2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

benim de kayinvalide kayinpeder gelecek bu haftasonu. Ayni seyler yasanacak buyuk ihtimalle ama agladiginda ben hemen aliyorum, tabi cocugu sevdirmiyor bizden kiskaniyor diye dusunuyorlar, eminim ama onemli degil. Amann bu onceki nesil bizi cok tuhaf yetistirmis. Bir de sizi de biz buyuttuk laflari var. Fethetmissiniz tebrikler

Cuma evime dönüyorum orda eds ye başlarım canım ne gerekiyosa yapmak istiyorum ki vicdanım sızlıyo yoksa. Ay yol 10 saat. Heyecanlıyım. Otobüsle gideceğim. Bakalım nasıl olacak..

Benmki bikacgu dur gunduz fazla emip aksam 8de uyuyoo buyume atagimi gecirio ana hep ayni yone yatio die gidip gelip ceviriom kafasino cevirmeym bari rahat birakaym kuzucugumu guzel guzrl buyusun

İsteyenler atak haftalarına bakabilir. Bebeğinizin doğması gereken tarihe göre haftasını hesaplıyorsunuz .(40 hafta üzerinden)Eki Görüntüle 2186233
Nasl oluo bu simdi benmki tam 38de dogdu 40hafta uzerndense nasl hesaplicam bilemedm ben bunu

amin canim. Benimki meme disinda uyumuyor. Cok kotu alisti ama care yok ne yapayim...
Bio-gaia kullanan anneler kac damla kullaniyorsunuz. Dr bize gunde 6 damla verdi ama ise yaramiyor sanki. 1 haftadir duzenli kullaniyoruz. Her dk ikiniyor gibek deligi buyudu zorlanmaktan !
5 damla kullaniyoruz. [

QUOTE="Zehra ungrms, post: 57185340, member: 797272"]Ay inşallah çok sağol olumlu yanıta çok ihtiyacım var[/QUOTE]
canim eds yi dene bence. Bebek emdikce beyne sinyal gidiyor. Sagma makinasi da ise yarar insallah. Vazgecme, sonunda kazanan sen olacaksin insallah.
ZK_ASK

Hala olmadım cnm bn ama belirtıler war gbı

Cuma evime dönüyorum orda eds ye başlarım canım ne gerekiyosa yapmak istiyorum ki vicdanım sızlıyo yoksa. Ay yol 10 saat. Heyecanlıyım. Otobüsle gideceğim. Bakalım nasıl olacak..
Benide bilgilendirirsin canım bende 1 ay sonra falan otobüsle memlekete gitmeyi düşünüyorum :)

Benim de az geliyor günde iki üç. Kere sağıyorum ama artış yok emzirmeyi bıraksam mı diye de düşünmüyor değilim, bende artmıyor diye sen denemeyi bırakma her fırsatta sağ cnm sende ile yarar belki

Pudingle anne pastası yapıp yesem o bisküvileri işe yarar mı yine :)))
Cnm bebeğin gazı varsa artırır çünkü hem süt hem çikolata ikisi de gaz yapıyor dikkat et :) ben kk da gezerken yanıma alıyorum Bı şişe de su oh mis :) sansım yaver gider Bı yarım saatte uyursam benden iyisi yok :) :) :)

Arkadaşlar, mesela emzirmenin ardından ikinci emzirme süresini aştık diyelim ya i dört beş saat sonra emzirdikt diyelim o süt hem miktar hem kalite olarak etkileniyor mu

Evet beklenen tarih 12 temmuzdu 22 hazlranda kucağıma kondu meleğim 21 gün erken geldi

Bingo :) doğru tutuyor takvim.

Yok o büyüme atağı değil, normal bebek hareketi :) maşallah diyeyim :))

Tam 38 de doğduysa 2 hafta daha ekleyin üzerine , olması gereken doğum haftası oluyor o.. Onun üzerine de takvimde görünen her hafta diyelim 8. hafta atağı yaşayacak, olması gereken doğum tarihinden sonra 8 hafta hesaplayacaksınız.

Ya kızlar ben bıraktım makine sağımını.. Elle sağıyorum arada...
makine aksamı yıkamak zor geliyor bana. Zaten kardeşimin makinesiydi,, bana ikinci el oldu ... iyi de çekmiyor....
Oğlum da öyle çok emmiyor ama yine de emiyor. Bu şekilde süt artmaz belki ama sürekli sağım yapacak takatim de yok açıkçası. Bir sağımda eğer emmemişse 40 veya 50 çıkıyor. Bazen daha da fazla çıkıyor.
2 saatte bir de 60cc mama içiyor.

Bu bebeklerin emme gücü ne zaman artıyor ? yani 2.5 ay çenesinin kuvvetlenmesi için yeterli bir zaman galiba değil mi? Bu kuvvetle daha da artmaz sanki ?

Çok üzüldüm gerçekten. Allah acil şifalar versin

Kaçar dakika sağıyorsun cnm

Sf ile temizliyorum ben de. Kullanmakta uzmanlaşana kadar biraz zaman lazım ben de her seferinde beceremiyorum. Ama kilit nokta yeteri miktarda sıkmak. Bir de iki delik değil de birinden sıkıp diğerinden çıkmasını sağlamak iyi oluyor. Sen yapınca miktar ve basınç yetmiyor belki. Bi de sf sıkıp bikaç saniye bekle sonra tek elinin üzerinde yüzüstü çevir , yerçekimi çalışsın biraz da

Bizmki naptığı bellisiz bi gün normal bi gün çılgın :) naptın uyuyabildin mi seninki de mi uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…