- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.761
Kızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
Katlarsa hamilemiyim demek
Canım o kadını derhal bırak paracı o. Testler 1 yaştan önce net sonuç vermiyor zaten. Seni diyete sokup denemeli ara ara ve en önemlisi kaka tahlili yapmalı. Bence devlete ya da üniye git. Oradaki doktorlar çok hasta görüyor be deneyimliler hem ücretsiz. Dene bence. Ama o kadını bırakmalısınKaka tahlili yapmadılar cnm elinin ustunden kan aldılar sadece. Bende diyete başladım kalsiyum verdi bana, olmazsa birde devlet hastanesine gideyim. Yani kadın bir testler söyleşi söylediği tüm testler 300 tl bir testi çıkarttı 167 tl ödedik süt alerjisi için.
Gayet normal canım niye küçük diyorsun kiKızlar yorgunluk uykusuzluk
Açlık
Evin dağınıklığı
Kv çilesi
Eş kişisi
Salya akmasi
Çiş kaka yaparken kıyafet batırma
Uyulmaması
Tv izlemeye çalışması
Hepimizde aynı...(
Bizimki biraz küçük sanırım burdaki bebeklere gore
Kıyafetle 5900 cıktı 61 cm olmuş
Ay aynı şeyi soracaktım ben de ya ayaklarını aynı bu fotodaki gibi kaldırıp yere vuruyor sonra gene aynı gene gene gene... Ben de pişik mı popisi mi kaşınıyor acaba diye dusunuyorumKızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
Sen normalde bebeğine mama vermiyorsun değil mi? Niye mama baslayasin ki süt diyeti yaparsın olur biter. Bence de doktor değiştir mutlakaYa kızlar bana bi akıl verin bu doktor benim canımı sıkıyor ciddî anlamda. Doktor arayışım vardı bulamadim yine aynı doktora götürdüm. Çocuğumun vücudunda kırmızı lekeler var doktor egzama dedi ilaç verdi birde sut ürünleri tüketme bakalim dedi, neyse süt alerjisi içinde kan verdik 3 güne sonuç çıkıcak. Boyu 61 cm olmus baş çevresine baktı fln, aira kiloya geldi 1 ayda 400 gr almış kizim. Yani kızımda şuan 3 ay 21 günlük normalde 400 ile 600 gr alması gerekiyor dedi, almış ama az almış kiloyu dedi doktor. Sütün az mi diye sordu hayır yeterli şekilde suyum var dedim. Kadın dediki aut alerjisi varsa özel mamaya başlayacağız dedi. 400 gr 1 ayda az mi kızlar valla delirtti bu kadın beni. Bir dediği ötekiyle tutmuyor işi paraya dökmüş artık. Yani cisli bezlerde dolu dolu kakasini da yapıyor anlamadım yani.
Ay kız nerede Keşke bana sarılsa hiçbir şekilde tensel temas da bulamıyoruz ya En azından insan sarılır duygusal destek Sonuçta bu
Bu yeleği bimden mi almıştin? Bizimkinin de var da :) konak için önce zeytinyağı şurup bekleyip tarayıp sonra yıkayın diyorlar öyle yapıcam ben deEki Görüntüle 2197283
Kuzlar konağa karbonat yaptım hemen kabardı. Siz de deneyebilirsiniz.
Valla benim duygusal değil gayet maddesel desteğe ihtiyacım var. Çocuğa baksın ben uyuyayım ya da bir çay içeyim çift elle şöyle sıcağından ya da çıkıp 1 saat dolanayım sokaklarda en boşundan. Çocuğun uyuduğu nadir anlarda gelip yapışmasın rahatsız etmesin bencilce ve samimiyetsiz geliyor.
Ayy hep ben mı sarılcamNeden sarılmıyor canım aranız limoni mi? Sen ona sarıl ?
Evet canım bimden :) ya zeytinyağını arıtmak zor oluyor diye karbonatlı su daha mantıklı geldi. İşe yaradı kabarttı. Bikaç kez daha yapınca tamamen geçer inşBu yeleği bimden mi almıştin? Bizimkinin de var da :) konak için önce zeytinyağı şurup bekleyip tarayıp sonra yıkayın diyorlar öyle yapıcam ben de
Yok cnm gitmeyeceğim artık çapaya yada cerrahpasa ya giderim kadın delirtti beni resmen eşim en sonunda sinirlendi yani dr hnm eşimin sütü var neden her gelişimizde mama takviyesi diyip duruyorsunuz dedi kadın sustu. Birde bana diyoki moralini bozma kilo alımı o kadar kötü değil, insanda moralmi bırakıyorsunuz arkadaş ya. Kendi paramızla rezil oluyoruz.Canım o kadını derhal bırak paracı o. Testler 1 yaştan önce net sonuç vermiyor zaten. Seni diyete sokup denemeli ara ara ve en önemlisi kaka tahlili yapmalı. Bence devlete ya da üniye git. Oradaki doktorlar çok hasta görüyor be deneyimliler hem ücretsiz. Dene bence. Ama o kadını bırakmalısın
Yok cnm mama vermiyorum bakalim diyete başladım. Artık gitmeyeceğim o doktora sadece eşim tahlil sonucunu göstericek. Devlet yada uniye gidicem.Sen normalde bebeğine mama vermiyorsun değil mi? Niye mama baslayasin ki süt diyeti yaparsın olur biter. Bence de doktor değiştir mutlaka
Bebeği yıkamadan önce mı yapıyorsun?Evet canım bimden :) ya zeytinyağını arıtmak zor oluyor diye karbonatlı su daha mantıklı geldi. İşe yaradı kabarttı. Bikaç kez daha yapınca tamamen geçer inş
Benim o sorun değil de bende duygusal boyutta kalacak sarilmalar istiyorm
Anlayis.
Ayy hep ben mı sarılcam
Kusuyorum o böyle yapınca
Evet canım yıkamadan önce sürdüm 15 dak bekledim kabarttı zaten konakları sonra imce tarak varya bende chicconun tarakları var onun incesiyle taradım yıkayacağım. Bikaç kez yapınca geçiyormuş.Bebeği yıkamadan önce mı yapıyorsun?
Kızlar bugün annem gitti. İş ev çok yoruluyorum oğlum bana yapışık yaşıyor başkasının kucağına gitmek istemiyor hemen bana bakıp ağlamaya başlıyor. Aglamasa bile sürekli bana bakiyor. Uykusu da bir gün cinnetlik bir gün cennetlik. Dün sadece ayağımda sallayarak uyutabildim bugün az önce yatağına koydum şıp uyudu. Bazen 2 saatte acikiyor bazen 5 saat ağzına mama sokamiyorum. Huni takicam yakında
Bugün de doktor kontrolü var bakalım ne olacak
Hep böyleyse o durum ayrı tabi , benim eşimde bazen mesafeli davranır anlamsızca :) bende o zaman neden böyle yapıyorsun demek yerine uzak durmaya başladım o zaman kendi geliyor :) bir öz eleştiri yapmak gerekirse böyle şeyleri bir tek biz bayanlar önemsiyoruz kk bakıyorum konular hep eşden müzdarip kadınlara ait biz bu erkekleri çok önemsiyoruz kendi başımıza mutlu olmayı kız kıza takılmayı öğrenmemiz lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?