- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.781
Olabilir canım ben azıcık pişik var diye ona yordum hemen. Sinirli sinirli bıdırdanıyor bizimki çıkart şu tulumu ayaklarımı göreyim diyor olabilirYaaa yerim o ayakları bıdırdanmaları:) bizimki yapmıyor canım ama ayaklarını kaldırmayı öğrendiyse yeni yeni öğrendiklerini bi arabsürekli yapıyorlar
Oyy maşallah :) içim rahatladı demek çoğu bebek yapıyor :)Bak canım aynısıı
Benim kız atarlı azıcıkBenimki yapıyor cnm ama sınırlı sınırlı söylenmiyor konuşup gülüyor.
Benimki gülmüyor canım ayaklarını yere indirince kızıyor konuşuyor sonra yine kaldırıyor baya atarlı bizimki :)Bu daha bişey değil daha yukarı kalkması lazımbizim kızın popo yere degmiyor masallah, pişikle alakası yok bence bizim kız gazı olduğunda yapıyor bunu ayaklarını yere indirimce gaz çıkarıp gülüyor:))
Gaz hiç aklıma gelmemişti :)yok canım değildir bebekler kusmaya bahane arıyor şu anda mideleri ile ağızları arasındaki mesafe çok kısa olduğu için
Benimki ikinirken bile kusuyor mesela veya Ayaklarını havaya kaldırıyor direk yedikleri ağzına geliyor
iyi fikir canim. Suanda yukun cogu bizde, o zaman da babalara paslamak lazim
arkadasiminki cok hareketli bir bebektir belki canim. komsunun oglu mesela mama sandalyesine tirmaniyordu
bizimki de yapiyor gaz cikarmak icin
meme reddinde kendini yay gibi gerip agliyor, memeyi agzina bile almiyor canim. Cok zor bir sey. Seninki oyun yapiyor bence
alabilirsin İnşallah canım keşke şartlar daha iyi olsa...
Bizim ağlamıyor da sinirli sinirli söyleniyor kendi kendine :) biz oyun halısıyla 2-3 gün oynayıp memlekete geldik dönünce yine heyecanlancak mı merak ediyorum :)Tulumunu sevsinler ..Benimki gazliyken yapiyor. Zaten agladigi icin belli oluyor .3 5 gundur de oyun halisindaki oyuncaklara eliyle dokunmayip ayaklarıyla vuruyor gülüyor.
Çevreyi kesfediyor.Benimki bazen meme dudagina dokununca oyun sanıp gülüyor .
Oyy masallah
Bizim baya duruyor canım sizinkide durur yakında her bebek yapıyormuş baksana :) teşekkür ederizz canım hediye geldi tulum hiç bilmiyorum nerden :)Ayaklarını kaldırmayı öğreniyordur canım bizimkide kaldırıyor böyle ama uzun süre tutamıyor daha
Kıyafetiniz ne tatlı :) nerden aldınız ?
