2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Gule gule giysin kuzucuk ben de erkek urunlerine baktim da 62 68 bitmis genelde .Uyku uykunun mayasi .Gazdan uyuyamazsa geceyi buluyor .Bakalım 16sinda 3 dolcak mucize olcak mi meraktayım. 40 cikma efsanesi bana hayal kirikligi yasatmisti.

Afilim92 yatarken emziriyorsun sanırım sende, gece emzirdiginde gazını çıkarabiliyormusun. Uykudan ağlayarak uyanıyor emerken uyuyor gazını çıkartmaya çalışsamda işe yaramıyor. Kızım sabah yine aspire oldu yanımda yatarken nefes alamadı. Ağzından burnundan fışkırarak kustu. Nefes aldırana kadar ömrümden gitti. Gece sadece beni emmişti beni emdiği zaman daha çok kusuyor. Sabah doktora gittik yapabileceğim birşey yok çocuk gastroentroloji görmeli dedi. Haftaya salıya acıbademe randevu alabildik. Çok korkuyorum kız uyuduğunda bile uyuyamaz oldum

Eger derin uykuya geçebildiyse hic dokunmuyorum.Cunku gece olmasina ragmen en uzun uykusu iki saat .Bizde gece soyle oluyor genelde .Hic acikarak uyanmiyor hep gaz sancisindan tepinerek uyaniyor .Aglarken sakinlestirmek için 5 dk emzirip sonra gaz masajina geçiyorum. Eger rahatlarsa emerek uyuyor .Cikaramazsa cok agliyor inleye inleye emiyor.O esnada esime devrediyorum.1 2 saat o gezdiriyor tekrar masaj tekrar meme uyuma derken sabah oluyor ve gün basliyor.
Ama 3 5 gundur uykusunda kivraniyorsa hemen kucagima alip yuz ustu yatiriyorum .O sekilde rahatlıyor yarim saat bazen bir saat daha uyuyor.
Yaa gecmis olsun insan oyle gorunce bir dahs uyuyamiyor .Ben de gecem gun cok korktum .Gunduz uyursa da basinda bekliyorum artik .

Allah korusun canım , korkmamak eldemi ? Anne sütü daha sıvı ondan çabuk çıkıyordur acaba mideyi yatıştıran birşeylermi kullansan bize dr mamanın içine karıştırmak için gaviscon vermişti

Iyu aksamlar kizlar. Bebisler nasıl bakalım. Benimki bu aralar baya huysuz. Gece aglayarak uyanmalar ve gaz sorunlarimiz basladi. Gece 1 defa uyanirken 4 e cikti. Eller hep agizda maalesef. Bir sayfada kehribar kolyenin mucizesini okudum. Cocukta huysuzluk, ates, agri vb seyler olmuyormus. Dogal antibiyotik gibi. Özellikle dis cikarma donemlerini cok rahat anlatıyormus. Kullanan arkadaslarimin da tavsiyesiyle aldim. Simdi etki etmesini bekliyorum.

Allah korusun canım , korkmamak eldemi ? Anne sütü daha sıvı ondan çabuk çıkıyordur acaba mideyi yatıştıran birşeylermi kullansan bize dr mamanın içine karıştırmak için gaviscon vermişti
Motilium kullanıyor su an günde 3 kez 1 er çay kaşığı gaviscon infant ise yaramamıştı. Gece kalkıp mama hazırlasam sabah kendi sütümü sagsammı diye düşünüyorum ama sakin duran bir bebek değilki zaten zor zaptediyorum

Kaç aylık bebeğin? Bende var ama başını tam tutamıyor diye takmıyorum

Ben de kullaniyorum kehribar bileklik .Eger orijinal ise fayda ediyor.Gece yatarken cikariyorum.4 5 gundur unuttum takmayı. Duzenli kullanmak onemli .

Kızlar oğlumun başında Konak oldu şampuan değiştirmiştim ona bağlıyorum. Bu zamana kadar olmamıştı çünkü

Kızlar oğlumun başında Konak oldu şampuan değiştirmiştim ona bağlıyorum. Bu zamana kadar olmamıştı çünkü
Konak taragi kullanabilirsin canim.Hangi şampuana geçmiştin?
Gecmis olsun canim .Dikkat ediyoruz ama gelip buluyor hastalik .Benim de esim grip bebege gececek diye cok korkuyorum.

bizim oğlan da bugün çok hapşırdı gece üstüne Ne orteceğimi şaşırıyorum üşüyor mu bilmiyorum ki gerçi kombiyi de açıyorum

bizim oğlan da bugün çok hapşırdı gece üstüne Ne orteceğimi şaşırıyorum üşüyor mu bilmiyorum ki gerçi kombiyi de açıyorum
Dr Ali fuat serpen video paylaşmış bugün odadı 23 25 arası olsun sadece tulum giydirin üzerini örtmeyin üşümesi sorun değil ama sakın terletmeyn diyor. Ama öyle üşüyünce de benden önce eşim sarıp sarmalıyor. Bizim ev 24 şuan bende açmadım kombiyi o yüzden

Gule gule giysin kuzucuk ben de erkek urunlerine baktim da 62 68 bitmis genelde .Uyku uykunun mayasi .Gazdan uyuyamazsa geceyi buluyor .Bakalım 16sinda 3 dolcak mucize olcak mi meraktayım. 40 cikma efsanesi bana hayal kirikligi yasatmisti.
Bende beden zor buldum beğendiğim ürünlerde bedeni biten çoktu yoksa daha çok alırdım muhtemelen bide kardeşimin eşi hamile 4-5 parça onlara aldım. Düzelir elbet canım çevreye ilgsi artıyor o bile fayda sağlıyor.
Geçmiş olsun canım allah korusun bebekleri doktor ilaç verir bizim kusma için verdi.
Bende kehribar mı alsam diyordum ağız suyu vs için işe yarar mı acaba?
Zeytinyağı ile duştan önce masaj yap canım duştan sonra tarakla tara geçiyormuş hemen

Kızlar bayadr pek okuyamadm yazışmalarınızı iyisinizdir insallah sizler ve bebsleriniz. benm kızım her uyuyacağı zaman ağlıyo uykuya geçemiyo çok zor gecio gunde 4,5kez uyudugunu dusunursek bukadar defa uykuya gecme sitresi yaşıyorum. Tekrar tekrar uyanp aglamarinida saymiyorum. Sizin bebislerde bukadar zormu daliyo uykuya neler yapiyosunuz dalmasi icin. Aslinda emzik uykuya gecisi kolaylastiriyomus ama benm kizim almadi napdam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…