2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayaklarını kaldırmayı öğreniyordur canım bizimkide kaldırıyor böyle ama uzun süre tutamıyor daha
Kıyafetiniz ne tatlı :) nerden aldınız ?

Canım o kadını derhal bırak paracı o. Testler 1 yaştan önce net sonuç vermiyor zaten. Seni diyete sokup denemeli ara ara ve en önemlisi kaka tahlili yapmalı. Bence devlete ya da üniye git. Oradaki doktorlar çok hasta görüyor be deneyimliler hem ücretsiz. Dene bence. Ama o kadını bırakmalısın

Gayet normal canım niye küçük diyorsun ki

Ay aynı şeyi soracaktım ben de ya ayaklarını aynı bu fotodaki gibi kaldırıp yere vuruyor sonra gene aynı gene gene gene... Ben de pişik mı popisi mi kaşınıyor acaba diye dusunuyorum

Sen normalde bebeğine mama vermiyorsun değil mi? Niye mama baslayasin ki süt diyeti yaparsın olur biter. Bence de doktor değiştir mutlaka

Benim o sorun değil de bende duygusal boyutta kalacak sarilmalar istiyorm
Anlayis.

Neden sarılmıyor canım aranız limoni mi? Sen ona sarıl ?
Ayy hep ben mı sarılcam
Kusuyorum o böyle yapınca

Bu yeleği bimden mi almıştin? Bizimkinin de var da :) konak için önce zeytinyağı şurup bekleyip tarayıp sonra yıkayın diyorlar öyle yapıcam ben de
Evet canım bimden :) ya zeytinyağını arıtmak zor oluyor diye karbonatlı su daha mantıklı geldi. İşe yaradı kabarttı. Bikaç kez daha yapınca tamamen geçer inş

Yok cnm gitmeyeceğim artık çapaya yada cerrahpasa ya giderim kadın delirtti beni resmen eşim en sonunda sinirlendi yani dr hnm eşimin sütü var neden her gelişimizde mama takviyesi diyip duruyorsunuz dedi kadın sustu. Birde bana diyoki moralini bozma kilo alımı o kadar kötü değil, insanda moralmi bırakıyorsunuz arkadaş ya. Kendi paramızla rezil oluyoruz.

Kızlar bugün annem gitti. İş ev çok yoruluyorum oğlum bana yapışık yaşıyor başkasının kucağına gitmek istemiyor hemen bana bakıp ağlamaya başlıyor. Aglamasa bile sürekli bana bakiyor. Uykusu da bir gün cinnetlik bir gün cennetlik. Dün sadece ayağımda sallayarak uyutabildim bugün az önce yatağına koydum şıp uyudu. Bazen 2 saatte acikiyor bazen 5 saat ağzına mama sokamiyorum. Huni takicam yakında
Bugün de doktor kontrolü var bakalım ne olacak

Sen normalde bebeğine mama vermiyorsun değil mi? Niye mama baslayasin ki süt diyeti yaparsın olur biter. Bence de doktor değiştir mutlaka
Yok cnm mama vermiyorum bakalim diyete başladım. Artık gitmeyeceğim o doktora sadece eşim tahlil sonucunu göstericek. Devlet yada uniye gidicem.

Benim o sorun değil de bende duygusal boyutta kalacak sarilmalar istiyorm
Anlayis.

Ayy hep ben mı sarılcam
Kusuyorum o böyle yapınca

Hep böyleyse o durum ayrı tabi , benim eşimde bazen mesafeli davranır anlamsızca :) bende o zaman neden böyle yapıyorsun demek yerine uzak durmaya başladım o zaman kendi geliyor :) bir öz eleştiri yapmak gerekirse böyle şeyleri bir tek biz bayanlar önemsiyoruz kk bakıyorum konular hep eşden müzdarip kadınlara ait biz bu erkekleri çok önemsiyoruz kendi başımıza mutlu olmayı kız kıza takılmayı öğrenmemiz lazım...

Sabahtan beri 5 kere uyuttum .Hepsinde yerine koyunca kaka yapip uyandi.Hayir uyanmasa degistirmeyecegim .Zaten uyuyacagi yarim saat .Ama kendi gürültüsüne uyaniyor
Evde döktürüyor msallah dr a gidince tahlil veremiyoruz

Hep benzer şeyler yaşıyoruz canım Allah kolaylık versin :) öyle böyle derken aylar geçiyor :)

Kız kıza takılcak vakit mı var anacim havalar soğudu
Oğlan huysuzluk yapıyor
Her gün olmasada sık dışarı çıksam eşim tavır yapıyor gitmemi istemiyor
Ek olarak bebek arabam yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…