2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Allah yardimcin olsun, 2 cocugu dusunemiyorum. 3 cocugu olan komsum var onu da hayretler icinde izliyorum. Cok azimli masallah, nasil yetisiyorsa

Gunaydin kizlar oglum cok hasta .Gece hic uyumadik .Bir kere yesil kaka yapti .Kusuyor .Normalde kusmaz .Uyumak istiyor ama simdiye kadar aglamadigi bir şekilde caresizce agliyor Bugun dr a götürcem
Geçmiş olsun canım korkma midesini üşütmüştür bol emzirmeyle geçer inş. Bizde hastanedeyiz bizim 1 aydır sürekli kakayla sıkıntımız var yeşil oluyor mukuslu oluyor ama kilo alımımız normal kusma falan da yok burın kulakta iyi. Bizde şimdi doktordayız tahlil verdim sonuç 1 saate çıkacakmış emzirme odasında uyuttum bekliyorum eşimde gelemiyor izin alıp sürekli tek başıma arabaya indiriyorum sırtımda çantalar eşyalar tek başıma puseti aranasına tak falan o kadar zırlandım ki bugün. Emzirme odası üst katta kaka tahlili alt kata in geri çık bi elimde bebek bi elimde arabası. Kucakta durmak istiyor bide. Valla bende kıvrılıp uyucam şimdi emzirme odasına

elini emmesinin sonucu kusmak olmasa, neyse. Daha saat 10.25 ama ben 2 defa ust degistirdim mesela. Aksama kadar sen dusun daha kac kez degisecegiz

canim atak, aşi, gaz sancisi vs etkiledigi zaman uyumalari zor oluyor. Bir de buyudukce annelerinden farkli bir birey olduklarini fark etmeye basliyorlarmis ve kaygi duyuyorlarmis.
Valla çareyi yapmam dedigim seyi yapmakta buldum, 1 haftadir istisnasiz beraber uyuyoruz. Ama oncesinde gece 3 3.30a kadar ben uyutuyodum o uyaniyordu. Uykusuzluktan delirene kadar, esimi salona gonderdim. Yoksa hem geriliyoruz, o ise uykusuz gidiyor, ben cocuga sinirleniyorum vs vs.

Afilim92 C cisse0932 geçmiş olsun kızlar, şu bebekler bi hasta olmasa.

Benimde kızım üşütmüş olabilir emin olamadım sabah 3-4 kere fışkırarak kustu. Uzun zamandır kusmuyordu mamayı falan değiştirmiştim kusmasın diye . Sabah öyle olunca şok oldum burnundan geldi. Kusana kadar ağladı sonra rahatladı. Bende gribim 2 gündür ona geçicek diye de korkuyorum. Ee sürekli üstümde başkasında durmuyor ilaçda kullanamıyorum inşallah hasta olmaz. Ben bile halsizlikten mahvoldum bebekler napsın.

elini emmesinin sonucu kusmak olmasa, neyse. Daha saat 10.25 ama ben 2 defa ust degistirdim mesela. Aksama kadar sen dusun daha kac kez degisecegiz
Bizim de sürekli önünü ıslatıyor canım ağız suyu durmuyor önlük takıyorum yarım saat geçmeden sırılsıklam. Bizde aynıyız yani günde 10 kere üst değiştiriyoruz :)

S Susammmmm bebegi uyutman icin vermemeleriyle ilgili mesajini gordum de, bir kere esim benle kavga etti ya, anasi gelecekti de cocuk uyudu diye. Senin annen kim ki benim zaten dogru duzgun uyumayan cocugumun uykusundan daha mi degerli?

Aynen de dedigin gibi oluyor, cocuk baslarda mizirdanirken uyutuyoruz onda da gazi varsa zaten kivrim kivrim kivraniyor uyuyamiyor.

Mizirdanirken vermiyor beyinsizler, cocugun illa kendini yirtip hirslanmasi gerekiyor. O hirsla deli gibi emip uykuya dalarken kusma seansiyla beraber yine uyuyamiyor benimki...

Zaten cocuklari fazla aglatip hirslanmayi tesvik etmeyin diyor pedagoglar. Yani bir derdi olup susmadigi zamanlar haricinde, ne istedigini biliyorsam aglatmam asla.

