2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bize de rotarix diye yazmıştı doktor aklım karıştı şimdi. Rotarix mi alerji yapanmis?

canim al ellerinden aglatmak ne demek ya. Benim kv de ben meme versem bende de dursa olmaz mi demisti... Cuma gunu tekrar geliyor, aynen ben de "ya sabir"...

canim al ellerinden aglatmak ne demek ya. Benim kv de ben meme versem bende de dursa olmaz mi demisti... Cuma gunu tekrar geliyor, aynen ben de "ya sabir"...
Uyku problemi ile uğraştığımız yetmiyor sanki demi ...
Neyse gittiler yarin gelmek uzere ...
Bu ara bir hirs bir hirs .Gozlerinden fiskiriyor resmen .

Hahaha aynen

Elinde kalacaklar bi gün

Tam cinnet geçirmelik.. Gaza getirmeyim de

Hahaha aynen

Tam cinnet geçirmelik.. Gaza getirmeyim de
Boyle olacağını bilsem baska ile tayin ister oyle cocuk dogururdum.Gerci onlar oraya da gelirdi .Ben buraya atandığımda baska yerde yasiyorlardi.Biz evlendik 3 5 ay sonra hoop geldiler.

İnşallah bizimki de düzelir. Ben de yandan destekliyorum pusettr ve bazen de yatarken.

Sağol ya eczacı da hangisini getirteceğini şaşırmış. :) Bana da Rotarix iyi dediler diyor.. Dedim yok rotatec getirtin o iyiymiş.

Öyle söylediler canım ama tam emin değilim bilmiyorum. Şöyle bi yazı buldum şimdi araştırırken.
https://www.instagram.com/p/BJLafyhDocj/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=18jpqesylajko

Boyle olacağını bilsem baska ile tayin ister oyle cocuk dogururdum.Gerci onlar oraya da gelirdi .Ben buraya atandığımda baska yerde yasiyorlardi.Biz evlendik 3 5 ay sonra hoop geldiler.

Pff valla ben de kendi evimden KV evine taşındım. Oğlumuz burada oldu. Bizde tayin isteyebiliriz zira KV herşeye karışmayı adet edinmiş biri. Şimdilik iyi gibi..sınır koyuyorum ama çok huzursuzluk yaşadık eşimle hiç yoktan KV yüzünden.

Simdi gel de uyut .O kadar aglattilar sinirinden memeyi almadi .Memeyi aldi dalacak icini ceke ceke agliyor .
Kuzum ya, cocuğun butun duzenı alt ust etdıler desene.
Bide canım hanı sınırden memeyı kabul etmiyor ya bebek ben ona şoyle bir cozum buldum, ağlayınca ne yapsam mememi almiyor bende emzik veriyorum 1-2 sanıye emiyor atmadan ağzından ben cıkarıp meme veriyorum oyle emiyor. Emzik kulanıyorsan dene.

Uyku problemi ile uğraştığımız yetmiyor sanki demi ...
Neyse gittiler yarin gelmek uzere ...
Bu ara bir hirs bir hirs .Gozlerinden fiskiriyor resmen .
aynen bizim tasidiigimiz, dogurdugumuz, suanda ugruna ac susuz uykusuz insanliktan cikmis sekilde yasadigimiz bebekleri adeta bizimle paylasamiyorlar evine gidip uyuyorsun daha ne konusmaya hakkin var dicen

Simdi gel de uyut .O kadar aglattilar sinirinden memeyi almadi .Memeyi aldi dalacak icini ceke ceke agliyor .

Ayy kıyamam ya,
Öyle bir şey olduğunda al ellerinden canım zaten zor uyuyor bebeğin. Bozulan bozulsub çocuğunun düzeni önemli.
Bebekler rutini ister.. Rutin dışı strese giriyorlar.

Görmedm canm kusura bakma bildirim gelmemiş ben bildirimde hiç bişeyi es geçmem :) dün ilk sağdığmda sol göğsüm sıfır sağ göğsümden 2 damla gelmişti. Acaip moralim bozuldu bidaha sağmadım. Demin yine denedim bu sefer soldan bi çay kaşığı geldi sağdan 2 damla :) sütün geldiğini gorunce bi sevindim 15 dk sağdı bu arada. Ne diyosun düzenli sağmayla olacak mı dersin ? Yarın gece yola çıkıyorum kendi evimde daha bi düşerim bu konu üzerine. Burda yiyip içip yatıyorum hiç kilo vermemişim. evime gdym spor aletlerim var beni bekliyolar kendimi yormadan spor yapacağım 2ay sonra abimin düğünü var sonuçta :)

Afilim92 senin kayınvalideyi bana göndersene stres atmaya ihtiyacım var. Benim gibi gelini olsa seni altın tepside baş üstünde taşırdı. Benimki korkudan arayamıyor beni

Rota aşısini yaptirmicam galiba zamanımız da geçiyor karar veremiyorum. Babası sağolsun topu hep bana atar

Muhtemelen ikiside aynıdırda ufak farklar vardır canım içime benimde rotateq sindi okuyunca :)

En iyisi uzak olani .Bugun cocugum sabah bir saat uyudu onla duruyor. Onlar bozmasa guzel dalmisti 1 saat uyurdu.
Zaten duzen yoktu iyice zivanadan cikardilar .Kiz sen bizim emzik maceramizi bilmiyordun demi
Emzik yuzunden beni reddetmisti ya benimki .
aynen bizim tasidiigimiz, dogurdugumuz, suanda ugruna ac susuz uykusuz insanliktan cikmis sekilde yasadigimiz bebekleri adeta bizimle paylasamiyorlar evine gidip uyuyorsun daha ne konusmaya hakkin var dicen
Bir tane daha dogursa rahatlariz valla .
Ayy kıyamam ya,
Öyle bir şey olduğunda al ellerinden canım zaten zor uyuyor bebeğin. Bozulan bozulsub çocuğunun düzeni önemli.
Bebekler rutini ister.. Rutin dışı strese giriyorlar.
Sirf nineyle dede var diye daha fazla cazgirlik yapmadim .Onlarin bana ettiklerini bilmezler kötü ben olurum diye.
Afilim92 senin kayınvalideyi bana göndersene stres atmaya ihtiyacım var. Benim gibi gelini olsa seni altın tepside baş üstünde taşırdı. Benimki korkudan arayamıyor beni
Nasil başardın anlatsana

Kızlar emziren anne saçına boya yapa bilir mi ? Hamileyken de boyatmadim hala da emin değilim siz ne yaptınız boya yapıyor musunuz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…