• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bebeğin hareketleri normal ama anlamadım ya bu belirtisizlik beni öldürecek 😒haftaya randevum var bakalım ve aksine ishalim ben hiç bir zaman kabız olmadım eşim çalışıyor eğer geçmezse geldiğinde giderim acile
Dün ve bugün ne yedin gazın yok sandığında bile gazın olabilir

Dün ve bugün ne yedin gazın yok sandığında bile gazın olabilir
Gaz yapıcak bişe yemedim ama benim demir yerlerde canım taş gibi bişeyler istedi kütür kütür bende onu yiyemiceme göre çiğ bulgur attım ağzıma az bişe kütür kütür nefsimi körelsin diye o belki hazımsızlık yapmış olabilir 🙄😂🫣

Gaz yapıcak bişe yemedim ama benim demir yerlerde canım taş gibi bişeyler istedi kütür kütür bende onu yiyemiceme göre çiğ bulgur attım ağzıma az bişe kütür kütür nefsimi körelsin diye o belki hazımsızlık yapmış olabilir 🙄😂🫣
Neeeee 😂😂😂 sesli güldüm canım alemsin üstüne bir de su içtiysen ohhh mis gibi şişmiştir içinde bulgur haşlamış neyim var diyor 😂

Allah senin iyiliğini versin yaa. Bende güldüm 😅

Kızlar karnım ağrıyor karnım sert tuvaletim varmıs gibi his var tuvalete de çıkıyorum chat GBT ye söyledim erken doğum belirtisi olabilir hastaneye git diyor sizce nedir
Tüm karnın mı sert, belli bi bölgeye bebek dayanmıştır. Plesanta da büyüdüğü için belki o da baskı yapıyordur

Back
X