- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.781
Dün çok zor bir gece geçirdik yavrum ne emdiyse çıkardı ishali de vardı. Acile gittik bağırsak enfeksiyonu olmuş dedilet test falan yapmadan yatış yapmak istediler güvenemeyip eve geldik iyiki de gelmişiz sabah başka bir doktora gösterdik hiçbirşeyi yokmuş yavrumun tüm tahlilleri temiz çıktı. Bu vesileyle doktorumuzu da bulmuş olduk.
Canim cok gecmis olsun bizim de 12.5 ti ama almadilar cok sukur .Demek ki her dr un bakis acisi farkli.Bana iki gun sure verdi bol bol emzir getir dusme yoksa alcam diye .Ben de aglaya aglaya sut sagdim emzirdim mama yedirdim karnini doyurdum 2.gun 10.a dusmus şükür. Hala tehlike devam ediyor diye mamayla destekliyorum. Mama sariligi gecirmiyor ama aclik sariligi tetikledigi icin mecbur veriyorum.2 gun bağırdı bebegim meger acmis mama yetersiz gelmis ve yarim kilo vermis 4 gunde agla ağlaMerhaba kizlar 2 gundur cok kotuydum giremedim foruma. 5 saat suni sancidan sonra suyum geldi ama acilmam olmadi bu yuzden hemen sezeryana aldilar. Dogum sirasinda bayildim. Oglumda karnimda kakasini yapmis Allaha sukur yememis. Agrim inanilmaz cok oldu 5 agri kesici igneye ragmen. Daha bugun ayaklanabildim. O da oglumu sarilik kontrolune goturmek icin. Maalesef yuksek cikti. 12. 5 kuveze aldilar yarin cikacak2 gunde 300 gr verdi. Sutum az geliyormus hic faketmedik.
Herkes aynı şekilde sarılığı attığını söylüyor diye ben de şimdilik emzirerek attirmaya çalışıyorum canım bakalım yarın ne soyliycekCanim başka caren yokmu başka dr bulsan.
Onu düşünerek geçirmeye çalışıyorum zaten canım stresimi. Günü belli olunca çok farklı hissediyormuş insan kendini sanki hep içerde kalcakmış gibi hissediyordum son günlerde:)Basmasın stres falan yarın bebişne kavuşuyorsun.
Aynen dediğin gibi yaptım canım süslendim püslendim foto çekindim :) stresim korkum ameliyathaneye ilk kez girecek olmam sanırım başıma gelecekleri bilmiyorum acımayacağını biliyorum ama tedirgin oluyorum yine hayırlısıyla geçse şu saatler. Ne kadar sürüyor canım ameliyatRahat ol foto cekin bol bol son hamilelik pozlari.Bebeginle konus yarin kucaginda olcak .Streslik bir durum yok gercekten ruya gibi oluyor ve her sey hizli ilerliyor .Ben 48 saat göz kirpmamisim 18 saat de ac kalmisim .Allah dayanma gucu veriyor.
Aynen herkes öyle der benim kızımdaaz önce altını açtım cıyak cıyak ağladı :)Benimki de ağlıyorbir de bebekler altını değiştirirken banyo yaparken rahatlar bizimki tam tersi
Icerde 1 saatten fazla kalmışım ama brn 15 dk sanıyordum sakinlestirici kafa yapti :)) Hemsire fotolarimizi cekti oğlumla hatırlıyorum. Babasina teslim ettik dediler hep rahatlattilar .Zaten surekli basında duruyorlar bana müzik bile actilar .Hic korkma .Sadece soğuk ama insanlar sicakOnu düşünerek geçirmeye çalışıyorum zaten canım stresimi. Günü belli olunca çok farklı hissediyormuş insan kendini sanki hep içerde kalcakmış gibi hissediyordum son günlerde:)
Aynen dediğin gibi yaptım canım süslendim püslendim foto çekindim :) stresim korkum ameliyathaneye ilk kez girecek olmam sanırım başıma gelecekleri bilmiyorum acımayacağını biliyorum ama tedirgin oluyorum yine hayırlısıyla geçse şu saatler. Ne kadar sürüyor canım ameliyat
tuhaf olduğunu kabul ediyor tabi ama sıkı sıkı tembihliyor sakın cevap verme polemiğe girme vs. diye azıcık sözle bir tepki versek anında hastalanıyor. kadın kanser hastalığı geçirmiş allah yardım etsin sağlık sıkıntıları var ama bu hastalık onu anormal derecede alıngan ve nazlı yapmış kendi kocası da onu el üstünde tutuyor evde yemeğini temizliğini hep kocası yapar hatta suyunu bile kocası getirir biraz şımartılmaya alışmış yani şimdi aynı kontrolü bizim üzerimizde de yapmaya çalışıyor bebek ve oğlu üzerinde beni saf dışı bırakan bir sürü hayalleri var dedikleri olmayınca hemen hastalanıyor öldüm bittim ecelim geldi fenalaşıyorum moduna giriyor ve benim hep suçlu hissetmeme sebep oluyor ki asıl amacı da bu zaten etrafındakileri hep bi suçlu hisettirmek.Hayir canim hic normal degil kv hareketleri. Peki esin hic tepki vermiyor mu annesine?
