2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Anlamazlar, anlatamazsın. Ben de oğlum ağlarken götürüyorum kayınvalidemlere, iyi haliyle görsünler, onların yanında iyice panik oluyorum diye. Bu sefer de çocuk duruyor ne güzel, sen abartıyorsun diyorlar. İyi öyle mi diyorum, biraz sonra ağlamaya başlayınca, al al bunu aç bu emzir diyorlar. Aç değil uyumak istiyor uyumak için de emmek ama ben söyleyince çocuğun uykusu var, uyutayım verin de diye çocuk duruyor ne uyutması oluyor. İlla çocuk kendini yırtacak uykusunun geldiğini anlatmak için onlara göre. Esnemek uyku geldiğini göstermiyor çünkü. Çocuk 3 esniyor 5 esniyor, en son başlıyor ağlamaya. Ondan sonra gel de sakinleştirip uyut çocuğu. Bir de diyoruz, çocuk iyi değil rahatsız diye, yok canım çok uslu hiç ağlamıyor diyorlar. Azıcık ağlamaya başlasa, alın bunu durmuyor bu, nesi var bunun niye ağlıyor? Dedik ya, rahatsız çocuk, canı yanıyor ağlıyor, biz size sakinken veriyoruz, bir yerden sonra tekrar canı yanıyor ve ağlıyor. Ağlaması normal yani çünkü daha önce de zibilyon kez söylediğimiz gibi çocuk rahatsıııız diye bağırasım geliyor.

Uyku arkadaşı aklımda ama 4 aydan sonra alıyım diye dusunmustum ama simdiden aliyim. Gerci benmki yatagnda uyumuyoki hic hep ana kucagnda yada ev bebek arabasnda uyuyo. Napcaz bilmiom ins duzelirler kızlar

Konak taragi kullanabilirsin canim.Hangi şampuana geçmiştin?

Gecmis olsun canim .Dikkat ediyoruz ama gelip buluyor hastalik .Benim de esim grip bebege gececek diye cok korkuyorum.
Sıze de geçmiş olsun canım valla okula giden kızım oldugu için ister istemez geliyor hastalık Rabbim esirgesin hepsini

bizim oğlan da bugün çok hapşırdı gece üstüne Ne orteceğimi şaşırıyorum üşüyor mu bilmiyorum ki gerçi kombiyi de açıyorum
Valla ben şimdiden ıkı uyku tulumu aldım kafasına bere falan taksa üşümez belkı ama taktımı hayatta uyumuyor o çıkana kadar :) :) :) sabah burnu tıkalı şekilde kalkıyor şu kışı atlatsak inşallah en az hastalıkla

Canım onu ben de aldım ama takamıyorum çünkü çok iz yapıyor rahat etmiyor boynunda. Özellikle emzirirken.. Sürekli tak çıkar da olmuyor. Bileğine takmayı ddnedim onda da iz yaptı.. Sen nasıl kullanıyorsunn

Geçmiş olsun canım. Benim kızım da hasta.. Yarın 1 hafta olıcak tam. 3 gün büyük insan gibi hırıltılı dolu dolu öksürdü. Bugün daha iyi. Burun tıkalı sinüzit kısımlarında var tıkanma . Birkaç güne geçer diye ümit ediyorum.. Gerçekten çok zormuş ya.. Allah hepsine sağlık ve şifa versin inşallah

ay gecis zamani cok zor ya yakmasak da sabaha karsi Ankarada donariz. Bizim dr da sicaga alistirmayin ev 24u gecmesin dedi. iyice kis geldiginde 24u bulmaz zaten ev.

Canım naçizane benim fijrim her gün aynı ortamı yarat uyutmak için.. Odayı karanlık yap hafif loş bir gece lambası olsun.. Uyuyacağını o şekilde anlayıp öğrensin. Belki daha kolay olur

benimki de kafaya sapka giydirmiyor hemen agliyor, foto cekmek icin bile takamiyorum. Ay evet ya lutfen hasta olmasinlar... Hasta olanlar bizlere gelmesin... Sonra uzulecek olan sabahlayacak olan biziz. Off magarada yasamak istiyorum herkesten uzak...

Evet canım değişti ağlaması ve uykudayken de ağlayıp kalkıyor. Yüksek sesle dudak bükerek ağlıyor... Dünün aynısını bugün de yaşıyoruz

Offff
Uyumamak yetmiyor gibi bir de altini acinca isedi. Ustune defalarca kustu. Artik ust degistirmekten nefret ettim. Zaten zar zor degisiyoruz, kolunu cikar oburunu giydir bilmem ne. Ya iki saniye bos birakmaya gelmiyor ki, hemen el agizda ve kusmaya basliyor. Sabahtan aksama kadar yaa istisnasiz hergun boyle. Yaz mevsimi ne guzeldi, sadece atlet giydiriyordum ne rahatti.

Memeyi zaten oyuncak etti. Begenmez iki ceker aglar birakir. Bu saatlerde artik sabrim bitiyor. Ennn gicik oldugum da babasinin icerde suan uyumasi.

Demi canım biz uğraşırken bunca şeyle onlar böyle keyif yapıp uyumuyorlar mı ben de deli oluyorum

Canım naçizane benim fijrim her gün aynı ortamı yarat uyutmak için.. Odayı karanlık yap hafif loş bir gece lambası olsun.. Uyuyacağını o şekilde anlayıp öğrensin. Belki daha kolay olur
Yapiyoruz aslnda. Bugun gunduzde yaptm pek ise yaradimi anlamadm ama bakalm. Battaniyesini ağzina sokuo ıslatıo ustunde bisey yoksa battaniye elleriyle pijamasini ustunu tutuo direnio babam direnio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…