- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.421
Gule gule giysin kuzucuk ben de erkek urunlerine baktim da 62 68 bitmis genelde .Uyku uykunun mayasi .Gazdan uyuyamazsa geceyi buluyor .Bakalım 16sinda 3 dolcak mucize olcak mi meraktayım. 40 cikma efsanesi bana hayal kirikligi yasatmisti.4 tişört 15 çıtçıtlı body aldım 135 tl tuttu. Bodyleri genelde 2li setlerden seçtim ondan parça sayısı arttı. Güzel gelirse 6-9 ayda alırım hemen :)
Salınca uyuyor demek ki mutlu anne mutlu bebek :) biz uyutcak diye strese girdikce onlarda inada uyumuyor :)
3 te hayal kırıklığı hatta herşey benceGule gule giysin kuzucuk ben de erkek urunlerine baktim da 62 68 bitmis genelde .Uyku uykunun mayasi .Gazdan uyuyamazsa geceyi buluyor .Bakalım 16sinda 3 dolcak mucize olcak mi meraktayım. 40 cikma efsanesi bana hayal kirikligi yasatmisti.
sag olasin canimdemlicaykeyfi seni bende merak ettim ama @sonsuzzz yazmış diye yazmadım , dediği gibi yoklupun farkediliyor özletme kendini
Eger derin uykuya geçebildiyse hic dokunmuyorum.Cunku gece olmasina ragmen en uzun uykusu iki saat .Bizde gece soyle oluyor genelde .Hic acikarak uyanmiyor hep gaz sancisindan tepinerek uyaniyor .Aglarken sakinlestirmek için 5 dk emzirip sonra gaz masajina geçiyorum. Eger rahatlarsa emerek uyuyor .Cikaramazsa cok agliyor inleye inleye emiyor.O esnada esime devrediyorum.1 2 saat o gezdiriyor tekrar masaj tekrar meme uyuma derken sabah oluyor ve gün basliyor.Afilim92 yatarken emziriyorsun sanırım sende, gece emzirdiginde gazını çıkarabiliyormusun. Uykudan ağlayarak uyanıyor emerken uyuyor gazını çıkartmaya çalışsamda işe yaramıyor. Kızım sabah yine aspire oldu yanımda yatarken nefes alamadı. Ağzından burnundan fışkırarak kustu. Nefes aldırana kadar ömrümden gitti. Gece sadece beni emmişti beni emdiği zaman daha çok kusuyor. Sabah doktora gittik yapabileceğim birşey yok çocuk gastroentroloji görmeli dedi. Haftaya salıya acıbademe randevu alabildik. Çok korkuyorum kız uyuduğunda bile uyuyamaz oldum
Afilim92 yatarken emziriyorsun sanırım sende, gece emzirdiginde gazını çıkarabiliyormusun. Uykudan ağlayarak uyanıyor emerken uyuyor gazını çıkartmaya çalışsamda işe yaramıyor. Kızım sabah yine aspire oldu yanımda yatarken nefes alamadı. Ağzından burnundan fışkırarak kustu. Nefes aldırana kadar ömrümden gitti. Gece sadece beni emmişti beni emdiği zaman daha çok kusuyor. Sabah doktora gittik yapabileceğim birşey yok çocuk gastroentroloji görmeli dedi. Haftaya salıya acıbademe randevu alabildik. Çok korkuyorum kız uyuduğunda bile uyuyamaz oldum
Motilium kullanıyor su an günde 3 kez 1 er çay kaşığı gaviscon infant ise yaramamıştı. Gece kalkıp mama hazırlasam sabah kendi sütümü sagsammı diye düşünüyorum ama sakin duran bir bebek değilki zaten zor zaptediyorumAllah korusun canım , korkmamak eldemi ? Anne sütü daha sıvı ondan çabuk çıkıyordur acaba mideyi yatıştıran birşeylermi kullansan bize dr mamanın içine karıştırmak için gaviscon vermişti
Kaç aylık bebeğin? Bende var ama başını tam tutamıyor diye takmıyorumIyu aksamlar kizlar. Bebisler nasıl bakalım. Benimki bu aralar baya huysuz. Gece aglayarak uyanmalar ve gaz sorunlarimiz basladi. Gece 1 defa uyanirken 4 e cikti. Eller hep agizda maalesef. Bir sayfada kehribar kolyenin mucizesini okudum. Cocukta huysuzluk, ates, agri vb seyler olmuyormus. Dogal antibiyotik gibi. Özellikle dis cikarma donemlerini cok rahat anlatıyormus. Kullanan arkadaslarimin da tavsiyesiyle aldim. Simdi etki etmesini bekliyorum.