Anneme diyorum iyi ki forum var yoksa bu çocuk bunu niye yapıyor şunu niye yapıyor diye düşünür dururdum ama her bebek aynı olunca insan rahatlıyor diye :) en azından pişikten değil rahatlayabiliriz :)Ay aynı şeyi soracaktım ben de ya ayaklarını aynı bu fotodaki gibi kaldırıp yere vuruyor sonra gene aynı gene gene gene... Ben de pişik mı popisi mi kaşınıyor acaba diye dusunuyorum
Di mi çok hızlı geçti vakit... Sana da hepimize de Allah kolaylık versin. Çok zorlanıyoruz fakat neden bilmem ben zaman ilerledikçe ve oğlum bana yapışık yaşadıkça başkalarını değil de beni istedikce çok mutlu oluyorum. Annelikte keyif almaya başladım. İlk başlardaki sadece ihtiyaçlarını karşılama işi biraz değişti di miHep benzer şeyler yaşıyoruz canım Allah kolaylık versin :) öyle böyle derken aylar geçiyor :)
Di mi çok hızlı geçti vakit... Sana da hepimize de Allah kolaylık versin. Çok zorlanıyoruz fakat neden bilmem ben zaman ilerledikçe ve oğlum bana yapışık yaşadıkça başkalarını değil de beni istedikce çok mutlu oluyorum. Annelikte keyif almaya başladım. İlk başlardaki sadece ihtiyaçlarını karşılama işi biraz değişti di mi
Evet şaka gibi . Dün banyo yaptırmadım ve yürüyüşe çıkarmadım, 4 defa uyandı 23:00 emme, 01:30 emme, 3:30 emme, 4:30 son uyanmada iki kez aldı değişti, iki kez sf yaptım iki kez de emdi8 saat acıkmadı da yani, iyiymiş
Ya bize 2 saat dediler ama biz hemen götürdük tabi. Bir de beze değmemesi gerekiyor kakanın. Onu almak da çok zor oldu.Bizden de istedi aslinda.Ama doktora gitmeden yapmıştı o yuzden tahlil veremedik .Yine anormal bir durum olursa goturcez.20 dk da götürmek gerekiyormus. Hastane bize 35 40 dk uzaklikta.
Allah hayırlı bi şekilde sağlıklı evlat nasip etsin tüm isteyen kullarına . Duamı hep ediyorum zaten canım. Ama hamilesin yani gözün aydın :)Insallahhhhh dua edin nolurrrr
Kaç aylıksınız canım ? Bizmki en fazla 6 saat uyudu yine uyursa uyandırmalı mıyım haftaya 3aylık oluyor.Evet şaka gibi . Dün banyo yaptırmadım ve yürüyüşe çıkarmadım, 4 defa uyandı 23:00 emme, 01:30 emme, 3:30 emme, 4:30 son uyanmada iki kez aldı değişti, iki kez sf yaptım iki kez de emdiBu arada doktor 8 saat uyuyunca uyandırmana gerek yok artık kan şekeri düşmez dedi.
İst nerede oturuyirsun cnm tam olarak capaya yakinsan Medipol vatan hastanesi de oraya yakin dr.dan o cokmemnunum iki oğlum da da hep o Dr gittim inanılmaz teşhis koymada ve tahlil paralı v.s olunca söyleyip devletten de yaptırıp getirebilirsiniz diyorYok cnm gitmeyeceğim artık çapaya yada cerrahpasa ya giderim kadın delirtti beni resmen eşim en sonunda sinirlendi yani dr hnm eşimin sütü var neden her gelişimizde mama takviyesi diyip duruyorsunuz dedi kadın sustu. Birde bana diyoki moralini bozma kilo alımı o kadar kötü değil, insanda moralmi bırakıyorsunuz arkadaş ya. Kendi paramızla rezil oluyoruz.
benim kızlardan biri sürekli oturmaya çalışıyor. kıpkırmızı oluyor deli, biraz kaldırıyor kendini ama tam olarak beceremiyor tabi sinirleniyor sonra. diğerinde hiç bir çaba yok. doktora sordum olabilir dedi. oturmaya çalışan için artık yatmak istemez bile dedi.Kızlar kızım yattığı yerden kendini kaldırmaya başladı desteksiz bir şekilde. Kafasını 45 derece kaldırabiliyor . Çok erken değil mi
Cnm ben takip programı indirdim bugün ve inanmadım gozperime 10dk emiyo diye düşünüyordum saati tam tutamiyorum demekki programi emmeye basladiginda bi baslattim sağ sol 27 dk emdi artı uyku da ben acele acele is yetistireyim derken zamanı tutamiyordum ama 1 saat kadar uyuyormus meğer benim sıpaBebesi benim oglum gibi memede uyuyan arkadaslar ,sizler icin onemli bir bilgi aktariyorum :
4 ayini doldurmadan baska uyutma metodu denemek meme reddine sebep oluyormuş .
