2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ayaklarını keşfetmeye başlamış canım :) hayırlı olsun

Yaa b12 cok onemli gercekten.Benimki dusunce vücudum hemen belli ediyor .Parmaklarım moraracak kadar düşüyor bazen .
Bende de var takip programı ama kullanmıyorum. Benimki gaz masaji ,alt değiştirme ve oyun dışında hep memede .Mesela saat 4 ten beri uyumaya calisiyor .Sanci giriyor memeyi birakiyor .Masaj yapiyorum tekrar memeye geliyor. 2 saattir boyle boyle aksam oldu .Sadece 45 dk uyudu .Kac dk uyudugunu cok iyi takip ediyorum .Bu konuya canim sıkıldığı için sanirim.
Senin kiza bir tane robot olacak .Arada senin kokunu salgilayacak .Gercek sesinle arkadan efekt verecek sen de dinleneceksin
Zaten benimkini sallamaya kalkınca memeden ayirdim diye krize giriyor. Memeler acik geziyorum .Sutyen takamiyorum .Bazen takıyorum acana kadar agliyor

Offf oğlum iki gündür bi garip sabahtan bu yana 3 kez 10ar dakika uyudu iki kere kakasını yaptı yani gazı olduğnu düşünmyrm sürekli emmek istyr onda da el kol hareketli neler oluyor anlamıyorum.. bugün 97 günlük atak haftası mı bu hafta? 1 hafta erken doğdu yani 90 günlük olması gerekiyordu.. bilen yanıtlasın inşallahh geçicidir deli oldum

aman reddetmesin de uyku nasilsa hallolur. Bizim doktorumuz diyor ki zaten suan gazdan dolayi uyuyamiyorlar, yoksa herkesin bir uyku ritmi vardir, uykusu gelince elbet uyur.

Bugun komsuma gittim, o da diyor ki oyun oynarken bir bakacaksin ki uyumus kalmis.

Aynen cnm acaba birde devlet hastanesimi denesem. 40p gr iyi degil mi peki 3.5 aylik çocuk için neticede kilo alımları yavaşlıyor.
iyi bence, ilk ay bizim doktor ayda 480 diyordu ama sizde cok anormal bir durum yok. Bence sut varsa onun icin cabalamak gerek. En azindan ilk 6 ay ki zaten 3u gitti bile... Tavsiye veren olur elbet buradan şu doktor iyi diye canim.

Ben de böyle düşünmek istiyorum ama cevremde ilk 3 ay uyumayan bebeklerin uyku sorunlari devam ediyor.Arkadasiminki 7 aylık .Hala uyutmak icin 1 saat cabaliyor .Kuzeniminki krese gidiyor.Hala gec saatlerde uyanik sabah ezani okunmadan uyanmis oluyor .Bu bahsettigim kisiler de oldukca hassas uyutmak icin kirk takla atan tipler.
Bir de hic umursamayip cocuklari misler gibi uyuyanlar var .Onlarla gipta ediyorum gercekten.

Emerken hirsli emiyorsa ,memeyi cekistiriyor ,bir alip bir birakiyorsa ,elleri ve ayaklari surekli hareket ediyorsa gaz olabilir.Bazen aglatacak kadar sancı olmuyor ama onlari rahatsiz ediyor .Hele yerine koyar koymaz uyaniyorsa gaz ihtimali cok yuksek .

kuzum bizimkilerin sorunu uyku degil ki gaz. Gazdan dolayi uykulari bolunuyor. Emin ol onlar da misil misil uyumak isterler ve uyuyacaklar da. Uyumadiklari gunleri de telafi edercesine uyuyacaklar. (Cuma aksami pozitifligi)
ama doktoruma da guveniyorum. Cocuk daliyor, gaz uyandiriyor, biliyorsun. Onlar da yakalayacak kendi ritmini insallah...

Benimki cit ciksa uyaniyor .O kadar gürültüye alışsın dedik ama olmadi .Az once esim aradi .Cocuk kucagimda uyuyordu.Ben konusmadim sadece dinledim .Ona ragmen uyandi .Nefesimi filan tutmam lazim herhalde .

İnşallah gazdır canm da geçer. Gündüz uykumuz hep sorunluydu ama en azndan 1 saat uyuduğu oluyordu. Dün ve bugün yerine koyuyrm 10 dk demiyor ağlayarak uyanıyor. Çok can sıkıcı bi durum. Allahım bizim bebeklerimize de bol bol uzun uykular versin (amin)

Amin canim insallah .Gaz olmasin yaa gaz cok zalim .Belki 2 3 günlük bir durumdur. Yarin misil misil uyusun .iyi düşünelim iyi olsun.

Bugün sormayı unuttum doktora. Oturmak isteyeni oturtabilir miymisiz?

Evet 12. hafta atağı muhtemelen canım

Kaka yapmaya çalışıyor olabilir canım, bir de gazı vardır. Benimki de böyle yaptığnda pıtır pıtır gaz çkarıyo

Kızlar doktora sorduklarim;
Gece uyanmazsa kaldırıp besleyeyim mi?
- kilo alımı iyi. Kaldırma. Kendi uyanır acikirsa
Çok tukruk akiyor eli ağzında dis mi çıkıyor?
- bu ayın özelliği tukruk. Genelde dis beklemeyiz
Aşıdan sonra ateş düşürücü fitil olarak mı verilmeli şurup olarak mı?
- ikisi de parasetamol. Tek farkları fitil daha hızlı etki eder.
Kafasınin arkası çok düz. Düz kafa yastığı alayım mı?
- ticari bir ürün olduğunu düşünüyorum. 1 yaş civarı bu düzlük düzelir.
Ayrıca Aptamil kabız yaparsa similac kullan onun sindirimi daha kolay dedi.

Ayrıca 6. Aya kadar göz kontrolü yaptırmamı ve sünneti aradan çıkartmami söyledi.
Sibel-inci 40 gün sonra ek gıdaya geçiş dedi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…