- 7 Ekim 2020
- 3.162
- 4.337
- 133
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #17.421
Bütün ilgi kendisinde olsun istiyor demek kiBirde gerdidiyor böyle valla bağırıyorum telefonu atıyorum elimden![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bütün ilgi kendisinde olsun istiyor demek kiBirde gerdidiyor böyle valla bağırıyorum telefonu atıyorum elimden![]()
Sanırım öyle olsun istiyorBütün ilgi kendisinde olsun istiyor demek ki![]()
Ah ahhSanırım öyle olsun istiyorbu arada nasılsınız bir ara yok oldun bende baktım etiketlicektim seni nerdesin diye şubat grubuna baktım ordaymissin arada buraya da yaşam belirtisi ver kız
![]()
Çok geçmiş olsun bebişlerine okurken hayal ettimde cidden yoruldumAh ahhçocuklu hamilelik çok zormuş
![]()
Çocuklar sırayla hastalandilar. Sonra eşim hastalandı. Onların ödevleri falan da oluyor bazen. Boyaması vs. Sürekli çamaşır yemek döngüsüyani sikayetlenmek için demiyorum ama ilk hamilelikler prenseslikmiş ,
Allah'tan ilk hamileliğim ikizdi. Şimdi çocuklu ikiz hamileliğini düşünemiyorum
Arada şubata kaçıyorum. Arada burdayım![]()
Ahaha. Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun bebişlerine okurken hayal ettimde cidden yoruldumAllah yardımcın olsun zor
30da çıkıyorum ama o hafta christmas tatili bu yüzden 29da çıkmış olacağım yani haftaya cuma son çok mutluyumEvet bende mg öyle kullanıyorum tahin aklımdaydı çıkmış sağol canım Allah kolaylık versin az kaldı doğum iznine 30dami cikCaksin
Benim de kontrollerde ultrason cihazını tekmeliyorlar ay ısırma isteğim geliyorYok yok. İçerden seni uyarıyor. Annee ben burdayım ha Cok dalma oralara
Şaka bir yana. Bebişler bir süre sonra karnımızda nereye baskı uygulanırsa oraya tekmmeliyorlar. Nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Ben ilk gebeliğimde nst cektirirken hep onu tekmeliyorlardi![]()
Ah doğsunlar da annesi ısırırsınBenim de kontrollerde ultrason cihazını tekmeliyorlar ay ısırma isteğim geliyor![]()
Sen yemeden yutmadan kaç yaşına getirmişsin bravoAh doğsunlar da annesi ısırırsın(kıyamazsin ama dişlerin kamaşır
)
Ahhaha. Ben şakadan ısırma hareketi yapıyordum. Sanırım canım kızım bunu çok ciddiye aldı. Uzun süre kardeşini hep ısırdı. Ama bütün fırsatlarda. Aylık videolarında bile kaşla göz arasında yapışıyorSen yemeden yutmadan kaç yaşına getirmişsin bravo![]()
Yok canım ne erkeni bende yıkadım utulenmeyi bekliyor 2 haftadır seni bilmem ama ben çok çabuk yoruluyorum şu an da gogsum ve nefesim daralıyor gündüz fazla hareket etmemin sonucu ben ilkinde gerçekten hamilelik yasamamisim öyle hissediyorum şu an30da çıkıyorum ama o hafta christmas tatili bu yüzden 29da çıkmış olacağım yani haftaya cuma son çok mutluyumtahin çok iyimiş canım demir deposu ayrıca. Çıkınca kıyafetleri yıkarım diyorum 30 erken mi acabaa
Aa bu ikinci gebeliğin miYok canım ne erkeni bende yıkadım utulenmeyi bekliyor 2 haftadır seni bilmem ama ben çok çabuk yoruluyorum şu an da gogsum ve nefesim daralıyor gündüz fazla hareket etmemin sonucu ben ilkinde gerçekten hamilelik yasamamisim öyle hissediyorum şu an
Genelde 32, 34 ideal yıkamak için . Doğum şekli normalse 34 36 normal sezeryan ise 32 34. ben cok erken yıkamayacagım kapalı yerde bile toz oluyor kıyafetler. Hatta zıbınlar doguma yakın yıkaycagm.30da çıkıyorum ama o hafta christmas tatili bu yüzden 29da çıkmış olacağım yani haftaya cuma son çok mutluyumtahin çok iyimiş canım demir deposu ayrıca. Çıkınca kıyafetleri yıkarım diyorum 30 erken mi acabaa
İkizlerde 30dan sonra doğum bekliyorlar ödüm kopuyor erken doğururum diye ama içim acıya acıya erken doğuma hazırlanıyorum gibiGenelde 32, 34 ideal yıkamak için . Doğum şekli normalse 34 36 normal sezeryan ise 32 34. ben cok erken yıkamayacagım kapalı yerde bile toz oluyor kıyafetler. Hatta zıbınlar doguma yakın yıkaycagm.![]()
AA ikiz oldugunu unutmuşum canm korkma ozaman 4 hafta öncesi ideal hazırlanan. Beden durumuna göre yaparsın ama zaten duzenleyıcılerle sakla dolapta da toz olmyor öyle. Böyle düşünme kötuyu cagırrsınİkizlerde 30dan sonra doğum bekliyorlar ödüm kopuyor erken doğururum diye ama içim acıya acıya erken doğuma hazırlanıyorum gibiinşallah dolapta tozlanır
İnşallah sağlıkla hazırlayalım minik odalarını sağlıkla vaktinde gelsinler hepimizin yavrularıAA ikiz oldugunu unutmuşum canm korkma ozaman 4 hafta öncesi ideal hazırlanan. Beden durumuna göre yaparsın ama zaten duzenleyıcılerle sakla dolapta da toz olmyor öyle. Böyle düşünme kötuyu cagırrsın
Canım haftada en az 1 kere böyle oluyorum 24ten beri belki ama tüm hislerini bilmiyorum şüpheye düştüğün an doktora gitmelisin bence ne kaybedersin kiKızlar karnım ağrıyor karnım sert tuvaletim varmıs gibi his var tuvalete de çıkıyorum chat GBT ye söyledim erken doğum belirtisi olabilir hastaneye git diyor sizce nedir
Bebeğin hareketleri normal ama anlamadım ya bu belirtisizlik beni öldürecekCanım haftada en az 1 kere böyle oluyorum 24ten beri belki ama tüm hislerini bilmiyorum şüpheye düştüğün an doktora gitmelisin bence ne kaybedersin ki