- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #61.961
Bize de rotarix diye yazmıştı doktor aklım karıştı şimdi. Rotarix mi alerji yapanmis?Alerjik belirtiler göstermiş sanırım ama tam emin değilim araştırıcam bende canım. 3.ay dedi sanırım diğer dozlar arasında 4 hafta olması gerekiyormuş. 3.ay dediği için pek sormadım yarın gidicem sorarım ayrıntılı :)
Ben sordum canım teşekkür ederim bilgi için :)
Benim kızımda anakucağında dalmış kundaksız olunca 20 dkda uyandı. Bizimki kundakla kesintisiz 2-3 saat uyuyabiliyor canım o yüzden içim rahat.
Evet canım rotarix sanırım. Zaten iki çeşidi varmış genelde rotarix kullanılıyormuş ama bize rotateq önerdiler. Bende iyice araştırıcam bakalım gitmeden önce.
canim al ellerinden aglatmak ne demek ya. Benim kv de ben meme versem bende de dursa olmaz mi demisti... Cuma gunu tekrar geliyor, aynen ben de "ya sabir"...Oturur oturmaz sordum .Yok yok sikayet etmedim dedi .Boyle boyle oldu ben ariycam dedim ona ragmen oglunu arayip sikayet ettin demi dedim.Once hayir dedi sonra tekrarladım sordum dogru dedi .Ee benle hallet problemini niye oglunu ariyon .Milyon kere arayip cocugumu uyandirdiniz dedim .Mosmor oldu .Ama yuz yok şimdi de niye ağlıyor diyo .Niye acaba cocuk meme istiyor vermiyorlar .Sabir ya sabir sabir sabir ....
ben de ondan aldim ama daha kullanmayi beceremedim canimBen ınstagramdan mamadusbaby diye bir sayfa var ordan sipariş verdim memnunum
Uyku problemi ile uğraştığımız yetmiyor sanki demi ...canim al ellerinden aglatmak ne demek ya. Benim kv de ben meme versem bende de dursa olmaz mi demisti... Cuma gunu tekrar geliyor, aynen ben de "ya sabir"...
Çok basit cnm ilk başta bende zorlandım sonradan alıştım Yenidoğan aparatını kullanmayı unutma cnm.ben de ondan aldim ama daha kullanmayi beceremedim canim
Telefondan pış pış sesini
Ben sorunca cevaplıyor onun dışında gözümün içine boş boş bakıyor ama sağolsun rota aşısını soylemişti geçen ay. bi tane çocuk doktoru var oda bu işte buns şükür :)
Kaynana konularında bizim topik bdv yi geçti valla Allah sabır ve kolaylık versin hersey eşte bitiyor bunu iyice anlamış olduk.
Elinde kalacaklar bi gün
Yok ben delircem az kaldi .Oglani uyuttum 15 dk filan oldu tel tamamen sessizde.Ben de pispislarken gozumu kapattim .Tele bi baktim. MILYON cagri mesaj kv ve esim .Kv.yi.aradim yeni yatmistik hayirdir diye.Biz simdi gelcez dedi .Yeni yatirdim ben de uyucam uyaninca gelin dedim.Tamam dedi .Oglunu arayip sikayet etmis simdi gelcekler ne kabul etmiyon diye beni aradi .Tabi cocuk uyandi bu sirada.Geri aradim kv yi simdi mi geliyorsunuz diye .Evet baska isimiz var bizim bekleyemeyiz dedi .Iyi dedim kapattim .
Ama gelince sorcam beni ogluna mi sikayet ettin diye
Öyle söylediler canım ama tam emin değilim bilmiyorum. Şöyle bi yazı buldum şimdi araştırırken.Bize de rotarix diye yazmıştı doktor aklım karıştı şimdi. Rotarix mi alerji yapanmis?
Boyle olacağını bilsem baska ile tayin ister oyle cocuk dogururdum.Gerci onlar oraya da gelirdi .Ben buraya atandığımda baska yerde yasiyorlardi.Biz evlendik 3 5 ay sonra hoop geldiler.Hahaha aynen
Tam cinnet geçirmelik.. Gaza getirmeyim de
İnşallah bizimki de düzelir. Ben de yandan destekliyorum pusettr ve bazen de yatarken.Hergün ufak tefek keşiflerle
Benim de aynıydı. Boyun kaslarının iki tarafının da gelişmesi için mecbur iki tarafa da bakmalı. Ben yanında oldugum anlarda omzunun ve basının altına hafif bir destek koyarak çeviriyorum. Şimdilerde kendiliğinden de dönmeye başladı.
Alerjik belirtiler göstermiş sanırım ama tam emin değilim araştırıcam bende canım. 3.ay dedi sanırım diğer dozlar arasında 4 hafta olması gerekiyormuş. 3.ay dediği için pek sormadım yarın gidicem sorarım ayrıntılı :)
Ben sordum canım teşekkür ederim bilgi için :)
Benim kızımda anakucağında dalmış kundaksız olunca 20 dkda uyandı. Bizimki kundakla kesintisiz 2-3 saat uyuyabiliyor canım o yüzden içim rahat.
Evet canım rotarix sanırım. Zaten iki çeşidi varmış genelde rotarix kullanılıyormuş ama bize rotateq önerdiler. Bende iyice araştırıcam bakalım gitmeden önce.
