2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne kadar almış canım ?
1 kg almış bizimki rota aşısınıda yaptırdık kafası çok sıcak oluyordu onuda sordum erkek bebeklerin daha sıcak olurmuş normalmiş göğüs ucu çatlağı olan varsa purelan diye bi krem varmış sadece nette sarılıyor çok iyi geliyormuş sipariş verdim inşallah iyi gelir

Sadece anne sütü mü alıyor Cnm Maşallah sağlıklı olsunlar da

İyi geceler kızlar nasılsınız? Nebiler iyi maşallah okuyorum ama yazamıyorum.
3 çocuklu hayat çok zor kafayı yemek üzereyim. Birde başak burcuyum temizlik yapamıyorum oğlan gece uyumuyor abiler ilgi istiyor off kaça bölümünün bilmem. Hafta sonu bir gün psikologa gidiyorum da rahatlıyorum biraz. Kimse yok yardım eden .eşim akşamları biraz oğlanlar ilgileniyor. İş hichicbitmiyor.
3 çocuklu arkadaşlar ne durumdasıniz?

Kac kilo kac cm canim bebegin

Sen çocuğunun odasına git canım gece beslenmesinde sonra kendi yatağına yatarsın yine .En azından biraz kaygın azalır. Var mı çocuğun odasında kanepe gibi bir şey belki çözüm olur
Kanepe yok canım tekli koltugum var. Ama onun odasında yatmam gereken zamanlar olacağını bildiğim için sünger yatak aldım. Yere atıp yatarim

Benim kabuslarim eşimle ilgili oluyor hep. Uyurgezerlik anılarım da çocukla ilgili. Ne stresli insanlarız di mi... Böyle çabuk yaslancaz

Geçmiş olsun canım düzeldi mi biraz? Bizimkinin gündüz uykulari çok kötü.

Ben kullandım relaktaz. Nesini soracaktın

Bizimki de aynen öyle ya sizin yazıları okumadan acaba dis mi çıkarıyor bu diye düşündüm. Emziği atıp parmaklarını ısırıyor. Önüne bağladığım önlük 5 dkda sırılsıklam tükürükten dolayı. Bütünnnn gün kucağımda yuruyorum arkasıni bana yaslayarak etrafı izleyecek. Ama yüzü hep düşük mutsuz bebek. Bi de durup dururken kendini kasıyor ihh diye öne atıyor kendini ikinma da değil bı farklı haller içinde. İşe de gidiyorum çok yoruldum artık ya

Yok artık zamanın değiştiğini kabullenemiyorlar

Geçmiş olsun canım düzeldi mi biraz? Bizimkinin gündüz uykulari çok kötü.
Gece 12yle 5 arası 4 kakadan 2 ye düştük doktorunu aradım çok önemli görünmüyor ama kaka tahlili yapalım dedi çarşamba gideceğiz. Bugün öğle uykusundan ağlayarak uyandı kaka yaptı sanırım karnı ağrıdı biraz. Ama içini çeke çeke bi 10 dak ağladı sonrada sanki hiç ağlamamış gibi susup gülmeye başladı. Biz mi fazla takıyoruz evhamlıyız onlar mı bir garip anlayamadım ben. Şaşırdım kaldım valla

Pek almadı gibi demişsin maşallah iyi almış canım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…