- 1 Ağustos 2014
- 8.809
- 12.559
- 298
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.921
Sag olasin canim dogru soyluyorsun. Ben de hep okuyorum bildigim sureleri. Zaten daha lohusaliktan yeni ciktik, normaldir herhalde. aman millet yukten baska bir sey degil. Kimseden fayda yok maalesef canim.Canım sıkıntılardan herhalde.. Ben de arada kabus görüyorum. Lohsalığımdan beri milletin hezeyanlarının derdini çekiyorum. Ne kadar mutlu olsam da ara ara günümü berbat etmeyi başarıyorlar. Senin de sıkıntıların varsa Allah'a sığın canım dua oku bol bol ferahlarsın umarım. Ben de sık sık fatiha okuyorum... ne iyi geliyorsa sana onu yap. Aç kulaklıkla müzik dinle tek kulakta olsa dinle rahatlarsın.
Seninkine sadece kv girmis aksam bizimkine 6 kisi bir anda daldı .Ustelik ben de uyuyordum .Hirslarini alamamislar bugun de gelceklermis .Sormadan danismadan !!!Ya bizim bu sağlık ocağı bana hiç rota virüs 2.ay da oluyor demedi daha önceden.
2.ay aşısını olurken söylediler 3.ay ve 5.ayda iki doz oluyor diye.
Anca emiyomu Aaa neden mama diye soruyorlar.
Neyse vaktini geçirmedik en azından diye seviniyorum.
Merakım şu; piyasa da iki farklı fiyat aşı varmış. E farkları ne acaba bilen var mı ben bilgi alamadım sağlıkçı ve eczaneden.
Doktorundan memnun değil misin canım?
Benim KV de çocuk uyuduktan sonra çocuğu sevmeye geliyor. Gece saat 10 da eşim evdeyken. Sen eşim yokken gündüz gelsene hem çocuk uyanık olur. Yok gelmez iş var çünkü. Dibimde oturuyor bu arada.
Geçen gece 10 da gelmiş eşim de sağolsun çocuğu yatağına alıştırmaya çalışıyorum biliyor, uyumuş memede pışpışlıyorum çocuğu, o anda KV yi yatak odama kadar soktu bak çocuğu uyutuyor diye. Neymiş kaçıyor gibi olmayaymışım. Tartıştık. Yatak odasına kadar sokman gerekmezdi müsait değil çocuğu uyutuyor diyebilirsin dedim. Özel hayatımız kalmaz böyle kafasına göre saat 10 da gelirse dedim.. Sonra sonra anladı,hak verdi bakalım daha ne göreceğim.
Bizim doktor ilk üç ay önemli, diğer tarafa baktıracak şekilde konuşun, dikkatini çekin , kucakta iken de diğer tarafa yaslayın dedi canım@dehaaa
Günaydın kızlar
Benim oğlum da hep soluna çeviriyor ve o taraf düzleşti bile. Mümkün değil sağa pek çeviremiyorum hemen eski halini alıyor. Yastık filan koyuyorum sağına baksın diye, bu seferde kendini kaydırarak düzleştiriyor. Napıcaz böyle simetrisi bozulacak diye korkuyorum. İnternette okudum bozulsa da 1 yaşa düzeliyormuş .veya boyun kaslarında problem olabilirmiş doktora gösterin diyorlar ..
Rota virüs aşısının biri iki biri üç doz ama totalde aynı hesaba geliyor diye duydum . Ama araştırmadımYa bizim bu sağlık ocağı bana hiç rota virüs 2.ay da oluyor demedi daha önceden.
Merakım şu; piyasa da iki farklı fiyat aşı varmış. E farkları ne acaba bilen var mı ben bilgi alamadım sağlıkçı ve eczaneden.
Benim KV de çocuk uyuduktan sonra çocuğu sevmeye geliyor. Gece saat 10 da eşim evdeyken. Sen eşim yokken gündüz gelsene hem çocuk uyanık olur. Yok gelmez iş var çünkü. Dibimde oturuyor bu arada.
Geçen gece 10 da gelmiş eşim de sağolsun çocuğu yatağına alıştırmaya çalışıyorum biliyor, uyumuş memede pışpışlıyorum çocuğu, o anda KV yi yatak odama kadar soktu bak çocuğu uyutuyor diye. Neymiş kaçıyor gibi olmayaymışım. Tartıştık. Yatak odasına kadar sokman gerekmezdi müsait değil çocuğu uyutuyor diyebilirsin dedim. Özel hayatımız kalmaz böyle kafasına göre saat 10 da gelirse dedim.. Sonra sonra anladı,hak verdi bakalım daha ne göreceğim.
Bizimde 3.ayda yapılcakmış canımYa bizim bu sağlık ocağı bana hiç rota virüs 2.ay da oluyor demedi daha önceden.
Sag olasin canim dogru soyluyorsun. Ben de hep okuyorum bildigim sureleri. Zaten daha lohusaliktan yeni ciktik, normaldir herhalde. aman millet yukten baska bir sey degil. Kimseden fayda yok maalesef canim.
Ay teşekkürler ben de şimdi bakayım.Kizlar rotavirusu hakkinda tecrubeli aekadaslarimdan bilgi aldim sizinle yazilarini paylasiyorum. ilgilenenler okusun lutfen. benim doktorumda kesinlikle yapilmasi gerektigini 3 ve 5 ayda ildugunu soyledi
Seninkine sadece kv girmis aksam bizimkine 6 kisi bir anda daldı .Ustelik ben de uyuyordum .Hirslarini alamamislar bugun de gelceklermis .Sormadan danismadan !!!
