2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seninkinin benzeri bir hayat yaşıyorum.Temizlik hergun dip köşe olmasa da supurmeye çalışıyorum abileri okuldan 3 te geliyo 12 yaşındaki oğlum Allah razı olsun biraz ilgileniyor yarim saat kadar o arada yemek vs hızlıca hallediyorum.Ama dediğin gibi ilgi istiyorlar özellikle 7 yaşındaki huyu suyu değişti sinirim kaldırmıyo elimden geldiğince dayanmaya çalışıyorum ama bazen ona karşi tahammülsuz oluyorum esim idare etmeye çalışıyor sağolsun hızlı tempolu aksiyonlu bir hayat yaşı Allah bu günümüzden geri koymasın aşırı yoruluyorum ama alisiyal bünye saglik olsun

Kanepe yok canım tekli koltugum var. Ama onun odasında yatmam gereken zamanlar olacağını bildiğim için sünger yatak aldım. Yere atıp yatarim

Kuzuu sana yazdıktan sonra kabus gördüm gece.,.çocucuğu arabayla bir yerde unutuyordum. Sayıklayarak uyandım ya konuşurken bile kaygı sarıyor demek ki.

Bu arada bitmeyen atak 12. Hafta komple bir hafta mi sürüyordu bu atak ya 3 gündür fenalardayız

Ya bu anneler niye böyle !! Bizde dün annemlerdeydik sürekli ben uyuturum ben bakarımlar bana alıştı benim koynumda uyumayı seviyorlar , neyse birşey demedim en son bıraktım ona kafamı bi döndüm daha 3 aylık olmamış kızımın ağzında kek var anneee napıyorsun dedim çıkarttım hemen bir sürü laf yedim neymiş biz küçüklen o bize turşu bile yedirirmiş iyi yapmışsın bak midemiz haşat olmuş dedim .. Valla iyi büyümüşüz biz ...

Off korkutmayayim ama tüm hafta atak gibiydi bizim sonra 3 gün falan düzeldi ve daha fenasi başladı. Nasıl davranışlar sergiliyor?

Patates kızartması değdiriyordu bugün ağzına

Cnm 63cm 6300gr ama kıyafetyle tarttı o yüzden 300 gr düşüyrm ben. Minik doğmuştu dönemini yakaladı çok şükür. Senin bebiş ne kadar cnm
Ayin 16sinda 3 aylik olucak 2 aylikken 6.700 63 cmydi ama sanki bu aralar kilo alimi yavasladimi anlayamadim evde tartiya cikiorum kucagimda sonra kendim cikiorum cikan degerlere gore 4 gram filan almis gozukuo ya acaba dogru mu pili bitti biticek tartinin yanlos olabilir mi canim sıkıldı ya

10 dk da alıyordur cnm sütü. Ben bi videoda izledim, doktor iki memeden 7 dakikada alır alacağını diyordu..
Inşallah canim ...
Bebegimi evdeki tartiyla tartiyorum acaba dogru degeri gosterir mi pili bitti ama arada gelio sonra gidio filan eger dogruysa 1 ayda 400 gram almis bebegim nasil olur ki anlamadim 1.400 civari alirdi hep bebeğim

Inşallah canim ...
Bebegimi evdeki tartiyla tartiyorum acaba dogru degeri gosterir mi pili bitti ama arada gelio sonra gidio filan eger dogruysa 1 ayda 400 gram almis bebegim nasil olur ki anlamadim 1.400 civari alirdi hep bebeğim

Maşallah kaç kilo doğmuştu yavrucak gayet iyi kilosu

Off korkutmayayim ama tüm hafta atak gibiydi bizim sonra 3 gün falan düzeldi ve daha fenasi başladı. Nasıl davranışlar sergiliyor?

20 kere uyutuyorum 20 sinde de ağlayarak uyanıyor. Sesi çoğaldı baya bağırarak ağlıyor. 4 gündür böyle gece 24 sen aşağı uyumadı. Gündüz çok bişi yok, daha iyi az uyusa da iyi. Ama gece 8 de uyusa da yarım saat sonra olaylar başlıyor. Atak di mi bu,? Kolik geri dönmez herhalde ?

Inşallah canim ...

Kilo alımı yavaşlıyor büyüdükçe ama 400de az gibi canım sanki. Yinede evdekine güvenme sağlık ocağında tarttır.

Benimki 3. Ayda 800 gr aldı, şu an ne alemde bilmiyorum ama alıyor görünüyor. Tabi ben mamada veriyorum

Ya gorunurde zayiflama yok boyuda uzamis bu tarti benindeli etcek pili bittigi icin yanlis tartiyordur umarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…