Kv denin ilk torun sendromuna hos geldin cnm, ben bizzat yasadim benzerini belkide daha fazlasini ayrintilari anlatmak istemiyorum zira sinirlerim bozuluyor, sen dua et uzakmis sanslisin bu konuda sık sık gelip kizim beraber buyutelim demiyor bana kv demin dedigi gibi, o kiskancligi bende yasadim sanki o dogurmustuda ben etkisiz elemandim, cocugum agliyor odadan firlayip kucagimdan almaya calismalar mi istersinz her emzirmede burnumun dibinde bitmeler mi ohho neler neler, en son telefonda bir ayar verdim de anca rahatladim,sende taviz verme saygi bi yere kadar ama cocuguma nasil bakacagima ben ve esim karar verir, yillar once sen evladina nasil baktinsa bendenayni sureci kendi basima yasayacagim demek akillarini basina getirir, anca bundan anliyanlara sekil bu cnm malesef..
ben de ilk kez ameliyat oldmuş oldum sezeryanla toplamda 2.5 saate yakın sürmüş benim odadan çıkmam ve odaya gelmem ama sezeryanla birlikte kistler de alındığı için o kadar uzadı. ama bana sorarsan zaman algımı yitirdiğim için şu an toplamda 10-15 dakika sürmüş gibi hatırlıyorum. halbuki bilincim açıktı herşeyi hatırlıyorum sohbet bile ettim ama kafam ciddi bir şekilde güzeldi galiba bunlar hep sakinleştiriciden olsa gerekOnu düşünerek geçirmeye çalışıyorum zaten canım stresimi. Günü belli olunca çok farklı hissediyormuş insan kendini sanki hep içerde kalcakmış gibi hissediyordum son günlerde:)
Aynen dediğin gibi yaptım canım süslendim püslendim foto çekindim :) stresim korkum ameliyathaneye ilk kez girecek olmam sanırım başıma gelecekleri bilmiyorum acımayacağını biliyorum ama tedirgin oluyorum yine hayırlısıyla geçse şu saatler. Ne kadar sürüyor canım ameliyat
aynen ameliyata girmeden önce stresten ölecektim hatta belden uyuşturma olayını bile korkunç bir şey olarak hayal ediyordum ama tüm o anesteziler falan acayip bir gevşeme yapıyorIcerde 1 saatten fazla kalmışım ama brn 15 dk sanıyordum sakinlestirici kafa yapti :)) Hemsire fotolarimizi cekti oğlumla hatırlıyorum. Babasina teslim ettik dediler hep rahatlattilar .Zaten surekli basında duruyorlar bana müzik bile actilar .Hic korkma .Sadece soğuk ama insanlar sicakBoyle bir ruyaymis gibi goruyorsun konusuyorsun hissediyorsun ordan cikmayi iple cekiyorsun .Prensesler gibi hissediyorsun kendini .Hatta espriler havada uçuşuyor .
Evet kesınlıkle mucize zaten canından csn resmen. Hele aynı anda sancı girmesi :) Allah acılarını gostermesin hepimizin evladına sağlık sıhhat huzur versin.Aynen canım Banada bebek dogsun poposuna vuracağız diyenlere bile bende sinir oluyordum
Ne güzel sütünün gelmesi ne Çok sevinme bebeğin ile bol bol tensel temas daha da arttırıyor hatta Ben şunu fark ettim mesela sütümü sağıyorum sagsamn daha süt gelmeyecek mesela. Ama bebeğim uyanıyor ağlamaya başlayınca Göğsümden süt damlıyor.
Çok mucizevi gelmişti bana
Teşekkür ederim canım Özeller biraz para tuzağı. Devlet daha güvenilir bence bu konuda. Test yapmadan yatış istiyor serum takıp öyle yapacaklarmış testleri. İşini iyi yapan insanlara denk geliriz inşallah. Çocuk konusu çok hassas mağdur edilmeye de çok açık. Siz nasıl oldunuz bu arada bebiş nasılık
Geçmiş olsun canım. Ya bebekle ilgili şeyler de hiç kimseye güvenilmeyecek mi ya gerçekten her biri farklı bir şey diyor sinir oluyorum ..Benim bebeğim için de öyleydi.
Kime güveneceğiz hangisinin lafı dogru
Gecmis olsun canim Allah saglik versin bebiseDün çok zor bir gece geçirdik yavrum ne emdiyse çıkardı ishali de vardı. Acile gittik bağırsak enfeksiyonu olmuş dedilet test falan yapmadan yatış yapmak istediler güvenemeyip eve geldik iyiki de gelmişiz sabah başka bir doktora gösterdik hiçbirşeyi yokmuş yavrumun tüm tahlilleri temiz çıktı. Bu vesileyle doktorumuzu da bulmuş olduk.
O an kayit yapilsa izlemeyi cok isterdim .Esime mesaj atmisim müşahade odasında .Bebek nerde diye sonra baska konulara geçmişim .Ne diyorsin filan yazmis iyice sacmalamisim.Simdi okuyup okuyup gülüyoruz .aynen ameliyata girmeden önce stresten ölecektim hatta belden uyuşturma olayını bile korkunç bir şey olarak hayal ediyordum ama tüm o anesteziler falan acayip bir gevşeme yapıyor
Ben bildiğimde tek cözümü o. Merqk etme atlatır.Herkes aynı şekilde sarılığı attığını söylüyor diye ben de şimdilik emzirerek attirmaya çalışıyorum canım bakalım yarın ne soyliycek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?