına sokup güya ıslatıp çocuğa öyle verdi. Şok oldum ben yapma diyene kadar olup bitti her şey zaten. Bir de manevi değeri çok teyzemin kizamam da ama güzelce söylesem de alınacak biriydi. Hala düşündükçe içim gidiyorAgzinda yemek varken ne kadar temiz olabilir ki
Esim ornek olsun diye her seferinde ellerimi yikayip oyle alayim diyor .Mutfaktan koşuyor ellerini ağzını yikamadan .
Ay canim benim ya. Bizim ailede bebek 40 cıkmadan öpülmez ama annem sağolsun öyle kotu öpuyorduki mama yapıyordu dişinde cürük vardi mamanın sıcaklığnı ağzıyla kontrol ediyordu ben bir şey dediğimde dua et senin cırkın kıznı öpuyorum diye tavır yapıyordu. Nasıl sinir kırızleri geciriyordum. Her gün kavgayla geciyordu. Elinden geldiği kadar izin verme. Hep bunun gibi şeyler kızımın gelişimni kotu etkiledi biliyorum ama sorsan ben hamileyken internetde telefonla araşdırma yapıyordum sürekli hamilelik doğum doğum sonrası yeni doğan dönemi vs. Cok fazla telefon kulandiğim için bebek zayıf doğmuş telofonla damarlarnı kurutmuşum. Ama şimdi cocuğa telefon vermediğimde bana bağırıyor ağlatma diye. Aşilarni bile yaptırmamıza izin vermediler cocuğun. Eskiden aşimi varmiş biz hiç aşı olmamışız falan. Kendi bildiğni oku benim gibi zayıf olma güclü ol.Agzinda yemek varken ne kadar temiz olabilir ki
Esim ornek olsun diye her seferinde ellerimi yikayip oyle alayim diyor .Mutfaktan koşuyor ellerini ağzını yikamadan .
[/QUOTE]Kizlar dogumu bekleyen guzel annelerrrrr,
-sex?
-hint yagi?
-bitkisel caylar?
-plates topunda ziplama?
- kuvette keyif?
1.(@serenity16 ). Normal
2.almilacm . Normal
3.Milana firuze . Normal
5.justlook . Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.Miss Ness . Normal
Merhabalar, bugün öğlen doğum yaptım. 2. normal doğum diye çok hızlı oldu, çok şükür çok iyiyiz. Allah bekleyen herkese kolay doğumlar nasip etsin
Ben hurma yiyip hergun dusa giriyorum cnm, dedigin gibi cinsel iliski bnde esimde korkuyoruz hem agrilarimda cok olunca denemiyoruz ama ise yaradigini duymustum, hint yagi vs dusunmedim aklima yatmiyor, tedirgin oluyorum, yani benim son umidim cati muayenesi belki tetikler hayirlisi artik..Kizlar dogumu bekleyen guzel annelerrrrr,
-sex?
-hint yagi?
-bitkisel caylar?
-plates topunda ziplama?
- kuvette keyif?
