- 24 Şubat 2017
- 1.293
- 1.461
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.761
Ben bir iki kez sağmayı denedim bir damla iki damla çıktı onda makinede ziyan olup gitti. O yüzden sağmıyorum hiç sadece emziriyorum. Bebeğim çektikçe gelir geldiği kadar diye. Stres uykusuzluk çok önemli. Ama onlar da eksik olmuyor ki şu dönemdeDüzenli sagim yapıyor musun? Benim de artık bir damla bile çıkmıyor en fazla gördüğüm 20 ml idi o da gitti. Bebeğin hiç emmemesi düzensiz sağım ve stres diye düşündüm kendim icin
Benimki de ağlıyorBenim kızım ağlıyo yıkanınca altını açınca :)) inşş ağlamaz bebişiniz insanın eli ayağı karışıyo
[/QUOTE]Kizlar dogumu bekleyen guzel annelerrrrr,
Neler yapiyoruz doguma hazirlik?
-sex?
-hint yagi?
-bitkisel caylar?
-plates topunda ziplama?
-meme uclarina masaj, uyarma?
- kuvette keyif?
Kendi adima tek yaptigim iki gundur plateste zipliyorum :)
Sex olayini dusunuyorum ama esim istemiyor :)
Bir kac gune de hint yagini denicem, daha alamadim.
1.(serenity16 ). Normal
2.@almilacm. Normal
3.Milana firuze . Normal
4.chatlax . Sezeryan 25 Temmuz
5. @justlook. Normal
6.@cndyyyy. Normal
7.@Miss Ness. Normal
8. @Urmicca. Normal ....??????
9. @kayramberamveram Normal
Canım doktor bana dedi ki sarılık anne sütüyle geçer mamayla değil. Sütün varsa emzirebildiğin kadar emzirmeni tavsiye ederim. Benimkinin sadece gözlerinde kaldı sarılığı yavaş yavaş toparlanacaklar inşallahÖyle yazmaz ki burda canım anca bunu dene olmazsa yine gel derler burda , bir de bizimkinin sarılığı da tam geçmedi her defa doktora gidince bir sürü şey sormak istiyorum ama her defasında daha sarılığı var kan aldırmak falan derken sarılık konusu dışında diğer başka dertlerini unutuyorum çocuğun , anlamadım sabah akşam emiyor artı ihtiyacı olmadığı halde mama da veriyorum aç kalmasın da atsın diye artı mama sonrası su da veriyorum ama her yerinin sarılığı geçti yüzünde ve gözündeki sarilik geçmedi hala her gittiğimde de Dr bol bol emzir aç kalmasın diyor daha ne kadar emzirmem gerekiyor ki artı sütümü sağıp da veriyorum ama hala geçmiyor sarılık düşmüş ama tamamen geçmemiş acaba kaç gün oluyor maksimum kaç günde geçiyor bu sarılık
Oyy kuzum kıyamam ya çok üzüldümAnnem gelmedi eşimle bakıyoruz ama telefondan sıtma tutuyor anne dediğim halde iki gün arayıp sormayan kadın gelse napacak.Anca fotoğraf at deyip duruyorlar kimse de arayıp nasıl oldun sütün ne durumda diye endişelenmiyor.mesaj attım anne böyle böyle diye okumuş cevap vermemiş her zamanki gibi uğraşacak daha önemli işleri var
İnşallah dediğin gibi olur canım hem sarılığı geçmiş olur hem de gaz ilaçı iyi gelir inşallah doktora gitmek istemiyorum artık o hastaneyi görünce sinirlerim bozuluyorSende öyle yaparsın işe yaramazsa bir daha gidersin başkasını verir.
Sarlık konusunda bir bilgim yok eminim cok yakında gecer dediğin gibi ac kalmıyorsa berki gecmişdirde sana öyle geliyordur. Gitmeden önce sorman gerekenleri not et unutma. Umarın gecmişdir. Gazina iyi gelecek bir ilac oldumu zaten uyur emer uyur emer sadıce rahatlar ve daha fazla eme bilir gaz bebeği cok rahatsiz ediyor hamilelikde yaşadığmız gaz sancılarnı hatırlasana.
