2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de kullaniyorum kehribar bileklik .Eger orijinal ise fayda ediyor.Gece yatarken cikariyorum.4 5 gundur unuttum takmayı. Duzenli kullanmak onemli .
Kolye daha etkiliymis. Gece çıkarıyorum ayagina takayim dedim cesaret edemedim gece bisey olur diye

Uyku arkadasinin ise yaradığını biliyorum.Sadece uyku zamani vereceksin. Normalde hep besiginde duracak yani oynamasina izin vermeyeceksin canim .Arkadasim denemisti ve başarılı olmustu .Bebeği sakinlesip daha kolay uyuyordu.

Yariyormus. Cok araştırdım artı arkadasim da tavsiye etti bebegine cok iyi gelmis keske onceden alsaydim diyor.

Kolye daha etkiliymis. Gece çıkarıyorum ayagina takayim dedim cesaret edemedim gece bisey olur diye
Canim kolye su an bizim icin cok tehlikeli olur .Cunku direk taş damla degil ve keskin.Boyle olunca buyuk parcadan cikartip bileklik dizdim.Onda bile iz cikiyor ayağına.

Insallah canim.Benimki de uyurdu arabada .Hatta gaz sancisi siddetlenince hep arabayla gezdiriyorduk ama artik uyumuyor.

Evet 3.faktor en kötüsü :! Senin kv buraya uye filan değildir demi .Yazdiklarini okumasin
Niye böyle oldular hiç anlamıyorum. Alerjiyse belli olur 1 ay sonra. Uyuyamadıkça çok sinirli oluyor. Bir yandan da kayınpederim ve kayınvalidem tutturmuş emzik ver, vermezsen böyle elini emer işte diye.

Bizimkinin geniz akıntısı burun tıkanıklığı aglamadan dolayı yaaa bir saat önce açtım güzelce burnunu şimdi uyuturken fena ağladı gene horul horul

Hayır canım kolik geri dönmez muhtemelen atak sizinki. Ağlaması değişti mi? Bizimki 12. hafta atağından önce normal ağlıyordu. Şimdi bildiğin bağırıyor söyleniyor konuşuyor biseylerden şikayet ediyor surekli

Aynen bu anlattığın gibi canım sabah uykusu dışında hepppsinde ağlıyor güya emzik alıyor ama onu da yarım ağız 105 kere atıyor geri koyuyorum geri koymayinca da ağlıyor çünkü. Az önce 25 dklik son ses aglamasindan çıktım kafam Bir milyon. Dün 45 dk sürmüştü gene daha iyi bugun

Niye böyle oldular hiç anlamıyorum. Alerjiyse belli olur 1 ay sonra. Uyuyamadıkça çok sinirli oluyor. Bir yandan da kayınpederim ve kayınvalidem tutturmuş emzik ver, vermezsen böyle elini emer işte diye.
Emzik kesinlikle elini emmesine engel değil. Onu Bir metre öteye tükürüp gene parmaklarını elini yumruğunu emiyor. Gece uyandığımda parmak emerken yakalıyorum

Gule gule giysin kuzucuk ben de erkek urunlerine baktim da 62 68 bitmis genelde .Uyku uykunun mayasi .Gazdan uyuyamazsa geceyi buluyor .Bakalım 16sinda 3 dolcak mucize olcak mi meraktayım. 40 cikma efsanesi bana hayal kirikligi yasatmisti.
Biz 4 aya doğru gidiyoruz ama bir mucize olarak daha da kötüyüz. Eğer alerji varsa tabi bu 4 ay da boşu boşuna bebeğim de ben de eziyet çekmişiz demektir.

Emzik kesinlikle elini emmesine engel değil. Onu Bir metre öteye tükürüp gene parmaklarını elini yumruğunu emiyor. Gece uyandığımda parmak emerken yakalıyorum
Anlatamıyorum. Büyük sözü dinlemiyormuşum, kafama estiği gibi yapıyormuşum, emsinmiş elini oh olsunmuş bana...

Yaaaa çok geçmiş olsun. Inşallah hemen çözüm yolu bulunur. Benimki de bugün emerek uyuyordu, birden kusmaya başladı ama burnundan bile geldi. Ikinci kez böyle çok kustuğu bu gördüm.

Uyku arkadaşı için de 4 aydan sonra verin diyorlar. Ben arada gösteriyorum da, şuan pek işe yaramıyor. Elinde tutup biraz ilgilenmeye başlayınca işe yarar umarım.

Benim çocuğum ağlıyor çok mu anormal bu durum? Uykusu geliyor ağlıyor, gazı oluyor ağlıyor, acıkıyor ağlıyor, bazen canı sıkılıyor yine ağlıyor. Çocuk her ağladığında çevremde herkeste bi panik hali.
Dün hastaneye gittik emzirme odasında emzirdim mama verdim bahçeye çıktık kızım ağlıyor susmuyor ordan kadının bi tanesi aç o çocuk aç doyur sen dedi aa öyle mi aklıma gelmemişti düşünemiyorum ben zaten aç gezdiriyorum dedim.
Bugünde annemle komşuya gittik bir sürü kişi vardı, biz girdik yarım saat sonra kızım ağlamaya başladı uykusu geldi halinden anlıyorum zaten. Uyutmaya çalışıyorum ordan sesler konuşmalar. Uykudan bu kadar ağlamaz hasta sanırım, açlıktanda ağlıyor olabilir yok yok gazı var baksana kesik kesik ağlıyor yüzü sıcak gibi geldi ateşi olmasın. Uykusu var desemde konuştular neyse bişey demedim anne biz kalkalım dedim eve geldik hemen. Kolumda pışpışlıyorum daha 10 dk olmadı mızırdanıyor annem geldi kızım ağrısı var sanırım ilaç mı versek baksana uyumuyor? Hemen ordakilerden etkilendi. Nasıl sinir oldum. Dedim sen bizi 10 dkda mı uyutuyordun da 10 dk uyumayan çocuğa hemen ağrı teşhisi koydun hadi diğerleri neyse sen bari yapma dedim baya konuştum ama çokda sinirlendim günlerdir doldum sanırım. O sinirle ağrı kesici verdim bide kızıma. Zaten 5 dk sonra kızım uyudu. Ben konuşmaya devam ettim tabi sakinleşemedim. Çocuk her ağladığında panik yapıyorsunuz sizin yüzünüzden bende panik oluyorum evde daha rahattım ağlıyor işte kabullenin acıktım uykum geldi diyemiyor napayım yani diye konuştum durdum. Annem bişey demedi tabi. Kadın bi laf söyledi kötü niyetle de değildi ama bin ahh işitti. Şimdi ona söylediklerim içinde üzülüyorum ama ciddi anlamda bunaldım. Memlekete geldiğimden beri herkes bebeğimin ağlamasına takmış durumda. Yaa ben bu çocuğu defalarca hastaneye götürdüm zaten ağlıyor diye. Kolik ağlar dediler. Ben kabullendim ama etrafa göre çok anormal bu durum. Sebepsiz ağlamazmış. Ee sebebini söylüyorum uykusu var diyorum ona da inanmiyorlar uykudan o kadar ağlamaz açlıktan o kadar ağlamaz. Ağlamayan bebek varsa bende istiyorum.

Canım Türkiyede bebeğin uykusuzluktn ağlaması diye bir şeyin varlığı kabullenilemiyor. Bir de bebeğin ağzına bu kadar yemek tikistirilan bir yerde nasıl olur da obezite düşük olur hayret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…