- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.901
Burda iş ellerimize düşüyor pasif kalmasalar kimse gerilmez tatli tatlı büyüklere durumu anlatsalar biz de arada kalmayız ama...Zaten esnemekten cenem cikiyordu .Dedim ben de uyucam degilse 3.gece olcak bebege bakamiyacam.Zaten kv ve kp e demedim bunu .Cunku gelmeyin dediğim halde geldiler.Uzaktan geldikleri icin nineyle dedeye dedim.
Kv herhalde bugune kadar cocuk uyumuyor ac susuz uykusuzum lafımı yalan saniyormus.Sabah kahvalti yapip sonra mutfaga hic girememistim .Cayim bile yarim kalmisti.Onlari görüp toplamış. Gercekten kahvaltiyla mi duruyorsun üzüldüm filan dedi .Odada cekyat acikti onu kaldirmis .Gercekten ne halde oldugumu anlamalari icin sanirim görmeleri gerekiyormuş. Bebek uyuyor nine uyumadan sevdi ama dede görmemişti. Esim gelip uyandirdi beni .Tutturmuş dede gormedi ben alip götüreyim sevsin !Asla olmaz dedim. Ama gormesin mi ayip dedi .Sinir oldum .Iyi sessizce gelip burda bakabilir dedim .Fırsatçılar (6kisi) yatak odama dolustular.Ona da sabır dedim .Yeter ki uyanmasin .Ciktilar ben uyumaya devam ettim .Cay kahve filan icip gitmisler .
Bunu yazdığın iyi oldu çünkü benim bebeğim de hep sırt üstü yatıyor diğer türlü hiç yatmıyor üzülüyordum kafası düz olacak diğe umarım kendiliğinden düzelirBende netten geçen bi doktor açıklamasını okudum kadının biri sormuş, çocuğum sağına yatiyor sola yatıramıyorum diye, doktor da şu cevabı vermiş kafası ilerleyen zamanlarda kendisi düzeliyor demis. Benim kızda ya sırt üstü yatiyor yada soluna kafasını çeviriyor solda sıkıntı yok sağ tarafta biraz var.
Zaten esnemekten cenem cikiyordu .Dedim ben de uyucam degilse 3.gece olcak bebege bakamiyacam.Zaten kv ve kp e demedim bunu .Cunku gelmeyin dediğim halde geldiler.Uzaktan geldikleri icin nineyle dedeye dedim.
Kv herhalde bugune kadar cocuk uyumuyor ac susuz uykusuzum lafımı yalan saniyormus.Sabah kahvalti yapip sonra mutfaga hic girememistim .Cayim bile yarim kalmisti.Onlari görüp toplamış. Gercekten kahvaltiyla mi duruyorsun üzüldüm filan dedi .Odada cekyat acikti onu kaldirmis .Gercekten ne halde oldugumu anlamalari icin sanirim görmeleri gerekiyormuş. Bebek uyuyor nine uyumadan sevdi ama dede görmemişti. Esim gelip uyandirdi beni .Tutturmuş dede gormedi ben alip götüreyim sevsin !Asla olmaz dedim. Ama gormesin mi ayip dedi .Sinir oldum .Iyi sessizce gelip burda bakabilir dedim .Fırsatçılar (6kisi) yatak odama dolustular.Ona da sabır dedim .Yeter ki uyanmasin .Ciktilar ben uyumaya devam ettim .Cay kahve filan icip gitmisler .
Bence evet cünki kızımın sesini duyduğunda bile hemen sut doluyor gogsume. Ama sağmakda artırıyor sadıce dun emdikden sonra sol gohsumde 10 cc sağdım ve o gıhsumu butun gece emip bitiremedi. Hem kızım emdı hemde baya akdı sutum. En önemlisi sık sık emzirmek tabi bazı bebekler emeyı sevmeye biliyor .Çabuk pes eden bi yapıya sahibim hemen umutsuzluğa kapılırım ama devam edeceğim en azından denemiş olurum süt arttırıcı seyler eminim yiyip içmişsindir neden böyle oluyo ki sağmayla az gelıyoda bebiş emdiğinde çok geliyo mu peki ?
