- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.821
Sakinleştiriciyi kendileri mi yapıyor canım istiyor muyuz. Bizde hemşirelere telefon vercez inşallah alırlar foto olsun istiyorum. İnşallah benimkilerde hep sıcaktır soğukta soğuk insanlar birde o stresle hiç iyi olmaz. Birde kestiklerinde falan hiç bir şey hissetmiyorsun dimi son sorumsa bulantı olur demişler oluyor mu?Icerde 1 saatten fazla kalmışım ama brn 15 dk sanıyordum sakinlestirici kafa yapti :)) Hemsire fotolarimizi cekti oğlumla hatırlıyorum. Babasina teslim ettik dediler hep rahatlattilar .Zaten surekli basında duruyorlar bana müzik bile actilar .Hic korkma .Sadece soğuk ama insanlar sicakBoyle bir ruyaymis gibi goruyorsun konusuyorsun hissediyorsun ordan cikmayi iple cekiyorsun .Prensesler gibi hissediyorsun kendini .Hatta espriler havada uçuşuyor .
Ay inşallah bende öyle olurum şuan stresliyim ilk ameliyathane girdiğimde naaıl olucam çok merak ediyorum umarım hemşireler falan iyi olur rahatlarım rahatlatırlar. İğne vurulurken nasıl oluyor ondan korkuyorum şuan biraz daben de ilk kez ameliyat oldmuş oldum sezeryanla toplamda 2.5 saate yakın sürmüş benim odadan çıkmam ve odaya gelmem ama sezeryanla birlikte kistler de alındığı için o kadar uzadı. ama bana sorarsan zaman algımı yitirdiğim için şu an toplamda 10-15 dakika sürmüş gibi hatırlıyorum. halbuki bilincim açıktı herşeyi hatırlıyorum sohbet bile ettim ama kafam ciddi bir şekilde güzeldi galiba bunlar hep sakinleştiriciden olsa gerek
Bende öyle düşünüyordum canım tarih konununca çok değişik bir heyecan kapladı içimi mutluluk stres korku ne ararsanBen hiç gelmiycek diye düşünüyorum artık sanki hep orda kalıcak.
Hpsini kendi güzeliği var canım tatli heycan bunlar. Yarın saat kacda gideceksin?Sakinleştiriciyi kendileri mi yapıyor canım istiyor muyuz. Bizde hemşirelere telefon vercez inşallah alırlar foto olsun istiyorum. İnşallah benimkilerde hep sıcaktır soğukta soğuk insanlar birde o stresle hiç iyi olmaz. Birde kestiklerinde falan hiç bir şey hissetmiyorsun dimi son sorumsa bulantı olur demişler oluyor mu?
Ay inşallah bende öyle olurum şuan stresliyim ilk ameliyathane girdiğimde naaıl olucam çok merak ediyorum umarım hemşireler falan iyi olur rahatlarım rahatlatırlar. İğne vurulurken nasıl oluyor ondan korkuyorum şuan biraz da
Bende öyle düşünüyordum canım tarih konununca çok değişik bir heyecan kapladı içimi mutluluk stres korku ne ararsan
Aynen öyle canım hayırlısıyla atlatayım inşallah. Sabah 7 de ama ameliyata kaçta alcaklar hiç bilmiyorumHpsini kendi güzeliği var canım tatli heycan bunlar. Yarın saat kacda gideceksin?
Gaz ilacı al canım belki işe yarar. Ben aldım pek faydası olmadı gibi başka alıcam şimdi. Bende yapmam dediğim ne varsa yapıorum. Gazlı bebek çok zor. Kimyon verdim rezene verdim emzik verdim salladım oda yetmedi hoplattım zıplattım. Her gören kucağa alıştırmışsın anne sütü dışında bişey verme vs diyor, çocuk ağlarken morarırken görseler kucağa almadan nasıl sakinleştirecekler merak ediyorum. Allah sabır versin umarım kolay atlatırız bugünleri.
Benimde oluyor canım ağlama sesi geliyor gidiyorum uyuyor oluyor, uykusunda korkuyor sanırım. 2 gündür kundak yapıyorum daha rahat uyuyor sanki. En azından ellerini oynatıp sıçrayarak Uyanmıyor.
Canım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzSakinleştiriciyi kendileri mi yapıyor canım istiyor muyuz. Bizde hemşirelere telefon vercez inşallah alırlar foto olsun istiyorum. İnşallah benimkilerde hep sıcaktır soğukta soğuk insanlar birde o stresle hiç iyi olmaz. Birde kestiklerinde falan hiç bir şey hissetmiyorsun dimi son sorumsa bulantı olur demişler oluyor mu?