Öyle söylediler canım ama tam emin değilim bilmiyorum. Şöyle bi yazı buldum şimdi araştırırken.
https://www.instagram.com/p/BJLafyhDocj/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=18jpqesylajko
Boyle olacağını bilsem baska ile tayin ister oyle cocuk dogururdum.Gerci onlar oraya da gelirdi .Ben buraya atandığımda baska yerde yasiyorlardi.Biz evlendik 3 5 ay sonra hoop geldiler.
Kafayı yicem valla ya sabah 7den beri uyumadı açlıktan bayılacam ya bi çorba içemedim gidip gelip bisküvi atıyorum ağzıma bi büyüyseler ya
Kuzum ya, cocuğun butun duzenı alt ust etdıler desene.Simdi gel de uyut .O kadar aglattilar sinirinden memeyi almadi .Memeyi aldi dalacak icini ceke ceke agliyor .
aynen bizim tasidiigimiz, dogurdugumuz, suanda ugruna ac susuz uykusuz insanliktan cikmis sekilde yasadigimiz bebekleri adeta bizimle paylasamiyorlarUyku problemi ile uğraştığımız yetmiyor sanki demi ...
Neyse gittiler yarin gelmek uzere ...
Bu ara bir hirs bir hirs .Gozlerinden fiskiriyor resmen .
Simdi gel de uyut .O kadar aglattilar sinirinden memeyi almadi .Memeyi aldi dalacak icini ceke ceke agliyor .
poposunu aparata oturtuyoruz dimi canim? Ama benimki bacaklarini kasiyor, kivirmiyorÇok basit cnm ilk başta bende zorlandım sonradan alıştım Yenidoğan aparatını kullanmayı unutma cnm.
Görmedm canm kusura bakma bildirim gelmemiş ben bildirimde hiç bişeyi es geçmem :) dün ilk sağdığmda sol göğsüm sıfır sağ göğsümden 2 damla gelmişti. Acaip moralim bozuldu bidaha sağmadım. Demin yine denedim bu sefer soldan bi çay kaşığı geldi sağdan 2 damla :) sütün geldiğini gorunce bi sevindimaynen canim cok fena. Resmen emvayi cesit kabus gordum, senaryo senaryo =D basta bebek yataginda uyurken esimle yatiyorduk o zaman da ayniydi. Simdi oglani kendi yatagina koyup uyanmasindan ve geri uyumasindan biktim birlikte yatiyoruz. Onun uyanmasi benim uyutup geri koymam derken sabah oluyor cunku. Esime o zaman soylemistim simdi tekrar bahsetmedim. Buarada dun sana yorum yazmistim, etiketledim ama gormedin. Nasil gidiyor sagma işleri
Muhtemelen ikiside aynıdırda ufak farklar vardır canım içime benimde rotateq sindi okuyunca :)İnşallah bizimki de düzelir. Ben de yandan destekliyorum pusettr ve bazen de yatarken.
Sağol ya eczacı da hangisini getirteceğini şaşırmış. :) Bana da Rotarix iyi dediler diyor.. Dedim yok rotatec getirtin o iyiymiş.
Pff valla ben de kendi evimden KV evine taşındım. Oğlumuz burada oldu. Bizde tayin isteyebiliriz zira KV herşeye karışmayı adet edinmiş biri. Şimdilik iyi gibi..sınır koyuyorum ama çok huzursuzluk yaşadık eşimle hiç yoktan KV yüzünden.
En iyisi uzak olani .Bugun cocugum sabah bir saat uyudu onla duruyor. Onlar bozmasa guzel dalmisti 1 saat uyurdu.İnşallah bizimki de düzelir. Ben de yandan destekliyorum pusettr ve bazen de yatarken.
Sağol ya eczacı da hangisini getirteceğini şaşırmış. :) Bana da Rotarix iyi dediler diyor.. Dedim yok rotatec getirtin o iyiymiş.
Pff valla ben de kendi evimden KV evine taşındım. Oğlumuz burada oldu. Bizde tayin isteyebiliriz zira KV herşeye karışmayı adet edinmiş biri. Şimdilik iyi gibi..sınır koyuyorum ama çok huzursuzluk yaşadık eşimle hiç yoktan KV yüzünden.
Zaten duzen yoktu iyice zivanadan cikardilar .Kiz sen bizim emzik maceramizi bilmiyordun demiKuzum ya, cocuğun butun duzenı alt ust etdıler desene.
Bide canım hanı sınırden memeyı kabul etmiyor ya bebek ben ona şoyle bir cozum buldum, ağlayınca ne yapsam mememi almiyor bende emzik veriyorum 1-2 sanıye emiyor atmadan ağzından ben cıkarıp meme veriyorum oyle emiyor. Emzik kulanıyorsan dene.
Bir tane daha dogursa rahatlariz valla .aynen bizim tasidiigimiz, dogurdugumuz, suanda ugruna ac susuz uykusuz insanliktan cikmis sekilde yasadigimiz bebekleri adeta bizimle paylasamiyorlarevine gidip uyuyorsun daha ne konusmaya hakkin var dicen
Sirf nineyle dede var diye daha fazla cazgirlik yapmadim .Onlarin bana ettiklerini bilmezler kötü ben olurum diye.Ayy kıyamam ya,
Öyle bir şey olduğunda al ellerinden canım zaten zor uyuyor bebeğin. Bozulan bozulsub çocuğunun düzeni önemli.
Bebekler rutini ister.. Rutin dışı strese giriyorlar.
Nasil başardın anlatsanaAfilim92 senin kayınvalideyi bana göndersene stres atmaya ihtiyacım var. Benim gibi gelini olsa seni altın tepside baş üstünde taşırdı. Benimki korkudan arayamıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?