2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kuzlar siz burda ne konuşsanız ertesi gün benim oğlanda çıkıyor. Yazdıklarınızı okumaya korkar oldum. Yeşil kaka dediniz pat benimkide yaptı. Süt alerjisi konuşulmaya başlandı pat bizde de çıktı. Şimdi de konak konuşuldu dün dikkatli bakınca benim oğlanda da ince bir tabaka varmış. Bu ne böyle yaa :)

Burda bazı arkadaşlar bizden önde gidiyor yaşadıklarını söylüyorlar iyi oluyor bana da süpriz olmuyor :)

Kızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?

Eklentiler

• _20181012_112227.webp
    13 KB · Görüntüleme: 74
Yaaa yerim o ayakları bıdırdanmaları:) bizimki yapmıyor canım ama ayaklarını kaldırmayı öğrendiyse yeni yeni öğrendiklerini bi arabsürekli yapıyorlar

8 saat acıkmadı da yani, iyiymiş

Ya kızlar oğlum bi alışkanlık yaptı emerken göğüs ucumu dudakları arasında eziyor. Özellikle karnı doyunca oyun gibi yapıyor ama çok canım yanıyor. Süt bitince mi yapıyor acaba anlamadm. Buaralar emerken sürekli oyun derdinde çekip bana bakıyor yada el kol durmuyor.. siznde mi öyle yoksa meme reddi mi yaşıyorum

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????

Bak canım aynısıı

Eklentiler

• IMG_3258.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 58
Kadın doguma gittim kizlar.
Dikişlerinde ağrı var diye.ultrasobla kaebima baktı iyileşmesi iyi bisey yok.
Gebelik testi yapalım dedi.
Bizde o kadar icraat yok diyemedim.

Krem vs verir insan ağrı alsın diye bari of ya.

Bizimde öyle canım ses duysun duruyor ağzından çekiştirip
Etrafa bakıyor
Geveliyor

Benimki de 5900 cnm sen onu takma kafana sağlıklı olsun da

Benimki yapıyor cnm ama sınırlı sınırlı söylenmiyor konuşup gülüyor.

Ruyalarimda bitirdigim okullari geri okuyorum kizlar dun ilkokulu ve arkadaslarimi gordum, bugun universite
ayy bebelerle bastan okuyacagiz zaten dusunsenize, odevi okulu defteri kitabi
Ben rüyamda işe başlamışım ama süt iznini kullanmadan dalıp aksama kadar çalışmışım kızım aç kaldı diye ağlıyordum. Bu ara rapor bulup işe dönmemeye çalıştığım için gündemimde iş var. Şu anda doktordayım mesela kapı kapı rapor dileniyorum

Ya kızlar bana bi akıl verin bu doktor benim canımı sıkıyor ciddî anlamda. Doktor arayışım vardı bulamadim yine aynı doktora götürdüm. Çocuğumun vücudunda kırmızı lekeler var doktor egzama dedi ilaç verdi birde sut ürünleri tüketme bakalim dedi, neyse süt alerjisi içinde kan verdik 3 güne sonuç çıkıcak. Boyu 61 cm olmus baş çevresine baktı fln, aira kiloya geldi 1 ayda 400 gr almış kizim. Yani kızımda şuan 3 ay 21 günlük normalde 400 ile 600 gr alması gerekiyor dedi, almış ama az almış kiloyu dedi doktor. Sütün az mi diye sordu hayır yeterli şekilde suyum var dedim. Kadın dediki aut alerjisi varsa özel mamaya başlayacağız dedi. 400 gr 1 ayda az mi kızlar valla delirtti bu kadın beni. Bir dediği ötekiyle tutmuyor işi paraya dökmüş artık. Yani cisli bezlerde dolu dolu kakasini da yapıyor anlamadım yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…