2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ah ah hepsi aynı :) tv izlemesin diye yastıklar koyuyorum her yere :)

Kadın doguma gittim kizlar.
Dikişlerinde ağrı var diye.ultrasobla kaebima baktı iyileşmesi iyi bisey yok.
Gebelik testi yapalım dedi.
Bizde o kadar icraat yok diyemedim.

Krem vs verir insan ağrı alsın diye bari of ya.
Ahaha ben değil icraat adam sarılmaya kalksa uykumdan çalıyorsun diye cadıya bağlıyorum

Aynen canim opmeyi gectim. Dun benden habersiz bişeyler yedirmiş Kakasından anladım deli oldum
Neyin kafasını yaşıyorlar ya yuhh .Peki itiraf etti mi ?
Oyle bir soru sorsa evet istemiyorum derim.
Valla ne zormuş ya. Bu kp kv işleri zaten zor. Bide onlarla aynı kandan bebeğimiz oldu. Alma desen olmaz al desen olmuyor. Ama değiştiremeyeceğimiz şeyler var işte malesef bu da onlardan biri.
Evet canim maalesef.Iste o bagi kullanip her hakka sahip olduklarını düşünüyorlar.
Memede ağlama var mı sende de
Gazi varken ve uykusuzken cok agliyor

Bu daha bişey değil daha yukarı kalkması lazım bizim kızın popo yere degmiyor masallah, pişikle alakası yok bence bizim kız gazı olduğunda yapıyor bunu ayaklarını yere indirimce gaz çıkarıp gülüyor:))

Seninki asorti yapmış :)
Kilo sıkıntısı yok çok şükür şimdilik. İnşallah reflü başlangıcı falan değildir
yok canım değildir bebekler kusmaya bahane arıyor şu anda mideleri ile ağızları arasındaki mesafe çok kısa olduğu için

Benimki ikinirken bile kusuyor mesela veya Ayaklarını havaya kaldırıyor direk yedikleri ağzına geliyor
Şimdiden iş bölümü yaptık biz eşimle matematik derslerini ona pasladım
iyi fikir canim. Suanda yukun cogu bizde, o zaman da babalara paslamak lazim
Allah Allah kafasını masaya mı vuruyor ben anlamadım nasıl oluyor ki :) benim de arkadaşlarım kullanıyordu hiç denk gelmedim öyle birşeye
arkadasiminki cok hareketli bir bebektir belki canim. komsunun oglu mesela mama sandalyesine tirmaniyordu
bizimki de yapiyor gaz cikarmak icin
meme reddinde kendini yay gibi gerip agliyor, memeyi agzina bile almiyor canim. Cok zor bir sey. Seninki oyun yapiyor bence
alabilirsin İnşallah canım keşke şartlar daha iyi olsa...

mamaya gerek yok canım sadece senin yediklerini düzenleyecek ama bence degistir bu doktoru zaten içine de sinmemiş.

Tulumunu sevsinler ..Benimki gazliyken yapiyor. Zaten agladigi icin belli oluyor .3 5 gundur de oyun halisindaki oyuncaklara eliyle dokunmayip ayaklarıyla vuruyor gülüyor.
Çevreyi kesfediyor.Benimki bazen meme dudagina dokununca oyun sanıp gülüyor .
Bak canım aynısıı
Oyy masallah

Ben de gazdan diye düşünürken kakasında laktoz çıktı. Emerken ağlamayan çocuk ağlamaya başladı 1 1.5 ay diye başka doktora gittik de o istedi tahlili.

Canım mamaya falan başlama. Süt alerjisi olabilir deri döküntüsü kaka tahlili yaptı mı? Benim doktorum alerji testlerinin 1 yaşa kadar doğru sonuç vermediğini söyledi. Deneyeceğiz senin diyetinle dedi. Bence sen doktorunu değiştir. Kilo alamama deri döküntüsü alerji belirtisi kendisi belirtileri takip edip teşhis koymayıp bide yok mama bilmem ne başlayymış. Devlet hastanesine gidip herhangibir doktora sıra alıp gir bakalım bazen öyle ummadığın iyi doktorlar denk geliyor

Ay kız nerede Keşke bana sarılsa hiçbir şekilde tensel temas da bulamıyoruz ya En azından insan sarılır duygusal destek Sonuçta bu
Valla benim duygusal değil gayet maddesel desteğe ihtiyacım var. Çocuğa baksın ben uyuyayım ya da bir çay içeyim çift elle şöyle sıcağından ya da çıkıp 1 saat dolanayım sokaklarda en boşundan. Çocuğun uyuduğu nadir anlarda gelip yapışmasın rahatsız etmesin bencilce ve samimiyetsiz geliyor.

Ben de gazdan diye düşünürken kakasında laktoz çıktı. Emerken ağlamayan çocuk ağlamaya başladı 1 1.5 ay diye başka doktora gittik de o istedi tahlili.
Bizden de istedi aslinda.Ama doktora gitmeden yapmıştı o yuzden tahlil veremedik .Yine anormal bir durum olursa goturcez.20 dk da götürmek gerekiyormus. Hastane bize 35 40 dk uzaklikta.

Kaka tahlili yapmadılar cnm elinin ustunden kan aldılar sadece. Bende diyete başladım kalsiyum verdi bana, olmazsa birde devlet hastanesine gideyim. Yani kadın bir testler söyleşi söylediği tüm testler 300 tl bir testi çıkarttı 167 tl ödedik süt alerjisi için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…