2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu çocuk tam uykuya dalarken kendini tırnaklamaya başlıyor ve çok ağlıyor inşallah atak haftası olduğu içindir

Canım bilmiyorum sana çare olur mu ama ben bugun yuzustu gogsume yatırdım.bende koltukta yarı uzanır oturdum gogsumde ole baya daldı.sonada yatagına yuzustu koydum.hiç uyanmadı.yuzustu yatırmak sakıncalı diolar ama ben basında bekledim bole 1,5 saat uyudu.once ayakta gezindik sona koltuga uzandık gogsumdeyken sonada yatagına koydum.ama sırt ustu deniyim bide dedim sırt ustu yatırdım anında uyandı.

Yüz üstü göğsümüzde uyurken ki halleri çok tatlı ya kıyamam ♡

Yuhh yani bu ne ya ben bile sinir oldum burdan. Bi rahat bırakın arkadaş kaçmıyo ya bu çocuk.. hem daha ele alıp sevilecek zamanları değil..anneler zaten uykusuz yorgun bi gidin ya
Yok ben delircem az kaldi .Oglani uyuttum 15 dk filan oldu tel tamamen sessizde.Ben de pispislarken gozumu kapattim .Tele bi baktim. MILYON cagri mesaj kv ve esim .Kv.yi.aradim yeni yatmistik hayirdir diye.Biz simdi gelcez dedi .Yeni yatirdim ben de uyucam uyaninca gelin dedim.Tamam dedi .Oglunu arayip sikayet etmis simdi gelcekler ne kabul etmiyon diye beni aradi .Tabi cocuk uyandi bu sirada.Geri aradim kv yi simdi mi geliyorsunuz diye .Evet baska isimiz var bizim bekleyemeyiz dedi .Iyi dedim kapattim .
Ama gelince sorcam beni ogluna mi sikayet ettin diye

Bende kumdakta uyutcaksam eger kucagımda sallıyorum once hafif hafif yuruyup sallanıyoruz.aglarsa en azından kucagımda oluyor.sarılıyorum aglarsa iyice ama en sonunda o pes ediyor.ama içim sızlıyor o kundaktaki haline birde 30-40 dk da geri uyanıyor.bugun kızdım kundagada actım aldım kucagıma gogsume yatırdım sona yatagınada yuzustu koydum 1,5 saat ole rahat uyuduki.tabi ben basında dikildim.gunduz hiç öle rahat uyumazdı kundakla bile.yuzustu yatırmayın diolar ama bu kadar rahat ve kesintisiz uyuması beni dusundurdu.

Ya bu çocuk tam uykuya dalarken kendini tırnaklamaya başlıyor ve çok ağlıyor inşallah atak haftası olduğu içindir
Elerni kundak yapmak uyumasna yardımcı ola bilir tabi bazi bebekler kundakda tutmak zor sadıce kolarnı yap ayaklarıacık kalsın.

Of ya azcık anlayış olsa cok iyi olur. Sende oyle soyleme yınede alınır eşinle aranız bozulur altdan al biraz. Ama bununda be faydası olur şupeli bana hiç olmadı.

Yahu zorla soğutuyorlar kendilerinden sana acımıyorlarsa o minicik bebeye acısınlar bırakında uyusun uyusunda büyüsün.. bizde dün kv lere gittik bi gece kaldık o kadar mızmızdıki oğlum uyumasına fırsat vermediler çünkü..oğlum sabah5 te ıkınır ağlar hergece bi baktm pat kapı açıldı niye ağlatıyosunz benm oğlumu diye.. yuh dedm ya anne korkuttun öyle pat diye girilirmi dedim.. ama işte anlayan kim Allah sana sabır versin cnm ben en azndan gittiğim sürece görüyorum henüz yolculuk yapamıyor.. sizinkiler maşallah çatkapıyı pek seviyorlar

