- 20 Ocak 2013
- 4.048
- 9.200
- 408
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.341
Bizde iyiyiz canım, seni göremeyince merak ettim :) bebek bakım kitabı mu okuyorsun?iyiyiz canim, siz nasilsiniz? Aynen devam işte, telefonu pek elime alamadim. Kitap falan okumaya calisiyorum tek elle =)
1 kg almış bizimki rota aşısınıda yaptırdık kafası çok sıcak oluyordu onuda sordum erkek bebeklerin daha sıcak olurmuş normalmiş göğüs ucu çatlağı olan varsa purelan diye bi krem varmış sadece nette sarılıyor çok iyi geliyormuş sipariş verdim inşallah iyi gelirNe kadar almış canım ?
Sadece anne sütü mü alıyor Cnm Maşallah sağlıklı olsunlar da1 kg almış bizimki rota aşısınıda yaptırdık kafası çok sıcak oluyordu onuda sordum erkek bebeklerin daha sıcak olurmuş normalmiş göğüs ucu çatlağı olan varsa purelan diye bi krem varmış sadece nette sarılıyor çok iyi geliyormuş sipariş verdim inşallah iyi gelir
Nasil canim memeye dondumu bebisinBenim oğlum da 5300den 6170 gr, 62 cmden 64 cm ye geldi 3. Ayda. Bizde anne süti mama karışık gidiyoruz ama anne sütü 1-2 öğün daha fazla.
Kac kilo kac cm canim bebeginCnm buralardaym genelde oğlandan fırsat bulamıyrm gece okuyorum. Ozamanda kimse olmayınca yazacak bişey olmuyor ama herşeyi okuyrm. Bugün bizim 3 ay kontrolmz vardı ona gittik çok şükür kilo alımı iyi çıktı ordan kalça ultrasonuna gittk o da iyi çıktı çok şükür.. bizde durumlar böyle..
Kanepe yok canım tekli koltugum var. Ama onun odasında yatmam gereken zamanlar olacağını bildiğim için sünger yatak aldım. Yere atıp yatarimSen çocuğunun odasına git canım gece beslenmesinde sonra kendi yatağına yatarsın yine .En azından biraz kaygın azalır. Var mı çocuğun odasında kanepe gibi bir şey belki çözüm olur
Benim kabuslarim eşimle ilgili oluyor hep. Uyurgezerlik anılarım da çocukla ilgili. Ne stresli insanlarız di mi... Böyle çabuk yaslancazÇok benzer şeyleri ben de yaşıyorum yalnız değilsin bizim bebek aynı odada kendi beşiğinde genelde ama uyurken sanki yatakta yanımda uyumuş ben de üstüne yatmışım gibi hissedip sıçrayarak uyanıyorum yatakta bebek arıyorum bi de sürekli bebekle ilgili kabusla egörüyprum benim gibi kabus gören var mo
Geçmiş olsun canım düzeldi mi biraz? Bizimkinin gündüz uykulari çok kötü.Kızlar 2 3 gündür çok yoruldum. Oğlum hafif yeşil kaka yaptı mukuslu demiştim ya üşüttü sanırım diye. Normalde 7de uyur 1 e kadar uyanır emer uyur 4 e kadar tekrar ener uyur 7 gibi uyanır ve kaka yapardı ve ben bez değiştirmeden uyuturdum. 3 gündür oğlum sabaha kadar sürekli kaka yapıyor ilk gün 4 kez falan yaptı dün 2 ye düştü mukuslu veya yeşil değil ama karnı gurulduyor rahat uyuyamıyor yavrum. Gözünden uyku akıyor ama kakadan uyuyamıyor o da. İshal desem gün boyu 4 veya 5 kez yapıyor 24 saatte 7 8 olmalı diyor. Neden böyle oldu anlamadım. Kaleidon prebiyotik de kullanıyoruz. Birde gündüz uykuları 45 dak 1 saate düştü. Gece uykusu uzadığından mı acaba? Şuan tam 88 günlük. Sizin nasıl durumlar?