Vala ben erken uyumayı hiç beceremıyorum. Akşam ben uyumaya gidiyorum kucuk kızım uyudu deemim. Eşim daha yenı eve gelmışdı kv eşin yemek yerken sen uyuyxakmısın dedi izin vermedi. Onun yemeğnı bitirmednı bekledım sonra buyuk kızımı uyutum 1-2 saat boyle gecdi 11 de uyumayı başardım. Sonra bir buyuk kızıma bir kucuk kızıma uyandim sabahda saat 8 de uyandım ama biraz erken uyuduğum için güne iyi başladım şüanda kucuğu kv verdim. uzanıp ayağım la beşik salayarak milanayı uyutuyorum. Ve dinleniyorumda.Evet en azindan güne yorgun baslamadim .Sifirdan yorulcam :))
Nolacak bizim bebelerin sol taraf sevdası :) doktora söylesem bide güzel açıklama yapar ki. Allaha emanet dr@dehaaa
Günaydın kızlar
Benim oğlum da hep soluna çeviriyor ve o taraf düzleşti bile. Mümkün değil sağa pek çeviremiyorum hemen eski halini alıyor. Yastık filan koyuyorum sağına baksın diye, bu seferde kendini kaydırarak düzleştiriyor. Napıcaz böyle simetrisi bozulacak diye korkuyorum. İnternette okudum bozulsa da 1 yaşa düzeliyormuş .veya boyun kaslarında problem olabilirmiş doktora gösterin diyorlar ..
kafasının yanına yasrık koysamda çevirmeye çalışıyo bu sefer çeviremediği için sinirlenip ağlıyoAynı dert bendede var hep sol tarafta kafası sağa ceviriyorum o yine sola yatiyor biraz sağ tarafa yatması lazım.
Yok gormese anlarim her gece rezilligi goruyorsun niye baskalari keyif yapsın diye kendi cocuguna kiyiyorsun ki .Burda iş ellerimize düşüyor pasif kalmasalar kimse gerilmez tatli tatlı büyüklere durumu anlatsalar biz de arada kalmayız ama...
Baskalarini memnun etmek daha cazip herhalde .Babalık duygusu 3 4 ayda olusumunu tamamliyormus .Gercekten oyle .Bizim kadar sahiplenmek zaten mumkun degil de .Uyuyan çocuğu sevdirmek nedir ya , biz ne zorluklarla uyutuyoruz o bebeleri , ben uyumak üzere olduğunda hıçkırık tutunca bile sinir oluyorum en az yarım saat uyumaz diye
Seninkinin biri sussa biri baslar.Allah yardimcin olsun canim .Neyse kv ilgileniyormus kucukle .Sen o acikana kadar dinlen. Kocan yemek yerken uyuyacak msn nasil bir soru .O gece karisi emzirirken uyuyor ama nobet mi tutuyor sanki.Vala ben erken uyumayı hiç beceremıyorum. Akşam ben uyumaya gidiyorum kucuk kızım uyudu deemim. Eşim daha yenı eve gelmışdı kv eşin yemek yerken sen uyuyxakmısın dedi izin vermedi. Onun yemeğnı bitirmednı bekledım sonra buyuk kızımı uyutum 1-2 saat boyle gecdi 11 de uyumayı başardım. Sonra bir buyuk kızıma bir kucuk kızıma uyandim sabahda saat 8 de uyandım ama biraz erken uyuduğum için güne iyi başladım şüanda kucuğu kv verdim. uzanıp ayağım la beşik salayarak milanayı uyutuyorum. Ve dinleniyorumda.
Güne iyi başlamana sevindim senın oğlan anladığım kadarıyla uyumayı sevmeyen bir kucakcı buda epey yorucu.