Ben de kullaniyorum kehribar bileklik .Eger orijinal ise fayda ediyor.Gece yatarken cikariyorum.4 5 gundur unuttum takmayı. Duzenli kullanmak onemli .Iyu aksamlar kizlar. Bebisler nasıl bakalım. Benimki bu aralar baya huysuz. Gece aglayarak uyanmalar ve gaz sorunlarimiz basladi. Gece 1 defa uyanirken 4 e cikti. Eller hep agizda maalesef. Bir sayfada kehribar kolyenin mucizesini okudum. Cocukta huysuzluk, ates, agri vb seyler olmuyormus. Dogal antibiyotik gibi. Özellikle dis cikarma donemlerini cok rahat anlatıyormus. Kullanan arkadaslarimin da tavsiyesiyle aldim. Simdi etki etmesini bekliyorum.
banyodan once zeytinyagi surebilirsin canim. Bizde de oldu da.Kızlar oğlumun başında Konak olduşampuan değiştirmiştim ona bağlıyorum. Bu zamana kadar olmamıştı çünkü
Konak taragi kullanabilirsin canim.Hangi şampuana geçmiştin?Kızlar oğlumun başında Konak olduşampuan değiştirmiştim ona bağlıyorum. Bu zamana kadar olmamıştı çünkü
Gecmis olsun canim .Dikkat ediyoruz ama gelip buluyor hastalik .Benim de esim grip bebege gececek diye cok korkuyorum.Herkese iyi akşamlar kızım hasta oldugu için kaç gundur okuyamadım
Hasta olanlar varsa gecmiş olsun mevsim geçişi herkes hasta küçüğüm de hapsırıp duruyor bıde öksürük başladıRabbim hepsini korusun şifa versin inşallah
bizim oğlan da bugün çok hapşırdı gece üstüne Ne orteceğimi şaşırıyorum üşüyor mu bilmiyorum ki gerçi kombiyi de açıyorumHerkese iyi akşamlar kızım hasta oldugu için kaç gundur okuyamadım
Hasta olanlar varsa gecmiş olsun mevsim geçişi herkes hasta küçüğüm de hapsırıp duruyor bıde öksürük başladıRabbim hepsini korusun şifa versin inşallah
Dr Ali fuat serpen video paylaşmış bugün odadı 23 25 arası olsun sadece tulum giydirin üzerini örtmeyin üşümesi sorun değil ama sakın terletmeyn diyor. Ama öyle üşüyünce de benden önce eşim sarıp sarmalıyor. Bizim ev 24 şuan bende açmadım kombiyi o yüzdenbizim oğlan da bugün çok hapşırdı gece üstüne Ne orteceğimi şaşırıyorum üşüyor mu bilmiyorum ki gerçi kombiyi de açıyorum
Bende beden zor buldum beğendiğim ürünlerde bedeni biten çoktu yoksa daha çok alırdım muhtemelen bide kardeşimin eşi hamile 4-5 parça onlara aldım. Düzelir elbet canım çevreye ilgsi artıyor o bile fayda sağlıyor.Gule gule giysin kuzucuk ben de erkek urunlerine baktim da 62 68 bitmis genelde .Uyku uykunun mayasi .Gazdan uyuyamazsa geceyi buluyor .Bakalım 16sinda 3 dolcak mucize olcak mi meraktayım. 40 cikma efsanesi bana hayal kirikligi yasatmisti.
Geçmiş olsun canım allah korusun bebekleri doktor ilaç verir bizim kusma için verdi.Afilim92 yatarken emziriyorsun sanırım sende, gece emzirdiginde gazını çıkarabiliyormusun. Uykudan ağlayarak uyanıyor emerken uyuyor gazını çıkartmaya çalışsamda işe yaramıyor. Kızım sabah yine aspire oldu yanımda yatarken nefes alamadı. Ağzından burnundan fışkırarak kustu. Nefes aldırana kadar ömrümden gitti. Gece sadece beni emmişti beni emdiği zaman daha çok kusuyor. Sabah doktora gittik yapabileceğim birşey yok çocuk gastroentroloji görmeli dedi. Haftaya salıya acıbademe randevu alabildik. Çok korkuyorum kız uyuduğunda bile uyuyamaz oldum
Bende kehribar mı alsam diyordum ağız suyu vs için işe yarar mı acaba?Iyu aksamlar kizlar. Bebisler nasıl bakalım. Benimki bu aralar baya huysuz. Gece aglayarak uyanmalar ve gaz sorunlarimiz basladi. Gece 1 defa uyanirken 4 e cikti. Eller hep agizda maalesef. Bir sayfada kehribar kolyenin mucizesini okudum. Cocukta huysuzluk, ates, agri vb seyler olmuyormus. Dogal antibiyotik gibi. Özellikle dis cikarma donemlerini cok rahat anlatıyormus. Kullanan arkadaslarimin da tavsiyesiyle aldim. Simdi etki etmesini bekliyorum.
Zeytinyağı ile duştan önce masaj yap canım duştan sonra tarakla tara geçiyormuş hemenKızlar oğlumun başında Konak olduşampuan değiştirmiştim ona bağlıyorum. Bu zamana kadar olmamıştı çünkü
2 bucuk aylik. Dun taktim ben. Yatiyor hep zatenKaç aylık bebeğin? Bende var ama başını tam tutamıyor diye takmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?