2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya niye boyle yapiyor bu buyukler cidden anlamiyorum, hayir onlarin zamaninda normal karsilaniyor oke ama artik bilimsel olarak pek cok seyin zarari tv de acik acik soyleniyor, agizdaki bakteriler her kiside farklilik gosterir, minik bir ucuk bebegin olumune sebep oluyorken nasil yapabiliyorlar, guzellikle soyle cnm ne olur. Aman ne cok koruyup kolluyor bebegini sanki biz buyutmedik desinler, saysinlar isterlerse sen tika kulaklarini ama yapmasin bir daha boyle birsey..

Benim kızım ağlıyo yıkanınca altını açınca :)) inşş ağlamaz bebişiniz insanın eli ayağı karışıyo

kizlar ben normal dogum yaptim bi kactane sanirim disaridan dikis attilar.tuvaletimi yaparken cok yaniyor .7 gun oldu dogum yapali hala aciyor sizin dikis durumlariniz nasil
Canım nırmaldir benimde hala acı var ama az doktor 20 güne geçer dedi benim makat bölge acıyodu ama baya azaldı 12 gür oldu doğuralı. Temiz tut iyi kurula o bölgeyi pedini sık sık değiştir

Canim gitmişken iki farkli gaz damlası isde. Her bebek ayni değil birini 3 gün kulan bir değişiklilik yoksa eğer diğerne gecersın yani iki damla ismi yazdır receteye. Biri olmasa değişdirmek için dr a gitmek zorunda kalmazsın. Dr bu işe yaramazsa bir alternatıf ilac daha yazmasını isde.

Anladım canım bende şuan topuği okudukça iyiki normal olmuş diyorm, bi ara harkes sezeryan olunca bende mi olsam acaba dedim :))

Banka doğumhanede bir hafta yatarken arkadaşlarımı ziyarete gelmişti o çektiği fotoğrafı bana daha yeni attı ve kendini görünce çok tiksindim açıkçası şu an şu anda karnımdaki çatlaklardan dolayı zaten kendimi hiç beğenmiyorum sürekli evde olmaktan kendim için alışveriş yapamamak da ve bakımsız olmaktan sıkıldım �nşallah geçer bu günler
Aynen canım ben de senin gibi herşeyimi kendimi hallediyorum insanlardan birşey bekledikçe iyileşmek daha zor oldu benim için şu an bebeğim uyudukça Evimin işini halletmeye çalışıyorum En azından çamaşır yıkamak yemek yemek gibi Ben de dün bebeğimi kendim yıkadım üstünde pijamalarım vardı ıslandı Ama olsun bir şey olmaz Hatta eşim de şaşırdı Tek başına mı yıkadın diye hep kendi kayınvalide yıkıyordu

ZK_ASK canım durumuna gerçekten çok üzüldüm ağrılarının ilk zamanlarda olması çok doğal ama ne kadar hareket edersen o kadar acıyı alışıyorsun ve daha çabuk iyileşiyor sun annenin böyle bir taburda olması sinirlerimi bozdu açıkçası benim Kayınvalidem de bu tarz bir insandı ama annenin sana dediği şeyi Dün de ben eşime dedim Herkes benim sütüm için hani yaramıyor mama verelim onu yapalım bunu yapalım gibi şeyler diyor dedim ki eğer Momo verdiysek ben sütümü sağıp verecekse başkası Ben niye okulumu donduruyorum dedim �nsan bazen sadece hani böyle şeyler düşünebiliyor lohusa hali Dolayısıyla depresyonu daha meyilli oluyoruz Alıngan ve kırılgan olmamız da çok doğal annen gidecekti sanırım değil mi gitti mi

ben de lansinoha alternatif arıyordum iyi oldu bunu öğrendiğim yalnız bella b nin bir sürü ürünü var hangisi? göğüs ucu için masaj yağı diye bir şey geçiyor
https://www.dermoeczanem.com/bella-b-breastfeeding-massage-oil-75ml

bu ürün mü? bi de nereden sipariş verdiniz?emzirmeden önce yıkamak gerekir mi? lansinohun en büyük avantajı yıkamaya gerek kalmadan emzirebilmek galiba

walla doğum sonrasıtoparlanmak için ruh sağlığı çok önemli ben doğum yapalı tam 20 gün oldu anneleri yolladım kafam aşırı rahat etti temizlik falan yapamıyorum yemek de faydalı şeyler yiyemiyorum ama daha huzurluyum tavsiye ederim. gerçi kendi annem zavallı hizmet etmekten başka bir şey yapmadı daha çok kv kişisi beni bunalttı ama annem de dönmek durumunda kaldı.

