- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.801
Ben hiç gelmiycek diye düşünüyorum artık sanki hep orda kalıcak.Onu düşünerek geçirmeye çalışıyorum zaten canım stresimi. Günü belli olunca çok farklı hissediyormuş insan kendini sanki hep içerde kalcakmış gibi hissediyordum son günlerde:)
Aynen dediğin gibi yaptım canım süslendim püslendim foto çekindim :) stresim korkum ameliyathaneye ilk kez girecek olmam sanırım başıma gelecekleri bilmiyorum acımayacağını biliyorum ama tedirgin oluyorum yine hayırlısıyla geçse şu saatler. Ne kadar sürüyor canım ameliyat
Cok gecmis olsun. Sagol cnm dr begenmedim zaten. Once uyusmazlik var dedi kaninizda ama ikimizde pozitif kan grubundayiz. Sonra sutun yetmiyor dedi. Geveledi tatmin etmedi beni acikcasi. Bizim dun 9 du hastaneden cikmadan once bu sabah 12.5 olmus hizli yukseldi.Canim cok gecmis olsun bizim de 12.5 ti ama almadilar cok sukur .Demek ki her dr un bakis acisi farkli.Bana iki gun sure verdi bol bol emzir getir dusme yoksa alcam diye .Ben de aglaya aglaya sut sagdim emzirdim mama yedirdim karnini doyurdum 2.gun 10.a dusmus şükür. Hala tehlike devam ediyor diye mamayla destekliyorum. Mama sariligi gecirmiyor ama aclik sariligi tetikledigi icin mecbur veriyorum.2 gun bağırdı bebegim meger acmis mama yetersiz gelmis ve yarim kilo vermis 4 gunde agla ağla
Cok gecmis olsun. Sagol cnm dr begenmedim zaten. Once uyusmazlik var dedi kaninizda ama ikimizde pozitif kan grubundayiz. Sonra sutun yetmiyor dedi. Geveledi tatmin etmedi beni acikcasi. Bizim dun 9 du hastaneden cikmadan once bu sabah 12.5 olmus hizli yukseldi.
En azindan hastanedesiniz .Icin rahat gözetim altında olmak iyi eger dr un dedigi gibi bir durum varsaCok gecmis olsun. Sagol cnm dr begenmedim zaten. Once uyusmazlik var dedi kaninizda ama ikimizde pozitif kan grubundayiz. Sonra sutun yetmiyor dedi. Geveledi tatmin etmedi beni acikcasi. Bizim dun 9 du hastaneden cikmadan once bu sabah 12.5 olmus hizli yukseldi.
Allah sabir versin canim. Bebeği ağlatsınlarki seviyoruz. Böyle şeyler olduğunda bağırıp cağrıp kavga etmek isdiyordum canim ben sırf bu gibi şeylerden dolayı lohusalık dan korkuyorum. Allah hepimize bu donem için bol bol sabir anlayışsız insanlarada akıl fikir versin insanlik düşünce versin anlayış versin inşallah.Hay Ya Rabbim her seferinde tamam stres yapmayacağım diyorum illa sinir küpü edecekler .Gunduz ziyaretcim vardi en samimi arkadaşlarımdan biri .2 aydir görmüyorum ve il dışına taşınacaklar. Hem bebek hem veda görüşmesi yani .Birakmadilar bi yalniz oturalim konusalim .Neyse onu gectim .Sirf esimin hatri icin bebegi oturma odasina götürdüm. Gaz çıkardı aman aman bezini al .Yapmadi sadece gaz diyorum pisik olur bak diyor.Neyse aldim getirdim odaya .Emziriyordum gazini cikarmak icin omzuma almistim .Odaya getir sevcez dedi .Daha emme bitmedi ama yatirinca getireyim dedim yok simdi olcak dedi .Iyi tamam götürdüm. 15 20 dk durdu tabii aç araniyor ve aglamak uzere.Artik alayim araniyor küserse memeyi tutmaz zaten zor aliyor hic almayacak dedim. Yok bisey olmaz az daha dursun dedi .5 dk da bebek kipkirmizi oldu .Odaya getirdim .Yarim saattir meme tutturmaya calisiyorum tutamadi sinirinden .Cok üzüldüm. Bu hak degil mi el kadar bebegi aglatip ac birakiyorlar
