2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bizde bugün 15 gün kontrolüne yeni bit doktora götürdük oğluşu. Doğduğundan beri gördüğümüz 3. Doktor ve tavsyeler üzerine seçtik doktorumuzu. Gerçekten doktor çok önemli. O kadar rahatlattı ki her konuda beni. Diğer doktorlarda doktor olarak fena değildiler ama çok suratsızdılar bir çocuk doktoru için. Bu kadın doktordu ve hemen kendisi aldı seve seve muayenesini yaptı kendi çocuğu gibi. Her sorumu cevapladı. Testisinin biri inmemiş diğer doktorlar farketmemişti( biz eşimle evde farketmiştik ürolojiye gidecektik) bu doktor hemen baktı farketti. Kalça ve testisleri için ultrason çektirdi. 40ından sonra çocuk cerrahisne de gösterelim önlemlerimizi alalım dedi önemli değil ama temkinli olalım biz dedi. Dvit sağlık ocağının verdiğini kullan dedi. 60 70 liraya alma gereksz para harcayıyorlar size dedi. Hepsi aynı dedi. Göbeği çok az kanıyordu k vit iğnesni çok düşük doz tekrar vurdurdu. Çok beğendim doktorumuzu. Siz de yılmayın içinize sineni bulana kadar çok büyümeden gezin doktor doktor. Ha birde sütü çok olan ve bebeği heyecanlı emen varsa önce biraz sağıp göğsü yumuşatıp emzirebilirsin dene rahat olursa öyle devam et dedi.

Dün çok zor bir gece geçirdik yavrum ne emdiyse çıkardı ishali de vardı. Acile gittik bağırsak enfeksiyonu olmuş dedilet test falan yapmadan yatış yapmak istediler güvenemeyip eve geldik iyiki de gelmişiz sabah başka bir doktora gösterdik hiçbirşeyi yokmuş yavrumun tüm tahlilleri temiz çıktı. Bu vesileyle doktorumuzu da bulmuş olduk.

ık

Geçmiş olsun canım. Ya bebekle ilgili şeyler de hiç kimseye güvenilmeyecek mi ya gerçekten her biri farklı bir şey diyor sinir oluyorum ..Benim bebeğim için de öyleydi.
Kime güveneceğiz hangisinin lafı dogru

Canim cok gecmis olsun bizim de 12.5 ti ama almadilar cok sukur .Demek ki her dr un bakis acisi farkli.Bana iki gun sure verdi bol bol emzir getir dusme yoksa alcam diye .Ben de aglaya aglaya sut sagdim emzirdim mama yedirdim karnini doyurdum 2.gun 10.a dusmus şükür. Hala tehlike devam ediyor diye mamayla destekliyorum. Mama sariligi gecirmiyor ama aclik sariligi tetikledigi icin mecbur veriyorum.2 gun bağırdı bebegim meger acmis mama yetersiz gelmis ve yarim kilo vermis 4 gunde agla ağla

Basmasın stres falan yarın bebişne kavuşuyorsun.
Onu düşünerek geçirmeye çalışıyorum zaten canım stresimi. Günü belli olunca çok farklı hissediyormuş insan kendini sanki hep içerde kalcakmış gibi hissediyordum son günlerde:)
Aynen dediğin gibi yaptım canım süslendim püslendim foto çekindim :) stresim korkum ameliyathaneye ilk kez girecek olmam sanırım başıma gelecekleri bilmiyorum acımayacağını biliyorum ama tedirgin oluyorum yine hayırlısıyla geçse şu saatler. Ne kadar sürüyor canım ameliyat

Icerde 1 saatten fazla kalmışım ama brn 15 dk sanıyordum sakinlestirici kafa yapti :)) Hemsire fotolarimizi cekti oğlumla hatırlıyorum. Babasina teslim ettik dediler hep rahatlattilar .Zaten surekli basında duruyorlar bana müzik bile actilar .Hic korkma .Sadece soğuk ama insanlar sicak Boyle bir ruyaymis gibi goruyorsun konusuyorsun hissediyorsun ordan cikmayi iple cekiyorsun .Prensesler gibi hissediyorsun kendini .Hatta espriler havada uçuşuyor .

