- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.321
Evet annem bizde kalıp sıkıldıkça ve ben onun kurallarına göre çocuk buyutmedikce deliriyor. Israrla çocuğu sallayarak uyuttugu ve tam acikmadan biberon dayadığı için extra sorunlarla uğraşıyorum bu da yetmezmiş gibi "sen nasıl anasin kötü ana uyuyan çocuk uyandırılır mi" diyor. Çocuk üç saattir uyuyo uyanmaya calisiyo ama annem sallamaya devam ediyor uyusun diye. çocuğu beşikten aldığım için kötü ana oldum
Geldiğinden beri de söyleniyor kaldım orta yerlerde yollarda......... Daha geleli bir hafta olmuş.
Şimdi gidip memlekette benim ne kadar kötü anne olduğumu anlatacak
Üzülme cnm ya ben artık hee diyip geçiyorum. Biz size yaptık bir şey olmadı lafını milyon kere falan duydum heralde. Ama muhtacız şu anda bu yüzden çok da efelenemiyorum :) tamam diyip bildiğimi okuyorum. Ama bir ara resmen çocuklardan daha çok yoruyordu.Evet annem bizde kalıp sıkıldıkça ve ben onun kurallarına göre çocuk buyutmedikce deliriyor. Israrla çocuğu sallayarak uyuttugu ve tam acikmadan biberon dayadığı için extra sorunlarla uğraşıyorum bu da yetmezmiş gibi "sen nasıl anasin kötü ana uyuyan çocuk uyandırılır mi" diyor. Çocuk üç saattir uyuyo uyanmaya calisiyo ama annem sallamaya devam ediyor uyusun diye. çocuğu beşikten aldığım için kötü ana oldum
Geldiğinden beri de söyleniyor kaldım orta yerlerde yollarda......... Daha geleli bir hafta olmuş.
Demi tek böyle düşünen ben değilim demek ki.. Sen nerdesin canım??Ben de yurt dışındayım ve Türkiye'de olsam gerçekten her şeyin daha kolay olacağını düşünüyorum hep. Belki de yavrum bu kadar acı çekmeden sorunu bulur ona göre hareket ederdik.
Aynı biz çocuğun süt alerjisi var yoğurt peynir olayını ancak 9. Ayda yavaş yavaş açacakmışız oda kontrol ederek diyorum. Ben yediririm birşey olmaz diyor. Ben bugün raporlu olduğum halde gidip yarım gün çalıştım aklım hep evdeydi çok zor olacak bırakmasıO kadar iyi anlıyorum ki seni bende yarın işe başlıcam yoldayız 2.5 ay sonra evime dönüyorum artık annem de benimle geliyor yılbaşına kadar bakacak kızıma. Ben süt sağıp bırakırım diyorum o gerek yok ben bişe yapar yediririm diyo
Piyasada kime sorsanız yenidoğan için travel sistem diyorlar ama şahsen ben hiç memnun değilim çoook hantal zaten yukarıda da dendiği gibi ilk aylar arabaya koyup gezdirmek gibi bir şey şahsen bizde mümkün olmadı beslenme sorunları gaz vs derken zaten 3 ay daha beklesek ana kucağına gerek kalmadan direkt arabaya koyabileceğiz inşallahKızlar hepinize merhaba , 2018 aralık anneleri grubundayım.Çok şükür siz kucaklarınıza aldınız yavrularınızı bizde daha telaşler devam ediyor :) Bu aralar grupta konuşulan tek konu bebek arabası. Bebek arabası önerisi-şikayeti olan arkadaşlar varsa yazabilir mi ? Ya da bebek arabasında şu çok önemli şöyle özelliği olmasına çok dikkat et gibi..
iyiyiz canim, siz nasilsiniz? Aynen devam işte, telefonu pek elime alamadim. Kitap falan okumaya calisiyorum tek elle =)demlicaykeyfi canım yoksun bugün? İyi misiniz?
Tıpkı benim annem demediği laf kalmıyor bir başkası olsa bi daha yüzüne bakmazdım ama anne hatrına bazen susuyorum bazen ben de kızıyorum ama insanın kendi annesi olunca kavga da etse tekrar bi yolunu buluyor ya da kızdırsa bile kızmamak daha kolay oluyor. Yanımdayken yardım etti baya bana ama her şeye söylendi bebekle ilgili okuduğum kitaplardan bebeğe aldığım eşyalara kadar en sonunda o da evimi özledim deyip evine gitti hepimiz bebişlerle tek başımıza kalmaya alışacağız bu gidişle.Evet annem bizde kalıp sıkıldıkça ve ben onun kurallarına göre çocuk buyutmedikce deliriyor. Israrla çocuğu sallayarak uyuttugu ve tam acikmadan biberon dayadığı için extra sorunlarla uğraşıyorum bu da yetmezmiş gibi "sen nasıl anasin kötü ana uyuyan çocuk uyandırılır mi" diyor. Çocuk üç saattir uyuyo uyanmaya calisiyo ama annem sallamaya devam ediyor uyusun diye. çocuğu beşikten aldığım için kötü ana oldum
meraba bende casual cadillac kullanıyrm gayet memnunumKızlar hepinize merhaba , 2018 aralık anneleri grubundayım.Çok şükür siz kucaklarınıza aldınız yavrularınızı bizde daha telaşler devam ediyor :) Bu aralar grupta konuşulan tek konu bebek arabası. Bebek arabası önerisi-şikayeti olan arkadaşlar varsa yazabilir mi ? Ya da bebek arabasında şu çok önemli şöyle özelliği olmasına çok dikkat et gibi..
