2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Denemeden bilinmiyor ki bazen cok seviyorlar yeni seyleri.
Ben besikte sallıyorum cok caresiz kalınca aşırı ağlıyor ve uyumuyor.Zaten sallamak da iyi degil bir de onu biraktirmasi var .En iyisi 4 ay bitince direk bagimsiz uyutmaya calismak .Bagimsiz derken memede uyumayi asamali biraktirmak lazimmis.
Ben de 1 saattir memede tutuyorum
Tek elle yemek yiyip cay ictim.O da esim önüme koydu da o sekilde.

Canım dialogları süper yazmışsın çok teşekkürler :) düz kafa yastığı sanki bizde işe yaradı ama bizim kafamız düz değildi şekilsiz di baya toparladı ama yastığın kerametimi bilmem :) birde ek gıdaya tam hangi ayda başla dedi onu anlamadım?

Ben de program indirdim, mama saatini, kaç cc içtiğini,hangi gün kaka yaptığını hep unutuyordum, büyük kolaylık

Bu programların ı phone için olanı yokmu kızlar bende unutuyorum hep

Biri 59 diperi 65 çıkmıştı galiba canım 1 hafta sonra tekrar çekilecek !! Bende korkuyorum aslında bu cihaza neden karar verdiler ?

5 ay 10 günlük olunca yani. O zaman başlayacağım. oğlum sadece mama ile besleniyor çünkü. Anne sütü alsaydı ne zaman başla derdi bilmiyorum canım.
Düz kafa yastığını nerden aldın markası ne? Ben alsam da çocuğu zaptedip onda yatırabilir miyim bilmiyorum. Kafasınin düzleşme sebebi de yan yatirmayi basaramamam zaten

E bebekten aldım canım baybjem markası , ben özellikle oyun halısındayken başının altına koyuyorum , alt değiştirirken falan öyle sürekli yatmıyor bizimkide ama ciddi düzelme oldu ben yastığa bağlamıştım tabi dr en iyisini bilir ,bende 1 yaşına kadar şekilleniyor diye okumuştum ama risk almak istemedim , zaten yazın bere takamadığımzdan kulaklarımız kepçe kaldı bu bari olmasın :)

Canım benim annem tam 3 aylığına yanıma gelmişti. Doğumdan 1 ay önce burdaydı. Geldiğide 56 kiloydu tekrar gerş döndüğünde ise 47 kiloymuş kardeşimden öğrendim. Neden diye soracak olursan bu 3 ay boyunca benim her dediğimi her yaptığımı yanlıl anlamış ve herşeyi içine atmış. Geri döndüğünde kardeşime anlatmış o bana söyledi. Aklımdan geçmeyen şeyleri sanki ben ona kötülük yapmışım gibi yaşamış burda 3 ay.. Şaka gibş şok oldum duyunca. Bana da hiç birşey anlatmadı ve daha hala konuşmadık bu mevzuları ama içimde çok büyük yara açtı o kadar kırgınım ki anlatamam. Dediğin gibi çok yaedımı dokundu ama manevi olarak o kadar çok yıprandım ki.. Bi daha tövbe aynı evde yok olmaz

Biri 59 diperi 65 çıkmıştı galiba canım 1 hafta sonra tekrar çekilecek !! Bende korkuyorum aslında bu cihaza neden karar verdiler ?
Bizim sağ 60.5 sol 60.7 çıktı sınırda değeriniz dedi birde 4farklı yere çektirdik hepsinde farklı sonuçlar verdi öyle olunca doktor riske atmayalım yanılma payını da göz önüne alalım kullanalım dedi .6. Aydan sonra tedavisi daha zormuş.

Sanki onlar lohusa sanki onların hormonları tavan yaptı.. Hep onlar anlayış beklesin zaten. İllallah ettim ben artık

Çok yakın çıkmış aslında sizin ayy iyice kafam karıştı inşallah hayırlısıyla atlatırız canım

Kaç aylık çocuğa yoğurt verdi???? Ben dumura uğradım şuan resmen.

Memede uyuyup artık emmeyi bırakınca 15 dk öyle tutup yatağa yatırırsan uyumaya devam edebilir. Çocuklar 15 dkda derin uykuya geçiş yaparmış da. Bizimki gazdan uyanıyor geri maalesef.

umut fakirin ekmegi canim
Yilmaz Erdogan'in siirindeki gibi
Ben senin uyuyabilme ihtimalini sevdim

ben de sadece kv inatlasiyor sanirdim. Kendi annelerinizin inatlasmasi da ilginc.

Yaa bende 29 ekimde annemleri çağırdım dönüşte onlarla gitmeye karar vermiştim annemlere ama siz böyle anlatınca korkuyorum. Benim annem bebeğe karışmaz bana ev işi yaptormaz dinlenirim ben yardım istersem oğluma bakmaya gelir. Sadece sevmek için alıyor onun dılında ama gece uykusu çok ağır mesela eşim geceleri bana yardımcı oluyor annemlerde kimse uyanmaz gece. Bende ondan tartışıyorum annemle o da gel uyandır diyor kendin kalkmıyorsun torunun ağlıyor diyorım bende. Bide babam çok rahat çocuk ağlar yeşil kaka yapar bişeyi yok onun abartma deyip duruyor bana. Şimdi de gitmesem mi diye düşünmeye başladım

Laktoz intoleransı yok değil mi? Süt alerjisi haricinde laktoz intoleransı da olabilir. Test yapıldı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…