Ay inşallah bende öyle olurum şuan stresliyim ilk ameliyathane girdiğimde naaıl olucam çok merak ediyorum umarım hemşireler falan iyi olur rahatlarım rahatlatırlar. İğne vurulurken nasıl oluyor ondan korkuyorum şuan biraz da
Bende öyle düşünüyordum canım tarih konununca çok değişik bir heyecan kapladı içimi mutluluk stres korku ne ararsan
Yok canım yok ben bugün bir daha sürdüm gaz falan çıkarmadı. Sanırım bunun soru u gaz değil ya başka şeyler düşünmeye başladım. Gazi olduğunda çıkarıyor ya da ikiniyor zaten bilemedim. Şimdi alerji laktoz intoleransi ve gizli refluyu araştırıyorum. Belirtiler acayip dereced uyuyor. Sn de bir bak istersen Facebook'ta gruplara.NasilYarDiyeyim canım sen acı elma yağı almıştın sanırım. Kullandıktan sonra hemen etki etti mi? Ben bugün aldım birer damla ayak tabanlarına masaj yapıp sürdüm ama bebeğim susmayı bırak daha da katıldı ağlamaktan, gerçi zaten ağlıyordu belki sürmesem yine ağlaması artacaktı bilmiyorum ondanmıdır yoksa yağdan mı bilmem. 2 saat sonra zor susturdum. Bi ara ayaklarını yıkamayı düşündüm rahatsız mı oldu acaba diye baktım kızarıklık falan yok biraz daha bekliyim derken zorla ağlaya ağlaya uyudu. Ben mucize mi bekliyordum bilmiyorum ama daha hızlı mı etki ediyor bendeki mi işe yaramadı anlayamadım.
Amin canım inşallah çok sağolCanım hayırlı güzel haberlerini bekliyoruzsağlıkla gelsin minik inşallah
Hic korkma gerilme canim. Bebisinin ilk anini gorceksin 15-20 dk icinde ona odaklan. Ben herseyi net hatirliyim diye sakinlestirici olmadim. Anestezi dru nasilsin nasilsin diye sordugunda hep iyiyim iyiyim dedim. Hemsire direk istedi bizden telefonu esim kendininkini verdi 150 tane foto video fln cekmis. Belden asagin tamamen uyusmus oluyo sicak bi uyusukluk hissediyosun o yuzden keserken degil de bebegi cikarirken itme germe cekistirme hissediyosun ama hic aci yok. Hatta o cekistirmelerin sonu bebek oldugu icin mutlu oluyosun. Mide bulantisi bende olmustu anstezi dru soylemisti miden bulanabilir haber ver diye. Direk soyledim serumdan bi ilac yaptilar 10 saniyede gecti.Sakinleştiriciyi kendileri mi yapıyor canım istiyor muyuz. Bizde hemşirelere telefon vercez inşallah alırlar foto olsun istiyorum. İnşallah benimkilerde hep sıcaktır soğukta soğuk insanlar birde o stresle hiç iyi olmaz. Birde kestiklerinde falan hiç bir şey hissetmiyorsun dimi son sorumsa bulantı olur demişler oluyor mu?
Canım güzel haberlerini bekliyoruz yarın hayatındaki en mutlu gün olacak tekrarı olmayan. Öyle düşün ve rahat ol lütfen :)Aynen öyle canım hayırlısıyla atlatayım inşallah. Sabah 7 de ama ameliyata kaçta alcaklar hiç bilmiyorum
Durulmuyorr işte acısı geçsin istiyorsun teori falan kalmıyor. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla ister emzik alsın ister kucakta dursun canım .Aynen canım teoriktebolan herşeyi biliyorum ama gazlı bebek anneyi cok zorluyor
O ağlarken nasıl öyle durabilirim ki.
Yok canım yok ben bugün bir daha sürdüm gaz falan çıkarmadı. Sanırım bunun soru u gaz değil ya başka şeyler düşünmeye başladım. Gazi olduğunda çıkarıyor ya da ikiniyor zaten bilemedim. Şimdi alerji laktoz intoleransi ve gizli refluyu araştırıyorum. Belirtiler acayip dereced uyuyor. Sn de bir bak istersen Facebook'ta gruplara.
Kaka problemimiz var canım. Geçen hafta 7 gün yapmamıştı fitil verdik sıvı bi şekilde yaptı. Ertesi gün kendisi yaptı. Sonra yine 7 gün yapmadı. Bu akşam fitil verdim koyduğum an saniyesinde fitil fırladı kaka yaptı. Katıda değildi sıvıda değildi anlamadım büyük insan dışkısı kıvamında çıktı.oinone27 canım kakası normal mi bebeğinin ? Uykuya dalmada problem var mı? Pişik oluyor mu derisi normal mi? Çok sik hıçkırık tutuyor mu?
Gaz ilacı al canım belki işe yarar. Ben aldım pek faydası olmadı gibi başka alıcam şimdi. Bende yapmam dediğim ne varsa yapıorum. Gazlı bebek çok zor. Kimyon verdim rezene verdim emzik verdim salladım oda yetmedi hoplattım zıplattım. Her gören kucağa alıştırmışsın anne sütü dışında bişey verme vs diyor, çocuk ağlarken morarırken görseler kucağa almadan nasıl sakinleştirecekler merak ediyorum. Allah sabır versin umarım kolay atlatırız bugünleri.
