- 12 Ocak 2018
- 68
- 113
- 13
- 35
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.481
Canım benimki 13. HaftNın içinde dünden beri ben ellerinden tutup hadi kalk diye biraz zorlayınca kafayı yukarı doğru kaldırmaya bŞladı. Ben ara sıra deniyordum hep. İlk kez 2 gündür yapıyor.Selam kızlar. Dün doktora gittik kontrol amaçlı. Muayene iyiydi. Sonra Dr bebeği ellerinden tuttu hafifçe kaldırdı, başı geride kaldı. Başını artık kaldırması lazım annesi dedi. Arada böyle ellerinden tut kaldır o da başını tutmaya çalışsın dedi yani sırtüstü yatarken. Sizlerin bebekleri kaldırıyor mu ben normal diye düşünüyordum ama merak da ettim
Gündüzleri bende de işe yaramıyor kesinlikle çünkü gece olmadığını anlıyor. Gündüz uykusu sevmiyor.. Dişleri başlıodur artık kaşınmaya. Benimki de ıslatıyo. Hele bugün kaç kez üstünü değiştirdim hep ıslatmış yumruk ağızdaYapiyoruz aslnda. Bugun gunduzde yaptm pek ise yaradimi anlamadm ama bakalm. Battaniyesini ağzina sokuo ıslatıo ustunde bisey yoksa battaniye elleriyle pijamasini ustunu tutuo direnio babam direnio
Evet canım yaa bide o var özellikle mama verdiğimi gören herkes çocuğa çorba yemeğin suyunu vs tattırma derdinde. Ben biraz oyalarlar rahat ederim diye düşünüyordum daha çok strese giriyorum böyle.Canım Türkiyede bebeğin uykusuzluktn ağlaması diye bir şeyin varlığı kabullenilemiyor. Bir de bebeğin ağzına bu kadar yemek tikistirilan bir yerde nasıl olur da obezite düşük olur hayret ediyorum
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Geçen teyzemler geldi kızımı görmeye uyuycak dedim bişey olmaz biz uyuturuz dediler iyi dedim yarım saat sonra bi çığlık uyutun hadi dedim bırak uyutmayı sakinleştiremediler bile. Sanki oyuncak bebek bu bize ayak uydursun. Ne bekliyorlar anlamıyorum ki.Anlamazlar, anlatamazsın. Ben de oğlum ağlarken götürüyorum kayınvalidemlere, iyi haliyle görsünler, onların yanında iyice panik oluyorum diye. Bu sefer de çocuk duruyor ne güzel, sen abartıyorsun diyorlar. İyi öyle mi diyorum, biraz sonra ağlamaya başlayınca, al al bunu aç bu emzir diyorlar. Aç değil uyumak istiyor uyumak için de emmek ama ben söyleyince çocuğun uykusu var, uyutayım verin de diye çocuk duruyor ne uyutması oluyor. İlla çocuk kendini yırtacak uykusunun geldiğini anlatmak için onlara göre. Esnemek uyku geldiğini göstermiyor çünkü. Çocuk 3 esniyor 5 esniyor, en son başlıyor ağlamaya. Ondan sonra gel de sakinleştirip uyut çocuğu. Bir de diyoruz, çocuk iyi değil rahatsız diye, yok canım çok uslu hiç ağlamıyor diyorlar. Azıcık ağlamaya başlasa, alın bunu durmuyor bu, nesi var bunun niye ağlıyor? Dedik ya, rahatsız çocuk, canı yanıyor ağlıyor, biz size sakinken veriyoruz, bir yerden sonra tekrar canı yanıyor ve ağlıyor. Ağlaması normal yani çünkü daha önce de zibilyon kez söylediğimiz gibi çocuk rahatsıııız diye bağırasım geliyor.
Canım keşif dönemi olduğu için böyle hepimizinki aynı şu an sanırım ağız suyu el emme memeyle oynama :)Offff
Uyumamak yetmiyor gibi bir de altini acinca isedi. Ustune defalarca kustu. Artik ust degistirmekten nefret ettim. Zaten zar zor degisiyoruz, kolunu cikar oburunu giydir bilmem ne. Ya iki saniye bos birakmaya gelmiyor ki, hemen el agizda ve kusmaya basliyor. Sabahtan aksama kadar yaa istisnasiz hergun boyle. Yaz mevsimi ne guzeldi, sadece atlet giydiriyordum ne rahatti.