Aynı durumdayım zaten bizimki beşikte yatmıyor bir pusettir almış başını gidiyor. Öğlen pusette yatiyor gecede uyandığı zaman emzirip yanımda yatırıyorum o zaman biraz uykulu olduğu için kafasını sağa çeviriyor kendiliğinden. Pusete sığamayınca acaba ne yapacak :)) şimdide kanguruya koydum evin içinde geziniyorum uyudu kanguruda ama yerine koyunca uyanıyor hemen.kafasının yanına yasrık koysamda çevirmeye çalışıyo bu sefer çeviremediği için sinirlenip ağlıyo
Firuze naber nasilsin? Kizlardan pek giremiyosun sanirim. Bebisler nasil? Abla kardes anlasabiliyo mu?Vala ben erken uyumayı hiç beceremıyorum. Akşam ben uyumaya gidiyorum kucuk kızım uyudu deemim. Eşim daha yenı eve gelmışdı kv eşin yemek yerken sen uyuyxakmısın dedi izin vermedi. Onun yemeğnı bitirmednı bekledım sonra buyuk kızımı uyutum 1-2 saat boyle gecdi 11 de uyumayı başardım. Sonra bir buyuk kızıma bir kucuk kızıma uyandim sabahda saat 8 de uyandım ama biraz erken uyuduğum için güne iyi başladım şüanda kucuğu kv verdim. uzanıp ayağım la beşik salayarak milanayı uyutuyorum. Ve dinleniyorumda.
Güne iyi başlamana sevindim senın oğlan anladığım kadarıyla uyumayı sevmeyen bir kucakcı buda epey yorucu.
Bizmkide şuan pusette bakalım eve dönünce neler olacak. Kanguru rahat mı canım bende alacağm ama dışarda takarım geneldeAynı durumdayım zaten bizimki beşikte yatmıyor bir pusettir almış başını gidiyor. Öğlen pusette yatiyor gecede uyandığı zaman emzirip yanımda yatırıyorum o zaman biraz uykulu olduğu için kafasını sağa çeviriyor kendiliğinden. Pusete sığamayınca acaba ne yapacak :)) şimdide kanguruya koydum evin içinde geziniyorum uyudu kanguruda ama yerine koyunca uyanıyor hemen.
Geçmiş olsunBizde 2.ay aşılarımızı olduk çok ağladı kuzum iç çeke çekeinşallah kolay atlatırız bugünü.. rotavirusta yapıldı. Keşke onların canı hiç yanmasa
Rahat cnm en azından içinde uyuyor dene sende istersen disardada rahat oluyorBizmkide şuan pusette bakalım eve dönünce neler olacak. Kanguru rahat mı canım bende alacağm ama dışarda takarım genelde
Biz de ikinci ay aşısını olduk, rota virüsü yarın olacak umarım rahat atlatırızBizde 2.ay aşılarımızı olduk çok ağladı kuzum iç çeke çekeinşallah kolay atlatırız bugünü.. rotavirusta yapıldı. Keşke onların canı hiç yanmasa
Karnım adet görmüyorum diye mi boyle 3 ay olduAylarca olunmuyo diye biliyo. Tabi bende öyle biliyodum. Arkadasım 9aylık bebeği kucağındayken hâlâ adet olmadm diyordu bünyeden bünyeye fark gosterıyor sanırım. Olmamak daha kötü içim temizlenir toparlanır karnım biraz daha iner en azından :/
Nolacak bizim bebelerin sol taraf sevdası :) doktora söylesem bide güzel açıklama yapar ki. Allaha emanet dr
Yok gormese anlarim her gece rezilligi goruyorsun niye baskalari keyif yapsın diye kendi cocuguna kiyiyorsun ki .
Baskalarini memnun etmek daha cazip herhalde .Babalık duygusu 3 4 ayda olusumunu tamamliyormus .Gercekten oyle .Bizim kadar sahiplenmek zaten mumkun degil de .
Seninkinin biri sussa biri baslar.Allah yardimcin olsun canim .Neyse kv ilgileniyormus kucukle .Sen o acikana kadar dinlen. Kocan yemek yerken uyuyacak msn nasil bir soru .O gece karisi emzirirken uyuyor ama nobet mi tutuyor sanki.
Evet benim oglanin uykuyla zoru var .
Kizlar asi olanlara gecmis olsun, insallah rahat atlatirsiniz.
Afilim92 canim en iyisini yapmissin. Evet, gozleriyle gormeden hatta gorseler de inanmiyorlar buyukler, kafalarindaki hayati yasiyorlar
Kizlar ben her gece muhakkak kabus goruyorum ya. Bugun de ufacik asansorde kalmistim, ordan ciktim bu sefer cok dar basamakli ve aralari bosluk olan bir merdivenden inmem lazimdi. Dunku cok kotuydu onu anlatmayayim. Aslinda cocuk dogdugundan beri boyle. Uyudugum uyku da saglikli degil. Bebisi birakip da psikologa falan gidemem ki suan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?