- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #66.841
Denemeden bilinmiyor ki bazen cok seviyorlar yeni seyleri.Ya ben de bir kaç hafta sonra gede uykuya dalma aşamasında emzik mi versem diye düşünüyordum. Çünkü böyle nereye kadar memede uyutucam bir de artık alışkanlık kazanmaya başlıyorlar ya alışkanlık haline gelirse diye düşündüm. Bugün 7 buçukta başladım memede sallamaya bu saat oldu yeni uyudu. Acıyorum bazen kendimebir de şey düşündüm sallanan ana kucağı alsam uykuya onda dalar mı
Benim hiç öyle uyur diye bir ümidim yok
Süpermiş adı ne bu programın ben de kullanayım her seferinde not etmekten usandım
Kızlar doktora sorduklarim;
Gece uyanmazsa kaldırıp besleyeyim mi?
- kilo alımı iyi. Kaldırma. Kendi uyanır acikirsa
Çok tukruk akiyor eli ağzında dis mi çıkıyor?
- bu ayın özelliği tukruk. Genelde dis beklemeyiz
Aşıdan sonra ateş düşürücü fitil olarak mı verilmeli şurup olarak mı?
- ikisi de parasetamol. Tek farkları fitil daha hızlı etki eder.
Kafasınin arkası çok düz. Düz kafa yastığı alayım mı?
- ticari bir ürün olduğunu düşünüyorum. 1 yaş civarı bu düzlük düzelir.
Ayrıca Aptamil kabız yaparsa similac kullan onun sindirimi daha kolay dedi.
Ayrıca 6. Aya kadar göz kontrolü yaptırmamı ve sünneti aradan çıkartmami söyledi.
@Sibel-inci 40 gün sonra ek gıdaya geçiş dedi bana
Ben de program indirdim, mama saatini, kaç cc içtiğini,hangi gün kaka yaptığını hep unutuyordum, büyük kolaylık
Kız annelerimiz kalça usg çekildiyseniz değerleri yazar mısınız? Kızımın değeri sınırda olduğu için tübinger diye bir alet takıldı 3. Günümüz durmadan ağlıyor sadece alt değiştirirken çıkarıyorum öyle mutlu oluyor ki. Ne yapacağımı şaşırdım.
5 ay 10 günlük olunca yani. O zaman başlayacağım. oğlum sadece mama ile besleniyor çünkü. Anne sütü alsaydı ne zaman başla derdi bilmiyorum canım.Canım dialogları süper yazmışsın çok teşekkürler :) düz kafa yastığı sanki bizde işe yaradı ama bizim kafamız düz değildi şekilsiz di baya toparladı ama yastığın kerametimi bilmem :) birde ek gıdaya tam hangi ayda başla dedi onu anlamadım?
4hafta kullanacağız sonra tekrar muayene edilcek usg çekilecekGeçmiş olsun ne kadar süre kullanacakmissiniz?
5 ay 10 günlük olunca yani. O zaman başlayacağım. oğlum sadece mama ile besleniyor çünkü. Anne sütü alsaydı ne zaman başla derdi bilmiyorum canım.