Sarılık bizde de devam ediyor.Saatte bir emziriyorum mama vermiyorum.Kontrolde biraz daha yükselmiş ışık tedavisi vermedi bu sefer sadece emzir Dedi o kadar.kiminin 1 kiminin 2 ayda geçiyormuşÖyle yazmaz ki burda canım anca bunu dene olmazsa yine gel derler burda , bir de bizimkinin sarılığı da tam geçmedi her defa doktora gidince bir sürü şey sormak istiyorum ama her defasında daha sarılığı var kan aldırmak falan derken sarılık konusu dışında diğer başka dertlerini unutuyorum çocuğun , anlamadım sabah akşam emiyor artı ihtiyacı olmadığı halde mama da veriyorum aç kalmasın da atsın diye artı mama sonrası su da veriyorum ama her yerinin sarılığı geçti yüzünde ve gözündeki sarilik geçmedi hala her gittiğimde de Dr bol bol emzir aç kalmasın diyor daha ne kadar emzirmem gerekiyor ki artı sütümü sağıp da veriyorum ama hala geçmiyor sarılık düşmüş ama tamamen geçmemiş acaba kaç gün oluyor maksimum kaç günde geçiyor bu sarılık
Gaz ilacı al canım belki işe yarar. Ben aldım pek faydası olmadı gibi başka alıcam şimdi. Bende yapmam dediğim ne varsa yapıorum. Gazlı bebek çok zor. Kimyon verdim rezene verdim emzik verdim salladım oda yetmedi hoplattım zıplattım. Her gören kucağa alıştırmışsın anne sütü dışında bişey verme vs diyor, çocuk ağlarken morarırken görseler kucağa almadan nasıl sakinleştirecekler merak ediyorum. Allah sabır versin umarım kolay atlatırız bugünleri.Kızlar bu gaz sancısı çok kötü bebek ağlamaktan çatlıyor resmen O öyle olunca ben de çok kötü olmuş hiç yapmam dediğim şeyleri yapar hale geldim. Dün yarın 40 ziyaretine gittiğimiz arkadaşımız onların Oralarda kız için bebeklere daha hastaneden gelir gelmez ot varmış kaynatılıp içilirmis ondan verdi şeker karıştırip hemde. Sonra çocuk rahatladım gece ama bugün de ben dayanamadım araştırdım rezene çayı veriliyormuş rezenenin içine biraz karıştırdım içirdik iki kasik.
Gaz ilacı mi alsam napsam..
Benimde oluyor canım ağlama sesi geliyor gidiyorum uyuyor oluyor, uykusunda korkuyor sanırım. 2 gündür kundak yapıyorum daha rahat uyuyor sanki. En azından ellerini oynatıp sıçrayarak Uyanmıyor.Kızlarr naslsnz elimden geldigince takip etmeye calisiyorum ama pek mumukun olmuyo bebekle evle ugrasmaktan cok firsat buldugum soylenmez neyseee bizey sorcam sizleree benm kizim uyurken bagirio vs uyku icinde kosuyorum uyandimi diye uyanmams oluo ama aglio vs bagirio bazen neden olabilir sizde boyle durumlar oluyomu
Degeri mi 12.5 öyleyse normal.Bizim 21.6 idi ve şuan 13.3 evdeyiz artık.Çektikçe çoğalır 6 7. Gün çoğaldı birden bende teyzeme çayı da içiyordumMerhaba kizlar 2 gundur cok kotuydum giremedim foruma. 5 saat suni sancidan sonra suyum geldi ama acilmam olmadi bu yuzden hemen sezeryana aldilar. Dogum sirasinda bayildim. Oglumda karnimda kakasini yapmis Allaha sukur yememis. Agrim inanilmaz cok oldu 5 agri kesici igneye ragmen. Daha bugun ayaklanabildim. O da oglumu sarilik kontrolune goturmek icin. Maalesef yuksek cikti. 12. 5 kuveze aldilar yarin cikacak2 gunde 300 gr verdi. Sutum az geliyormus hic faketmedik.
Canım netten baktım normal deniliyor. Bacak arasındaki kemik batıyor ağrıyor gibi bugun dünden daha iyiyim önceki gün ayakta çok kaldım ondan sanırımBenim de kuyruk sokumundaki kemik ağrıyor bazen. Bende romatizmal bir hastalık var, ona bağlıyorum. Ama belli olmaz vucut kendini doğuma hazırlıyor belki de.
