2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki de sarılık olup yoğun bakımda yattı çok kilo kaybetmişti aynı zamanda öyle başlattı mamaya ben direndim önce vermedim sonra az azverdim ama yine yükselince mecbur verdim ilk zamanlar kaşıkla veriyodum sonra biberona geçtim çok kısa sürede de biberonu bana tercih etmeye başladı. Sen de eds yapamazsan kaşıkla ya da kaşık biberonla ver en azından

O neymiş öyle ya ben de değiştirdim doktoru asla doyuramazsın memeyle bu bebeği çok iştahlı dedi şimdi gayet de doyuyor yani. Bazıları anneyi hiç düşünmüyor. Bence başka bir doktora yarın gidip idrar kültürü istetin arkadaşımın bebeği de benimkiyle aynı dönem çok huysuzlandığında kolik demiş göndermiş doktoru onda da enfeksiyon çıktı. Umarım değildir ama öyleyse çok sancısı vardır biz bile olunca nasıl ağrı çekiyoruz en azından olmadığına emin olun

Tahlil yapmadı mı hiç? Genel olarak bı bakması lazım çocuğa. Kulaklara idrara ve ultrasonla karna falan... Bizden kan da almışlardı hatta

Aynen. Sağlıklı olsun da. Bugün çok mutsuz, çok üzülüyorum o öyle somurtuk durdukça.
Benimkinin genel hali somurtkan .Mutsuz şirin diye seviyoruz.
7 kere uyuttuk her seferinde uyandi.Son 3 te çıldırdı. Dudakları buzdu hickira hickira agladi .Dizi izleyecektim uyutup
Ama su an yatakta yapışık yatıyoruz.

Benim bebeler çıldırdı bu hafta diş olayı bizde kesin başladı. Üst sol dişi kaşımaya çalışıyor biri diğeri yatay konuma kesinlikle geçmiyor hep kucakta dik duracak. Ben ne yapacagımı şaşırdım iyice zorlaştı ikisini zapt edemiyorum aynı anda ağlıyorlar ve acıkıyorlar hangisini emzireceğimi şaşırıyorum, mama yapmak bile imkansızlaşıyor. İkiz bebeklere tek bakmak tam bir çılgınlıkmış ve bu ara ben çok sık tek kalıyorum dün bir arkadaşım geldi sağolsun onun sayesinde duş aldım, çamaşır asıp bulaşık yerleştirdim ve bununla o kadar mutlu oldum ki anlatamam. Keşke kalabalık bir ailem olsaydı diye bu ara çok düşünüyorum ve üzülüyorum.

Haklısınız gerçekten. 1 aydır çok kötü çocuk. Doktora gidiyoruz, hiçbir şeyi yok, ateşi varsa korkun, ateş olmadıkça korkmayın, kusuyor, ağlıyor diye diyor. İyi de ateş yok diye çocuğun canı yanmıyor mu yani. O ağladıkça ben de ağlıyorum bazen.

Tahlil yapmadı mı hiç? Genel olarak bı bakması lazım çocuğa. Kulaklara idrara ve ultrasonla karna falan... Bizden kan da almışlardı hatta
Yok, eliylr falan kontrol ediyor. Stetoskop ile dinliyor, kulağına baktı. Bir şeyi yok bu çocuğun dedi. Tahlil hiçbir gidişimizde istemiyor.

Benimkinin genel hali somurtkan .Mutsuz şirin diye seviyoruz.
7 kere uyuttuk her seferinde uyandi.Son 3 te çıldırdı. Dudakları buzdu hickira hickira agladi .Dizi izleyecektim uyutup
Ama su an yatakta yapışık yatıyoruz.
Benimki öyle mutsuz bir bebek değildir normalde gülücükler saçar. Ama özellikle bugün çok mutsuz. Bana hiç gülmüyor. Babasına biraz gülüyor.

Bu sefer başka doktora gitmeyi planlıyoruz. Eğer o da tahlil istemezse biz gidip kendimiz yaptıracağız. Bu ülkede zaten her şeyi kendimiz hallediyoruz. Nefret ediyorum burada yaşamaktan. Türkiye'de olsa belki şimdiye kadar sorun neyse ortaya çıkmıştı. Belki de çocuk kolik değil, 3 aydır boşu boşuna bu kadar canı yanıyor.

Hani 3 aydan sonra uyku düzene giriyordu
İyice şaştı hala uyumadı.. Gündüz toplam uyuduğu uyku 2 saat. Sabah 8 den beri uyanık.. Babada kucakta ben de ne yapacağımı şaşırdım .
Tatilde daha rahattık yahu :/

Senin işin gerçekten zor cnm iki bebekle uğraşmak sabır ister, bizde zorlanıyoruz ama seninki bir başka valla.

Ko
Kolaylıklar diliyorum daha bugün dedim eşime bundan iki tane olsa napardık diye ki annem yanımda benim ama biraz büyüdüklerinde de herşey çok daha kolay olacak onlar için de sizin için de az sabır

Canım ya çok zor bugünlerin geçecek ve bir bakmışsın iki bebeği de aradan çıkarmışsin birbirlerine oyun arkadaşı olmuşlar...

Evet canım kimse istemezse siz yaptırın. Kulaklarına bakmış doktor demek ki orda değil problem zaten gideceğiniz diğer doktor da bakar kulağına. İdrar tahlili yaptirin

Ya canım sen de tek başına nasıl idare ediyorsun Allah kolaylık versin. Ben de arkadaşım yok diye üzülüyorum. Kimsem yok buralarda benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…