2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma iyi bir annesini okudum ben canım da burda bizim konultuklarımızdan pek fark yoktu, beğenmedim. Yokluğun farkediliyo :)

Kızlar soobeden alışveriş yapan var mı? Çıtçıtlı bodyler indirimdeymiş alsam mı diyorum ama kumaşı falan iyi midir?
Ben de alcaktım bakmaya firsatim olmadi .Ama citcitli badi sonucta belki 1 ay kullancaz .Kalite aramiyorum ben o yuzden. Bir takım olsa ,pijama olsa tamam da badi iste .Bosver isine geldiyse al bence .

Eskiden arabada giderken en azından susardı bebeğim, artık arabada giderken bile susturulamıyor. Şu diyet bir işe yarar inşallah, artık rahatlarız.

En hafif puset onda aslında :)

Eskiden arabada giderken en azından susardı bebeğim, artık arabada giderken bile susturulamıyor. Şu diyet bir işe yarar inşallah, artık rahatlarız.
Insallah canim.Benimki de uyurdu arabada .Hatta gaz sancisi siddetlenince hep arabayla gezdiriyorduk ama artik uyumuyor.
Burdayım mümkün olduğunca giriyorum yazamasamda, bende bide 2 tane var, gerci cocuklar kolayda bide kv var.
Evet 3.faktor en kötüsü :! Senin kv buraya uye filan değildir demi .Yazdiklarini okumasin

İnanılmz yoğun bi hafta geçiryrm haftasonu 20 kişilk işyeri arkadş grubum misafirdi dün oğlumun kontrolleri vardı bugün komşularm geliyor yarın akşam eşimin arkadaşları gelecek perşmbe raporum bitiyor kontrole gideceğim haftasonu kv eltimler gelecek.. bu hafta nasıl bitecek.. ama bu yoğunlukta bide oğluşum uğraştrmyor sağolsun.. azönce müzik açtm ona duşa grdim çıktm yanında saçlarımı kuruladm sonra düzleştrdm arkama bi döndüm uyumuş minikkuşum. Nasıl tatlı görünüyor anlatamam çok şükür her zorlukla bir kolaylık var..

Ben de alcaktım bakmaya firsatim olmadi .Ama citcitli badi sonucta belki 1 ay kullancaz .Kalite aramiyorum ben o yuzden. Bir takım olsa ,pijama olsa tamam da badi iste .Bosver isine geldiyse al bence .
Sepete baya çok eklemişim şimdi eleyip 10-15 parça alayım bakalım :)

Insallah canim.Benimki de uyurdu arabada .Hatta gaz sancisi siddetlenince hep arabayla gezdiriyorduk ama artik uyumuyor.

Evet 3.faktor en kötüsü :! Senin kv buraya uye filan değildir demi .Yazdiklarini okumasin
Yok canım telden arama bile yapamiyor bile. Ama yazdıklarımda yalan değil tabi iyi huylarıda var sonucda oda insan.

Hamileyken çıtçıtlı bodyler, şortlar almıştım, kumaş olarak çok memnun kaldım arkadaşlarım da memnun kaldılar
Bende aldım bakalım toplam 19 parça oldu güzel gelirse daha alırım bile baya indirim varmış :)
Ben şok .
Oglumu emzirirken uyumusum . O da uyumuş .Ilk kez bu kadar kolay uyudu masallah
Maşallah canım, seninle uyumak hoşuna gitmiştir belkide :)

Maşallah maşallah bu bir başlangıç olsun umarım
Ayy insallah .Simdi de oyun halısında çıldırıyor. Oyuncaklarla konusuyor.Ben de yemegimi yedim hemen .
Bende aldım bakalım toplam 19 parça oldu güzel gelirse daha alırım bile baya indirim varmış :)

Maşallah canım, seninle uyumak hoşuna gitmiştir belkide :)
19 parçaya kac tl verdin :)
Aslinda hep yanina yatiyorum .Onceden uyutup is yapmaya çalışıyordum .Saldim gitti :) Benimki besikte uyumuyor ki bizim yatakta uyuyor paşa bey :)

4 tişört 15 çıtçıtlı body aldım 135 tl tuttu. Bodyleri genelde 2li setlerden seçtim ondan parça sayısı arttı. Güzel gelirse 6-9 ayda alırım hemen :)
Salınca uyuyor demek ki mutlu anne mutlu bebek :) biz uyutcak diye strese girdikce onlarda inada uyumuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…