Memeyi zaten oyuncak etti. Begenmez iki ceker aglar birakir. Bu saatlerde artik sabrim bitiyor. Ennn gicik oldugum da babasinin icerde suan uyumasi.
Bizimki battaniye tutmuyor üzerindeYapiyoruz aslnda. Bugun gunduzde yaptm pek ise yaradimi anlamadm ama bakalm. Battaniyesini ağzina sokuo ıslatıo ustunde bisey yoksa battaniye elleriyle pijamasini ustunu tutuo direnio babam direnio
Bizimki kaldırıyor canım hatta 3 gündür biz elinden tutmadan da kaldırıyor. Ben yaklaşık 1 aydır hergün doktorunun yaptığı şekilde ellerinden tutup kaldırıyorum bide yüzüstü yatırıp konuşup kafasını kaldırmasını sağlıyorum gerçi yüzüstü pek sevmiyor ağlıyor hemen ama 3-5 sn bile kardır sanırım. Sende sık sık egzersiz yap bebeğinle kaldırır yakında.Selam kızlar. Dün doktora gittik kontrol amaçlı. Muayene iyiydi. Sonra Dr bebeği ellerinden tuttu hafifçe kaldırdı, başı geride kaldı. Başını artık kaldırması lazım annesi dedi. Arada böyle ellerinden tut kaldır o da başını tutmaya çalışsın dedi yani sırtüstü yatarken. Sizlerin bebekleri kaldırıyor mu ben normal diye düşünüyordum ama merak da ettim
Kızım dört yasında onun da tam inat dönemi oda bi süreçten geçiyor okula gidip yenı yenı huylar ediniyor hastalık getirmesi de bonus oluyo vallabenimki de kafaya sapka giydirmiyor hemen agliyor, foto cekmek icin bile takamiyorum. Ay evet ya lutfen hasta olmasinlar... Hasta olanlar bizlere gelmesin... Sonra uzulecek olan sabahlayacak olan biziz. Off magarada yasamak istiyorum herkesten uzak...
Kehribar taşının etkisini ceyda düvenci 'den duymuştum ama orijinaline ulaşmak lazımdır diye düşünmüştüm, sen nereden kaça aldın cnmYariyormus. Cok araştırdım artı arkadasim da tavsiye etti bebegine cok iyi gelmis keske onceden alsaydim diyor.
Sagol cnm sıze de geçmiş olsun zor olmaz mı onlar hasta oluyor biz sabahı zor ediyoruz Rabbim beterinden korusun yinede büyüdükçe farklı sorunları çıkacak daha :) :)Geçmiş olsun canım. Benim kızım da hasta.. Yarın 1 hafta olıcak tam. 3 gün büyük insan gibi hırıltılı dolu dolu öksürdü. Bugün daha iyi. Burun tıkalı sinüzit kısımlarında var tıkanma . Birkaç güne geçer diye ümit ediyorum.. Gerçekten çok zormuş ya.. Allah hepsine sağlık ve şifa versin inşallah
Benimki de 13. Haftanın içinde. Ara ara deneyim yapmaya başlar sanırımmCanım benimki 13. HaftNın içinde dünden beri ben ellerinden tutup hadi kalk diye biraz zorlayınca kafayı yukarı doğru kaldırmaya bŞladı. Ben ara sıra deniyordum hep. İlk kez 2 gündür yapıyor.
DünEvet canım yaa bide o var özellikle mama verdiğimi gören herkes çocuğa çorba yemeğin suyunu vs tattırma derdinde. Ben biraz oyalarlar rahat ederim diye düşünüyordum daha çok strese giriyorum böyle.
Aynı şeyleri yaşıyoruz. Geçen teyzemler geldi kızımı görmeye uyuycak dedim bişey olmaz biz uyuturuz dediler iyi dedim yarım saat sonra bi çığlık uyutun hadi dedim bırak uyutmayı sakinleştiremediler bile. Sanki oyuncak bebek bu bize ayak uydursun. Ne bekliyorlar anlamıyorum ki.
