- 26 Ocak 2018
- 500
- 309
- 18
- 37
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.741
Insallahhhhh dua edin nolurrrrHamilesin
Ah ah hepsi aynı :) tv izlemesin diye yastıklar koyuyorum her yere :)Kızlar yorgunluk uykusuzluk
Açlık
Evin dağınıklığı
Kv çilesi
Eş kişisi
Salya akmasi
Çiş kaka yaparken kıyafet batırma
Uyulmaması
Tv izlemeye çalışması
Hepimizde aynı...(
Bizimki biraz küçük sanırım burdaki bebeklere gore
Kıyafetle 5900 cıktı 61 cm olmuş
Tv izletmiyorum diye arkaya dönmeye çalışıp bağırıyor sıpaAh ah hepsi aynı :) tv izlemesin diye yastıklar koyuyorum her yere :)
Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Hamilesin tebriklerAcilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN KAN VERICEM . NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Ahaha benKadın doguma gittim kizlar.
Dikişlerinde ağrı var diye.ultrasobla kaebima baktı iyileşmesi iyi bisey yok.
Gebelik testi yapalım dedi.
Bizde o kadar icraat yok diyemedim.
Krem vs verir insan ağrı alsın diye bari of ya.
Neyin kafasını yaşıyorlar ya yuhh .Peki itiraf etti mi ?Aynen canim opmeyi gectim. Dun benden habersiz bişeyler yedirmiş Kakasından anladım deli oldum
Oyle bir soru sorsa evet istemiyorum derim.Öpmeden sevilmiyor heralde. Benimki resmen vakumluyor çocuğu öyle bir içine çekiyor ki çıldırıyorum. Bir kez uyardım ağladı kaç gün küstü. Birdaha da söylenmiyor. Eşimde uyarıyor ama anlayana işte. Sevmemi istemiyorsanız söyleyin diyor inadına yapıyor .
Evet canim maalesef.Iste o bagi kullanip her hakka sahip olduklarını düşünüyorlar.Valla ne zormuş ya. Bu kp kv işleri zaten zor. Bide onlarla aynı kandan bebeğimiz oldu. Alma desen olmaz al desen olmuyor. Ama değiştiremeyeceğimiz şeyler var işte malesef bu da onlardan biri.
Gazi varken ve uykusuzken cok agliyorMemede ağlama var mı sende de
Bu daha bişey değil daha yukarı kalkması lazımKızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
yok canım değildir bebekler kusmaya bahane arıyor şu anda mideleri ile ağızları arasındaki mesafe çok kısa olduğu içinSeninki asorti yapmış :)
Kilo sıkıntısı yok çok şükür şimdilik. İnşallah reflü başlangıcı falan değildir
iyi fikir canim. Suanda yukun cogu bizde, o zaman da babalara paslamak lazimŞimdiden iş bölümü yaptık biz eşimle matematik derslerini ona pasladım
arkadasiminki cok hareketli bir bebektir belki canim. komsunun oglu mesela mama sandalyesine tirmaniyorduAllah Allah kafasını masaya mı vuruyor ben anlamadım nasıl oluyor ki :) benim de arkadaşlarım kullanıyordu hiç denk gelmedim öyle birşeye
bizimki de yapiyor gaz cikarmak icinKızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
meme reddinde kendini yay gibi gerip agliyor, memeyi agzina bile almiyor canim. Cok zor bir sey. Seninki oyun yapiyor benceYa kızlar oğlum bi alışkanlık yaptı emerken göğüs ucumu dudakları arasında eziyor. Özellikle karnı doyunca oyun gibi yapıyor ama çok canım yanıyor. Süt bitince mi yapıyor acaba anlamadm. Buaralar emerken sürekli oyun derdinde çekip bana bakıyor yada el kol durmuyor.. siznde mi öyle yoksa meme reddi mi yaşıyorum
alabilirsin İnşallah canım keşke şartlar daha iyi olsa...Ben rüyamda işe başlamışım ama süt iznini kullanmadan dalıp aksama kadar çalışmışım kızım aç kaldı diye ağlıyordum. Bu ara rapor bulup işe dönmemeye çalıştığım için gündemimde iş var. Şu anda doktordayım mesela kapı kapı rapor dileniyorum
mamaya gerek yok canım sadece senin yediklerini düzenleyecek ama bence degistir bu doktoru zaten içine de sinmemiş.Ya kızlar bana bi akıl verin bu doktor benim canımı sıkıyor ciddî anlamda. Doktor arayışım vardı bulamadim yine aynı doktora götürdüm. Çocuğumun vücudunda kırmızı lekeler var doktor egzama dedi ilaç verdi birde sut ürünleri tüketme bakalim dedi, neyse süt alerjisi içinde kan verdik 3 güne sonuç çıkıcak. Boyu 61 cm olmus baş çevresine baktı fln, aira kiloya geldi 1 ayda 400 gr almış kizim. Yani kızımda şuan 3 ay 21 günlük normalde 400 ile 600 gr alması gerekiyor dedi, almış ama az almış kiloyu dedi doktor. Sütün az mi diye sordu hayır yeterli şekilde suyum var dedim. Kadın dediki aut alerjisi varsa özel mamaya başlayacağız dedi. 400 gr 1 ayda az mi kızlar valla delirtti bu kadın beni. Bir dediği ötekiyle tutmuyor işi paraya dökmüş artık. Yani cisli bezlerde dolu dolu kakasini da yapıyor anlamadım yani.
