2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Biz seninle yakındık sanırım, ben anadolu yakasındayım .
Evet yakınız galiba nevesta'cım. Burayı seviyorum ama bazen kendimi dışarılara atmak istiyorum..

İstanbul buluşması gruplar halinde olabilir anadolu yakasında bir biz varız :) varsa da bilmiyorum başka arkadaş var mı?

Çok benzer şeyleri ben de yaşıyorum yalnız değilsin bizim bebek aynı odada kendi beşiğinde genelde ama uyurken sanki yatakta yanımda uyumuş ben de üstüne yatmışım gibi hissedip sıçrayarak uyanıyorum yatakta bebek arıyorum bi de sürekli bebekle ilgili kabusla egörüyprum benim gibi kabus gören var mo

Ben de öyleydim ama bu aralar olmuyor artık, ben yorgunluk ve psikolojik olarak değerlendiriyorum

Canım inan bana türkiyeyle alakası yok.. Ben avusturyadayım güya en yaşanılır ülkelerden biri ama hiç de öyle değil inan bana.. Türkiyede herşeyin alası var. Burdaki doktorlar daha baştan savma uapıyor heeşeyi. Türk doktorlarının gözünü seveyim ben ama tabi kişiden kişiye değişiyor

Ay çok biliyolar bu eşler zaten herşeyi.. Canım senden daha iyi kimse tanıyamaz brbeğini. Sen anlarsın uykusu mu var kakası mı geldi gazı mı var.. Ondan gereksiz değil uyutmaya cabalaman. Her bebek kendi uyuyamaz yardıma ihtiyacı vardır. Artık ben de kızımı çözfüm herşeyini anlıyorum

Ben de zaman zaman görüyorum.
Bu gece de bebeğimi dışarda gezerken bir yerde unuttuğumu gördüm fellik fellik çocuğumu arıyordum.. (Allah korusun...) sayıklayarak uyandım.
Psikolojik kaygılardan dolayı öyle görüyoruz herhalde.

Canım bugün joker de market günü bir bak istersen :) biz de dün avm de yemek yiyelim dedik uykusu geldi emerek uyumak istedi ağladı kucağımda gezdirdim yemeği hızlı hızlı yedim arabaya bindik ve uyudu şaka gibi gezemeden eve döndük

7/24 memede olmanın şükredilecek yanı yok valla, zaten üzerine 120 cc mama veriyorum ağlıyor o zaman bile doymuyor benimki hamallık. Öyle bir haldeyimki meme değil trafik lambası ama tek ışık kırmızı
Meme reddi yaşayan memede kalsın istiyor. Sürekli memede olan uzaklaşsın istiyor. :)

Kızlar 2 3 gündür çok yoruldum. Oğlum hafif yeşil kaka yaptı mukuslu demiştim ya üşüttü sanırım diye. Normalde 7de uyur 1 e kadar uyanır emer uyur 4 e kadar tekrar ener uyur 7 gibi uyanır ve kaka yapardı ve ben bez değiştirmeden uyuturdum. 3 gündür oğlum sabaha kadar sürekli kaka yapıyor ilk gün 4 kez falan yaptı dün 2 ye düştü mukuslu veya yeşil değil ama karnı gurulduyor rahat uyuyamıyor yavrum. Gözünden uyku akıyor ama kakadan uyuyamıyor o da. İshal desem gün boyu 4 veya 5 kez yapıyor 24 saatte 7 8 olmalı diyor. Neden böyle oldu anlamadım. Kaleidon prebiyotik de kullanıyoruz. Birde gündüz uykuları 45 dak 1 saate düştü. Gece uykusu uzadığından mı acaba? Şuan tam 88 günlük. Sizin nasıl durumlar?

Güzel vakit geçirmişsiniz ne güzek. Yavaş yavaş alışacaklar onlarda. Astronot montlardan mı aldın canım?
Canim yok su sekilde kapitone

Ama daha once bir tane almistim .Gozume buyuk görünmüştü .Bununla ayni beden .Iki taneye gerek yok hemen küçülüyor bunu iade edebilirim. Digeri daha tatli

Evet baktim ama cok pahali .Unibaby den vazgeciyorum artik .E bebekte baby me 10 tanesi 40 Tl Unibaby 12tane 75 Tl
Yine yiyebilmissin .Biz henuz cesaret edemedik yemek isine
Yaa gezdik diye sevindim ama gece yarisina kadar uyutamadık. Tamam genelde oyle ama en azindan saat 20 de uyutup 22 23 e kadar uyurdu .Dışarı çıkınca ekstra bir huzursuzluk geliyor .

106 günlük çığlıklar eşliğinde gece 11.30 ta uyudu. 1.30 ta çığlık atarak uyandı. Mama yedirdim altını değiştirdim 3 te uyudu 4.30 ta çığlık atarak uyandı. Gerisi bende yok yanıma aldım sabaha kadar emerek oyalandı hala uyumadı ve hala çığlık atıyor. Beynim çocuk sesiyle inliyor artık

Relaktaz damla kullanan varmı ? Geçen hafta müdürüm aradı bu hafta ortası tetkikten geçecekler yerime bakan arkadas karıştırmış herşeyi gerekirse cocukla gel biz bakalım sen biraz anlat dedi ama tabi mümkün değil. Annemler bakacakti bugün uğrayacaktım onlarada gelicem demedim belki olmaz diye kız sabahtan beri ağlak hatta geceden beri

Kıyamam ikinize de ya şükür çok sıkıntılı bir bebek değil oğlum ama birden huyu değişimcr kaka da artınca hasta mı diye korkuyorum. Bu hafta 3. Ay kontrolü var orda doktora soracağım ama ishal mi üşüttü mü bilmiyorum. Anlayamıyorum ki derdini açık havaya çıkıp oğlunla yürüyüş yapmayı denedin mi canım. Ben krizi turunca öyle yapıyorum sakinliyor biraz

Arkadaşlar 3aylik kontrol den geldim.oglum 650 Gr almış 3.5 cm uzamış kilo 2 haftadir sabit canım sıkıldı anne sütü ağırlıklı besleniyor mama bayağı azaldı bu jafta sadece 2 kez 60 CC mama aldı sadece acaba mama ile mi kilosu fazla almıştı diğer ay yoksa bu ayda kilo alimi bebeklerde genelde daha mi az oluyordu bilemedim ebeye sordum mama vermedim 2 haftadır neredeyse dedim kilosu az miki dedim oda ama 3.5 cm uzamış annesi sıkıntı etme dedi sizlerde 3. Ayda kilo alımı diğer aya göre az olan varmi

Ben kullandım canım daha önce biogaia kullandım arasinfa pek fark yok ama bizi rahatlati diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…