Düz kafa yastığını nerden aldın markası ne? Ben alsam da çocuğu zaptedip onda yatırabilir miyim bilmiyorum. Kafasınin düzleşme sebebi de yan yatirmayi basaramamam zaten
Canım benim annem tam 3 aylığına yanıma gelmişti. Doğumdan 1 ay önce burdaydı. Geldiğide 56 kiloydu tekrar gerş döndüğünde ise 47 kiloymuş kardeşimden öğrendim. Neden diye soracak olursan bu 3 ay boyunca benim her dediğimi her yaptığımı yanlıl anlamış ve herşeyi içine atmış. Geri döndüğünde kardeşime anlatmış o bana söyledi. Aklımdan geçmeyen şeyleri sanki ben ona kötülük yapmışım gibi yaşamış burda 3 ay.. Şaka gibş şok oldum duyunca. Bana da hiç birşey anlatmadı ve daha hala konuşmadık bu mevzuları ama içimde çok büyük yara açtı o kadar kırgınım ki anlatamam. Dediğin gibi çok yaedımı dokundu ama manevi olarak o kadar çok yıprandım ki.. Bi daha tövbe aynı evde yok olmazBurayı dertli analar başlığı olarak mı değiştirsek acaba. Ben de biraz değişiklik olsun diye annemin yaşadığı şehire geldim ama daha beter huzurum kaçtı bizim bebek hayatında hiç ağlamadığı kadar çok ağladı bütün kadınlar başıma üşüştü hele annem çıldırdı hepsini dışarı çıkartıp derdini anlamaya çalışıyorum böcek mi ısırdı falan diye gittiğimiz yer bahçe içindeydi o esnada bizimki ağladı işte sonuç annem bana küstü vicdansız naneymişim ben oğlanı anlatmaktan zevk alıyormuşum da bilmem ne. Başkası söylese daha yüzün bakmam ama beni çok yoruyor annem tamam çok yardımcı oluyor ama sizde de kendi anneleriniz de durumlar nasıl ne yapmak lazım bilmiyorum ki
Bizim sağ 60.5 sol 60.7 çıktı sınırda değeriniz dedi birde 4farklı yere çektirdik hepsinde farklı sonuçlar verdi öyle olunca doktor riske atmayalım yanılma payını da göz önüne alalım kullanalım dedi .6. Aydan sonra tedavisi daha zormuş.Biri 59 diperi 65 çıkmıştı galiba canım 1 hafta sonra tekrar çekilecek !! Bende korkuyorum aslında bu cihaza neden karar verdiler ?
Sanki onlar lohusa sanki onların hormonları tavan yaptı.. Hep onlar anlayış beklesin zaten. İllallah ettim ben artıkBenimki de öyle canım kötü ana ilan etti beni ciddi ciddi. Hatta hayatımda duymadığım hakaretleri duydum annemden bu hafta. Neyse ki mı desem maalesef mı desem bilmiyorum bugün gitti. Ondan başka guvenecek hickimsem yok fakat neyi yapmamasını istiyorsam onu yapıyor inatla. Çocuğa yoğurt bile verdi. Sanki kıskanıyor gibi çocuğu opmeme bile karışıyordu
Tavsiyem kısa süreli ise sabret. Bizden başka herkes hassas herkes alingan
Bizim sağ 60.5 sol 60.7 çıktı sınırda değeriniz dedi birde 4farklı yere çektirdik hepsinde farklı sonuçlar verdi öyle olunca doktor riske atmayalım yanılma payını da göz önüne alalım kullanalım dedi .6. Aydan sonra tedavisi daha zormuş.
Kaç aylık çocuğa yoğurt verdi???? Ben dumura uğradım şuan resmen.Benimki de öyle canım kötü ana ilan etti beni ciddi ciddi. Hatta hayatımda duymadığım hakaretleri duydum annemden bu hafta. Neyse ki mı desem maalesef mı desem bilmiyorum bugün gitti. Ondan başka guvenecek hickimsem yok fakat neyi yapmamasını istiyorsam onu yapıyor inatla. Çocuğa yoğurt bile verdi. Sanki kıskanıyor gibi çocuğu opmeme bile karışıyordu
Memede uyuyup artık emmeyi bırakınca 15 dk öyle tutup yatağa yatırırsan uyumaya devam edebilir. Çocuklar 15 dkda derin uykuya geçiş yaparmış da. Bizimki gazdan uyanıyor geri maalesef.Denemeden bilinmiyor ki bazen cok seviyorlar yeni seyleri.
Ben besikte sallıyorum cok caresiz kalınca aşırı ağlıyor ve uyumuyor.Zaten sallamak da iyi degil bir de onu biraktirmasi var .En iyisi 4 ay bitince direk bagimsiz uyutmaya calismak .Bagimsiz derken memede uyumayi asamali biraktirmak lazimmis.
Ben de 1 saattir memede tutuyorum
Tek elle yemek yiyip cay ictim.O da esim önüme koydu da o sekilde.
