2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Başka bir doktora gittik bugün. Diğer doktor gibi sadece kolik diyip geçseydi kendimiz testleri yaptırmaya karar vermiştik ama çok şükür öyle demedi. Bana diyet listesi yazdı, bir de kaka testi yazdı. Test sonucunu getirirsiniz bakarız, diyeti de 1 ay devam ettir, değişim olmazsa ancak o zaman kolik diyebiliriz, laktoz intoleransı falan olabilir dedi. İçim rahatladı gerçekten. En azından ilgili bir doktor bulmuş olduk. Sırf o doktor için 1-1.5 saat yol gittik ama değdi. Diğer doktor dibimizde ama ancak grip falan olursa çocuk götürürüz artık diyoruz. Belki de alerjisi var çocuğun ve aylardır boşuna böyle ağlıyor, hem onun canı yanıyor hem biz eziyet çekiyoruz.

Maşallah tombul bi bebek cnm seninki kilo alımları güzel olmuş bianda okadar düştüğünü düşünmyrm. Yemesinde bi değişişklk oldu mu peki? Süre kısalması vs. Birde ayın 16sına daha var ozamana kadarda alır..

Son düzenleme:
Cnm inşallah bundan sonrası için rahatlarsınız, geçmiş olsun :)

@Milana firuze @Pembegomlek Zuzushh Orkidem07 nerelerdesiniz ? Bebeklerden fırsat olmuyor biliyorum ama
Gunaydindindin. 2 hafta once ise basladim. Saat 12:30a kadar calisiyorum simdilik. Bakici olarak esimin bir akrabasini tuttuk. Sevdigim biridir o yuzden gozum arkada kalmiyor. Onun disinda hersey standart. Gunduz uykulari cinnetlik ama geceleri cok guzel uyuyor oglus. Hala surekli kusuyor ama kilo alimi iyi diye bir aksiyon almiyoruz. Sen nasilsin oglus nasil? Hala misafirlerin geliyor mu?

Canim yemesinde bi degisim yok ole ayni duzen gidio insallah oyledir valla

Ben de cadillac dan pek memnun değilim arabayı sürerken kaldırıma çıkmak eziyet hatta ufacık bir yükseklik olsun ön tekerler takılıyor puseti de çok ağır hastaneye bir kez pusetle gittim pişman oldum sonra kucakta gittik hep. Avm de falan sürüşü güzel ama günlük kullanım açısından sıkıntılı bence. Ozgebalaban11

İkincisini nerden aldin?
E bebekten canim
Gunaydin canim.Yaa kolay gelsin ise basladigini bilmiyordum .Guvenilir birini bulmak büyük sans.Senin adina cok sevindim .
Ben kimseyi tanimadigim icin ucretsiz izne cikmak zorunda kaldim.Eger benim de gozum arkada kalmasa çalışırdım. Okulum yuruyerek 20 dk ötede. Sabahçı öğlenci var bizde.

Memnunum ben de. Yarim gun de olsa bi giyinip hafif makyaj yapip evden cikmak bile iyi geliyor. Zaten İstanbul’da yasayip kirada oturup tek maasla gecinmek cok cok zor.
İnsallah iyi birine denk gelirsin sen de.

Biz de çok övülen bir doktora gittik. Çocuk çok emiyor diye kolik dedi geçti .ağlamıyor, gazı da fazla değil diyorum bazıları öyle olur diyor. Probiyotik verdi. Kayınpederim de doktor. Bu sıralar ilaç represanları probiyotik getiriyor diyor , yani sırf para için yazıyor olabilirler . Probiyotik yazmanın en kolay yolu da kolik demek heralde.

Kızlar oğlumun pipisinin ucu kanadı cuma günü. Beni açtım kan gördüm şok oldum tabi. Telefonla önce sünnet doktoru sonra pediatriste sordum .beze yapışmıştır ve tahriş olmuştur , antibiyotik merhem sür, geçmezse gel dedi pediatrist, sünnet doktoru sadece merhemi söyledi hatta. O gün bugündür yara ama açık yara gibi. Bugun doktora gidiyoruz. Böyle bişey yaşayan oldu mu ? Ne dendi teşhis olarak?

Sünnetinden kaç gün geçti cnm?

Ben memnunum, tek olumsuz yabı
Ben memnunum . Tek olumsuz yanı var biraz ağır. Ben alırken temelde bebeğin içinde rahat edeceği hava alan kumaşı olmasına, tekerleklerin memleketin engebeli yolları için büyük tekerlekli ve yerden yüksek olmasına, ana kucağının çarpışma testlerinde iyi puan almış olmasına, ayak örtüsüne , biraz görselliğine, fiyatına , içinin rahatlık için biraz geniş uzun olmasına baktım. Aldığım araba Travel sistem, Peg perego book plus completo. Hepsiniburadadan indirimde mağaza fiyatının nerdeyse yarısına almıştım.

Bizde iyiyiz canım, seni göremeyince merak ettim :) bebek bakım kitabı mu okuyorsun?
emiyor mu'yu okuyordum hani instagram sayfasi var ya hihieved diye. Aslinda akademisyen annenin kitabini da okumak istiyorum "korkma iyi bir annesin".

Bir de telefonu bir şarja takiyorum 4 saatte doluyor canim ya, gece de beyaz gurultu yuzunden bitiyor şarji. Elime alamadim o yuzden de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…