- 15 Aralık 2017
- 578
- 982
- 23
- 42
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.801
Hüseyin SevimEsenlerde oturuyorum cnm doktorun adı ne cnm ?
Tmm cnm tesekkurlerHüseyin Sevim
Adetten 1hafta sonra5. Hafta neye gore belli oluyor nasil bilecegimmmm
Yakın sayılırsın bence git cumartesi yarım gün çalışıyor gerçekten çok memnun kaldım umarim içini rahatlatan cvplar alirisnTmm cnm tesekkurler
Ayaklarını keşfetmeye başlamış canım :) hayırlı olsunKızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
Aminnn baktim sonuc daha cikmamissssSonucu yaz canım hayırlı müjdeli haber al inşallah
Yaa b12 cok onemli gercekten.Benimki dusunce vücudum hemen belli ediyor .Parmaklarım moraracak kadar düşüyor bazen .Cnm ben takip programı indirdim bugün ve inanmadım gozperime 10dk emiyo diye düşünüyordum saati tam tutamiyorum demekki programi emmeye basladiginda bi baslattim sağ sol 27 dk emdi artı uyku da ben acele acele is yetistireyim derken zamanı tutamiyordum ama 1 saat kadar uyuyormus meğer benim sıpa
Panik panik onu yap buni yap uyanmadan diye ugrasirken vakitleri doğru takip edemiyormusum meğer birde unutkanlık bende bu ara had safhada sabiris B12 almam gerek
Senin kiza bir tane robot olacak .Arada senin kokunu salgilayacak .Gercek sesinle arkadan efekt verecek sen de dinleneceksinYa memede ya da sallayarak uyuyor. Sallarkende uykuya direniyor bağırıyor. Ağlama gibi değil saga sola kafa çevirip bağırmayı öğrendi bi acayip atarlı. 45 dakikadır uyuyor bende acaba tuvaletimi daha ne kadar tutabilirim diye kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Ayağımda çünkü bırakırsam uyanır
aman reddetmesin de uyku nasilsa hallolur. Bizim doktorumuz diyor ki zaten suan gazdan dolayi uyuyamiyorlar, yoksa herkesin bir uyku ritmi vardir, uykusu gelince elbet uyur.Bebesi benim oglum gibi memede uyuyan arkadaslar ,sizler icin onemli bir bilgi aktariyorum :
4 ayini doldurmadan baska uyutma metodu denemek meme reddine sebep oluyormuş .
Ben gozlem yapip not tutmaya basladim .Aksam kacta uyuyup gece kac kere uyaniyor .Uyanmasi gazdan dolayi mi açlıktan mi diye .
Gunduz 1 saatten fazla uyutmak icin çabalıyorum. Ama cok zor .Bu gaz cok nankör. Cocuk boyle gunduz uyumamaya alisacak diye korkuyorum.Uyku rutinlerimiz var insallah benimsiyordur.
iyi bence, ilk ay bizim doktor ayda 480 diyordu ama sizde cok anormal bir durum yok. Bence sut varsa onun icin cabalamak gerek. En azindan ilk 6 ay ki zaten 3u gitti bile... Tavsiye veren olur elbet buradan şu doktor iyi diye canim.Aynen cnm acaba birde devlet hastanesimi denesem. 40p gr iyi degil mi peki 3.5 aylik çocuk için neticede kilo alımları yavaşlıyor.
Ben de böyle düşünmek istiyorum ama cevremde ilk 3 ay uyumayan bebeklerin uyku sorunlari devam ediyor.Arkadasiminki 7 aylık .Hala uyutmak icin 1 saat cabaliyor .Kuzeniminki krese gidiyor.Hala gec saatlerde uyanik sabah ezani okunmadan uyanmis oluyor .Bu bahsettigim kisiler de oldukca hassas uyutmak icin kirk takla atan tipler.aman reddetmesin de uyku nasilsa hallolur. Bizim doktorumuz diyor ki zaten suan gazdan dolayi uyuyamiyorlar, yoksa herkesin bir uyku ritmi vardir, uykusu gelince elbet uyur.
Bugun komsuma gittim, o da diyor ki oyun oynarken bir bakacaksin ki uyumus kalmis.