Siz inşallah gerek kalmadan atlatırsınız canım. Tam hareketlendikleri zaman kısıtlanmak hoşlarına gitmiyor .Çok yakın çıkmış aslında sizin ayy iyice kafam karıştı inşallah hayırlısıyla atlatırız canım
umut fakirin ekmegi canimYa ben de bir kaç hafta sonra gede uykuya dalma aşamasında emzik mi versem diye düşünüyordum. Çünkü böyle nereye kadar memede uyutucam bir de artık alışkanlık kazanmaya başlıyorlar ya alışkanlık haline gelirse diye düşündüm. Bugün 7 buçukta başladım memede sallamaya bu saat oldu yeni uyudu. Acıyorum bazen kendimebir de şey düşündüm sallanan ana kucağı alsam uykuya onda dalar mı
Benim hiç öyle uyur diye bir ümidim yok
Süpermiş adı ne bu programın ben de kullanayım her seferinde not etmekten usandım
Siz inşallah gerek kalmadan atlatırsınız canım. Tam hareketlendikleri zaman kısıtlanmak hoşlarına gitmiyor .
ben de sadece kv inatlasiyor sanirdim. Kendi annelerinizin inatlasmasi da ilginc.Benimki de öyle canım kötü ana ilan etti beni ciddi ciddi. Hatta hayatımda duymadığım hakaretleri duydum annemden bu hafta. Neyse ki mı desem maalesef mı desem bilmiyorum bugün gitti. Ondan başka guvenecek hickimsem yok fakat neyi yapmamasını istiyorsam onu yapıyor inatla. Çocuğa yoğurt bile verdi. Sanki kıskanıyor gibi çocuğu opmeme bile karışıyordu
Yaa bende 29 ekimde annemleri çağırdım dönüşte onlarla gitmeye karar vermiştim annemlere ama siz böyle anlatınca korkuyorum. Benim annem bebeğe karışmaz bana ev işi yaptormaz dinlenirim ben yardım istersem oğluma bakmaya gelir. Sadece sevmek için alıyor onun dılında ama gece uykusu çok ağır mesela eşim geceleri bana yardımcı oluyor annemlerde kimse uyanmaz gece. Bende ondan tartışıyorum annemle o da gel uyandır diyor kendin kalkmıyorsun torunun ağlıyor diyorım bende. Bide babam çok rahat çocuk ağlar yeşil kaka yapar bişeyi yok onun abartma deyip duruyor bana. Şimdi de gitmesem mi diye düşünmeye başladımBurayı dertli analar başlığı olarak mı değiştirsek acaba. Ben de biraz değişiklik olsun diye annemin yaşadığı şehire geldim ama daha beter huzurum kaçtı bizim bebek hayatında hiç ağlamadığı kadar çok ağladı bütün kadınlar başıma üşüştü hele annem çıldırdı hepsini dışarı çıkartıp derdini anlamaya çalışıyorum böcek mi ısırdı falan diye gittiğimiz yer bahçe içindeydi o esnada bizimki ağladı işte sonuç annem bana küstü vicdansız naneymişim ben oğlanı anlatmaktan zevk alıyormuşum da bilmem ne. Başkası söylese daha yüzün bakmam ama beni çok yoruyor annem tamam çok yardımcı oluyor ama sizde de kendi anneleriniz de durumlar nasıl ne yapmak lazım bilmiyorum ki
Laktoz intoleransı yok değil mi? Süt alerjisi haricinde laktoz intoleransı da olabilir. Test yapıldı mı?Ya kızlar bu süt alerjisi olanlar @ladycry 2 gündür diyet yapıyorum dün iyi gibiydi bıgün yine yeşil mukuslu kaka yaptı. Çok uykusu var ağrıdan kaka yapmaktan uyuyamıyor ağlayasım geliyor o haline. Siz de düzelme ne zaöan oldu? Birde sabah yumurta yemiştim ondan mı bugün biraz daha kötü bilmiyorum kimis gibi çocuğa nazar mı oldu ne oldu bilmiyorum ama karnı ağrıyor kıvranıyor garibim gördükçe içim ağlıyor
Teşekkür ederiz canım :) sinirli sinirli konuşunca merak ettim :)Ayaklarını keşfetmeye başlamış canım :) hayırlı olsun
Tüm gün böyle durduğu için anlayamadım hangisi :)Kaka yapmaya çalışıyor olabilir canım, bir de gazı vardır. Benimki de böyle yaptığnda pıtır pıtır gaz çkarıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?