Ya kızlar ben kafayı yemezsem kimse yemez, ben bu çocuğa ne yapıyorumda beni emince sonrasında boğuluyor ya korkudan başını bekliyorum sürekli. Sabah yine oldu yokmu bunun bi dermanı ya cesaret edebilsem acıbademe tek götüreceğim ama toplu taşımayla zor olur hastalık kapar diye gidemiyorum. Babasına izin vermiyorlar gerçi verseler araba yok kardesimin iznine kaldık. Oda haftaya salıya

Geçmiş olsun kaka yeşil ise karnı ağrıyor muhtemelen cnm ondan ağlıyor olabilir bende yaşamıştım Allah şifa versin inşaAllah
Gunaydin kizlar oglum cok hasta .Gece hic uyumadik .Bir kere yesil kaka yapti .Kusuyor .Normalde kusmaz .Uyumak istiyor ama simdiye kadar aglamadigi bir şekilde caresizce agliyor Bugun dr a götürcem

Canım yediğin şeyleri iyice bir düşünüp bakalım sütle ilgili bir şey var mı? Dana eti yumurta kuruyemiş her türlü paketli gidalar... Var mı böyle ağzına giden bir şey? Haftaya kadar idare etmen için böyle ne varsa kes

Senin sütünü çok kusup mamayı kusmuyorsa aklıma sadece alerji ve laktoz intoleransi geliyor. Yani mide kapakciklarinda çıkışında falan bı problem olsa mamada da aynisi olur. Demek ki sütünde onun reflusunu azdıran bir şey var. Laktoz intoleransiysa relaktaz damla azaltır. Alerji ise ne alerjisi olduğunu bulman gerekecek
Ya da acaba seni emerken biberonla içtiğinden fazla mı hava yutuyor da öyle patlama oluyor? Kendi sütünü biberonla verdiğinde de burnundan geliyor mu

Gastroentroloji alerji konusunda da uzmandır dimi sonucta alerjisi mide ve bağırsak tepkili, mamayıda kusuyor ama koyu olduğu için fazlasını çıkarıyor gibi kusuyor. Gece emerse sabah direkt sıvı olarak kusup boğuyor kendini, sadece patates zeytin yiyorum bu ara anlamıyorum ne olduğunu

Canım benim kızımda çok kusuyordu her beslenmeden sonra 3-4 kere fışkırarak reflü dedi doktor. Sadece mama alsaydı yada sütünü sağıp vericeksen mamaya karıştırman için ilaç vereyim dedi. Sürekli sağamam tek başıma bakıyorum dedim gaviscon verdi ama bebekler için olandan değil. O etkili olmuyor bundan yarım çay kaşığı ver sabah akşam dedi. Başta tereddüt ettim ama bende korkuyordum kusarken. Kusmaları azalınca bırak dedi. Bizde işe yaradı kusmuyor artık. Bu sabah kustu yine fışkırarak ama üşütmüş olabilir diye düşündüm çünkü 1 haftadır hiç kusmamıştı. Eğer alerjisi vs yoksa muhtemelen reflüdür.

Gecmis olsun canim. 3 gun once bize de oldu aynisi yesil arada da balgamli kaka ve kusma. Oglum her gece aglayarak uyanir oldu.karin agrisi oluyor dizlerimin uzerine yatirinca hem gaz hem kaka cikarip rahatliyor. Ama bu sabah deli gibi agladi uyuyamadi kac saat. Daha yeni uyuttum.2 gun once Dr u aradim damla verdi gecmezse gel dedi. Bugun de gecmezse yarin biz de gidecez.

Ya benimki atak değil, var bir rahatsızlığı. Tuvaletini yapıyor, gazı çıkıyor ama yok memeye geldi mi ağlıyor sürekli. Zıplıyorum emzirmek için, bazen susuyor bazen öyle de susmuyor. Perişan olduk o da ben de. Benimle beraber uyusun umrumda değil, yeter ki yatayım uyuyayım ben de. Oturduğum yerde uyumaya bile razı oluyorum artık çünkü sürekli ayakta zıp zıp dolaşıyorum. Oturduğum an çığlığı basıyor. Hayır normal bir ağlama da değil, yırtıyor kendini, nefes almıyor.

Anlamıyorlar ki. Zaten uykusuzluktan kafayı yemek üzereyim. Hiç dinlenemeden devam ediyor günler. Çocuğu uyutmak başlı başına dert benim için artık. Ne yaparsam yapayım ağlıyor, en son kendini nefessiz bırakıp sonra uykuya dalıyor. Ağlatmak istemiyorum. Bana güveni zedelensin istemiyorum hiç ama artık hep ağlıyor. Bir yerden sonra o kadar yoruluyorum ki, hem o ağlıyor, hem onu taşımaktan kollarım ağrıyor, bir yandan uykusuzluk, bir yandan açlık... En son oturup ağlıyorum, tamam kötü bir anneyim ben ondan ağlıyorsun, ne yapayım olmuyor işte, elimden başka bir şey gelmiyor diye. Zaten bu ara bana hiç gülmüyor da. Babasını görünce gülmeye başlıyor, beni görünce ciddi ciddi duruyor. Eskiden en azından iki gülücük atardı yorgunluğu unuturdum.

Cnm öyle düşünme neden kötü anne olasın, çoğumuzun ilk çocuğu tecrübesizlik yaşıyoruz. Geçen gün benim kızımda gülerken konuşurken birden katıla katıla ağlamaya başladı neye uğradığımı sasirdim. Sonra bir daha güldü 5 dk sonra yine başladı aldik hastaneye götürdük hiç bir şeyi yoktu. Atlatacağız bugünleri elbette böyle devam etmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…