Hayir canim hic normal degil kv hareketleri. Peki esin hic tepki vermiyor mu annesine?
tuhaf olduğunu kabul ediyor tabi ama sıkı sıkı tembihliyor sakın cevap verme polemiğe girme vs. diye azıcık sözle bir tepki versek anında hastalanıyor. kadın kanser hastalığı geçirmiş allah yardım etsin sağlık sıkıntıları var ama bu hastalık onu anormal derecede alıngan ve nazlı yapmış kendi kocası da onu el üstünde tutuyor evde yemeğini temizliğini hep kocası yapar hatta suyunu bile kocası getirir biraz şımartılmaya alışmış yani şimdi aynı kontrolü bizim üzerimizde de yapmaya çalışıyor bebek ve oğlu üzerinde beni saf dışı bırakan bir sürü hayalleri var dedikleri olmayınca hemen hastalanıyor öldüm bittim ecelim geldi fenalaşıyorum moduna giriyor ve benim hep suçlu hissetmeme sebep oluyor ki asıl amacı da bu zaten etrafındakileri hep bi suçlu hisettirmek.

kesinlikle ilk torun sendromu diye bir şey var. gerçi benim annemin de ilk torunu o böyle tribal enfeksiyonlara girmiyor ama kv kişisinde kendi oğlunu paylaşamama krizine şimdi de torun eklendi. benden o kadar rahatsız oluyor ki elinde olsa bebeği alıp götürecek

ben de ilk kez ameliyat oldmuş oldum sezeryanla toplamda 2.5 saate yakın sürmüş benim odadan çıkmam ve odaya gelmem ama sezeryanla birlikte kistler de alındığı için o kadar uzadı. ama bana sorarsan zaman algımı yitirdiğim için şu an toplamda 10-15 dakika sürmüş gibi hatırlıyorum. halbuki bilincim açıktı herşeyi hatırlıyorum sohbet bile ettim ama kafam ciddi bir şekilde güzeldi galiba bunlar hep sakinleştiriciden olsa gerek

aynen ameliyata girmeden önce stresten ölecektim hatta belden uyuşturma olayını bile korkunç bir şey olarak hayal ediyordum ama tüm o anesteziler falan acayip bir gevşeme yapıyor

Merhaba hanımlar uzun zamandır yazamadım oğlum doğduğundan beri sarılık la uğraşıyoruz o düzeldi gibi derken idrar yolu enfeksiyonmuşlar uğraştık tabi bunlsr olurken oğlum kilo alamadı dün 1 aylık olduk henüz 3700 g a ulaşmışız 3115 g doğdu hastaneden çıkarken 2900 a düşmüştü sizce çok mu düşük kilosu

Evet kesınlıkle mucize zaten canından csn resmen. Hele aynı anda sancı girmesi :) Allah acılarını gostermesin hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur versin.

Teşekkür ederim canım Özeller biraz para tuzağı. Devlet daha güvenilir bence bu konuda. Test yapmadan yatış istiyor serum takıp öyle yapacaklarmış testleri. İşini iyi yapan insanlara denk geliriz inşallah. Çocuk konusu çok hassas mağdur edilmeye de çok açık. Siz nasıl oldunuz bu arada bebiş nasıl

Gecmis olsun canim Allah saglik versin bebise

Hay Ya Rabbim her seferinde tamam stres yapmayacağım diyorum illa sinir küpü edecekler .Gunduz ziyaretcim vardi en samimi arkadaşlarımdan biri .2 aydir görmüyorum ve il dışına taşınacaklar. Hem bebek hem veda görüşmesi yani .Birakmadilar bi yalniz oturalim konusalim .Neyse onu gectim .Sirf esimin hatri icin bebegi oturma odasina götürdüm. Gaz çıkardı aman aman bezini al .Yapmadi sadece gaz diyorum pisik olur bak diyor.Neyse aldim getirdim odaya .Emziriyordum gazini cikarmak icin omzuma almistim .Odaya getir sevcez dedi .Daha emme bitmedi ama yatirinca getireyim dedim yok simdi olcak dedi .Iyi tamam götürdüm. 15 20 dk durdu tabii aç araniyor ve aglamak uzere.Artik alayim araniyor küserse memeyi tutmaz zaten zor aliyor hic almayacak dedim. Yok bisey olmaz az daha dursun dedi .5 dk da bebek kipkirmizi oldu .Odaya getirdim .Yarim saattir meme tutturmaya calisiyorum tutamadi sinirinden .Cok üzüldüm. Bu hak degil mi el kadar bebegi aglatip ac birakiyorlar

aynen ameliyata girmeden önce stresten ölecektim hatta belden uyuşturma olayını bile korkunç bir şey olarak hayal ediyordum ama tüm o anesteziler falan acayip bir gevşeme yapıyor
O an kayit yapilsa izlemeyi cok isterdim .Esime mesaj atmisim müşahade odasında .Bebek nerde diye sonra baska konulara geçmişim .Ne diyorsin filan yazmis iyice sacmalamisim.Simdi okuyup okuyup gülüyoruz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…