2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sakinleştiriciyi kendileri mi yapıyor canım istiyor muyuz. Bizde hemşirelere telefon vercez inşallah alırlar foto olsun istiyorum. İnşallah benimkilerde hep sıcaktır soğukta soğuk insanlar birde o stresle hiç iyi olmaz. Birde kestiklerinde falan hiç bir şey hissetmiyorsun dimi son sorumsa bulantı olur demişler oluyor mu?

Ay inşallah bende öyle olurum şuan stresliyim ilk ameliyathane girdiğimde naaıl olucam çok merak ediyorum umarım hemşireler falan iyi olur rahatlarım rahatlatırlar. İğne vurulurken nasıl oluyor ondan korkuyorum şuan biraz da

Ben hiç gelmiycek diye düşünüyorum artık sanki hep orda kalıcak.
Bende öyle düşünüyordum canım tarih konununca çok değişik bir heyecan kapladı içimi mutluluk stres korku ne ararsan

Hpsini kendi güzeliği var canım tatli heycan bunlar. Yarın saat kacda gideceksin?

Aynen canım teoriktebolan herşeyi biliyorum ama gazlı bebek anneyi cok zorluyor
O ağlarken nasıl öyle durabilirim ki.

Canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz sağlıkla gelsin minik inşallah

Yok canım yok ben bugün bir daha sürdüm gaz falan çıkarmadı. Sanırım bunun soru u gaz değil ya başka şeyler düşünmeye başladım. Gazi olduğunda çıkarıyor ya da ikiniyor zaten bilemedim. Şimdi alerji laktoz intoleransi ve gizli refluyu araştırıyorum. Belirtiler acayip dereced uyuyor. Sn de bir bak istersen Facebook'ta gruplara.

Hic korkma gerilme canim. Bebisinin ilk anini gorceksin 15-20 dk icinde ona odaklan. Ben herseyi net hatirliyim diye sakinlestirici olmadim. Anestezi dru nasilsin nasilsin diye sordugunda hep iyiyim iyiyim dedim. Hemsire direk istedi bizden telefonu esim kendininkini verdi 150 tane foto video fln cekmis. Belden asagin tamamen uyusmus oluyo sicak bi uyusukluk hissediyosun o yuzden keserken degil de bebegi cikarirken itme germe cekistirme hissediyosun ama hic aci yok. Hatta o cekistirmelerin sonu bebek oldugu icin mutlu oluyosun. Mide bulantisi bende olmustu anstezi dru soylemisti miden bulanabilir haber ver diye. Direk soyledim serumdan bi ilac yaptilar 10 saniyede gecti.

Aynen öyle canım hayırlısıyla atlatayım inşallah. Sabah 7 de ama ameliyata kaçta alcaklar hiç bilmiyorum
Canım güzel haberlerini bekliyoruz yarın hayatındaki en mutlu gün olacak tekrarı olmayan. Öyle düşün ve rahat ol lütfen :)
Aynen canım teoriktebolan herşeyi biliyorum ama gazlı bebek anneyi cok zorluyor
O ağlarken nasıl öyle durabilirim ki.
Durulmuyorr işte acısı geçsin istiyorsun teori falan kalmıyor. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla ister emzik alsın ister kucakta dursun canım .

oinone27 canım kakası normal mi bebeğinin ? Uykuya dalmada problem var mı? Pişik oluyor mu derisi normal mi? Çok sik hıçkırık tutuyor mu?
Kaka problemimiz var canım. Geçen hafta 7 gün yapmamıştı fitil verdik sıvı bi şekilde yaptı. Ertesi gün kendisi yaptı. Sonra yine 7 gün yapmadı. Bu akşam fitil verdim koyduğum an saniyesinde fitil fırladı kaka yaptı. Katıda değildi sıvıda değildi anlamadım büyük insan dışkısı kıvamında çıktı.
Uykuya dalması her bebek gibi sanırım bazen zor dalıyor koyduğum an uyanıyor bazen kafasını kaldıramıyor naparsam yapayım uyanmıyor. Çok fazla hıçkırık tutuyor genelde beslenme sonrası onunda gazdan olduğunu söylediler bana. Pişik yok ama vajinasında deride yuvarlak yuvarlak soyulmalar kızarıklıklar vardı doktor dün krem verdi iki tane daha bugün alıp kullanabildim.
Neden reflüden şüphelendin canım benimki gaz gibi geliyor. Ayaklarını sürekli karnına çekiyor karnı taş gibi oluyor. Dün akşam masaj yaptım 1 saatte belki 10 kez gaz çıkardı bugünde ağlama krizlerinden fırsat bulunca ovdum karnını falan anca 1-2 kere gazını çıkardı öyle uyudu. Acaba farklı bi problemi mi var ki?

Kucaga alıştırmıssın lafından vazgecse artık insanlar keske.ilk 3 ayda bunun olmıcanı bir cok uzman soluyor hatta alınması ve bebeğin yanında olunması gerektiği anlatılıyor.guvenli baglanma için bebeğin yanında olmak gerekirse kucaga almak sart.ama insanlar kucaga alıstırmıssın demeye bayılıo.sen bebeğinin rahatını dusun canım bosver milleti benim annem bile alıstırma kucaga dio he he diyip geciorum

Bizimki gaz çıkarsa da durulmuyor. Uykudan çığlık atarak uyanıyor. Asla uykuya dalamiyor. Kaka sorunu var sürekli. Ya ishal ya kabız. Gizli refluden eminim nerdeyse ağzında sürekli kusmuk var her geçen gün kusmasi da artıyor. Durduk yere oksurup ağlamaya başladığı oluyor. Kolik bebeklerin aslında bir kismi alerjiden dolayı öyle imiş. Alerji de refluyu tetiklermis. Henüz küçük olduğu için de alerjinin bütün belirtilerini göremiyorum eğer öyle ise. Kafam çok karışık hep bir çare arama modundayim.

Kızlar doğum sonu tansiyon sıkıntısı yasadiniz mi? Dun onbeş/9 ile Dr a gittik. Yarin holter takacaklar. Uykusuzluk sut sağmak kansızlık boyun ağrısı üçüncü lausaligim ama boyle beter hic geçmemişti. Resmen sinirler lacka.

Alissa nolur ki ya zaten büyüyünce gel diyon gelmiyorlar. Büyük oğlum 9 küçük 4 yasında zorla seviyoruz hadi 4 olanı biraz seviyoruz 9 olan imkânsız. Herşey vaktinde bence. Alissin sonra arayacagiz bu gunleri

Igne olurken kan alinirken hep yanagina dokunup biz buradayiz yanindayiz dedigimde bebegin hic aglamadigini fark ettim. Kucak zart zurt diyenler desin dursun valla. Yanindayken guvende hissediyor

Kizlar benim bebegimin bas cevresi dogumda 35 cmdi. Dun olctuklerindr 34 dediler. Sizce normal mi. 300 gr vermisti ondan olabilir mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…