- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.401
19 gün geçtik canım, zaten sünnet yeri bir haftada iyileşti .bu yara sünnetle alakalı bir yerde değil
emiyor mu'yu okuyordum hani instagram sayfasi var ya hihieved diye. Aslinda akademisyen annenin kitabini da okumak istiyorum "korkma iyi bir annesin".
Bir de telefonu bir şarja takiyorum 4 saatte doluyor canim ya, gece de beyaz gurultu yuzunden bitiyor şarji. Elime alamadim o yuzden de
Ben de alcaktım bakmaya firsatim olmadi .Ama citcitli badi sonucta belki 1 ay kullancaz .Kalite aramiyorum ben o yuzden. Bir takım olsa ,pijama olsa tamam da badi iste .Bosver isine geldiyse al bence .Kızlar soobeden alışveriş yapan var mı? Çıtçıtlı bodyler indirimdeymiş alsam mı diyorum ama kumaşı falan iyi midir?
Ben de cadillac dan pek memnun değilim arabayı sürerken kaldırıma çıkmak eziyet hatta ufacık bir yükseklik olsun ön tekerler takılıyor puseti de çok ağır hastaneye bir kez pusetle gittim pişman oldum sonra kucakta gittik hep. Avm de falan sürüşü güzel ama günlük kullanım açısından sıkıntılı bence. @Ozgebalaban11
Burdayım mümkün olduğunca giriyorum yazamasamda, bende bide 2 tane var, gerci cocuklar kolayda bide kv var.Milana firuze @Pembegomlek @Zuzushh Orkidem07 nerelerdesiniz ? Bebeklerden fırsat olmuyor biliyorum ama
Insallah canim.Benimki de uyurdu arabada .Hatta gaz sancisi siddetlenince hep arabayla gezdiriyorduk ama artik uyumuyor.Eskiden arabada giderken en azından susardı bebeğim, artık arabada giderken bile susturulamıyor. Şu diyet bir işe yarar inşallah, artık rahatlarız.
Evet 3.faktor en kötüsü :! Senin kv buraya uye filan değildir demi .Yazdiklarini okumasinBurdayım mümkün olduğunca giriyorum yazamasamda, bende bide 2 tane var, gerci cocuklar kolayda bide kv var.
aa oyle mi, emiyor mu da instagramdaki yazilarinin biraraya gelmesi gibi olmus. Sirf gulmek icin okudum.Korkma iyi bir annesini okudum ben canım da burda bizim konultuklarımızdan pek fark yoktu, beğenmedim. Yokluğun farkediliyo :)
Sepete baya çok eklemişim şimdi eleyip 10-15 parça alayım bakalım :)Ben de alcaktım bakmaya firsatim olmadi .Ama citcitli badi sonucta belki 1 ay kullancaz .Kalite aramiyorum ben o yuzden. Bir takım olsa ,pijama olsa tamam da badi iste .Bosver isine geldiyse al bence .
Hamileyken çıtçıtlı bodyler, şortlar almıştım, kumaş olarak çok memnun kaldım arkadaşlarım da memnun kaldılarKızlar soobeden alışveriş yapan var mı? Çıtçıtlı bodyler indirimdeymiş alsam mı diyorum ama kumaşı falan iyi midir?
Çişi gelince veya çiş yapınca Ağlıyor. Ufak ama can yakıyor belli kiBizimde sünnetliyken hafif kanama olmuştu da canım ondan sordum. Geçer umarım bi an önce, insan ufacık yaradan bile endişeleniyor. Allah esirgesin hepsini..
Yok canım telden arama bile yapamiyor bile. Ama yazdıklarımda yalan değil tabi iyi huylarıda var sonucda oda insan.Insallah canim.Benimki de uyurdu arabada .Hatta gaz sancisi siddetlenince hep arabayla gezdiriyorduk ama artik uyumuyor.
Evet 3.faktor en kötüsü :! Senin kv buraya uye filan değildir demi .Yazdiklarini okumasin
Ben şok .
Oglumu emzirirken uyumusum . O da uyumuş .Ilk kez bu kadar kolay uyudu masallah
Bende aldım bakalım toplam 19 parça oldu güzel gelirse daha alırım bile baya indirim varmış :)Hamileyken çıtçıtlı bodyler, şortlar almıştım, kumaş olarak çok memnun kaldım arkadaşlarım da memnun kaldılar
Maşallah canım, seninle uyumak hoşuna gitmiştir belkide :)Ben şok .
Oglumu emzirirken uyumusum . O da uyumuş .Ilk kez bu kadar kolay uyudu masallah
Ayy insallah .Simdi de oyun halısında çıldırıyor. Oyuncaklarla konusuyor.Ben de yemegimi yedim hemen .Maşallah maşallah bu bir başlangıç olsun umarım
19 parçaya kac tl verdin :)Bende aldım bakalım toplam 19 parça oldu güzel gelirse daha alırım bile baya indirim varmış :)
Maşallah canım, seninle uyumak hoşuna gitmiştir belkide :)
4 tişört 15 çıtçıtlı body aldım 135 tl tuttu. Bodyleri genelde 2li setlerden seçtim ondan parça sayısı arttı. Güzel gelirse 6-9 ayda alırım hemen :)Ayy insallah .Simdi de oyun halısında çıldırıyor. Oyuncaklarla konusuyor.Ben de yemegimi yedim hemen .
19 parçaya kac tl verdin :)
Aslinda hep yanina yatiyorum .Onceden uyutup is yapmaya çalışıyordum .Saldim gitti :) Benimki besikte uyumuyor ki bizim yatakta uyuyor paşa bey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?