Canım keşif dönemi olduğu için böyle hepimizinki aynı şu an sanırım ağız suyu el emme memeyle oynama :)
Bizimki battaniye tutmuyor üzerinde
Bizimki kaldırıyor canım hatta 3 gündür biz elinden tutmadan da kaldırıyor. Ben yaklaşık 1 aydır hergün doktorunun yaptığı şekilde ellerinden tutup kaldırıyorum bide yüzüstü yatırıp konuşup kafasını kaldırmasını sağlıyorum gerçi yüzüstü pek sevmiyor ağlıyor hemen ama 3-5 sn bile kardır sanırım. Sende sık sık egzersiz yap bebeğinle kaldırır yakında.
Selamlar. Mutlu ve enerjik oldugu zamanlar elinden tutup kaldirdigimda kafayi ve sirti kaldirip oturur poziyona geciyor. Ama mizmiz uykuluysa hayatta kaldirmiyor inadina kendini geri atiyor.Selam kızlar. Dün doktora gittik kontrol amaçlı. Muayene iyiydi. Sonra Dr bebeği ellerinden tuttu hafifçe kaldırdı, başı geride kaldı. Başını artık kaldırması lazım annesi dedi. Arada böyle ellerinden tut kaldır o da başını tutmaya çalışsın dedi yani sırtüstü yatarken. Sizlerin bebekleri kaldırıyor mu ben normal diye düşünüyordum ama merak da ettim
Canim iz olacak illaki hafif zaten. Nasil bebek bezi iz birakiyorsa oyle. Zarari yok ki. Ben gece takmiyorum.Canım onu ben de aldım ama takamıyorum çünkü çok iz yapıyor rahat etmiyor boynunda. Özellikle emzirirken.. Sürekli tak çıkar da olmuyor. Bileğine takmayı ddnedim onda da iz yaptı.. Sen nasıl kullanıyorsunn
Kehribar sepetinden. Sertifikali olmasina dikkat edeceksin. Arkadasim da ordan almis faydasını görmüş yani orjinal. 105 liraya aldim.Kehribar taşının etkisini ceyda düvenci 'den duymuştum ama orijinaline ulaşmak lazımdır diye düşünmüştüm, sen nereden kaça aldın cnm
geçmiş olsun canım üşüttü heralde bizimde hırıl hırıl hala aynıGunaydin kizlar oglum cok hasta .Gece hic uyumadik .Bir kere yesil kaka yapti .Kusuyor .Normalde kusmaz .Uyumak istiyor ama simdiye kadar aglamadigi bir şekilde caresizce agliyorBugun dr a götürcem
Bizimki Yapa Yapa kaldırmaya basladi. Yani alıştırma yapman lazim sık sık. Ellerinden tutuyorum onun da tutmasını sağlıyorum sonra hoooopppaaaa diyorum gülerek o da kalkıyor öyle olunca tutuyor başını. Yeni yeni başladı. Siz de geç kalmadiniz bence çok normal suanBenimki de 13. Haftanın içinde. Ara ara deneyim yapmaya başlar sanırımm
Geçmiş olsun cnm ins iyileşir bir an önce.Gunaydin kizlar oglum cok hasta .Gece hic uyumadik .Bir kere yesil kaka yapti .Kusuyor .Normalde kusmaz .Uyumak istiyor ama simdiye kadar aglamadigi bir şekilde caresizce agliyorBugun dr a götürcem
Bende bizim kıza 1 ay önce başlamıştım elinden tutup kaldırmayı, birde ayaklarının üstüne basıyor. Tek sıkıntı yuz ustu asla yatmiyor bende emzirme yastığı üzerine koyuyorum öyle duruyor.Bizimki Yapa Yapa kaldırmaya basladi. Yani alıştırma yapman lazim sık sık. Ellerinden tutuyorum onun da tutmasını sağlıyorum sonra hoooopppaaaa diyorum gülerek o da kalkıyor öyle olunca tutuyor başını. Yeni yeni başladı. Siz de geç kalmadiniz bence çok normal suan
Çok geçmiş olsun cnm biran önce iyileşsn paşamız.. minikler hasta olmasın ya insanın içi gidiyorGunaydin kizlar oglum cok hasta .Gece hic uyumadik .Bir kere yesil kaka yapti .Kusuyor .Normalde kusmaz .Uyumak istiyor ama simdiye kadar aglamadigi bir şekilde caresizce agliyorBugun dr a götürcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?