İkincisini nerden aldin?Canim yok su sekilde kapitone
Ama daha once bir tane almistim .Gozume buyuk görünmüştü .Bununla ayni beden .Iki taneye gerek yok hemen küçülüyor bunu iade edebilirim. Digeri daha tatli
Eki Görüntüle 2195999
Ben kullandım relaktaz. Nesini soracaktınRelaktaz damla kullanan varmı ? Geçen hafta müdürüm aradı bu hafta ortası tetkikten geçecekler yerime bakan arkadas karıştırmış herşeyi gerekirse cocukla gel biz bakalım sen biraz anlat dedi ama tabi mümkün değil. Annemler bakacakti bugün uğrayacaktım onlarada gelicem demedim belki olmaz diye kız sabahtan beri ağlak hatta geceden beri
Bizimki de aynen öyle ya sizin yazıları okumadan acaba dis mi çıkarıyor bu diye düşündüm. Emziği atıp parmaklarını ısırıyor. Önüne bağladığım önlük 5 dkda sırılsıklam tükürükten dolayı. Bütünnnn gün kucağımda yuruyorum arkasıni bana yaslayarak etrafı izleyecek. Ama yüzü hep düşük mutsuz bebek. Bi de durup dururken kendini kasıyor ihh diye öne atıyor kendini ikinma da değil bı farklı haller içinde. İşe de gidiyorum çok yoruldum artık yaYa aynen 3-4 gündür sapıtmışlardı bugün artık nirnavanaya ulaşmaya az kaldı. Acayip huysuzlar, asla yatay pozisyon istemiyorlar. Uyku hep huzursuz, hemen uyanıyorlar. Acaba bizimde diş olabilir mi? Ağızlarında emzik varken iki elinide ağzına sokmaya çalışıyorlar olmuyo tabi bir de buna ağlıyoruz.
Yok artıkO kadar iyi anlıyorum ki seni bende yarın işe başlıcam yoldayız 2.5 ay sonra evime dönüyorum artık annem de benimle geliyor yılbaşına kadar bakacak kızıma. Ben süt sağıp bırakırım diyorum o gerek yok ben bişe yapar yediririm diyo
evet canım sadece anne sütü teşekkür ederizSadece anne sütü mü alıyor Cnm Maşallah sağlıklı olsunlar da
Gece 12yle 5 arası 4 kakadan 2 ye düştük doktorunu aradım çok önemli görünmüyor ama kaka tahlili yapalım dedi çarşamba gideceğiz. Bugün öğle uykusundan ağlayarak uyandı kaka yaptı sanırım karnı ağrıdı biraz. Ama içini çeke çeke bi 10 dak ağladı sonrada sanki hiç ağlamamış gibi susup gülmeye başladı. Biz mi fazla takıyoruz evhamlıyız onlar mı bir garip anlayamadım ben. Şaşırdım kaldım vallaGeçmiş olsun canım düzeldi mi biraz? Bizimkinin gündüz uykulari çok kötü.
Cnm 63cm 6300gr ama kıyafetyle tarttı o yüzden 300 gr düşüyrm ben. Minik doğmuştu dönemini yakaladı çok şükür. Senin bebiş ne kadar cnmKac kilo kac cm canim bebegin
Pek almadı gibi demişsin maşallah iyi almış canım ..1 kg almış bizimki rota aşısınıda yaptırdık kafası çok sıcak oluyordu onuda sordum erkek bebeklerin daha sıcak olurmuş normalmiş göğüs ucu çatlağı olan varsa purelan diye bi krem varmış sadece nette sarılıyor çok iyi geliyormuş sipariş verdim inşallah iyi gelir
Nasil canim memeye dondumu bebisin
Gerçekten etkilimi hakkında baya güzel yorumlar okudumda emin olamadım alsammı diyeBen kullandım relaktaz. Nesini soracaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?