2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kızlar bu süt alerjisi olanlar ladycry 2 gündür diyet yapıyorum dün iyi gibiydi bıgün yine yeşil mukuslu kaka yaptı. Çok uykusu var ağrıdan kaka yapmaktan uyuyamıyor ağlayasım geliyor o haline. Siz de düzelme ne zaöan oldu? Birde sabah yumurta yemiştim ondan mı bugün biraz daha kötü bilmiyorum ki mis gibi çocuğa nazar mı oldu ne oldu bilmiyorum ama karnı ağrıyor kıvranıyor garibim gördükçe içim ağlıyor

Cnm bizim kaka yeşil olmadı, sanırım sizin lökosit de yüksekti ya o yüzden yeşil oluyor olabilir. Cnm bence yumurtada yeme. Bak bana süt ürünleri, yumurta, çikolata, balık ve kuruyemiş yasak. Ve ben çok sıkı yapıyorum diyeti. En ufak bir kaçak yapmıyorum. Paketli gıdalardan da kesinlikle uzak durmalısın

iyi bence, ilk ay bizim doktor ayda 480 diyordu ama sizde cok anormal bir durum yok. Bence sut varsa onun icin cabalamak gerek. En azindan ilk 6 ay ki zaten 3u gitti bile... Tavsiye veren olur elbet buradan şu doktor iyi diye canim.
En azından 6 ay alsa anne sütü ek gıdalarla anne sütüyle idare ederiz 6 aydan sonra cnm bakalim.

Ben de program indirdim, mama saatini, kaç cc içtiğini,hangi gün kaka yaptığını hep unutuyordum, büyük kolaylık

Kafasının arkası düzlüğünü ben de merak ediyordum, bu cevap rahatlattı çünkü hiç yan yatıramıyorum. Demşr ilacı verdi mi

Kız annelerimiz kalça usg çekildiyseniz değerleri yazar mısınız? Kızımın değeri sınırda olduğu için tübinger diye bir alet takıldı 3. Günümüz durmadan ağlıyor sadece alt değiştirirken çıkarıyorum öyle mutlu oluyor ki. Ne yapacağımı şaşırdım.

Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN 228 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Canım gebelik var gözüküyor ama keseyi görüp kalp atışını duymadan sevincini paylaşma derim. Eminim için içine sığmıyor şuan.. biraz daha sabret o gümbürtüyü duyunca çılgınca bağır hamileyimmm diye

Dun ben de yumurta yemistim ilk kez.Ve cocuk aşırı huzursuz oldu ki benim alerjim var sade yumurta yiyemiyorum .Onu da rahatsiz etti. Bence tekrar yeme canim.Cok yıpratıcı Allah yardim etsin.
Acilll yardim. 12. Gün 30.1 cikti. 14.GÜN 71.3 CIKTI. BUGUN 16.GÜN 228 ciktiiiiiiiiiiiiiiiiiiii NEDIR SIZCE DURUMMMMMM ????
Hamilesin artik inan .Hayirli olsun :)

Kafasının arkası düzlüğünü ben de merak ediyordum, bu cevap rahatlattı çünkü hiç yan yatıramıyorum. Demşr ilacı verdi mi
Verdi canım sidefer ismi. Dişleri boyamiyormus bu ilaç. Demir ilaçları dişlerde siyah leke yapıyor ya... 9. aya kadar kullanacakmisiz. Kilo başına 1 damla

Diyetimi sıkı yapıyorum da yumurta da süt ürünü değil ya ondan yiyeyim dedim ama onu da bırakayım o zaman. Ben gıda mühendisiyim canım evet sütten olan katkı maddeleri dolu ve her üründe var. Peyniraltı suyu tozu var en kötü krakerde cipste bisküvilerde hatta aldığım ekmeğe baktım çavdarlıya emülgatör olarak sütten imal edilen bi madde kullanılmış onu da bıraktım ama çok zor bir deneyim olacak. Yumurtayı da yemezsem hangisine alerjim olduğunu saptayamam diye düşünmüştüm. Gerçi sütle yumurta vazgeçilmez ikili çoğu mamulde. Eğer doktor alerji derse haftaya ben ünide pediatrik gastrolog bi kadın varmış ona gitmeyi düşünüyorum

Geçmiş olsun ne kadar süre kullanacakmissiniz?

NasilYarDiyeyim canım benimki yarın 3 aylık olacak hep oturma pozisyonunda tutmak zorunda kalıyorum çünkü hacıyatmaz mübarek doktora sordum desteksiz oturtma dördüncü Ayda bebe yatmaz alabilirsin kucağında o şekilde tutmanın bir zararı Yok dedi. Bebekler bu ayda çevreyi keşfettikleri için normalmiş öyle durmak istemeleri

Burayı dertli analar başlığı olarak mı değiştirsek acaba. Ben de biraz değişiklik olsun diye annemin yaşadığı şehire geldim ama daha beter huzurum kaçtı bizim bebek hayatında hiç ağlamadığı kadar çok ağladı bütün kadınlar başıma üşüştü hele annem çıldırdı hepsini dışarı çıkartıp derdini anlamaya çalışıyorum böcek mi ısırdı falan diye gittiğimiz yer bahçe içindeydi o esnada bizimki ağladı işte sonuç annem bana küstü vicdansız naneymişim ben oğlanı anlatmaktan zevk alıyormuşum da bilmem ne. Başkası söylese daha yüzün bakmam ama beni çok yoruyor annem tamam çok yardımcı oluyor ama sizde de kendi anneleriniz de durumlar nasıl ne yapmak lazım bilmiyorum ki

Ya ben de bir kaç hafta sonra gede uykuya dalma aşamasında emzik mi versem diye düşünüyordum. Çünkü böyle nereye kadar memede uyutucam bir de artık alışkanlık kazanmaya başlıyorlar ya alışkanlık haline gelirse diye düşündüm. Bugün 7 buçukta başladım memede sallamaya bu saat oldu yeni uyudu. Acıyorum bazen kendime bir de şey düşündüm sallanan ana kucağı alsam uykuya onda dalar mı

Benim hiç öyle uyur diye bir ümidim yok

Ben de program indirdim, mama saatini, kaç cc içtiğini,hangi gün kaka yaptığını hep unutuyordum, büyük kolaylık
Süpermiş adı ne bu programın ben de kullanayım her seferinde not etmekten usandım

Benimki de öyle canım kötü ana ilan etti beni ciddi ciddi. Hatta hayatımda duymadığım hakaretleri duydum annemden bu hafta. Neyse ki mı desem maalesef mı desem bilmiyorum bugün gitti. Ondan başka guvenecek hickimsem yok fakat neyi yapmamasını istiyorsam onu yapıyor inatla. Çocuğa yoğurt bile verdi. Sanki kıskanıyor gibi çocuğu opmeme bile karışıyordu
Tavsiyem kısa süreli ise sabret. Bizden başka herkes hassas herkes alingan

Biz de annemle takışıyoruz böyle konularda. Ben de çok yardımcı olduğu için vicdan yapıyorum. Benim annem de mama, açlık ve emzirme konularında diretiyor. Hem gel kal diyorum kalınca da ayrı bi bunalıyorum gidince oturup ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…