İnanamıyorum canım doğru mu okudum ben
Teyzen bebeğin emzigi ni kendi ağzına koyup sonra bebeğin ağzına mi koydu?

Evet aynen önce kendi tukuruguyle ıslatıp sonra çocuğun ağzına soktu. Hik diye kaldım orda bir saniye içinde hızlıca yaptı çocuk sussun diye. Teyzem Türkiye'nin öbür ucunda yaşıyor bir daha görmeyecek çocuğu muhtemelen. O yüzden arayı bozmanin kalbini kırmanın bir anlamı yok diye düşündüm. Olan oldu ve bir daha olmayacak cunku

Öyle yazmaz ki burda canım anca bunu dene olmazsa yine gel derler burda , bir de bizimkinin sarılığı da tam geçmedi her defa doktora gidince bir sürü şey sormak istiyorum ama her defasında daha sarılığı var kan aldırmak falan derken sarılık konusu dışında diğer başka dertlerini unutuyorum çocuğun , anlamadım sabah akşam emiyor artı ihtiyacı olmadığı halde mama da veriyorum aç kalmasın da atsın diye artı mama sonrası su da veriyorum ama her yerinin sarılığı geçti yüzünde ve gözündeki sarilik geçmedi hala her gittiğimde de Dr bol bol emzir aç kalmasın diyor daha ne kadar emzirmem gerekiyor ki artı sütümü sağıp da veriyorum ama hala geçmiyor sarılık düşmüş ama tamamen geçmemiş acaba kaç gün oluyor maksimum kaç günde geçiyor bu sarılık

Ağrılar gün geçtikçe hafifliyor yada ben artık umursamıyorum nasılsa ağrycak deyip kalkıyorum yerimden. Şimdi korse taktım bacaklarımı karnımı sardı çok rahatladım göbek sallanınca içim çok acıyodu çünkü. Annemin o lafı ciddi bişekilde söylemediğini biliyorum insan annesinin tavrını bilir. Aileme ilk torun benden geldi çok hasret kaldılar çünkü. Hep derdi doğur bana ver diye gülerdi bende tabi canım derdim sen onu ne hallerle doğuracaksın kimselere verirmisin acaba derdi gülerdik. Öyle alıp götürme verme gibi dünya zaten yokta işte seninde dediğin gibi şuan hassas dönemdeyken süt gelmediği zamanlar böyle bi laf şakasınada olsa kırılıyo insan. O psikolojiden çıktım sütüm gelince kendimi iyi hissetmeye başladım :)

Evolvia benim de aklımda canım herkesten duyuyorum bu ara, ben de denemek istiyorum küçük boy alıp da deneyim önce iyi gelirse onla devam edeyim o zaman

Yıkamaya gerek yok direk emzirebiliyorsun.bu ürün deil ama bella b nipple nurture butter olan ürün canım.ben lansinoh kullanmadım hiç bu ürünle basladım cokda faydasını gördüm ama lansinoh da denicem.biraz pahalı bi ürün çünkü bella b.ben ilk aldığımda 60 tl idi.baya zamlanmıs.eger yaralarınız gecmediyse baska ürünlerle kesinlikle denemeye deger ama.bende yara yok artık oyuzden lansinoh denicem bi.gene yara olursa ama kesinlikle bella b alıcam.

Sende öyle yaparsın işe yaramazsa bir daha gidersin başkasını verir.
Sarlık konusunda bir bilgim yok eminim cok yakında gecer dediğin gibi ac kalmıyorsa berki gecmişdirde sana öyle geliyordur. Gitmeden önce sorman gerekenleri not et unutma. Umarın gecmişdir. Gazina iyi gelecek bir ilac oldumu zaten uyur emer uyur emer sadıce rahatlar ve daha fazla eme bilir gaz bebeği cok rahatsiz ediyor hamilelikde yaşadığmız gaz sancılarnı hatırlasana.

Annem gelmedi eşimle bakıyoruz ama telefondan sıtma tutuyor anne dediğim halde iki gün arayıp sormayan kadın gelse napacak.Anca fotoğraf at deyip duruyorlar kimse de arayıp nasıl oldun sütün ne durumda diye endişelenmiyor.mesaj attım anne böyle böyle diye okumuş cevap vermemiş her zamanki gibi uğraşacak daha önemli işleri var

Canım ağrı değil sanki kemik hasar görmüş gibi, leğen kemiği alt tarafı batıyor. Tutulmuş gibi, Ağrı olsa durmayacağım, yarın doktor kontrolum var zaten. Bende anlamadım
Benim de kuyruk sokumundaki kemik ağrıyor bazen. Bende romatizmal bir hastalık var, ona bağlıyorum. Ama belli olmaz vucut kendini doğuma hazırlıyor belki de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…