2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Burda iş ellerimize düşüyor pasif kalmasalar kimse gerilmez tatli tatlı büyüklere durumu anlatsalar biz de arada kalmayız ama...

Bunu yazdığın iyi oldu çünkü benim bebeğim de hep sırt üstü yatıyor diğer türlü hiç yatmıyor üzülüyordum kafası düz olacak diğe umarım kendiliğinden düzelir

Uyuyan çocuğu sevdirmek nedir ya , biz ne zorluklarla uyutuyoruz o bebeleri , ben uyumak üzere olduğunda hıçkırık tutunca bile sinir oluyorum en az yarım saat uyumaz diye

2.ay aşısını olduk epey ağladı sakinleştirmek zor oldu yolda uyuyakaldı eve geldik umarım gündüz iyi geçer, ilk kez bir sağlık ocağı hemşiresiyle süt azlığı ve mama konusunu rahat konuştum hem bana hem bebeğime pozitif davrandı (aramızda sağlık ocağında çalışanlar vardır sözüm meclisten dışarı)

Bence evet cünki kızımın sesini duyduğunda bile hemen sut doluyor gogsume. Ama sağmakda artırıyor sadıce dun emdikden sonra sol gohsumde 10 cc sağdım ve o gıhsumu butun gece emip bitiremedi. Hem kızım emdı hemde baya akdı sutum. En önemlisi sık sık emzirmek tabi bazı bebekler emeyı sevmeye biliyor .

Evet en azindan güne yorgun baslamadim .Sifirdan yorulcam :))
Vala ben erken uyumayı hiç beceremıyorum. Akşam ben uyumaya gidiyorum kucuk kızım uyudu deemim. Eşim daha yenı eve gelmışdı kv eşin yemek yerken sen uyuyxakmısın dedi izin vermedi. Onun yemeğnı bitirmednı bekledım sonra buyuk kızımı uyutum 1-2 saat boyle gecdi 11 de uyumayı başardım. Sonra bir buyuk kızıma bir kucuk kızıma uyandim sabahda saat 8 de uyandım ama biraz erken uyuduğum için güne iyi başladım şüanda kucuğu kv verdim. uzanıp ayağım la beşik salayarak milanayı uyutuyorum. Ve dinleniyorumda.
Güne iyi başlamana sevindim senın oğlan anladığım kadarıyla uyumayı sevmeyen bir kucakcı buda epey yorucu.

Kizlar asi olanlara gecmis olsun, insallah rahat atlatirsiniz.

Afilim92 canim en iyisini yapmissin. Evet, gozleriyle gormeden hatta gorseler de inanmiyorlar buyukler, kafalarindaki hayati yasiyorlar

Kizlar ben her gece muhakkak kabus goruyorum ya. Bugun de ufacik asansorde kalmistim, ordan ciktim bu sefer cok dar basamakli ve aralari bosluk olan bir merdivenden inmem lazimdi. Dunku cok kotuydu onu anlatmayayim. Aslinda cocuk dogdugundan beri boyle. Uyudugum uyku da saglikli degil. Bebisi birakip da psikologa falan gidemem ki suan.

Nolacak bizim bebelerin sol taraf sevdası :) doktora söylesem bide güzel açıklama yapar ki. Allaha emanet dr

Burda iş ellerimize düşüyor pasif kalmasalar kimse gerilmez tatli tatlı büyüklere durumu anlatsalar biz de arada kalmayız ama...
Yok gormese anlarim her gece rezilligi goruyorsun niye baskalari keyif yapsın diye kendi cocuguna kiyiyorsun ki .
Uyuyan çocuğu sevdirmek nedir ya , biz ne zorluklarla uyutuyoruz o bebeleri , ben uyumak üzere olduğunda hıçkırık tutunca bile sinir oluyorum en az yarım saat uyumaz diye
Baskalarini memnun etmek daha cazip herhalde .Babalık duygusu 3 4 ayda olusumunu tamamliyormus .Gercekten oyle .Bizim kadar sahiplenmek zaten mumkun degil de .
Seninkinin biri sussa biri baslar.Allah yardimcin olsun canim .Neyse kv ilgileniyormus kucukle .Sen o acikana kadar dinlen. Kocan yemek yerken uyuyacak msn nasil bir soru .O gece karisi emzirirken uyuyor ama nobet mi tutuyor sanki.
Evet benim oglanin uykuyla zoru var .

kafasının yanına yasrık koysamda çevirmeye çalışıyo bu sefer çeviremediği için sinirlenip ağlıyo
Aynı durumdayım zaten bizimki beşikte yatmıyor bir pusettir almış başını gidiyor. Öğlen pusette yatiyor gecede uyandığı zaman emzirip yanımda yatırıyorum o zaman biraz uykulu olduğu için kafasını sağa çeviriyor kendiliğinden. Pusete sığamayınca acaba ne yapacak :)) şimdide kanguruya koydum evin içinde geziniyorum uyudu kanguruda ama yerine koyunca uyanıyor hemen.

Firuze naber nasilsin? Kizlardan pek giremiyosun sanirim. Bebisler nasil? Abla kardes anlasabiliyo mu?

Bizmkide şuan pusette bakalım eve dönünce neler olacak. Kanguru rahat mı canım bende alacağm ama dışarda takarım genelde

Karnım adet görmüyorum diye mi boyle 3 ay oldu

Ya bizim bu sağlık ocağı bana hiç rota virüs 2.ay da oluyor demedi daha önceden.
2.ay aşısını olurken söylediler 3.ay ve 5.ayda iki doz oluyor diye.
Anca emiyomu Aaa neden mama diye soruyorlar.
Neyse vaktini geçirmedik en azından diye seviniyorum.
Merakım şu; piyasa da iki farklı fiyat aşı varmış. E farkları ne acaba bilen var mı ben bilgi alamadım sağlıkçı ve eczaneden.

Nolacak bizim bebelerin sol taraf sevdası :) doktora söylesem bide güzel açıklama yapar ki. Allaha emanet dr

Doktorundan memnun değil misin canım?

Benim KV de çocuk uyuduktan sonra çocuğu sevmeye geliyor. Gece saat 10 da eşim evdeyken. Sen eşim yokken gündüz gelsene hem çocuk uyanık olur. Yok gelmez iş var çünkü. Dibimde oturuyor bu arada.
Geçen gece 10 da gelmiş eşim de sağolsun çocuğu yatağına alıştırmaya çalışıyorum biliyor, uyumuş memede pışpışlıyorum çocuğu, o anda KV yi yatak odama kadar soktu bak çocuğu uyutuyor diye. Neymiş kaçıyor gibi olmayaymışım. Tartıştık. Yatak odasına kadar sokman gerekmezdi müsait değil çocuğu uyutuyor diyebilirsin dedim. Özel hayatımız kalmaz böyle kafasına göre saat 10 da gelirse dedim.. Sonra sonra anladı,hak verdi bakalım daha ne göreceğim.

Canım sıkıntılardan herhalde.. Ben de arada kabus görüyorum. Lohsalığımdan beri milletin hezeyanlarının derdini çekiyorum. Ne kadar mutlu olsam da ara ara günümü berbat etmeyi başarıyorlar. Senin de sıkıntıların varsa Allah'a sığın canım dua oku bol bol ferahlarsın umarım. Ben de sık sık fatiha okuyorum... ne iyi geliyorsa sana onu yap. Aç kulaklıkla müzik dinle tek kulakta olsa dinle rahatlarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…