Yok artık. Bi kaç yerde okuduğuma göre 6 aydan küçük bebeklerde su elektrolit dengesini bozuyormuş küçük midelerini de doldurduğu için süt veya mamaya yer kalmadığı için besinsiz kalıyormuş Afrika’da sıcak yerde yaşayan bebeklerde bile anne sütü alıyorsa suya gerek olmadığı anlaşılmış. Benim annem ve çevredekiler su vermediğim için beni vicdansız anne ilan etti en sonunda annemi doktorun yanına soktum özellikle sordum suya gerek var mı diye hem doktor hem aile hekiminin ebesi kesinlikle vermeyin dediCanan Karatay'dan inciler .
Tamamini izlemedim ama 1 bucuk aylik bebegi olan bayan soruyor bebeğim kabiz .Karatay diyor ki anne sütünü sulandir ver susuz kalmış. Şok oldum
Rabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Bizim arabamız casual cadillac trona safe çok memnunumKızlar hepinize merhaba , 2018 aralık anneleri grubundayım.Çok şükür siz kucaklarınıza aldınız yavrularınızı bizde daha telaşler devam ediyor :) Bu aralar grupta konuşulan tek konu bebek arabası. Bebek arabası önerisi-şikayeti olan arkadaşlar varsa yazabilir mi ? Ya da bebek arabasında şu çok önemli şöyle özelliği olmasına çok dikkat et gibi..
Bana dr mamadan sonra sadece 1 cay kasigi ver dedi .Pamukcuk olmamasi icinmis sanirim .Ilk ay cok mama aldigi icin verdim. Simdi vermiyorum .Yok artık. Bi kaç yerde okuduğuma göre 6 aydan küçük bebeklerde su elektrolit dengesini bozuyormuş küçük midelerini de doldurduğu için süt veya mamaya yer kalmadığı için besinsiz kalıyormuş Afrika’da sıcak yerde yaşayan bebeklerde bile anne sütü alıyorsa suya gerek olmadığı anlaşılmış. Benim annem ve çevredekiler su vermediğim için beni vicdansız anne ilan etti en sonunda annemi doktorun yanına soktum özellikle sordum suya gerek var mı diye hem doktor hem aile hekiminin ebesi kesinlikle vermeyin dedi
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIMRabbim sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Bizim arabamız casual cadillac trona safe çok memnunum
çok teşekkür ederimmeraba bende casual cadillac kullanıyrm gayet memnunum
Oda bebeğe göre değişiyor canım ben travel almadım mesela ama kızım bebek arabasına binmedi. Ana kucağını ikinci el sonradan aldım binince uyuyor arada nefes alabiliyorumPiyasada kime sorsanız yenidoğan için travel sistem diyorlar ama şahsen ben hiç memnun değilim çoook hantal zaten yukarıda da dendiği gibi ilk aylar arabaya koyup gezdirmek gibi bir şey şahsen bizde mümkün olmadı beslenme sorunları gaz vs derken zaten 3 ay daha beklesek ana kucağına gerek kalmadan direkt arabaya koyabileceğiz inşallah
Bizim kızın sağı solu belli olmuyor. Bazen duruyor arabada bazen çıldırıyor tek cesaret edemiyorumKıyamam ikinize de yaşükür çok sıkıntılı bir bebek değil oğlum ama birden huyu değişimcr kaka da artınca hasta mı diye korkuyorum. Bu hafta 3. Ay kontrolü var orda doktora soracağım ama ishal mi üşüttü mü bilmiyorum. Anlayamıyorum ki derdini açık havaya çıkıp oğlunla yürüyüş yapmayı denedin mi canım. Ben krizi turunca öyle yapıyorum sakinliyor biraz
Son aldığın çok sevimliymiş. Küçük adam gibi olurCanim yok su sekilde kapitone
Ama daha once bir tane almistim .Gozume buyuk görünmüştü .Bununla ayni beden .Iki taneye gerek yok hemen küçülüyor bunu iade edebilirim. Digeri daha tatli
Eki Görüntüle 2195999
Sagol canim .Benim oglan cok sıkıya gelemiyor .Dun hirka giydirdim hiç sevmedi .Astronotta hic durmaz.Eger ki cok dışarı çıkarıyorsan kurtarici olur. Biz genelde evdeyiz.Son aldığın çok sevimliymiş. Küçük adam gibi olurgüle güle giysin. Bende şu astronot tulumlara bakıyorum kullanışlı olur mu bilemedim
Aynı biz çocuğun süt alerjisi var yoğurt peynir olayını ancak 9. Ayda yavaş yavaş açacakmışız oda kontrol ederek diyorum. Ben yediririm birşey olmaz diyor. Ben bugün raporlu olduğum halde gidip yarım gün çalıştım aklım hep evdeydi çok zor olacak bırakması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?