Canım sağlıkla büyüt inşallah, üzülme çıkar bir kaç güne her şey yoluna girer elbetMerhaba kizlar 2 gundur cok kotuydum giremedim foruma. 5 saat suni sancidan sonra suyum geldi ama acilmam olmadi bu yuzden hemen sezeryana aldilar. Dogum sirasinda bayildim. Oglumda karnimda kakasini yapmis Allaha sukur yememis. Agrim inanilmaz cok oldu 5 agri kesici igneye ragmen. Daha bugun ayaklanabildim. O da oglumu sarilik kontrolune goturmek icin. Maalesef yuksek cikti. 12. 5 kuveze aldilar yarin cikacak2 gunde 300 gr verdi. Sutum az geliyormus hic faketmedik.
Kaça düşmüş canm sarılık değeri laç günlük bebişin o dert malesef bizdede varÖyle yazmaz ki burda canım anca bunu dene olmazsa yine gel derler burda , bir de bizimkinin sarılığı da tam geçmedi her defa doktora gidince bir sürü şey sormak istiyorum ama her defasında daha sarılığı var kan aldırmak falan derken sarılık konusu dışında diğer başka dertlerini unutuyorum çocuğun , anlamadım sabah akşam emiyor artı ihtiyacı olmadığı halde mama da veriyorum aç kalmasın da atsın diye artı mama sonrası su da veriyorum ama her yerinin sarılığı geçti yüzünde ve gözündeki sarilik geçmedi hala her gittiğimde de Dr bol bol emzir aç kalmasın diyor daha ne kadar emzirmem gerekiyor ki artı sütümü sağıp da veriyorum ama hala geçmiyor sarılık düşmüş ama tamamen geçmemiş acaba kaç gün oluyor maksimum kaç günde geçiyor bu sarılık
Benmkini kundak yapsam aglar durur heralde kollarini bacaklarini kimildatamaynca cok sinirlenioGaz ilacı al canım belki işe yarar. Ben aldım pek faydası olmadı gibi başka alıcam şimdi. Bende yapmam dediğim ne varsa yapıorum. Gazlı bebek çok zor. Kimyon verdim rezene verdim emzik verdim salladım oda yetmedi hoplattım zıplattım. Her gören kucağa alıştırmışsın anne sütü dışında bişey verme vs diyor, çocuk ağlarken morarırken görseler kucağa almadan nasıl sakinleştirecekler merak ediyorum. Allah sabır versin umarım kolay atlatırız bugünleri.
Benimde oluyor canım ağlama sesi geliyor gidiyorum uyuyor oluyor, uykusunda korkuyor sanırım. 2 gündür kundak yapıyorum daha rahat uyuyor sanki. En azından ellerini oynatıp sıçrayarak Uyanmıyor.
Dua oku canim uykusunda korkuyordur.Benimki de surekli irkiliyorKızlarr naslsnz elimden geldigince takip etmeye calisiyorum ama pek mumukun olmuyo bebekle evle ugrasmaktan cok firsat buldugum soylenmez neyseee bizey sorcam sizleree benm kizim uyurken bagirio vs uyku icinde kosuyorum uyandimi diye uyanmams oluo ama aglio vs bagirio bazen neden olabilir sizde boyle durumlar oluyomu
Minnack bebek boyle yapinca insan uzuluo ister istemez neyi yanls yaptm diodum bende. Bol bol okucam canmDua oku canim uykusunda korkuyordur.Benimki de surekli irkiliyor
Bizimkide ilk gün çok ağladı canım sonra uyku sersemi sardm durdu ama uykusunda bile ellerini dışarı çıkartmaya çalışıyor. Yine de sıçramaları azaldı bizimkinin.Benmkini kundak yapsam aglar durur heralde kollarini bacaklarini kimildatamaynca cok sinirlenio
Sağlık ocağının verdiklerinde paraben ve bha var. Bize de tera d3 vermişlerdi onun yerine wellcare aldık biz bitkisel içerikli kullanımı da kolay sprey şeklindeKızlar d vitamini olarak ne verdi doktorunuz bize bugun monovıt verdi saglık ocağı devıt veriyor siz ne kullanıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?