Evet haklısın canım , yapmaya çalışıyoruz ama inatla diğer tarafa çeviriyor yatarken özellikle.Bizim doktor ilk üç ay önemli, diğer tarafa baktıracak şekilde konuşun, dikkatini çekin , kucakta iken de diğer tarafa yaslayın dedi canım
Rota virüs aşısının biri iki biri üç doz ama totalde aynı hesaba geliyor diye duydum . Ama araştırmadım
Bizimde 3.ayda yapılcakmış canım
Ben rotateq yaptırıcam 3 doz olandan. Diğeri bazı ülkelerde toplatılmış içime sinmedi o yüzden.
Cok fazla kucukle iygilenemiyor kucağında salıyor tutuyor falan o kadar ama buda yardım tabi. Bu arada akşam bana o lafı soyleyen kadın kozı bize geldiğinde: git uyu dinlen canım demişdi onların yanında mukemel kv cok iyi oynuyor her neyse.Yok gormese anlarim her gece rezilligi goruyorsun niye baskalari keyif yapsın diye kendi cocuguna kiyiyorsun ki .
Baskalarini memnun etmek daha cazip herhalde .Babalık duygusu 3 4 ayda olusumunu tamamliyormus .Gercekten oyle .Bizim kadar sahiplenmek zaten mumkun degil de .
Seninkinin biri sussa biri baslar.Allah yardimcin olsun canim .Neyse kv ilgileniyormus kucukle .Sen o acikana kadar dinlen. Kocan yemek yerken uyuyacak msn nasil bir soru .O gece karisi emzirirken uyuyor ama nobet mi tutuyor sanki.
Evet benim oglanin uykuyla zoru var .
Yuhh yani bu ne ya ben bile sinir oldum burdan. Bi rahat bırakın arkadaş kaçmıyo ya bu çocuk.. hem daha ele alıp sevilecek zamanları değil..anneler zaten uykusuz yorgun bi gidin yaSeninkine sadece kv girmis aksam bizimkine 6 kisi bir anda daldı .Ustelik ben de uyuyordum .Hirslarini alamamislar bugun de gelceklermis .Sormadan danismadan !!!
İyiyim canım vala oyle bir turu vakıt bulamıyorum. Kuzlarda iyi cok şukur, kuzım cok igikenmiyor kardeşiyle sanırım ne olduğnu anlamıyor ama firsat bulduğu an tokatlamaya hazır.Firuze naber nasilsin? Kizlardan pek giremiyosun sanirim. Bebisler nasil? Abla kardes anlasabiliyo mu?
Aşı yerlerine gelmiycek şekilde silseydin keşke canım.
Calpol verseydin canım ağrısı vardır belki.
Çok şükür geçti gitti teyzeleri sağolun atesimiz geçti ilk gün 24 saat oldu sonra geçti şükür ama biraz huysuzluk kaldı sanki gönlü olsun diye ha bire agucuk gugucuk oyunlar yaptık şimdi de hep oyun istiyor biz konuşunca susuyor biz susunca ağlıyor :)Gözlerim doldu inliyor u okuduğumda korkma canım takip et bişey olmaz
Aynen öyle maalesef. Sağlık olsun da gerisi önemli değil. Sağlık bozmasınlar.
Ay teşekkürler ben de şimdi bakayım.
Ne saçmalık ya, belki o an üst başın açık, insanın yatak odası banyo tuvalet gibidir öyle dalınmaz izin istemeden! Ama bu kocalar kendi rahatları bozulmadan hiç bir şeyi anlamıyorlar.
Evet haklısın canım , yapmaya çalışıyoruz ama inatla diğer tarafa çeviriyor yatarken özellikle.
Hıı anladım canım. sağol
Ben sorunca cevaplıyor onun dışında gözümün içine boş boş bakıyor ama sağolsun rota aşısını soylemişti geçen ay. bi tane çocuk doktoru var oda bu işte buns şükür :)Ya bizim bu sağlık ocağı bana hiç rota virüs 2.ay da oluyor demedi daha önceden.
Adet olamamanın verdiği şişlik illaki vardır karnımız 6 ay - 1sene sonra düzelir sanırım. Bol bol emzir.Karnım adet görmüyorum diye mi boyle 3 ay oldu
Hangisi aldın senRahat cnm en azından içinde uyuyor dene sende istersen disardada rahat oluyor
Ben hamileliğimin başından beri hep rüyalarla boğuştum çoğu sabah ağlayarak uyandım şükür doğumdan sonra hiç rğya görmedim. Lohusalıkta olabiliyor annem beni yalnız bırakıp bi yere gitmezdi lohusasın yalnız kalma derdi. Bebeğin yanına Kuran koydu babasının tshirtlerini örttü üzerine. Sendeki de sanırım bilinçaltı. Arkadasım da öyle sürekli korkardı bişeyler olurdu yalnız kalamazdı eşim yokken ben giderdim kalırdm yanında. Bebeği 1 yasında o sıcağa rağmen camı pencereyi geceleri açamaz korkudan ev 4.kat. biraz rahatlamaya ihtiyacın var eşinle konuştun mu bu konuyu ?Sag olasin canim dogru soyluyorsun. Ben de hep okuyorum bildigim sureleri. Zaten daha lohusaliktan yeni ciktik, normaldir herhalde. aman millet yukten baska bir sey degil. Kimseden fayda yok maalesef canim.
Elinde kalacaklar bi günSeninkine sadece kv girmis aksam bizimkine 6 kisi bir anda daldı .Ustelik ben de uyuyordum .Hirslarini alamamislar bugun de gelceklermis .Sormadan danismadan !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?