1.(@serenity16 ). Normal
2.almilacm . Normal
3.Milana firuze . Normal
5.justlook . Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.Miss Ness . Normal
kizlar ben normal dogum yaptim bi kactane sanirim disaridan dikis attilar.tuvaletimi yaparken cok yaniyor .7 gun oldu dogum yapali hala aciyor sizin dikis durumlariniz nasil
Normal doğumun sancısı çok olmazsa ya da sanciya dayana bilsek tabiki de normal doğum hem sonrası anında ayaktasin hem göbek ve kilolar çabuk gidiyor hem süt çabuk geliyor hem anında spor yapa bilirsin göbeğini eritmek sıkılaştırmak için sezeryanda ilk bir kaç ay spor yasak yani benim deneyimim böyle ben normalden yanayım sezeryan sonrası toparlanmak çok zor oldu bana baş ağrıları sırt ağrıları iç dikişler daha taze ağır hiç bir şey kaldırmak olmaz göbeğimde dikiş var diye karnım sanki dikisin üstünden sarkiyor artı gaz çıkarmak için 2 gün hastane bahçesinde gezdim eşimle herkes beni tanıdı hastanede gaz çıkaramayan kadın diye en sonunda doktor lavman yaptırdı bana başka türlü taburcu etmek istemiyordu ben de çok sıkıldım o hastaneden 1 gün bile fazladan kalmak istemedim yani kesinlikle normal doğum diyorum canımCanım hem normal hem sezeryanı denemiş biri olarak hangisi daha zor? :)
Ah canım hepsi geçecek inşallah şu 40 gün neden diyorlar neden 40i çıksın diye bekliyorlar çünkü ondan sonra hem anne toparlanıyor baya hem bebek daha hızlı büyümeye başlıyor inşallah , Allah şifa versin tez zamanda toparlanasin inşallah canım benim , annen geldi mi yoksa yalnız mısın ?toparlanamadim daha canim vajina bolgesinde bir kac tane dikisim var cok zorluyor sag gogsumde sut bezeleri olurmustu onu atlattim simdi de sanirim gogus ucundaki catlaklardan dolayi sitma tutuyor gogsumu sagiyor cok fazla sut geliyor once emzirip geri kalanini samazsam uclari szliyor ama simdi daha iyi sagmaya bi sure ara vericem kantron yagi surmeye basladim uclarina bugun .cok halsiz dustum 13 kilo vermisim.hepsi bir araya gelince sorun oluyor halsiz kaliyorum biraz toparlasam bebekle alakali hersey normal uykusuzluk bile koymaz o uyudukca uyuyorum cok aramiyorum uykuyu ama dedigim gibi diger sorunlar kolumu kanadimi kiriyor
Ben ilk doğumumu normal yapmıştım tek sorun o dikiş acılarıydi bende bütün arkadaşlarımda 2-3gune geçmişti bende 1 hafta olmuştu hala acıyordu herkese soruyordum ne zaman geçecek diye sonra bir arkadaşım en fazla 10gune geçer demişti ben de şurda 3 gün kalmış 7 güne geçmeyen 3 güne geçer mi ki dedim inanmadım ama gerçekten de 10 gün dolunca tamamen geçti ağrım insallah senin de 10 gün dolunca geçecek canım azıcık daha sabret , bir de ben her tuvaletten sonra afedersin bir maşrapada ılık su doldurup içine azıcık batikon döküp onunla yıkıyordum canım özellikle dikişli bölgemikizlar ben normal dogum yaptim bi kactane sanirim disaridan dikis attilar.tuvaletimi yaparken cok yaniyor .7 gun oldu dogum yapali hala aciyor sizin dikis durumlariniz nasil
Kızlar merhaba arada girip okuyorum ama pek yazamıyorum.gögüs yaralarından bahsedilmiş ben bi arkadasımın tavsiyesiyle lansinoh krem yerine bella b gögüs kremi almıştım cok da faydasını gördüm tavsiye ederim.sadece sutla yıkayıp yumusak bişeyle tampon hareketlerle kurulayıp sona kremimi surup gögüslerimi açarak uyuyorum 3-4 saat sona inanılmaz rahatlıyo yeniden emzirebilir oluyorum.yoksa cok acıyo acıdan kendi elimi ısırasım gelionevesta81
BuaradaAdaisyLove canım dediğin gibi bebeğim silikon uç olmadan emiyor artık Allaha şükürler olsunki
İnanamıyorum canım doğru mu okudum benBenim de geçen gün teyzem çocuğun emziğini ağzına sokup güya ıslatıp çocuğa öyle verdi. Şok oldum ben yapma diyene kadar olup bitti her şey zaten. Bir de manevi değeri çok teyzemin kizamam da ama güzelce söylesem de alınacak biriydi. Hala düşündükçe içim gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?