Yüzü bazen sarı gibi geliyor bazen gelmiyor ama gözlerinde kesin var hala ama bilmek istediğim acaba bu sarılık en geç kaç günde iyileşirCanım doktor bana dedi ki sarılık anne sütüyle geçer mamayla değil. Sütün varsa emzirebildiğin kadar emzirmeni tavsiye ederim. Benimkinin sadece gözlerinde kaldı sarılığı yavaş yavaş toparlanacaklar inşallah
Ne olursa olsun ben sessiz kalamazdim kıyameti koparirdm yapan annem olsa bileEvet aynen önce kendi tukuruguyle ıslatıp sonra çocuğun ağzına soktu. Hik diye kaldım orda bir saniye içinde hızlıca yaptı çocuk sussun diye. Teyzem Türkiye'nin öbür ucunda yaşıyor bir daha görmeyecek çocuğu muhtemelen. O yüzden arayı bozmanin kalbini kırmanın bir anlamı yok diye düşündüm. Olan oldu ve bir daha olmayacak cunku
Zor olmuş ama kavuşmussun, gözün aydın canım. İnşallah bebiş de sarılığı hemen atlatır.Merhaba kizlar 2 gundur cok kotuydum giremedim foruma. 5 saat suni sancidan sonra suyum geldi ama acilmam olmadi bu yuzden hemen sezeryana aldilar. Dogum sirasinda bayildim. Oglumda karnimda kakasini yapmis Allaha sukur yememis. Agrim inanilmaz cok oldu 5 agri kesici igneye ragmen. Daha bugun ayaklanabildim. O da oglumu sarilik kontrolune goturmek icin. Maalesef yuksek cikti. 12. 5 kuveze aldilar yarin cikacak2 gunde 300 gr verdi. Sutum az geliyormus hic faketmedik.
Aynen canım Banada bebek dogsun poposuna vuracağız diyenlere bile bende sinir oluyordumAğrılar gün geçtikçe hafifliyor yada ben artık umursamıyorum nasılsa ağrycak deyip kalkıyorum yerimden. Şimdi korse taktım bacaklarımı karnımı sardı çok rahatladım göbek sallanınca içim çok acıyodu çünkü. Annemin o lafı ciddi bişekilde söylemediğini biliyorum insan annesinin tavrını bilir. Aileme ilk torun benden geldi çok hasret kaldılar çünkü. Hep derdi doğur bana ver diye gülerdi bende tabi canım derdim sen onu ne hallerle doğuracaksın kimselere verirmisin acaba derdi gülerdik. Öyle alıp götürme verme gibi dünya zaten yokta işte seninde dediğin gibi şuan hassas dönemdeyken süt gelmediği zamanlar böyle bi laf şakasınada olsa kırılıyo insan. O psikolojiden çıktım sütüm gelince kendimi iyi hissetmeye başladım :)
Benimkide çıplak kalınca çok ağlıyor ellerini havaya kaldırıp irkiliyor birde korkunca saçını çekiyor ozaman daha çok ağlıyor onu niye yapıyor hiç anlamiyorum banyo yaptırırken ablaları ellerini tutuyor ozaman daha sakin oluyor ten teması istiyor herhalde bende konusuyorum sakinliyorBenimki de ağlıyorbir de bebekler altını değiştirirken banyo yaparken rahatlar bizimki tam tersi
Gaz için 2.oglumda zinco kullanmistik Dr.tavsiyesi ile bunda da aldım iki gün önce cunkç yavrum bacaklarını ve çekip çekip agliyordu iyi geldi içindekiler bitkisel istersen sor canim Dr gittiğindeSende öyle yaparsın işe yaramazsa bir daha gidersin başkasını verir.
Sarlık konusunda bir bilgim yok eminim cok yakında gecer dediğin gibi ac kalmıyorsa berki gecmişdirde sana öyle geliyordur. Gitmeden önce sorman gerekenleri not et unutma. Umarın gecmişdir. Gazina iyi gelecek bir ilac oldumu zaten uyur emer uyur emer sadıce rahatlar ve daha fazla eme bilir gaz bebeği cok rahatsiz ediyor hamilelikde yaşadığmız gaz sancılarnı hatırlasana.
Aminnn inşallah canım benimOyy kuzum kıyamam ya çok üzüldümAllah yardımcın olsun canim inşallah en kısa zamanda toparlanır bebeğine kendin rahat rahat bakarsın kimseye gerek de kalmaz
Canim başka caren yokmu başka dr bulsan.İnşallah dediğin gibi olur canım hem sarılığı geçmiş olur hem de gaz ilaçı iyi gelir inşallah doktora gitmek istemiyorum artık o hastaneyi görünce sinirlerim bozuluyor
Gaz için 2.oglumda zinco kullanmistik Dr.tavsiyesi ile bunda da aldım iki gün önce cunkç yavrum bacaklarını ve çekip çekip agliyordu iyi geldi içindekiler bitkisel istersen sor canim Dr gittiğinde
Basmasın stres falan yarın bebişne kavuşuyorsun.Saatler geçtikçe stres basıyor kızlar
Manuelse zor olabilir elektrikli dene 15 dk masaj modunda çalıştırıp sonra sagima geciyorum ben az da olsa cikiyo .enjektorle veriyorumCanım süt pompası ile denedim ama çıkmıyor elimle sıkınca göğüs ucum ıslanıyor ben de sütü ziyan etmeyeyim diye direk emziriyorum sağmak yerine
Rahat ol foto cekin bol bol son hamilelik pozlari.Bebeginle konus yarin kucaginda olcak .Streslik bir durum yok gercekten ruya gibi oluyor ve her sey hizli ilerliyor .Ben 48 saat göz kirpmamisim 18 saat de ac kalmisim .Allah dayanma gucu veriyor.Saatler geçtikçe stres basıyor kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?