- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.721
Ayy kuzlar siz burda ne konuşsanız ertesi gün benim oğlanda çıkıyor. Yazdıklarınızı okumaya korkar oldum. Yeşil kaka dediniz pat benimkide yaptı. Süt alerjisi konuşulmaya başlandı pat bizde de çıktı. Şimdi de konak konuşuldu dün dikkatli bakınca benim oğlanda da ince bir tabaka varmış. Bu ne böyle yaa :)
Yaaa yerim o ayakları bıdırdanmaları:) bizimki yapmıyor canım ama ayaklarını kaldırmayı öğrendiyse yeni yeni öğrendiklerini bi arabsürekli yapıyorlarKızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
8 saat acıkmadı da yani, iyiymişGeçen gün aynı cümleyi eşime kurdum, heralde bir yaşı bekleyeceğim dedim. Bebiş o gece 8 saat uyudu :)
O gün yürüyüşe çıkarmış ve banyo yaptırmıştım. Çok uyuyunca da dert edindim doktora sordum. Ne yaptıysan aynına devam et dedi. Bugun de deneyeceğim bakalım :)
Bak canım aynısııKızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
İnşallah bugünde katlar canım gözün aydınAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Katlarsa hamilemiyim demekİnşallah bugünde katlar canım gözün aydın
Ya kızlar oğlum bi alışkanlık yaptı emerken göğüs ucumu dudakları arasında eziyor. Özellikle karnı doyunca oyun gibi yapıyor ama çok canım yanıyor. Süt bitince mi yapıyor acaba anlamadm. Buaralar emerken sürekli oyun derdinde çekip bana bakıyor yada el kol durmuyor.. siznde mi öyle yoksa meme reddi mi yaşıyorum
Benimki de 5900 cnm sen onu takma kafana sağlıklı olsun daKızlar yorgunluk uykusuzluk
Açlık
Evin dağınıklığı
Kv çilesi
Eş kişisi
Salya akmasi
Çiş kaka yaparken kıyafet batırma
Uyulmaması
Tv izlemeye çalışması
Hepimizde aynı...(
Bizimki biraz küçük sanırım burdaki bebeklere gore
Kıyafetle 5900 cıktı 61 cm olmuş
HamilesinKatlarsa hamilemiyim demek
Arada bizmkide yapıyor 3.ayda ayak keşfi mi oluyo acaba ?Bak canım aynısıı
Benimki yapıyor cnm ama sınırlı sınırlı söylenmiyor konuşup gülüyor.Kızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
Ben rüyamda işe başlamışım ama süt iznini kullanmadan dalıp aksama kadar çalışmışım kızım aç kaldı diye ağlıyordum. Bu ara rapor bulup işe dönmemeye çalıştığım için gündemimde iş var. Şu anda doktordayım mesela kapı kapı rapor dileniyorumRuyalarimda bitirdigim okullari geri okuyorum kizlardun ilkokulu ve arkadaslarimi gordum, bugun universite
ayy bebelerle bastan okuyacagiz zaten dusunsenize, odevi okulu defteri kitabi
Teşekkür ederim, evet inşallah biran önce rahatlarız, dün gece hiçbir şekilde durmadı. Ne yapacağımı şaşırdım.Geçmiş olsun canım en azından sorunu biliyorsun artık daha kolay olur böyle senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?