- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
- #56.281
Sancısı varmış kızlar ondanmış o kadar aranması. Şimdi yine aynı durumda, hatta bu sefer aç olabilir bayadır emmedi ama memeyi alınca 2-3 çekiyor sağa sola geriye çekiştirip ağlayarak bırakıyor çığlığı basıyor 10 dk sakinleştiriyorum sonra yine aynısı. Sancıdan ne masaj yaptırıyor ne düzgünce emebiliyor. Acı ile o çektiği 2-3 yudumuda hırsla çekiyor. 2 saattir uğraşıyorum gögüslerim şişti ucunu tutmakta zorlanıyor şimdide.
Emzik vermeyi çok denedim almadı bugün arkadaşım oğlunun kullanmadığı bi emziği getirdi 2 taneymiş birisini kullanmamış bana verdi. Aventin bunu kabul etti bakalım. Şimdi emzik verdik gögüslerim biraz dinlensin diye babasıyla annem sallıyor azıcık sakinleşsin emzirmeye çalışıcam. Emziği bile hırsla emiyor şu an içim gidiyor elleri hep yüzünde yüzünü bastırıyor emziği bastırıyor. Ne zaman bitecek bu gaz
Emzik vermeyi çok denedim almadı bugün arkadaşım oğlunun kullanmadığı bi emziği getirdi 2 taneymiş birisini kullanmamış bana verdi. Aventin bunu kabul etti bakalım. Şimdi emzik verdik gögüslerim biraz dinlensin diye babasıyla annem sallıyor azıcık sakinleşsin emzirmeye çalışıcam. Emziği bile hırsla emiyor şu an içim gidiyor elleri hep yüzünde yüzünü bastırıyor emziği bastırıyor. Ne zaman bitecek bu gaz
Bence fazlasini kusmus tekrar bisey verme .Normalde kusmuyorsa mama ve meme fazla gelmis olabilir.
Canım seninki aç değil meme emmeyi seviyor bu kadar küçük olan bütün bebekler boyle benimkide.parçalı olması midede sütü sindirdiği için oyle korkma kusmasıda mide fazlasını dışarı atmştr
oinone27 canım bebeğin çok emmiş fazlasını kusmus hep çok verme midesini rahatsız eder cnm rahatlamak için de meme ister yine emer yine kusar
Benimki de emmeyi inanılmaz seviyor mesela emziriyorum uyuyor ya memeyi atmıyor memenin ucu ağzında kalıyor arada 1 emiyor
Mesela az önce emzirdim uyumadı çıkardım gazını aldım biraz egzersiz yaptık tekrar meme istedi verdim kustu hem de ne kusma tüm emdigini kustu keyif için emdi o zaman dedim
Emzik veriyorum ben cnm bu yüzden yoksa 2 dk boş duramam sürekli kucakta kalır
İki emzik verdim almadı en son kauçuk damakli emzik aldım onu sevdi çok uzun sürmese de kullanıyor biraz rahatlatıyor beni bir kahve içimlik olsa da..
Canım bebek sancısı olduğunda da aranip ağlar ya öyle olmuştur sen de aç sanıp mama vermissindir. Fazlasını cikariyordur. Bir de mama verdikten sonra bir süre dik tut çocuğu çok yatırma oynatma hemen altını değiştirme fizyolojik refluleri olduğu için hemen kusmuk çıkıyor. Tabiki sürekli devam ederse böyle kusma doktora götürürsün.
Emzik kullanmaya karşı mısın? Ben ilk gün verdim emziği 16 günlüğüz bizde karnının tok olduğuna eminsem arandığında emzik veriyorum zaten emzik için aranıyorsa meme verdiğimde almıyor emzik verince alıyor uyku vakti gelince emzikle uykuya daha kolay geçiyor