2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ilaç vermez cnm 2 hafta önce bende griptim evde maskeyle dolaştım kızıma geçmesin diye hamileligimde agir grip geçirmiştim doktorum bana minoset plus vermişti onu kullanmistim ağrım olduğunda kullan demişti gecenlerde grip oldugumda yine kullandim bana iyi geldi. Sen nol bol ıhlamur nane limon tüket cnm. Geçmiş olsun.

Kızlar son 3-4 gündür kızım sadece sağ göğsümü emerken tuhaf bişeyler yapıyor. 3-4 kere emip bırakıyor sonra yine alıyor memeyi sonra yine birkaç kez çekiyor yine bırakıyor yine alıyor falan.. Böyle devam ediyor. Sinir olmaya başladım anlamadım nedenini de?! Süt geliyor hatta en çok süt gelen göğsüm. Sol tarafta bunu yapmıyır ama. Var mı bir fikrinşz neden olabilir??

Allah kolaylık versin canım işimiz zor valla

Cnm tazyikli geliyorsa onu sevmiyor olablr. Benm oğlan sevmiyor mesela ben önce biraz sağıyrum elimle sonra veriyorm öyle yapınca

Cnm tazyikli geliyorsa onu sevmiyor olablr. Benm oğlan sevmiyor mesela ben önce biraz sağıyrum elimle sonra veriyorm öyle yapınca
Bilmiyorum canım anlamadım. Bazrn bıraktığında fışkırıyor oluyor her tarafımıx ıslanıyot üst baş değiştiriyoz. Bazen de fışkırmıyor yine de bırakıyor deli etti beni. Az ömce sağdım biraz tekrar verdim gene aynı şeyi yaptı

Cnm gastroloji değilde ünv de çocuk imminoloji ve alerji bölümü var sence oraya götürmek gerekmez mi? Durumdan beni de bilgilendirir misin lütfen
Canım aleejiyede gidilebilinir ama alerji sindirimsel bir sonuç doğutuyor bağırsak florası bozuluyor devamlı. Alerjisi var ama bize hep bağırsak ilaçları veriyor doktorlarda.

Yok benimkiler yardım ediyor da ben çağırırsam. Ben de ona kızıyorum. Kendiniz dıymuyorsunuz diye biraz naz mı yapmışım ne :) sağolsun 1 ay köyde kaldık babam sabah 5 de uyandığında alıyordu 3 saat falan uyıyordum. Annemde ev işleri yemek. Rahattım. Sadece gece annemi kaldırmam gerekiyordu gerçi bnm oğlum gece hep uyuyan bi bebek oldu maşallah şükür ki. Ama sediğin gibi benim babamda bana arada ani parlayabiliyor. Bide siz öpme olayına çok takılıyorsunuz bence kızlar. Rahat bırakın öpsünler. Ben 2 sene köyün bakkalıydı dedem bakkalda salıncakta bakmışlar bana ve bütün köylü öpmüş yanaklarım kıpkırmızı fotolarda gayet iyiyim ve hala daha bütün köyde beni bebekken sevdiklerini anlatır görenler bana. Ben de köye güdince herkese verdim oğlumu sevdirdim hayvancılık yapanlara bile pire mire verdim. Hala hepsi beni arayıp oğlumu soruyorşar özledik diye. Hiçbişey olmaz sevgiyle büyür. Bırakın öpsünler

Bende aynı fikirdeyim bu konuda canım. Çok korunaklı büyüyen bebekler bence daha nazlı, bağışıklığı çok gelişmemiş olur gibi geliyor.

Bende temiz olduğunu bildiğim aile üyelerine (anneanne, babaanne, dede, hala, dayı, yenge) öptürüyorum. Babası ve ben dudaktan bile öpüyoruz.

Tamam canım öyle yapayım en iyisi umarım en kısa zamanda toparlarım
Ben bulaşma dönemi geçmiştir diye maske takmıyorum ama taksammı acaba?
Bende senin gibi düşünüyorum canım ne kadar üstüne düşersen o kadar hassas ve hasta oluyor bebekler. Benide burda komşular büyütmüş herkes hala görünce yanaklarımı sıkar öper sever kızımıda öyle seviyorlar. Sevmediğim kişiler hariç herkes seviyor kızımı veriyorum düğüne falan gittiğimizde maskot gibi elden ele dolaştı bizimki :) zaten bağışıklıklarının gelişimi için toza mikropada ihtiyaç var. Direk hasta olan kişiye tabi verilmez ama çokda korumamak lazım vücudu direnç göstermeyi öğrenmeli ilerde daha zor oluyor en ufak bi hastalıkla mücadele edemiyor bebekler. Benim kızımda öpmediğim tek yeri kalmamış olabilir bırak yüzünü kulaklarını sırtını falan bile öpüyorum

Canım o gögsün tazyikliyse eğer oyun haline dönüştürmüş olabilir. Bir süre önce 5 dk sağıp versen bırakma huyunu unutabilir

geçmiş olsun canım ben iki gün önce serum yedim ertesi gün ateşim çıktı iğne oldum ve antibiyotik, soğuk algınlığı ilacı kullanıyorum. Şanslısın annen bakıyor çocuğa ben akşama kadar tekim zor dayanıyorum

Zaten anne öpücüğü antibiyotik etki yapıyormuş kanıtlanmış

Sözde hastayım diye kv geldi dün habire keşke bize gelseydiniz diyip durdu iyi dedim gidelim gittik neyse yine çocuğa ben baktım neymiş uyutamamışlar e ben kendi evimde de tek başıma aynı şekilde bakıyorum zaten iyiyken herkes bakıyor maşallah. Allahım kimseyi elden ayaktan düşürmesin çok zor gerçekten.

Kızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz

Her ihtimale karşı tak cnm maske

Benim şansıma ailemin yanına gelince hasta oldum canım kendi evimde olsaydım eşim dışında kimsem yok. Yine de kızım benimle uyumak istiyor baksalarda bi yere kadar yani. Sana da çok geçmiş olsun inşallah bi an önce toparlayalım.
Kızlar oyun halısı alanlar hangi markaları aldınız memnun musunuz? Piyanolu olanlardan düşünüyoruz
Bondigo piyanolu aldık biz canım oyuncaklarını da sevdik.
Her ihtimale karşı tak cnm maske
Tamam canım alayım bugün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…