Tulumunu sevsinler ..Benimki gazliyken yapiyor. Zaten agladigi icin belli oluyor .3 5 gundur de oyun halisindaki oyuncaklara eliyle dokunmayip ayaklarıyla vuruyor gülüyor.Kızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
Çevreyi kesfediyor.Benimki bazen meme dudagina dokununca oyun sanıp gülüyor .Ya kızlar oğlum bi alışkanlık yaptı emerken göğüs ucumu dudakları arasında eziyor. Özellikle karnı doyunca oyun gibi yapıyor ama çok canım yanıyor. Süt bitince mi yapıyor acaba anlamadm. Buaralar emerken sürekli oyun derdinde çekip bana bakıyor yada el kol durmuyor.. siznde mi öyle yoksa meme reddi mi yaşıyorum
Oyy masallahBak canım aynısıı
Amin cok sevindimmmmmAllah hayırlısıyla tamamına erdirsin. Hamilesin tebrikler
Hahaha çok iyi yaTv izletmiyorum diye arkaya dönmeye çalışıp bağırıyor sıpa
Ben de gazdan diye düşünürken kakasında laktoz çıktı. Emerken ağlamayan çocuk ağlamaya başladı 1 1.5 ay diye başka doktora gittik de o istedi tahlili.Neyin kafasını yaşıyorlar ya yuhh .Peki itiraf etti mi ?
Oyle bir soru sorsa evet istemiyorum derim.
Evet canim maalesef.Iste o bagi kullanip her hakka sahip olduklarını düşünüyorlar.
Gazi varken ve uykusuzken cok agliyor
Aynen cnm acaba birde devlet hastanesimi denesem. 40p gr iyi degil mi peki 3.5 aylik çocuk için neticede kilo alımları yavaşlıyor.mamaya gerek yok canım sadece senin yediklerini düzenleyecek ama bence degistir bu doktoru zaten içine de sinmemiş.
Canım mamaya falan başlama. Süt alerjisi olabilir deri döküntüsü kaka tahlili yaptı mı? Benim doktorum alerji testlerinin 1 yaşa kadar doğru sonuç vermediğini söyledi. Deneyeceğiz senin diyetinle dedi. Bence sen doktorunu değiştir. Kilo alamama deri döküntüsü alerji belirtisi kendisi belirtileri takip edip teşhis koymayıp bide yok mama bilmem ne başlayymış. Devlet hastanesine gidip herhangibir doktora sıra alıp gir bakalım bazen öyle ummadığın iyi doktorlar denk geliyorYa kızlar bana bi akıl verin bu doktor benim canımı sıkıyor ciddî anlamda. Doktor arayışım vardı bulamadim yine aynı doktora götürdüm. Çocuğumun vücudunda kırmızı lekeler var doktor egzama dedi ilaç verdi birde sut ürünleri tüketme bakalim dedi, neyse süt alerjisi içinde kan verdik 3 güne sonuç çıkıcak. Boyu 61 cm olmus baş çevresine baktı fln, aira kiloya geldi 1 ayda 400 gr almış kizim. Yani kızımda şuan 3 ay 21 günlük normalde 400 ile 600 gr alması gerekiyor dedi, almış ama az almış kiloyu dedi doktor. Sütün az mi diye sordu hayır yeterli şekilde suyum var dedim. Kadın dediki aut alerjisi varsa özel mamaya başlayacağız dedi. 400 gr 1 ayda az mi kızlar valla delirtti bu kadın beni. Bir dediği ötekiyle tutmuyor işi paraya dökmüş artık. Yani cisli bezlerde dolu dolu kakasini da yapıyor anlamadım yani.
Ay kız nerede Keşke bana sarılsa hiçbir şekilde tensel temas da bulamıyoruz ya En azından insan sarılır duygusal destek Sonuçta buAhaha bendeğil icraat adam sarılmaya kalksa uykumdan çalıyorsun diye cadıya bağlıyorum
Kan sonucunu gönder cnm merak ettm.. yüksek ihtimal hamilesin aşılama mı tüp bebek mi?Insallahhhhh dua edin nolurrrr
Valla benim duygusal değil gayet maddesel desteğe ihtiyacım var. Çocuğa baksın ben uyuyayım ya da bir çay içeyim çift elle şöyle sıcağından ya da çıkıp 1 saat dolanayım sokaklarda en boşundan. Çocuğun uyuduğu nadir anlarda gelip yapışmasın rahatsız etmesin bencilce ve samimiyetsiz geliyor.Ay kız nerede Keşke bana sarılsa hiçbir şekilde tensel temas da bulamıyoruz ya En azından insan sarılır duygusal destek Sonuçta bu
Bizden de istedi aslinda.Ama doktora gitmeden yapmıştı o yuzden tahlil veremedik .Yine anormal bir durum olursa goturcez.20 dk da götürmek gerekiyormus. Hastane bize 35 40 dk uzaklikta.Ben de gazdan diye düşünürken kakasında laktoz çıktı. Emerken ağlamayan çocuk ağlamaya başladı 1 1.5 ay diye başka doktora gittik de o istedi tahlili.
Kaka tahlili yapmadılar cnm elinin ustunden kan aldılar sadece. Bende diyete başladım kalsiyum verdi bana, olmazsa birde devlet hastanesine gideyim. Yani kadın bir testler söyleşi söylediği tüm testler 300 tl bir testi çıkarttı 167 tl ödedik süt alerjisi için.Canım mamaya falan başlama. Süt alerjisi olabilir deri döküntüsü kaka tahlili yaptı mı? Benim doktorum alerji testlerinin 1 yaşa kadar doğru sonuç vermediğini söyledi. Deneyeceğiz senin diyetinle dedi. Bence sen doktorunu değiştir. Kilo alamama deri döküntüsü alerji belirtisi kendisi belirtileri takip edip teşhis koymayıp bide yok mama bilmem ne başlayymış. Devlet hastanesine gidip herhangibir doktora sıra alıp gir bakalım bazen öyle ummadığın iyi doktorlar denk geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?