2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Dün doktora gittik kontrol amaçlı. Muayene iyiydi. Sonra Dr bebeği ellerinden tuttu hafifçe kaldırdı, başı geride kaldı. Başını artık kaldırması lazım annesi dedi. Arada böyle ellerinden tut kaldır o da başını tutmaya çalışsın dedi yani sırtüstü yatarken. Sizlerin bebekleri kaldırıyor mu ben normal diye düşünüyordum ama merak da ettim

Canım benimki 13. HaftNın içinde dünden beri ben ellerinden tutup hadi kalk diye biraz zorlayınca kafayı yukarı doğru kaldırmaya bŞladı. Ben ara sıra deniyordum hep. İlk kez 2 gündür yapıyor.

G
Yapiyoruz aslnda. Bugun gunduzde yaptm pek ise yaradimi anlamadm ama bakalm. Battaniyesini ağzina sokuo ıslatıo ustunde bisey yoksa battaniye elleriyle pijamasini ustunu tutuo direnio babam direnio
Gündüzleri bende de işe yaramıyor kesinlikle çünkü gece olmadığını anlıyor. Gündüz uykusu sevmiyor.. Dişleri başlıodur artık kaşınmaya. Benimki de ıslatıyo. Hele bugün kaç kez üstünü değiştirdim hep ıslatmış yumruk ağızda

Canım Türkiyede bebeğin uykusuzluktn ağlaması diye bir şeyin varlığı kabullenilemiyor. Bir de bebeğin ağzına bu kadar yemek tikistirilan bir yerde nasıl olur da obezite düşük olur hayret ediyorum
Evet canım yaa bide o var özellikle mama verdiğimi gören herkes çocuğa çorba yemeğin suyunu vs tattırma derdinde. Ben biraz oyalarlar rahat ederim diye düşünüyordum daha çok strese giriyorum böyle.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Geçen teyzemler geldi kızımı görmeye uyuycak dedim bişey olmaz biz uyuturuz dediler iyi dedim yarım saat sonra bi çığlık uyutun hadi dedim bırak uyutmayı sakinleştiremediler bile. Sanki oyuncak bebek bu bize ayak uydursun. Ne bekliyorlar anlamıyorum ki.
Canım keşif dönemi olduğu için böyle hepimizinki aynı şu an sanırım ağız suyu el emme memeyle oynama :)
Yapiyoruz aslnda. Bugun gunduzde yaptm pek ise yaradimi anlamadm ama bakalm. Battaniyesini ağzina sokuo ıslatıo ustunde bisey yoksa battaniye elleriyle pijamasini ustunu tutuo direnio babam direnio
Bizimki battaniye tutmuyor üzerinde
Bizimki kaldırıyor canım hatta 3 gündür biz elinden tutmadan da kaldırıyor. Ben yaklaşık 1 aydır hergün doktorunun yaptığı şekilde ellerinden tutup kaldırıyorum bide yüzüstü yatırıp konuşup kafasını kaldırmasını sağlıyorum gerçi yüzüstü pek sevmiyor ağlıyor hemen ama 3-5 sn bile kardır sanırım. Sende sık sık egzersiz yap bebeğinle kaldırır yakında.

Kızım dört yasında onun da tam inat dönemi oda bi süreçten geçiyor okula gidip yenı yenı huylar ediniyor hastalık getirmesi de bonus oluyo valla
Eşim sabah 11 akşam 9 iş e haliyle izin günleri dışında yardımı olmuyo pek ben yakında huni takmaya başlarım diye düşünüyorum

Oturup ağlayacağım en sonunda çocuk uyumak istiyor, onun için de meme. Alıyorum memeye ağlıyor, tamam diyorum emme dur böyle hadi, yok öyle de ağlıyor. Babasına verdim, sakinleşti ama memeye gelince ağlıyor. Ayakta zıplayarak emiyor zaten 1 aydır ama şimdi onu bile yapmıyor. Çok zor, niye böyle oluyor, çok yoruldum artık. Hep bir mızırdama, hep bir ağlama.

Yariyormus. Cok araştırdım artı arkadasim da tavsiye etti bebegine cok iyi gelmis keske onceden alsaydim diyor.
Kehribar taşının etkisini ceyda düvenci 'den duymuştum ama orijinaline ulaşmak lazımdır diye düşünmüştüm, sen nereden kaça aldın cnm

Sagol cnm sıze de geçmiş olsun zor olmaz mı onlar hasta oluyor biz sabahı zor ediyoruz Rabbim beterinden korusun yinede büyüdükçe farklı sorunları çıkacak daha :) :)

Dün

Selamlar. Mutlu ve enerjik oldugu zamanlar elinden tutup kaldirdigimda kafayi ve sirti kaldirip oturur poziyona geciyor. Ama mizmiz uykuluysa hayatta kaldirmiyor inadina kendini geri atiyor.

Canim iz olacak illaki hafif zaten. Nasil bebek bezi iz birakiyorsa oyle. Zarari yok ki. Ben gece takmiyorum.

Gunaydin kizlar oglum cok hasta .Gece hic uyumadik .Bir kere yesil kaka yapti .Kusuyor .Normalde kusmaz .Uyumak istiyor ama simdiye kadar aglamadigi bir şekilde caresizce agliyor Bugun dr a götürcem

Benimki de 13. Haftanın içinde. Ara ara deneyim yapmaya başlar sanırımm
Bizimki Yapa Yapa kaldırmaya basladi. Yani alıştırma yapman lazim sık sık. Ellerinden tutuyorum onun da tutmasını sağlıyorum sonra hoooopppaaaa diyorum gülerek o da kalkıyor öyle olunca tutuyor başını. Yeni yeni başladı. Siz de geç kalmadiniz bence çok normal suan

Bende bizim kıza 1 ay önce başlamıştım elinden tutup kaldırmayı, birde ayaklarının üstüne basıyor. Tek sıkıntı yuz ustu asla yatmiyor bende emzirme yastığı üzerine koyuyorum öyle duruyor.

Gunaydin kizlar oglum cok hasta .Gece hic uyumadik .Bir kere yesil kaka yapti .Kusuyor .Normalde kusmaz .Uyumak istiyor ama simdiye kadar aglamadigi bir şekilde caresizce agliyor Bugun dr a götürcem
Çok geçmiş olsun cnm biran önce iyileşsn paşamız.. minikler hasta olmasın ya insanın içi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…