Ben gozlem yapip not tutmaya basladim .Aksam kacta uyuyup gece kac kere uyaniyor .Uyanmasi gazdan dolayi mi açlıktan mi diye .
Gunduz 1 saatten fazla uyutmak icin çabalıyorum. Ama cok zor .Bu gaz cok nankör. Cocuk boyle gunduz uyumamaya alisacak diye korkuyorum.Uyku rutinlerimiz var insallah benimsiyordur.
evet işe yarıyor 1 saat beklettim zeytinyağı ile. yıkandıktan sonra hepsi kabarmıştı tarayıp, elimle kibarca çıkardım hepsini.Bu yeleği bimden mi almıştin? Bizimkinin de var da :) konak için önce zeytinyağı şurup bekleyip tarayıp sonra yıkayın diyorlar öyle yapıcam ben de
Bizimki daha küçük canım, 2,5 aylık . Tam olarak 72 günlük hatta. 1 agustos dogumluKaç aylıksınız canım ? Bizmki en fazla 6 saat uyudu yine uyursa uyandırmalı mıyım haftaya 3aylık oluyor.
Ya memede ya da sallayarak uyuyor. Sallarkende uykuya direniyor bağırıyor. Ağlama gibi değil saga sola kafa çevirip bağırmayı öğrendi bi acayip atarlı. 45 dakikadır uyuyor bende acaba tuvaletimi daha ne kadar tutabilirim diye kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Ayağımda çünkü bırakırsam uyanırBebesi benim oglum gibi memede uyuyan arkadaslar ,sizler icin onemli bir bilgi aktariyorum :
4 ayini doldurmadan baska uyutma metodu denemek meme reddine sebep oluyormuş .
Ben gozlem yapip not tutmaya basladim .Aksam kacta uyuyup gece kac kere uyaniyor .Uyanmasi gazdan dolayi mi açlıktan mi diye .
Gunduz 1 saatten fazla uyutmak icin çabalıyorum. Ama cok zor .Bu gaz cok nankör. Cocuk boyle gunduz uyumamaya alisacak diye korkuyorum.Uyku rutinlerimiz var insallah benimsiyordur.
Ya memede ya da sallayarak uyuyor. Sallarkende uykuya direniyor bağırıyor. Ağlama gibi değil saga sola kafa çevirip bağırmayı öğrendi bi acayip atarlı. 45 dakikadır uyuyor bende acaba tuvaletimi daha ne kadar tutabilirim diye kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Ayağımda çünkü bırakırsam uyanır
Asilama yaptik. Ilk 30.1 cikti. Iki gun sonra 71.3 cikti. Iki gun gecti bugun yaptirdum cikmadi sonucccKan sonucunu gönder cnm merak ettm.. yüksek ihtimal hamilesin aşılama mı tüp bebek mi?
5. Hafta neye gore belli oluyor nasil bilecegimmmm5. Haftada dr gidip keseni görmeni öneririm böylesi çok daha kesin oluyor canım..
Yasasinnnnnn insallahhhh bebegimiz olurrrrr. 1u.gun asilamanin yine verdim kan 20.00 da cikicakkkAllah hayırlı bi şekilde sağlıklı evlat nasip etsin tüm isteyen kullarına . Duamı hep ediyorum zaten canım. Ama hamilesin yani gözün aydın :)
Esenlerde oturuyorum cnm doktorun adı ne cnm ?İst nerede oturuyirsun cnm tam olarak capaya yakinsan Medipol vatan hastanesi de oraya yakin dr.dan o cokmemnunum iki oğlum da da hep o Dr gittim inanılmaz teşhis koymada ve tahlil paralı v.s olunca söyleyip devletten de yaptırıp getirebilirsiniz diyor
Sonucu yaz canım hayırlı müjdeli haber al inşallahYasasinnnnnn insallahhhh bebegimiz olurrrrr. 1u.gun asilamanin yine verdim kan 20.00 da cikicakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?