2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O kadar iyi anlıyorum ki seni bende yarın işe başlıcam yoldayız 2.5 ay sonra evime dönüyorum artık annem de benimle geliyor yılbaşına kadar bakacak kızıma. Ben süt sağıp bırakırım diyorum o gerek yok ben bişe yapar yediririm diyo

Üzülme cnm ya ben artık hee diyip geçiyorum. Biz size yaptık bir şey olmadı lafını milyon kere falan duydum heralde. Ama muhtacız şu anda bu yüzden çok da efelenemiyorum :) tamam diyip bildiğimi okuyorum. Ama bir ara resmen çocuklardan daha çok yoruyordu.

Aynı biz çocuğun süt alerjisi var yoğurt peynir olayını ancak 9. Ayda yavaş yavaş açacakmışız oda kontrol ederek diyorum. Ben yediririm birşey olmaz diyor. Ben bugün raporlu olduğum halde gidip yarım gün çalıştım aklım hep evdeydi çok zor olacak bırakması

Piyasada kime sorsanız yenidoğan için travel sistem diyorlar ama şahsen ben hiç memnun değilim çoook hantal zaten yukarıda da dendiği gibi ilk aylar arabaya koyup gezdirmek gibi bir şey şahsen bizde mümkün olmadı beslenme sorunları gaz vs derken zaten 3 ay daha beklesek ana kucağına gerek kalmadan direkt arabaya koyabileceğiz inşallah

Tıpkı benim annem demediği laf kalmıyor bir başkası olsa bi daha yüzüne bakmazdım ama anne hatrına bazen susuyorum bazen ben de kızıyorum ama insanın kendi annesi olunca kavga da etse tekrar bi yolunu buluyor ya da kızdırsa bile kızmamak daha kolay oluyor. Yanımdayken yardım etti baya bana ama her şeye söylendi bebekle ilgili okuduğum kitaplardan bebeğe aldığım eşyalara kadar en sonunda o da evimi özledim deyip evine gitti hepimiz bebişlerle tek başımıza kalmaya alışacağız bu gidişle.

meraba bende casual cadillac kullanıyrm gayet memnunum

Canan Karatay'dan inciler .
Tamamini izlemedim ama 1 bucuk aylik bebegi olan bayan soruyor bebeğim kabiz .Karatay diyor ki anne sütünü sulandir ver susuz kalmış. Şok oldum
Yok artık. Bi kaç yerde okuduğuma göre 6 aydan küçük bebeklerde su elektrolit dengesini bozuyormuş küçük midelerini de doldurduğu için süt veya mamaya yer kalmadığı için besinsiz kalıyormuş Afrika’da sıcak yerde yaşayan bebeklerde bile anne sütü alıyorsa suya gerek olmadığı anlaşılmış. Benim annem ve çevredekiler su vermediğim için beni vicdansız anne ilan etti en sonunda annemi doktorun yanına soktum özellikle sordum suya gerek var mı diye hem doktor hem aile hekiminin ebesi kesinlikle vermeyin dedi

Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Bizim arabamız casual cadillac trona safe çok memnunum

Bana dr mamadan sonra sadece 1 cay kasigi ver dedi .Pamukcuk olmamasi icinmis sanirim .Ilk ay cok mama aldigi icin verdim. Simdi vermiyorum .
Ane sütünü sulandirmak ne ya. Bir de bayana sordu şeker yuklemesi yaptirdin mi kadin yok diyince hah guzel diyor.

Oda bebeğe göre değişiyor canım ben travel almadım mesela ama kızım bebek arabasına binmedi. Ana kucağını ikinci el sonradan aldım binince uyuyor arada nefes alabiliyorum

Bizim kızın sağı solu belli olmuyor. Bazen duruyor arabada bazen çıldırıyor tek cesaret edemiyorum

Cnm buralardaym genelde oğlandan fırsat bulamıyrm gece okuyorum. Ozamanda kimse olmayınca yazacak bişey olmuyor ama herşeyi okuyrm. Bugün bizim 3 ay kontrolmz vardı ona gittik çok şükür kilo alımı iyi çıktı ordan kalça ultrasonuna gittk o da iyi çıktı çok şükür.. bizde durumlar böyle..

Son aldığın çok sevimliymiş. Küçük adam gibi olur güle güle giysin. Bende şu astronot tulumlara bakıyorum kullanışlı olur mu bilemedim

Son aldığın çok sevimliymiş. Küçük adam gibi olur güle güle giysin. Bende şu astronot tulumlara bakıyorum kullanışlı olur mu bilemedim
Sagol canim .Benim oglan cok sıkıya gelemiyor .Dun hirka giydirdim hiç sevmedi .Astronotta hic durmaz.Eger ki cok dışarı çıkarıyorsan kurtarici olur. Biz genelde evdeyiz.

Daha az önce sizi öyle büyüttüm bişey olmadı lafını duydum Mecbur olunca pek bişey de denmiyo zaten herşeye alınıyorlar. Daha yoldayım 1 den önce eve varamam ne zaman yerleşecem yatacam sabah işe gidecem bilmiyorum. Süt sağacak vaktim de yok. Maddi durumlardan dolayı çalışmam gerekiyor nasipse 6 ay yarım gün çalışıp ücretsize ayrılmayı düşünüyorum. Çalışan anne olmak gerçekten zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…