Bizimde 3.ayda yapılcakmış canım
Ben rotateq yaptırıcam 3 doz olandan. Diğeri bazı ülkelerde toplatılmış içime sinmedi o yüzden.
Diğeri hangisi rotarix mi, doktor geçtiğimiz ay rotavirus aşısı önemli yaptırın dedi ikinci ayda da olur dedi sadece madem birçok çeşidi var neden doktorlar belirtmiyor anlamadım

Sor cnm valla, daha dün sizde değiller miydi zorlandığını görmediler mi

Of ya azcık anlayış olsa cok iyi olur. Sende oyle soyleme yınede alınır eşinle aranız bozulur altdan al biraz. Ama bununda be faydası olur şupeli bana hiç olmadı.

Sor cnm valla, daha dün sizde değiller miydi zorlandığını görmediler mi

Oturur oturmaz sordum .Yok yok sikayet etmedim dedi .Boyle boyle oldu ben ariycam dedim ona ragmen oglunu arayip sikayet ettin demi dedim.Once hayir dedi sonra tekrarladım sordum dogru dedi .Ee benle hallet problemini niye oglunu ariyon .Milyon kere arayip cocugumu uyandirdiniz dedim .Mosmor oldu .Ama yuz yok şimdi de niye ağlıyor diyo .Niye acaba cocuk meme istiyor vermiyorlar .Sabir ya sabir sabir sabir ....

Kim bebeğini ağlatır ki yaa, anlayamıyorın anki onlar bebek büyğtmediler sanki

Kundağı sevmiyor mu canım ? Eldiven takıyormusun
Eldiven sadece bir hafta taktik. Kundaga alışmıştı aslında ama bu hafta ne oldu anlamadım ellerini yüzüne goturemeyince sinirden ağlıyor ve uyumuyor. Ağzında emzik var onu düşürüyor elleriyle sonra emzik düştü diye sinir krizi geçiriyor sonra emziği veriyorum bu sefer de elini ağzına sokamadigi için ağlıyor. Bu arada tabii uykusuzluk başına vurmuş oluyor savaşıyoruz tam uyuyacakken

Kafayı yicem valla ya sabah 7den beri uyumadı açlıktan bayılacam ya bi çorba içemedim gidip gelip bisküvi atıyorum ağzıma bi büyüyseler ya

Allah Allah neden acaba, hangi aylarda yapılıyor seninki canım?
Alerjik belirtiler göstermiş sanırım ama tam emin değilim araştırıcam bende canım. 3.ay dedi sanırım diğer dozlar arasında 4 hafta olması gerekiyormuş. 3.ay dediği için pek sormadım yarın gidicem sorarım ayrıntılı :)
Ben sordum canım teşekkür ederim bilgi için :)
Benim kızımda anakucağında dalmış kundaksız olunca 20 dkda uyandı. Bizimki kundakla kesintisiz 2-3 saat uyuyabiliyor canım o yüzden içim rahat.
Diğeri hangisi rotarix mi, doktor geçtiğimiz ay rotavirus aşısı önemli yaptırın dedi ikinci ayda da olur dedi sadece madem birçok çeşidi var neden doktorlar belirtmiyor anlamadım
Evet canım rotarix sanırım. Zaten iki çeşidi varmış genelde rotarix kullanılıyormuş ama bize rotateq önerdiler. Bende iyice araştırıcam bakalım gitmeden önce.

Simdi gel de uyut .O kadar aglattilar sinirinden memeyi almadi .Memeyi aldi dalacak icini ceke ceke agliyor .

aynen canim cok fena. Resmen emvayi cesit kabus gordum, senaryo senaryo =D basta bebek yataginda uyurken esimle yatiyorduk o zaman da ayniydi. Simdi oglani kendi yatagina koyup uyanmasindan ve geri uyumasindan biktim birlikte yatiyoruz. Onun uyanmasi benim uyutup geri koymam derken sabah oluyor cunku. Esime o zaman soylemistim simdi tekrar bahsetmedim. Buarada dun sana yorum yazmistim, etiketledim ama gormedin. Nasil gidiyor sagma işleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…