2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Varlıkları bi dert yoklukları ayrı. Bizde bugün atıştık. Yemekten önce kızım mızırdanıyor uyutmaya çalışıyorum geldi baksana uykusu yok heralde uyumuyor dedi daha 10 dk olmamıştı. Sonra hadi gel yemek yiyelim sonra uyutursun dedi bende durmaz rahat vermez uykuluyken dedim ben tutarım dedi kızdım iyi dedim oturdum sofraya 5 dk geçmeden nasıl ağlıyor nasıl sakinleştiremedikte. Bu sefer uyutmaya çalışıyorum çılgın gibi ağlıyor. Bende sinirlendim bağırdım çocuğun uykusu var diyorum inanmiyorsunuz bi rahat verseniz uyuycak diye uykusu gelince ağlaması çok şaşırtıcı onlara göre 15-20 dkda uyuyan çocuk 1 saatte zor sakinleşti. Bide misafir gelince uyutma severler diyor babam ona çok kızıyorum oyuncak bebek mi bu biz isteyince uyanık kalsın.
Çok yardımcı oluyorlar ama tüm düzende bozuldu diyebilirim.

Cnm gastroloji değilde ünv de çocuk imminoloji ve alerji bölümü var sence oraya götürmek gerekmez mi? Durumdan beni de bilgilendirir misin lütfen

Gündüz bi şekilde atlatılır da dinlenmek istiyorsan gece yardımcı olsunlar. Baban zaten Allaha emanetmiş. Aileni sen tanıyosun sonuçta git gitme diyemeyiz. Gidersen de duruma göre bakarsın. Memnun kalmazsan geri dönersin nolacak. Yol mesafesi uzun değilse tabi. Ben 12 saat yol çektim. Babaannem vakumlar gbi öperdi . O her geldiğnde uyuttum bebeği. Annemi de hallettim öpme konusunda. Ama abim başlamış bu sefer.. Eşim bebeğin yanından 5dk ayrıldığnda abim girdi odaya bebeği seviyodu yalnız bıraktık. Bi baktım bebeğin yanağı kıpkırmızı iz bi kaç gün kaldı öyle. Nasıl öptüyse artık. Ağzımı bozmak istemiyorum ya. Evimdeyim çok şükür. Anlaşıyoruz biz oğlumla. Arkadaşlarımda dahil kimseyi görmek bile istemiyorum valla. Eşimde zaten haftanın yarısı evde olmuyor. Kendi başıma kalmayı seviyorum.

Yaa kepçelik bizde de var, artık her bebekte çocukta vs ilk o dikkatimi çekiyor

Google play de emzirme takipçisi programını kullanıyorum yine burdan biri yazmıştı bu programı

Kayınvalide tek kelime edemez ailemden yana bende dertliyim. Vakumlayarak sevme ve ellerinden öpme huylarından vazgeçiremedim hiçbirini, soyleyincede trip atıyorlar. Bebekler öpülerek sevilir diye bir kural var sanki :/ televizyona bakmak isteyince ben kendi evimde kapatıyorum onlarda mümkün olmuyor. Alış işe başlayacaksın oda bizimle oturup izleyecek diyor. Babama sessiz ol diyorum esirmi aldın diyor çok gıcık oluyorum. Gitmezsem bozuluyorlar gidersem tek bi odaya tıkılıp kalıyorum

Gunaydin kizlar .Gece 12 den beri toplam 1 saat uyudum .O da cocuk emerken .Melegim 5 dk gozunu kirpmadi sancidan. O kadar masaj ,damla hic bir ise yaramadı. Gece yalnız ilgilendim babamızın sinavi var sehir dışında. Bugun de full yalniz bakcam .Zor bir gun bizi bekliyor

Ayy cnm yaa inşallahh gece uyumadığını gündüz uyurda seni biraz dinlendirir oğluşun.. uykusuzluk çok zor..Allah yardımcın olsun

Canım gazı çıkıncada mı rahatlamıyor uyumuyor bence farklı bi damla dene her damla her bebekte işe yaramıyor böyle ikinize de yazık onunda uykuyada ihtiyacı var

Günaydın kızlar
Benim grip aldı başını gitti. Iyileşirim sandım ama kafamı zor kaldırıyorum. Sabah kızımın sesini duymamışım annem almış ağlamasını duyup. Beni zor kaldırmış ki normalde uykum çok hafiftir ama kafamda bi ağırlık sürekli uyumak istiyorum. Nasıl iyileşicem hiç bilmiyorum doktora gitsem ilaç verir mi?

Ihlamur icsen ? Böyle bitkisel şeyler denedin mi canım? Bir de parol icebilirsin rahatlıkla vücudunun kirginligini alir

Ihlamur icsen ? Böyle bitkisel şeyler denedin mi canım? Bir de parol icebilirsin rahatlıkla vücudunun kirginligini alir
Ihlamur içiyorum canım belki o olmasa hiç kalkamıycam yine biraz toparlıyorum içince annem her gün çorba yapıyor sıcak sıcak iyi gelir diye. Hayır normalde gripde olsam böyle olmazdım vitaminsiz kaldım heralde :/

Allah kolaylık versin cnm inşAllah bugün sakin bir gün yaşarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…