Benimde oluyor canım ağlama sesi geliyor gidiyorum uyuyor oluyor, uykusunda korkuyor sanırım. 2 gündür kundak yapıyorum daha rahat uyuyor sanki. En azından ellerini oynatıp sıçrayarak Uyanmıyor.
Bizimki gaz çıkarsa da durulmuyor. Uykudan çığlık atarak uyanıyor. Asla uykuya dalamiyor. Kaka sorunu var sürekli. Ya ishal ya kabız. Gizli refluden eminim nerdeyse ağzında sürekli kusmuk var her geçen gün kusmasi da artıyor. Durduk yere oksurup ağlamaya başladığı oluyor. Kolik bebeklerin aslında bir kismi alerjiden dolayı öyle imiş. Alerji de refluyu tetiklermis. Henüz küçük olduğu için de alerjinin bütün belirtilerini göremiyorum eğer öyle ise. Kafam çok karışık hep bir çare arama modundayim.Canım güzel haberlerini bekliyoruz yarın hayatındaki en mutlu gün olacak tekrarı olmayan. Öyle düşün ve rahat ol lütfen :)
Durulmuyorr işte acısı geçsin istiyorsun teori falan kalmıyor. Sağlıklı olsunlarda gerisi boş valla ister emzik alsın ister kucakta dursun canım .
Kaka problemimiz var canım. Geçen hafta 7 gün yapmamıştı fitil verdik sıvı bi şekilde yaptı. Ertesi gün kendisi yaptı. Sonra yine 7 gün yapmadı. Bu akşam fitil verdim koyduğum an saniyesinde fitil fırladı kaka yaptı. Katıda değildi sıvıda değildi anlamadım büyük insan dışkısı kıvamında çıktı.
Uykuya dalması her bebek gibi sanırım bazen zor dalıyor koyduğum an uyanıyor bazen kafasını kaldıramıyor naparsam yapayım uyanmıyor. Çok fazla hıçkırık tutuyor genelde beslenme sonrası onunda gazdan olduğunu söylediler bana. Pişik yok ama vajinasında deride yuvarlak yuvarlak soyulmalar kızarıklıklar vardı doktor dün krem verdi iki tane daha bugün alıp kullanabildim.
Neden reflüden şüphelendin canım benimki gaz gibi geliyor. Ayaklarını sürekli karnına çekiyor karnı taş gibi oluyor. Dün akşam masaj yaptım 1 saatte belki 10 kez gaz çıkardı bugünde ağlama krizlerinden fırsat bulunca ovdum karnını falan anca 1-2 kere gazını çıkardı öyle uyudu. Acaba farklı bi problemi mi var ki?
Alissa nolur ki ya zaten büyüyünce gel diyon gelmiyorlar. Büyük oğlum 9 küçük 4 yasında zorla seviyoruz hadi 4 olanı biraz seviyoruz 9 olan imkânsız. Herşey vaktinde bence. Alissin sonra arayacagiz bu gunleriKucaga alıştırmıssın lafından vazgecse artık insanlar keske.ilk 3 ayda bunun olmıcanı bir cok uzman soluyor hatta alınması ve bebeğin yanında olunması gerektiği anlatılıyor.guvenli baglanma için bebeğin yanında olmak gerekirse kucaga almak sart.ama insanlar kucaga alıstırmıssın demeye bayılıo.sen bebeğinin rahatını dusun canım bosver milleti benim annem bile alıstırma kucaga dio he he diyip geciorum
Kucaga alıştırmıssın lafından vazgecse artık insanlar keske.ilk 3 ayda bunun olmıcanı bir cok uzman soluyor hatta alınması ve bebeğin yanında olunması gerektiği anlatılıyor.guvenli baglanma için bebeğin yanında olmak gerekirse kucaga almak sart.ama insanlar kucaga alıstırmıssın demeye bayılıo.sen bebeğinin rahatını dusun canım bosver milleti benim annem bile alıstırma kucaga dio he he diyip geciorum
Benim 0 oglumun b. Cok tesekkur ederimCanım uyusmazlık eger senin kan grubun 0 grubu isede oluyo pozitif olsada abo uyusmazlıgı diolar.kan grubun ne? Bi arastır istersen.cok gecmiş olsun hemen duzelsin inşallah.
Aynen cnm insallah bugun cikaracazEn azindan hastanedesiniz .Icin rahat gözetim altında olmak iyi eger dr un dedigi gibi bir durum varsa
Nasil bir cay ilk defa duyuyorumDegeri mi 12.5 öyleyse normal.Bizim 21.6 idi ve şuan 13.3 evdeyiz artık.Çektikçe çoğalır 6 7. Gün çoğaldı birden bende teyzeme çayı da içiyordum
Amin cnm sagolasinCanım sağlıkla büyüt inşallah, üzülme çıkar bir kaç güne her şey yoluna girer elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?