2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Düzenli sagim yapıyor musun? Benim de artık bir damla bile çıkmıyor en fazla gördüğüm 20 ml idi o da gitti. Bebeğin hiç emmemesi düzensiz sağım ve stres diye düşündüm kendim icin
Ben bir iki kez sağmayı denedim bir damla iki damla çıktı onda makinede ziyan olup gitti. O yüzden sağmıyorum hiç sadece emziriyorum. Bebeğim çektikçe gelir geldiği kadar diye. Stres uykusuzluk çok önemli. Ama onlar da eksik olmuyor ki şu dönemde

[/QUOTE]

Ben squat yapıyorum ama şu an doktorun ve ebenin istediğinden çok az. Dün 5 dakika bugn 10 dakika yapabildim. onlar 1 saat yap dediler. Müzik eşliğinde daha kolay oluyor. Yalnız bunlar boş işler gibi de gelmiyor değil hani. Benim doktora gelen biri 2,5 saat yürüyormuş günde, sezeryan oldu 41. haftada. bir diğeri squat vs yapıyordu, sordum durumu o da sanırım 41 de 9 cm açılma ile hastaneye gidip, 12 saatte dogum yapmış önce suni sancı sonra sezeryan olarak. Bunları korkutmak için söylemiyorum kesinlikle de , bebişin canı nasıl istiyorsa öyle geliyor anlaşılan. O yüzden yan gelip yatsam mı diyorum

Canım doktor bana dedi ki sarılık anne sütüyle geçer mamayla değil. Sütün varsa emzirebildiğin kadar emzirmeni tavsiye ederim. Benimkinin sadece gözlerinde kaldı sarılığı yavaş yavaş toparlanacaklar inşallah

Oyy kuzum kıyamam ya çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canim inşallah en kısa zamanda toparlanır bebeğine kendin rahat rahat bakarsın kimseye gerek de kalmaz

İnşallah dediğin gibi olur canım hem sarılığı geçmiş olur hem de gaz ilaçı iyi gelir inşallah doktora gitmek istemiyorum artık o hastaneyi görünce sinirlerim bozuluyor

Yüzü bazen sarı gibi geliyor bazen gelmiyor ama gözlerinde kesin var hala ama bilmek istediğim acaba bu sarılık en geç kaç günde iyileşir

Merhaba kizlar 2 gundur cok kotuydum giremedim foruma. 5 saat suni sancidan sonra suyum geldi ama acilmam olmadi bu yuzden hemen sezeryana aldilar. Dogum sirasinda bayildim. Oglumda karnimda kakasini yapmis Allaha sukur yememis. Agrim inanilmaz cok oldu 5 agri kesici igneye ragmen. Daha bugun ayaklanabildim. O da oglumu sarilik kontrolune goturmek icin. Maalesef yuksek cikti. 12. 5 kuveze aldilar yarin cikacak 2 gunde 300 gr verdi. Sutum az geliyormus hic faketmedik.

Ne olursa olsun ben sessiz kalamazdim kıyameti koparirdm yapan annem olsa bile
Çok tehlikeli yaptığı onun ağzı mikrop dolu

Zor olmuş ama kavuşmussun, gözün aydın canım. İnşallah bebiş de sarılığı hemen atlatır.

Aynen canım Banada bebek dogsun poposuna vuracağız diyenlere bile bende sinir oluyordum

Ne güzel sütünün gelmesi ne Çok sevinme bebeğin ile bol bol tensel temas daha da arttırıyor hatta Ben şunu fark ettim mesela sütümü sağıyorum sagsamn daha süt gelmeyecek mesela. Ama bebeğim uyanıyor ağlamaya başlayınca Göğsümden süt damlıyor.
Çok mucizevi gelmişti bana

Benimki de ağlıyor bir de bebekler altını değiştirirken banyo yaparken rahatlar bizimki tam tersi
Benimkide çıplak kalınca çok ağlıyor ellerini havaya kaldırıp irkiliyor birde korkunca saçını çekiyor ozaman daha çok ağlıyor onu niye yapıyor hiç anlamiyorum banyo yaptırırken ablaları ellerini tutuyor ozaman daha sakin oluyor ten teması istiyor herhalde bende konusuyorum sakinliyor

Gaz için 2.oglumda zinco kullanmistik Dr.tavsiyesi ile bunda da aldım iki gün önce cunkç yavrum bacaklarını ve çekip çekip agliyordu iyi geldi içindekiler bitkisel istersen sor canim Dr gittiğinde

Canım süt pompası ile denedim ama çıkmıyor elimle sıkınca göğüs ucum ıslanıyor ben de sütü ziyan etmeyeyim diye direk emziriyorum sağmak yerine
Manuelse zor olabilir elektrikli dene 15 dk masaj modunda çalıştırıp sonra sagima geciyorum ben az da olsa cikiyo .enjektorle veriyorum

Saatler geçtikçe stres basıyor kızlar
Rahat ol foto cekin bol bol son hamilelik pozlari.Bebeginle konus yarin kucaginda olcak .Streslik bir durum yok gercekten ruya gibi oluyor ve her sey hizli ilerliyor .Ben 48 saat göz kirpmamisim 18 saat de ac kalmisim .Allah dayanma gucu veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…