Emerken hirsli emiyorsa ,memeyi cekistiriyor ,bir alip bir birakiyorsa ,elleri ve ayaklari surekli hareket ediyorsa gaz olabilir.Bazen aglatacak kadar sancı olmuyor ama onlari rahatsiz ediyor .Hele yerine koyar koymaz uyaniyorsa gaz ihtimali cok yuksek .Offf oğlum iki gündür bi garip sabahtan bu yana 3 kez 10ar dakika uyudu iki kere kakasını yaptı yani gazı olduğnu düşünmyrm sürekli emmek istyr onda da el kol hareketli neler oluyor anlamıyorum.. bugün 97 günlük atak haftası mı bu hafta? 1 hafta erken doğdu yani 90 günlük olması gerekiyordu.. bilen yanıtlasın inşallahh geçicidir deli oldum
kuzum bizimkilerin sorunu uyku degil ki gaz. Gazdan dolayi uykulari bolunuyor. Emin ol onlar da misil misil uyumak isterler ve uyuyacaklar da. Uyumadiklari gunleri de telafi edercesine uyuyacaklar. (Cuma aksami pozitifligi)Ben de böyle düşünmek istiyorum ama cevremde ilk 3 ay uyumayan bebeklerin uyku sorunlari devam ediyor.Arkadasiminki 7 aylık .Hala uyutmak icin 1 saat cabaliyor .Kuzeniminki krese gidiyor.Hala gec saatlerde uyanik sabah ezani okunmadan uyanmis oluyor .Bu bahsettigim kisiler de oldukca hassas uyutmak icin kirk takla atan tipler.
Bir de hic umursamayip cocuklari misler gibi uyuyanlar var .Onlarla gipta ediyorum gercekten.
Benimki cit ciksa uyaniyor .O kadar gürültüye alışsın dedik ama olmadi .Az once esim aradi .Cocuk kucagimda uyuyordu.Ben konusmadim sadece dinledim .Ona ragmen uyandi .Nefesimi filan tutmam lazim herhalde .kuzum bizimkilerin sorunu uyku degil ki gaz. Gazdan dolayi uykulari bolunuyor. Emin ol onlar da misil misil uyumak isterler ve uyuyacaklar da. Uyumadiklari gunleri de telafi edercesine uyuyacaklar. (Cuma aksami pozitifligi)
ama doktoruma da guveniyorum. Cocuk daliyor, gaz uyandiriyor, biliyorsun. Onlar da yakalayacak kendi ritmini insallah...
İnşallah gazdır canm da geçer. Gündüz uykumuz hep sorunluydu ama en azndan 1 saat uyuduğu oluyordu. Dün ve bugün yerine koyuyrm 10 dk demiyor ağlayarak uyanıyor. Çok can sıkıcı bi durum. Allahım bizim bebeklerimize de bol bol uzun uykular versin (amin)Emerken hirsli emiyorsa ,memeyi cekistiriyor ,bir alip bir birakiyorsa ,elleri ve ayaklari surekli hareket ediyorsa gaz olabilir.Bazen aglatacak kadar sancı olmuyor ama onlari rahatsiz ediyor .Hele yerine koyar koymaz uyaniyorsa gaz ihtimali cok yuksek .
Amin canim insallah .Gaz olmasin yaa gaz cok zalim .Belki 2 3 günlük bir durumdur. Yarin misil misil uyusun .iyi düşünelim iyi olsun.İnşallah gazdır canm da geçer. Gündüz uykumuz hep sorunluydu ama en azndan 1 saat uyuduğu oluyordu. Dün ve bugün yerine koyuyrm 10 dk demiyor ağlayarak uyanıyor. Çok can sıkıcı bi durum. Allahım bizim bebeklerimize de bol bol uzun uykular versin (amin)
Bugün sormayı unuttum doktora. Oturmak isteyeni oturtabilir miymisiz?benim kızlardan biri sürekli oturmaya çalışıyor. kıpkırmızı oluyor deli, biraz kaldırıyor kendini ama tam olarak beceremiyor tabi sinirleniyor sonra. diğerinde hiç bir çaba yok. doktora sordum olabilir dedi. oturmaya çalışan için artık yatmak istemez bile dedi.
Evet 12. hafta atağı muhtemelen canımOfff oğlum iki gündür bi garip sabahtan bu yana 3 kez 10ar dakika uyudu iki kere kakasını yaptı yani gazı olduğnu düşünmyrm sürekli emmek istyr onda da el kol hareketli neler oluyor anlamıyorum.. bugün 97 günlük atak haftası mı bu hafta? 1 hafta erken doğdu yani 90 günlük olması gerekiyordu.. bilen yanıtlasın inşallahh geçicidir deli oldum
Kaka yapmaya çalışıyor olabilir canım, bir de gazı vardır. Benimki de böyle yaptığnda pıtır pıtır gaz çkarıyoKızlar kızım ayaklarını böyle havaya kaldırıp havada tutuyor yorulana kadar ve bıdır bıdır sinirli sinirli bişeyler söylüyor o sırada sonra indirip tekrar yapıyor. Hafif bi pişik olmuş ondan olabilir mi yoksa farklı bi sebebi var mıdır sizin bebeklerinizde böyle yapan oldu mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?